- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Szert tettem egy új Dell Studio 1558-ra. Ez az első Dell itthon, így nincs túl nagy tapasztalatom vele. Egy problémám azonban akadt. A gépben (elméletileg) van egy Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card, ami ugyebár mobilnethez jó. Elméletileget írtam, mert a boltban nem mondták, hogy van benne, a leírásban opcionális, de amikor a drivereket töltögettem a hivatalos honlapról, service tag alapján, ott látszik és a helye is megvan. Próbáltam a régebbi és a legújabb drivert is hozzá, de csak azt kaptam, hogy nem talál illesztőprogramot az PCI egyszerű kommunikációs vezérlőhöz (tehát van valami a gépben). A gépen win7 fut, 64-bites. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a megoldás? Próbáltam modemként is feltenni de az sem volt jó. -
bruce20
csendes tag
válasz
qantum #15297 üzenetére
Milyen laptoppal próbálod?
Én is szívtam picit a Dell wireless 5530-cal. D630-ba vettem utólag, de ezt a gépet hivatalosan nem szerelték 5530-as kártyával, és pl. az E6400-nál fellelhető 5530 driver a telepítés kezdeti szakaszában kompatibilitási problémák miatt el is száll, nem lehet ráerőltetni. Vissza kell menni a régebbi driverekhez, tehát az E6400 adatlapján, az 5530-as driverek közül az A07-est válaszd, (32 és 64 bites is lesz), azzal rendben menni fog. Dell Wireless manager progi teljes mértékben megegyezik a Sony Ericsson azonos nevű progijával, tetszés szerint használható mindkettő. (Ha kell, írj privátot, és elküldöm a progikat)Az viszont teljesen biztos, hogy a Lenovo-féle Ericsson F3507g és a Dell 5530 (ami szintén F3507g) nem kompatibilisek egymással, Dell 5530 soha nem fog menni Lenovo gépben, és fordítva ugyanaz a szitu. A két kártya egy és ugyanaz, de FW szinten le van védve a "márkahűség". Nyilván firmware barkácsolás után azért összehozható a dolog. Viszont a HP-féle HSPA kártyák mennek Dell gépekben is.
Kicsit macerás, de a Dell 5530 egy nagyon stabil és jó vételi képességekkel bíró cucc.
-
-
herrLeon
tag
válasz
Polcrendszer #15288 üzenetére
Ki alakitotta át az eredeti gépet?
-
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer #15286 üzenetére
-
Polcrendszer
tag
Ha kell egy megbízható gép:
http://hardverapro.hu/apro/dell_vostro_1500_2_2_ghz_4gram_nvidia_8600gt_9_cel/friss.html -
premete
veterán
válasz
qantum #15269 üzenetére
Az eszközkezelőben megkeresed a dell 5530 sorokat, mindenhol, egyenként illesztőprogram frissítésre mész, a felugró ablakban megadod a letöltött driverek könyvtárát, értelemszerűen 64 bites rendszernél a 65bit, 32 bites rendszernél a 32bit könyvtárakat, ezt mindegyik dell 5530 sárga ikonos sornál megismétled és ok-t nyomsz
-
Seliet
csendes tag
Üdv!
Nem olyan rég kaptam egy Dell studio 1535 gépet, tökéletesen működött egészen tegnapig, egyik pillanatról a másikra az optikai meghajtó elkezdett kattogni, bekapcsoláskor és mikor kiadta a cd-t, de legalább olvasta. Ma pedig már be sem olvassa a lemezt, mikor beteszem kattog és kiadja. Ez mitől lehet? Kampec neki, vihetem szervizbe? (driver frissítést probáltam de semmi)
Másik kérdésem, hogy apukám vette külföldön a gépet, (még garanciás) akkor simán bevihetem itt is egy szervizükbe vagy van valami teendőm előtte?
pls help :SA segítséget előre is köszönöm.
-
SzaboZE
addikt
válasz
g.gergo #15250 üzenetére
Ez azért érdekes, mert az xps-en nincs ultrabay... A belső csatlakozóra talán ráhekkelhető egy hasonló keret, de az korántsem 2 perc, hanem kb 30 perc egy gyakorlatlan embernek + a garanciát sem lenne jó elveszíteni amiatt, hogy a gépet szanaszét szedi. Ezentúl a visszacsere szintén ugyanez a művelet...
-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy Dell Inspiron 1564-el mik a tapasztalatok anyaghasználat, minőség téren? A másik hogy nem tudtok egy oldalt ahol tutira meg lehet nézni hogy adott notiban mivan pontosan? Mert nézegettem ebből a típusból az i3-as, 3 gigás, HD4330-al szerelt verziót és a wifire a különböző boltok tök mást írnak, egyik szerint csak b/g, másik szerint a/b/g, harmadik b/g/n aztán van a/g/n is. Jó lenne tudni hogy valójában benne van-e az n-es wifi vagy nem, mert azt mindenkép szeretnék. Jah és ha tudtok olyan verziót ami szintén i3, de integrált vga-s és n-es wifi van benne annak is örülnék, mert nincs szükségem a dedikált vga-ra. Előre is köszi!
-
cira
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az új Dell vostro 3300-as notival kapcsolatban?
integrált Intel HD grafikus vezérlő van benne, ez filmek nézésére, játékra (sims, lost,csi, stb) mennyire jó? Ezt később ki lehet cserélni NVIDIA® GeForce® GT 310M-ra?
Tudom,hogy nem lehet összehasonlítani, de ha választani kéne egy Dell xps 1330 ( intel core 2 duo T9300, nvidia gerorce 8400M GS 128Mb) és egy vostro 3300 (Intel Core i5-430M vagy 520M,Intel X450) melyik a jobb? Amire használva lenne:internet, film nézés, fent említett játék.
Köszi! -
petique
csendes tag
Üdv mindenkinek.
A héten hozzájutottam egy vaci új XPS1640-es notebookhoz. (kifutott modell T6600os procival, de az én igényeimnek teljesen megfelel) Csitti-fitti a gép, kész felüdülés az előző notimhoz képest viszont van egy dolog ami nagyon nem tetszett benne, mégpedig: lötyög az akksi. Ez természetes velejáró vagy csak én fogtam ki? -
Davey7
senior tag
Nem igaz,hogy kint is emelnek a vostro 3000-es széria árán. Normális áron bejött és most megy felfele,nem elég,hogy a dollár is az egekben van
-
pumukli23
senior tag
Bocs, hogy megint írok, de találkozott már valaki lengyel vostro 3500-zal? Akinek van ilyen gépe, megtenné, hogy alánéz, hogy honnan való? Köszi szépen
-
SzaboZE
addikt
válasz
Davey7 #15266 üzenetére
Ezen a linken kell kitöltened a megfelelő mezőket a honosításhoz: DELL TAG TRANSFER
Ha a zöld számot nem sikerül hívnod, kereshetsz akár engem is.
-
Davey7
senior tag
Nekem két kérdésem lenne:
- Az új vostro szériában meg van e az oldva,hogy ha nem használom a dedikált vga-t akkor csak az intel HD működjön,és amikor szükség van átkapcsol az nvidia-ra?-Hogyan lehet a garanciát honosítani vagy kell e egyáltalán?
már jópárszor hívtam a zöld számot emiatt (kb 5.-6.),de még egyszer sem sikerült senkivel beszélnem... -
mexel
veterán
válasz
Jankóca #15253 üzenetére
A hangszórója finoman szólva is pocsék SZVSZ. 1db van benne, szerintem a billentyűzet alá eldugva (vagy valami érdekes helyen, és rendkívül halk és tompa hangú. Nem is értem hogyan lehet ilyet kiadni ennyiért. A többi jópofának tűnt, de nem egy csicsagép. A 3 év gari viszont jó.
-
Misi1979
őstag
válasz
zsoleszka11 #15260 üzenetére
1usd majdnem 230ft.
-
kcharlie
csendes tag
válasz
eastsider #15160 üzenetére
Egy hete jött meg a Studio 1537-em, az alapon felül 4GB memóriával és az 500-as vinyóval. Win 7-et feltelepítve 3 eszközt nem ismert fel automatikusan, de a support oldalróla dirvereket letöltve - kicsit utánaolvasva - minden megfelelően működik, a Vista driverekkel is.
Eddig maximálisan elégedett vagyok a notival, az anyaghasználat és az összeszerelés kiváló, a ventinek gyakorlatilag nincs hangja.
Wifi vételét is kiválónak találom, az eddigi eszközöknél (régebbi noti és mobilok) sokkal jobb vételt produkál. -
zsoleszka11
csendes tag
Az elmúlt hetekben nagyon elszálltak az árak a Dell-nél.
Más gyártók termékeinek az ára is emelkedett de közel sem ennyire. Vajon miért?
-
doktor úr
aktív tag
Ismerősöm kérdése: Latitude 6400, gépelés közben el-elugrál a kurzor. Tapasztalt valaki ilyet? Úgy emlékszik (nem biztos), hogy a Win7 telepítés óta csinálja.
-
pumukli23
senior tag
Sziasztok!
Úgy tudom a Magyar piacra érkező laptopokat a Dell a Lengyelországi gyárából szállítja.
Az lenne a kérdésem, hogy ez mely típusokra vonatkozik? Elsősorban az új Vostro 3500 érdekelne, hogy készítik-e egyáltalán a fent említett gyárban, vagy Angliából / USA-ból hozzák be?
Köszi szépen! -
Jankóca
csendes tag
válasz
pirate777 #13438 üzenetére
Szia privat777!
Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire vált be a Dell Vostro 1015 notebook? Én most készülök megvenni egy ilyen laptopot, de kíváncsi lennék mások tapasztalataira. Volt olyan fórum, ahol azt olvastam, hogy elég hamar megtörik a képernyőkábel, illetve hogy "gagyi műanyag"... kicsit elbizonytalanodtam. A beépített hangszóróval mi a gond?
Előre köszönöm a választ!
-
herrLeon
tag
Sziasztok. Studio 1737-hez keresek megvilágitott magyar billentyüzetet. Tud valaki?
-
Retr0
tag
Üdv,
XPS 16 ba szeretnék az ODD helyére egy HDD-t (SSD-t) tenni. Megoldható ez valamiféle kerettel?
Lehet ilyet kapni?
Korábbi Thinkpad notimba 2000ft ért vettem ilyet és 2perc alatt cserélhető volt, de nem ismerem az XPS-t hogy tud e ilyet. -
cira
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az új Dell vostro 3300-as notival kapcsolatban?
Intel X4500 videokártya van benne, ez filmek nézésére, játékra (sims, lost,csi, stb) mennyire jó?
Tudom,hogy nem lehet összehasonlítani, de ha választani kéne egy Dell xps 1330 ( intel core 2 duo T9300, nvidia gerorce 8400M GS 128Mb) és egy vostro 3300 (Intel Core i5-430M vagy 520M,Intel X450) melyik a jobb? Amire használva lenne:internet, film nézés, fent említett játék.
Köszi! -
Vhunter
tag
Csövi.
Akinek volt már dolga DELL szervízzel elmondaná, hogy hogy mennek a dolgok? Bedobnám nekik, mert nagyon lötyög a kijelző.
Milyen számot kell hívni, hova érdemes vinni?
Köszi. -
premete
veterán
válasz
FehérHolló #15241 üzenetére
SD-s és expresscardos porvédőt tudnék adni, abból van pluszban, de EC-m nincs sajnos.
-
FehérHolló
veterán
válasz
SzaboZE #15239 üzenetére
Mivel budapesti szerviz -> nagyker pécsi kirendeltsége -> egyetem -> én útvonalon jutott el hozzám, több volt az, mint egy hét. Rögtön kézhezvétel után tűnt fel, akkor jeleztem az egyetemen, egyetem a nagykernek, utána nem tudom. Az illetékes valószínűleg mossa a kezét, és egyszerűbb lesz magamtól beszerezni egy ilyet. Még azért várok és reménykedek.
-
Danaf
csendes tag
Memóriabővítésen gondolkozom 1GB-ról 2GB-ra. Gondolom a 400/533 MHz-es helyett 667/800-as modulokkal gond nélkül elketyeg a D410. Esetleg van olyan márka ami nem javasolt vagy amelyikre a Dell-ek "allergiásak"?
-
SzaboZE
addikt
válasz
FehérHolló #15229 üzenetére
Attól függ. Egyrészt mennyi időt vártál azzal, hogy észrevetted? Mert ha 1-2 hetet, akkor már hiába, hiszen egyrészt nem emlékszik rá mindenki, másrészt mondhatják azt is, hogy miért nem fedezted fel korábban. Ha alaplapcsere volt, akkor valószínüleg a régiben maradt (természetesen nem szándékosan). Lehet, hogy érdemes telefonálni, de valószínüleg, ha nem lett áttéve, visszament a dellnek. Meg lehet esetleg kérni a szervízt, hogy rendeljenek egy másikat saját költségükre.
-
mexel
veterán
válasz
premete #15237 üzenetére
Köszi, Ezt tegnap linkelték, már leszedtem, és ma reggel máshogyan én is ezt találtam meg, de most be van dobozolva a gép mert vinnem kell az új tulajának. Utána még nálam lesz telepítgetni, ki fogom próbálni ezt a drivert is. Nembiztos hogy ott lesz netem, lehet hogy csak kedden leszek újra onlány
Remélem valóban van bt a gépben, igencsak baj lenne ha nem volna. Addig is köszönöm a segítségeket!
(ennek a drivernek jónak kellene lennie, ha ez sem akkor valami más gond lesz) -
mexel
veterán
Elvileg ezt kaptam:
"Dell Vostro 1015 Black notebook - Intel Core 2 Duo T6570 2.1GHz / 2MB / 800MHz, 2GB DDR2 800MHz (1*2GB), 15.6" WXGA TrueLife (1366x768 fényes) WLED TFT + integrált 2Mp webkamera, 320GB 5400rpm SATA HDD, Ubuntu Linux v8.10, integrált Intel GMA 4500MHD, 8x DVD+/-RW meghajtó, 6 cellás akkumulátor 48WHr, magyar billentyűzet, Gigabit LAN, Bluetooth, Dell WLAN 1397 802.11b/g, 5-1 kártyaolvasó, Firewire, 4x USB2.0, ExpressCard foglalat, 65W AC adapter (1m)," -
mexel
veterán
válasz
premete #15234 üzenetére
A típus szerint kellene... Az eszközkezelőben azt írja, hogy van egy usb eszköz amit még telepíteni kellene. A Biosban is be van kapcsolva. Ha nem lenne akkor gondolom nem kellene telepíteni. Egy everestet néztem, ott nem írt ki ilyet. Hogyan tudom kideríteni?
Ha beírom a service tag-ját a dellhez akkor vista driverként felajánlja a "Wireless 355 bluetooth Module (Bluetooth 2.0 Module + EDR)" hez való drivert. Xp-hez nem ajánl semmi bt drivert.
Ha nem lenne benne BT akkor is ajánlana drivert? (Vostro 1015-5 a típus) -
dubin
csendes tag
válasz
FehérHolló #15229 üzenetére
Szerintem telefonálj nekik.
MAGLite elemlámpával jártam úgy, hogy elhagytam a buttonról a gumiköpenyt. Hívtam őket, kérték a címemet és küldtek vagy 5-t.
Szerintem fogyóeszköz ez a Dellnél mint a fogpiszkáló ...
-
FehérHolló
veterán
A D820-asom szervizből EC slot védőkártya (ami bele megy, ha nincs benne EC bővítőkártya) nélkül jött vissza. Valószínűleg elkavarodott útközben. Ilyenkor mi a teendő? Verni az asztalt, vagy érdemesebb venni egy újat? Mennyibe kerül kb. egy ilyen?
-
Vhunter
tag
válasz
saiyajin #15223 üzenetére
OK, hajrá. Nyugodtan szedd le a hátulját, ha nincs ott a garimatrica. (egy-két gépnél láttam, h. buta módon úgy teszik rá, h. ne lehessen leszedni az alját)
A hangot nem tom. Én többnyire külső hangszóróval használom, de most kipróbáltam, és elég jól szólt az is, ami benne van (koli szobában ez szól a legjobban). Próbáld ki esetleg a filmet VLC-vel, ott szoftveresen is rá tudsz még húzni a hangra (asszem valami 400%-ig) -
Danaf
csendes tag
válasz
premete #15218 üzenetére
Eddig én is csak ott találtam, választék van bőven:
[D410 zsanér]
Ez a legolcsóbb, fuvarral együtt megvan 5.000 Ft-ból: [legolcsóbb]
A Humansoft még nem válaszolt, de kíváncsi leszek az árajánlatukra. -
Moonlightles
csendes tag
Valakinek van tapasztalata a Studio 1558-cal? Megtetszett, de valahol olvastam, hogy az átlagnál jobban melegszik.. :/
-
saiyajin
senior tag
-
mexel
veterán
válasz
premete #15221 üzenetére
Én is sokat olvastam vásárlás előtt (gyakorlatilag az összes fellelhető tesztet, fórumokat), de erről nem olvastam csak akkor amikor célirányosan arra kerestem, hogy bt driver xp vostro. Akkor derült ki pár fórumon hogy nincs driver hozzá. Arról pedig nem nagyon írtak, hogy a hangja több mint pocsék. Mindenhol csak jókat mondtak róla. Nekem semlyik bt driverrel amik más dellekhez vannak nem indult el. Konkrét drivert nemtud valaki amit feltehetnék hozzá?
-
premete
veterán
Én használtam xp-vel a vostromat; persze, azért vásárlás előtt el szoktam olvasni a termék leírását, tesztjeit, hogy tudjam, hogy például van-e benne bt-kártya, illetve milyen van, hány hangszóró van benne, hány wattosak, stb.
Előfordult, hogy egy adott bt-kártyához nem mindegyik op. rendszer alatt volt driver, akkor megkerestem a drivert egy másik dellnél és feltettem azt. -
mexel
veterán
Senki sem használja xp-vel a vostro-ját? Ha ezt tudom ( nem olvastam eddig erről semmit) akkor biztos nem veszek ilyen gépet, arról nem beszélve hogy a hangszórója (csak jobbról szól valahonnan) olyan halk, hogy alig hallani. Nem gondoltam volna hogy ilyen hibákkal találkozom a dellnél. Eddig csak régebbi gépeivel találkoztam, de azok mind jobbnak tűntek.
-
Vhunter
tag
válasz
saiyajin #15214 üzenetére
Csövi.
Nekem a studio 1535-el voltak/vannak hasonló gondjaim. Amikor már a kikapcsolásig melegedett eldurrant az agyam, és szétszedtem. Hatalmas mennyiségű pot halmozódott fel a ventillátorban. Akkora porkutyák jöttek ki, hogy összerakva mint az öklöm. Szóval ezt mindenképpen javaslom. Plusz amikor kicsit jobban dolgoztatom, akkor vagy aláteszek valamit (én konkrétan egy gyékény szerű asztalravaló felcsavarható izét teszek oda) a lényeg, h. megemelje kicsit, mivel alulról szívja a levegőt a hűtéshez. Vagy általában az is segít (-5-8 fok) ha az asztal végére hátratolod a gépet, ugyanis a kifújóka is úgy van megcsinálva, hogy lefelé fújja a levegőt, és az asztalt melegíti maga alatt.
-
Danaf
csendes tag
válasz
SzaboZE #15212 üzenetére
A csavarok szorosak, azokkal semmi baj. Leszedtem a zsanértakaró panelt és szemmel látható a holtjátéka, amikor mozgatom. Tehát mindenképpen cserélnem kell.
A humansoftnak küldtem e-mailt, de eddig még nem válaszoltak. Ha tényleg drága lesz, akkor kénytelen leszek mégis az eBay-ről beszerezni. -
saiyajin
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek egy Dell Inspiron 1525-ös gépe van, és neki viszont nagyon melegszik. Azt mondja az alján közép tájt és ventilátor felé is, és használatkor gyakran kikapcsol (valószinüleg a melegedés miatt) van amikor csak hosszab idő után, van amikor meg hamar.
Van valami tippetek mi okozhatja, mi melegszik ennyire? -
mexel
veterán
Sziasztok! Dell vostro 1015-el szívok éppen. Feltettem rá egy XP-t (mindenképpen az kell) de a Bluetooth-hoz nem találok semmi drivert. (kamerához sem de az nem érdekes, végül is az működik) Nem tud valaki BT-ben segíteni s.o.s?
-
premete
veterán
válasz
Vhunter #15206 üzenetére
Ilyen korú akkunál ez lehet a természetes elöregedés, nincs köze ahhoz, hogy a gépben volt mindig, csak akkor kezdődik el a töltés, ha az akku 93% alá merül. Én egyetlen laptopomból sem vettem ki az akkut soha, 19 év alatt, leszámítva a szereléseket és sim-cserét; volt olyan akku, amelyik 2 éves korában még 100%-os volt, de olyan is előfordult, hogy 2 hetesen már csak 92%-ot tudott, attól függ, milyet fog ki az ember; a mostani az aláírásból, 2 hónapos és 100%-os, 3 cellás, 28 wattórás és 3 órát tud wifivel.
Az egyéves garancia az akkura már lejárt, hacsak nincs rá +1 akku kiterjesztés. Amennyiben nem létkérdés az akku üzemidő, ne foglalkozz vele, ha igen, kb. 10 ezerért tudsz bele venni egy új akkut. Szokták még a formázást emlegetni, de az a tapasztalatom, hogy annyit ér, mint halottnak a csók.
[akku ára itt] -
Vhunter
tag
válasz
premete #15200 üzenetére
Szeptemberben lesz két éves a gép. Nagyon minimálisat használom akksiról. Koliban vagyok, kb amikor véletlen kihúzódik a tápkábel, vagy átugrok egy másik szobába. De kb 90-95%-ban tápról megy. eredetileg 57 Wh volt, most már csak 42-t í a PassMark BatteryMon is.
Sajnos arra már nem emlékszem mennyit bírt eredetileg.
Az, h. ki kell szedni ha tápról megy szerintem nem igaz, mert ilyenkor nem tölt egyáltalán. Miután feltöltött ki is alszik a tápkábelnél a led, és nem tölt (ha kiveszem és megfogom az kksit egyáltlaán nem meleg) Plusz még arra is figyel, h. ha kicsit lemerül nem kezdi el egyből tölteni (ha kimozdul a kábel, de azonnal visszadugom, akkor nem tölti egyből, csak ha majd leljebb merül)
Na mind1, csak furcsa volt számomra... De akkor nincs semmi 5let rá, h. mitől lehet.
Köszi. -
boxer2010
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget kérnék.
Eddig egy Inspiron 6400-et használtam. Most váltanék, és a két jelölt:-Dell Vostro 1720 Black notebook C2D P7570 2.26GHz 2G 320G 512GF W7P a kijelző matt
320 GB 7200 rpm-DELL Inspiron 1764 Intel Core i3-330M (2.13GHz, 1066MHz FSB, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W) Memória: 4GB DDR3 1066Mhz a kijelző fényes. 500 GB 5400rpm
Photoshop, Corel, esetleg kicsi video szerkesztés - játék nem.
Kösz.
-
Gábor2010
csendes tag
Hali! Most vettem egy inspiron 1564-et. A legnagyobb gondom az, hogy az akku eléggé mozog és zavaró ha az ölemben tartom. Más is tapasztalt ilyesmit vagy beleszaladtam egy hibásba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged