- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Blu-ray lejátszók
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz kiskaktusz #16270 üzenetére
A dellnél két féle van.
Szervizgarancia (az olcsóbb, otthoni gépekre) és
a helyszíni garancia (elsősorban üzleti gépekre).Szervizgarancia is lehet jó, szerintem szerviztől függ, bármelyik dell partnerhez beviheted. (?)
-
pumukli23
senior tag
válasz kiskaktusz #16255 üzenetére
Remélem nem mondok hülyeséget, de win7nél szerintem nem kell átállítani ATA-ra. (Bár ha átállítod, akkor sem illene ilyesmit produkálnia..)
Állíts vissza mindent gyárira, és próbáld meg egy másik telepítővel. Ha a hiba megmarad, akkor szerviz. -
pumukli23
senior tag
válasz kiskaktusz #16248 üzenetére
Pontosan mit takar, hogy nem bootolt? Hol állt meg a töltésnél?
Próbáld ki egy másik win7-tel. -
pumukli23
senior tag
Szerintem elég sok hivatalos szervize van a dellnek, értem úgy több mint 2
Úgy tudom ATI kártyákhoz még nem készült el az az okosság, hogy a vga driver (vagy nvidiánál úgy mint az opimus) a teljesítmény függvényében váltson.
Ellenben kézzel (ha épp nem használsz komoly grafikai alkalmazást) a win alól is át lehet váltani a kettő között. Ez nem minden gyártónál működik, pl aceroknál ok, viszont nem minden hp tudja. Ebből arra következtetek, hogy magának a gyártónak kéne megoldania ezt a lehetőséget. (Vagy az ati megoldását integrálni a sajátjukba.) ..Kérdés, hogy a dell megoldotta-e. -
pumukli23
senior tag
N5010 Tulajok
Lehet váltani a dedikált (ATI) VGA és az integrált inteles között?
(Ha igen, egy kis akksi időt meg tudtok spórolni)
(Ati switchable graphics az okosság neve) -
pumukli23
senior tag
válasz polaar #16176 üzenetére
1015 egy régebbi gép, az m5010 most nyár végén jelent meg, viszont a v120as amd procival nem ajánlanám. p320as nem rossz, de én inkább n5010est vennék egy kisebb arrandale procival.
Gondolom első sorban proci alapján fogsz dönteni, a többi paraméter annyi nem változik köztük, itt tudsz nézni egy ranglistát. -
pumukli23
senior tag
Lehet, hogy nem mindig csinálja, de akkor is hiba, esetleg filmezd, le és akkor be tudod mutatni a szervizesnek
Egyébként lehet, hogy melegedéssel is összefügg, esetleg, hogy hol használod a gépet (pl puha felületen kevésbé szellőzik).. De még ha ez is a gond, akkor sem szabad ilyet produkálnia, túlmelegedés előtt kapcsoljon ki, ha még ez a szint előtt abnormális dolog jelentkezik, pl szétcsúszik a kép, az a laptop hibája.
Szerintem nem fognak vacakolni ezzel a dellnél, szerintem többet ér a pozitív megítélésük, mint, hogy azt mondják, hogy nem javítjuk, mert nem állandó a hiba.ui.: nem tudom milyen garid van, de gondolom sima szerviz gar, lényeg, hogy mikor leadod a gépet, akkor erősködj h gond van vele, esetleg ha van időd nyúzd egy kicsit, a szeme láttára hátha előjön a hiba.
Ha olyan elszállítós garid van, amikor csak egy futár jön ki, és nem szervizes, akkor szerintem inkább menj be személyesen... (egyáltalán van ilyen garija a dellnek?)[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz Atombalu #16052 üzenetére
Szerintem nem nagyon találnál hozzá drivereket, ha meg mégis, akkor se járnál szerintem jól. pl hamarabb lemerülne a gép...
XP lassan 9éves oprendszer (akkor még p3as gépek voltak elterjedtek, azóta csak prociknál leváltottak 4 generációt), ha zavar a win7 csillivillije, kapcsold ki az aerot -
pumukli23
senior tag
válasz lacko22 #16035 üzenetére
Konkrétan Dell M5010et még nem próbáltam ezzel a cpu-val. Egy PB volt nálam, kb ugyanezzel a konfiggal, az tesztnél asszem max 62 fokig melegedett, böngészés közben max 52-55 volt (ha jól emlékszem).
A dell mennyire csendes? Egy 1564es inspironon gondolkoztam egy ideig, de sokan írták, hogy olyan mint egy kazánui. nem emlékszem h a teszt eredményeket lementettem-e, ha igen, akkor előkeresem
-
pumukli23
senior tag
válasz Balu77 #16015 üzenetére
Ahogy SzaboZE is mondta, kár erőltetni az XP-t. Ha olyan programok kellenek, amik csak xp alatt futnak, akkor fel kell tenni egy win 7 prot, és az MS oldaláról leszedni hozzá ingyér az XP mode-t. Ez gyakorlatilag egy virtuális xp-s gépet integrál a 7-be, állítólag nagyon szépen Ehhez szükséges egy olyan processzor, ami támogatja a hardveres virtualizációt.
(Nekem nem ilyenem van, így konkrét tapasztalataim nincsenek..) -
pumukli23
senior tag
Sziasztok!
Dell Vostro 3500-zal van valakinek rossz tapasztalata?
Csak kívül van alumínium borítás, vagy fémvázas az egész?
Köszi szépen! -
pumukli23
senior tag
Sziasztok!
Egy Inspiron 1564 és egy n5010 közül melyiket ajánlanátok?
Tulajdonságokat átnéztem vinyo és ram nem elsődleges szempont. 1564 már kifutó modell? (egyre kevesebbet találni belőle, pedig tavaly év végén jelent meg asszem). Azt hallottam n5010 jobban össze van rakva.
Van valakinek infója/tapasztalata ezzel kapcsolatban?Köszi szépen előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz radamsky #15482 üzenetére
Szia!
Hallottam olyanról, hogy "más kábel" kell más felbontású képernyőhöz, talán a csati ugyanaz, csak lábak sorrendje fel van cserélve.. mittomén
Szóval előtte nézz utána, hogy a gépedet lehetett-e olyan felbontású monitorral kapni, akkor valszeg valahogy megoldható a dolog.
Ettől függetlenül nem kizárt, hogy nem kell foglalkozni semmivel, csak pikkpakk kicseréled, és szépen működni fog ..de jobb utánajárni a dolognak előtte. -
pumukli23
senior tag
Bocs, hogy megint írok, de találkozott már valaki lengyel vostro 3500-zal? Akinek van ilyen gépe, megtenné, hogy alánéz, hogy honnan való? Köszi szépen
-
pumukli23
senior tag
Sziasztok!
Úgy tudom a Magyar piacra érkező laptopokat a Dell a Lengyelországi gyárából szállítja.
Az lenne a kérdésem, hogy ez mely típusokra vonatkozik? Elsősorban az új Vostro 3500 érdekelne, hogy készítik-e egyáltalán a fent említett gyárban, vagy Angliából / USA-ból hozzák be?
Köszi szépen! -
pumukli23
senior tag
Sziasztok!
Gondolkoztam egy studio 1558 vagy egy inspiron 1564 vásárlásán, i3 vagy i5 procival.
Részletek nem lényegesek, magukról a gépekről (mint széria) tudok írni valami rosszat?
Dellről általában jót hallok, több ismerősömnek is van otthonra szánt, vagy üzleti alsó kategóriás gépe és nagyon jók.
Hallottam pár negatív véleményt az inspiron hűtéséről, a studio hangosságáról, melegedéséről. Diszkrét vga nekem nem annyira fontos, így lehet h 1564-re esne a választás, nem is lenne annyira forró talán.. (azt hiszem az i-s studiok már csak diszkrét vga-val kaphatók.)Szóval negatív tapasztalatokat várok
Köszönöm szépen!
üdv -
pumukli23
senior tag
válasz baulage #14885 üzenetére
Félig off:
Pár napja olvasgatom ezt a topicot és már régóta töröm a fejem egy dell gép vásárlásán.
(egyébként studio 1558-cal szemezek)
Írtad, hogy az asus-t nem ajánlod, miért?
Gondoloztam a k52-n is, de nekem nem kell numpad, meg ujjlenyomatos zongoralakk és a garanciabővítés is nagyon drága. Gari szemptonjából a toshiba lennem még szimpatikus, ott kb 23-ért duplázzák a 2 év garit, de ekkor már egy árban van a studioval, és a toshiba szervízhátteréről nem tudok szinte semmit.Egyébként Studio 1558: A kijelző merevítésén változtattak valamit a 1537-hez képest? Annak ha megnyomtam hátulról a kijelző burkolatát, látszott az "ujjam" a kijelzőn.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Escape from Tarkov
- Blu-ray lejátszók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Zenbook UX430UN-GV020T
- Lenovo X240 core i5 laptop + dokkoló
- Új Bontatlan Asus Rog Strix 3év Garis Laptop 16" QHD+ 260Hz i9 14900HX 1TB SSD RTX 4060 8GB
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Eladó több db akkumlátor Lenovo Belső Thinkpad T570-T580 T460 és 1 db Új fóliás Dell Latitude 5520
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest