- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janus2
csendes tag
Hali!
A laptop szalonból interneten kersztül rengelt gép ha meghibásodik akkor annak mi a menete hogy bejelentsem vagy hogy érjem el őket? -
BananaBanana
csendes tag
jah értem. pm?
-
Hawerr
tag
válasz
BananaBanana #23395 üzenetére
az reklámozás lenne
-
rottyi
csendes tag
válasz
BananaBanana #23390 üzenetére
Szerintem is nagyon drága. ha nézel akciókat a dell honlapján , már ott is találhatsz ennél sokkal olcsóbbat..
-
BananaBanana
csendes tag
akkor pls linkelj vmi példát
-
Hawerr
tag
válasz
háát ilyen árba meg ne vedd
1000x jobb gépeket kapsz itt hardveraprón olcsóbban akár újonnan
-
válasz
Ez mitől ilyen marha drága?
-
BananaBanana
csendes tag
Sziasztok!
Mi a vélemenyetek erről a gépről? http://www.ipon.hu/webshop/product/dell_xps_15z_138237/195672
Érdemes-e még megvenni így 2012 tavaszához közeledve?! Itt arra gondolok, hogy nem lesz-e hamarossan modell frissítés?
-
janus2
csendes tag
Még azt szeretném megkérdezni hogy energia takarérok módban mennyit bír ki az aksi a dell n5110-es laptop (i7-s proci 8giga ram)
-
kilozsul
aktív tag
Köszi, de pont ezért írtam, hogy személyes tapasztalat... Ha keresel egy képet az XPS15 dvd tálca takarójáról, akkor rájössz, hogy min parázok
Én is úgy látom, hogy egységes a fedőlemez pattintása, de valahogy nem vagyok nyugodt
Szerk: és a linkelt caddy-t baromi drágának találom (ismertem a linket), ebayen minden más típuk a felébe kerül. (És gondolom nem "kínaibbak" azok sem.
)
-
Blax
tag
Szerkeszteni már nem tudtam...
Sorry, kicsit megzavart, hogy az enyémen nem kellett faceplate-et cserélni (gyanús ,hogy gyári Dell caddy-t kaptam, mert miliméterre pontosan passzos ...vagy igen jó minőségű az utángyártmány
) de van ott egy link, ami részletesen leírja, hogy hogy kell cserélni, ha esetlegesen mégis szükséged lenne rá.
-
Chaser
legenda
Mindenkinél megváltozott a dell warranty check felülete, vagy csak én keveredtem máshová?
Az mitől lehet ha egy gépnél kiírja az eladási dátumot, de semmi egyéb info nincs garral kapcsolatban, se lejárati idő se gar státusz? -
kilozsul
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy ki pakolt már SSD-t Dell XPS15-be úgy, hogy a vinyót a dvd író helyére tette át egy caddy segítségével? Konkrétan az a gondom, hogy mivel a lemeztálca végén speckó borítás van, ami illeszkedik a dizájnhoz, ezért azt is át kéne tudni hekkelni a caddyre. A gépemen létom, hogy oldalt két kipattintható fül fogja, de a neten fellelhető caddy-kről olyan balfék képek vannak fent, amin pont nem látszik, hogy illeszthető lenne-e. (csak az a sima lapos takarólemez)
Kérném, hogy csak az véleményezzen akinek van konkrét tapasztalata, a "szerintem" jellegű dolgokra nem bízném rá magam...
Pszihonaranc: Kérdezz! Ilyen általános véleményt írtunk már párszor a topikban.
-
Pszihonaranc
senior tag
dell xps 15ről mi a véleményetek?
-
janus2
csendes tag
-
janus2
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy dell N5110-es laptopom és a proci hőfoka alapjáraton is 60 fok felett van, de a teljesítménye majdnem 0% és a ventilátor is folyamatosan megy vajon mi lehet rá a megoldás vagy pedig szervizes?
Előre is köszi a válaszokat! -
Hali! Egyre közeledik a Latitude vásárlás. Sok minden "horror" információt olvasok az operációs rendszer nélküli gép driver telepítése körül. Most ez mennyire igaz. Ha service tag alapján kerek a supporton a "gépemre" és mindent letöltök lesz problémám? Esetleg valami hátrány ér, ha nem veszek operációs rendszert és saját legális szoftverrel tervezném a használatot?
Köszi!
mobal,
-
Chaser
legenda
válasz
arpeen2 #23365 üzenetére
Én szeretem azt ha elfordítom a fejem vagy nem teljesen szemből vagyok a kijelzővel akkor is kényelmesen lássak mindent. Ezt kis felbontású TN panel nem tudja kivitelezni. Attól meg egyenesen hányok, ha 1 cm-t elmozdul a fejem már minden szín másképp néz ki. IPS-nél annyira nem gond a kis felbontás se, de azért ott is nagy felbontásnál van blade életérzés
Kinek mi fontos...
-
arpeen2
senior tag
válasz
Chaser #23364 üzenetére
A betekintési szögek, engem nem érdekelnek, mindig szemből nézem a kijelzőket. Sosem láttam még 1 fotót sem pixelesnek (megfelelő felbontású képek esetén). Lehet nem túl jó a szemem, de pl nincs szemüvegem/kontaktlencsém. Ha ettől jobb lenne a szemem, a gatyám rámenne ezekszerint
-
Chaser
legenda
válasz
arpeen2 #23361 üzenetére
Nincs túl jó szemem, de látom a pixeleket ilyen monitorokon. Lehet neked még rosszabb van. Folyamatos képnél annyira nem is tűnik ki, de statikus képeknél igen. + tegyem hozzá ha kommersz TN paneles kijelzőről van szó annál jobbak a betekintési szögek minél nagyobb a felbontás. Egy HD vs FHD 15.6-on ég és föld már csak emiatt is.
-
Chaser
legenda
válasz
Muerte #23341 üzenetére
Pixeles az már 15-ön is
A 768 vízszintes sor még netre is necces. Nekem nem bántotta a szemem 12.1"-on se 1400x1050, pedig arányait tekintve nagyobb felbontás mint 15.6-on a FHD
Kb mindent fel lehet zoomolni akinek kicsi valami natívban, de fordítva nem igaz, nagy felbontást nem lehet csinálni kis felbontású panelból
Osiris: Ilyet csak business delleknél láttam.
-
törölt tag
van egy dell inspiron n5110-em és bekapcsolt wirelessnél néha hosszan sípol a hangszórón keresztül
-
Osiris
őstag
Létezik olyan program Dell N5110hez ami képes az akku töltést szabályozni, mint pl a Sony laptopoknál: ha asztali folyamatos töltőről használat van, akkor be lehet állítani, hogy 50%-ig töltse csak az akksit, ami elvileg sokkal hosszabb élettartamot biztosít az akkunak.
-
Muerte
addikt
válasz
bekmate #23339 üzenetére
17"-on már elmegy a FHD sőt sokaknak már 15"-on is kényelmes,ez egyén függő.Én egy picivel nagyobbra állítottam a betűméretet és így pont jó számomra.
Ha élőben meglátnád a HD-t és a FHD-t egymás mellett akkor biztos hogy az FHD-t választanád.Szerintem a HD max 15"-ig elmegy még,de fölötte már pixeles lesz a monitor képe. -
bekmate
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne még, hogy 17"-os xps vásárlásában gondolkodok mindenképp, de van FHD és HD+ változat is, és ez árban is meglátszik azért rendesen. Persze jobban örülnék FHD-nak a nagyobb felület miatt, csak nem tudom, nem lenne túl kicsi arra a kijelzőre? Esetleg ha valaki így használ ekkora gépet, leírhatná a tapasztalatait. Sajnos boltba magamnak nem tudtam megnézni, mert még 17"-os változat se volt helyszínen, nemh FHD.
-
hippo0315
senior tag
November óta használok egy ilyen netbook-ot, nagyon jó gép, de sajnos egy hülységet elkövettem. Letöröltem a Recovery particiót, ha valaki tudna segíteni ennek visszaállításában azt megköszönném (esetleg dvd-re kiírt változat).
Ha valaki tud segíteni ebben nagyon megköszönném.
ui.: A DELL ügyfélszolgálat csak azt hajtogatja, hogy adtak egy Win7 telepítő lemezt és töltsem le a drivereket, de így az a rakás spéci program ami a tablet üzemmódnál megjelent, sehol nincs.
-
Sátán44
addikt
Hogy lehet elsődlegessé tenni a diszkrét vga-t? Jelenleg az IGP megy. A BIOS-ban szerettem volna letiltani, de nem találtam
Dell inspirion N5110
-
Koktail
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni...
Ma végre megjött a Vostro 3750-em
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen ujjlenyomat olvasó és webkamera szoftvert töltsek le hozzá és hogy hol találom?
A dell oldalán nem találtam, vagy ott ilyenek nincsenek?Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.:
Koktail
-
Chaser
legenda
válasz
garga01 #23322 üzenetére
Akut ebayről próbálj vadászni, de lehet wlannal is jobban jársz. Van pl n-es nano wifi kicsi pénzért, meglepő de a vélemények szerint erősebb jele van mint a belső n-eseknek. Tényleg nagyon kicsi. Vagy ha mindenképp belsőt akarsz akkor olyat keress ami 2 antennás, ha gyárilag b/g volt benne gyanítom 2 antenna van csak. 2 antennás n-es pl intel 5300.
-
tohmm7
csendes tag
valakinek esetleg 1 dell inspiron 1300 as??
-
jtaggerX
tag
Sziasztok!
Dell d430. van benne wwan modul. Ha beleteszek egy kartyat akkor sms-t tudok kuldeni... de az internet nem mukodik.
Van ezzel valakinek tapasztalata?koszonom!
-
Immy
őstag
Arra rájöttem, hogy az amcsi outletből nem szállítanak hazánkba, de UK outletből rendelt már valaki? Mik a tapasztalatok?
http://www.dell.co.uk/outlet -
garga01
őstag
Sziasztok!
Dell Studio 1537-es típusú gépem van, szinte tökéletesen működik. De az akkuja kezd gyengülni, a batterybar szerint 60%-ban elhasználódott (kb.1:15-t bír, eredetileg kb 3 órát bírt)
A kérdésem hol, és milyen akkut érdemes venni hozzá? Olyat, ami most van benne (5200mWh) sehol nem találtamA másik kérdésem, hogy a wifi csak b/g-t tud, és szeretnék bele n-es kártyát,csak nem tudom honnan lehetne beszerezni. Néztem sok webshopot, de a legtöbb helyen egy fajta tp-linkes kártya van, ami nem jó bele mert elvileg "half mini wlan" kell bele.
Válaszotokat előre is köszönöm,üdvözlettel:
Garga -
Kisbéka
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #23316 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet.
-
-zsoltika90-
csendes tag
sorry a hibás megfogalmazásért. WIFI driver nem müködik letöltöttem a gyártó oldaláról fel is telepítettem de nem működik, de minden más driver jó csak az az egy nem
-
SzaboZE
addikt
válasz
-zsoltika90- #23318 üzenetére
Ezt meg kellene rendesen fogalmaznod, milyen driver nincs meg?
A support.dell.com-ról mind letölthető. -
-zsoltika90-
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy DELL inspiron mini10-nél rendszer újratelepítés után windows xp alatt nem találok működő drivert sajna nem tudom mi volt rajta előtte, nincs hozzá semmilyen gyárilag kapott driver és a gyártó oldaláról letöltött pedig nem működik. valaki tudna nekem ebben segíteni sürgős lenne.
-
Kisbéka
csendes tag
Sziasztok,
Dell laptop vásárlásán gondolkozom, konkrétan most egy Vostro V131 a legesélyesebb. Tudtok olyan helyet, ahol ez a típus ki van állítva és meg lehet nézni? A laptopszalonban voltam a héten, de ott sajnos nem volt.
-
premete
veterán
válasz
Feribacsi555 #23312 üzenetére
"Bedugod akksira..... rádugtad akksira,"
Mit jelentenek ezek a kifejezések, világosíts már fel. -
farmer
csendes tag
Sziasztok,
Latitude E5520 beszerzésen vagyok túl. Minden szép, minden jó,csak a színkezelésével van gondom, win7 van rajta, több-kevesebb sikerrel próbálom kalibrálni a színeket, de a tökéletestől messze van. Van mód a színhelyesség állítására az oprendszeren kívül is? (i3, HD 3000 vidkártya...)
Köszönöm -
Immy
őstag
Sziasztok!
Valaki rendelt már a dell outletből? Mik a tapasztalatok? https://www.dell.com/outlet
Üdv:
Immy -
hapcser
csendes tag
Sziasztok.
A probléma a laptopommal (dell n5110) az, hogy amikor játékban vagyok 20mp-t tökéletesen fut aztán 20mp-re belassul és ezt csinálja folyamatosan. Amikor jó akkor tökéletesen fut semmi lagg, van fps rendesen, de belassulásnál 10fps sincs. Gyengébb játéknál tökéletesen fut csak az integrált kártyáról is de ha bedugom aksira az a játék is laggol. GT525 1gb-s kártya van benne. Túlmelegedés nem lehet, mert mikor elkezdek játszani akkor kapcsoltam be csak a gépet. Egyszer írt olyasmi hibaüzenetet h a vga memória teljesen megtelt, de nem olvastam végig kinyomtam. Valakinek van tippje miért csinálhatja? vagy csak wint újra kéne tenni? Előre is köszi. -
Chaser
legenda
válasz
vanillashake #23298 üzenetére
Attól függ mire akarod használni és mekkora méret kell. Apróknál sok dell business gépet találhatsz. Az 5420 külseje elég érdekes az utódok után, de ez szubjektív. Nekem sokkal jobban bejön az elődök szögletesebb letisztult formavilága.
-
mghltm
addikt
válasz
Feribacsi555 #23301 üzenetére
rossz hirem van: tenyleg le kell bontani az egesz mindenseget...
-
Feribacsi555
senior tag
Hi. Szedett már szét valaki n5110-et???
Néztem róla videót, de nemár hogy az egész mindenséget le kell róla bontani, hogy egy retek vinyót kicseréljek benne. Pls help.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged