- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
A dell weboldaláról 40 perc alatt a 150 MB-os Ati driver 39%-a jött le..
-
mynames
senior tag
Most van időm foglalkozni a notival csak (tegnap jött), oprendszer felment de meglepődve tapasztaltam, hogy driver cd egy szál se a dobozban...
-
MPeter87
őstag
válasz Aventurium #17897 üzenetére
Elvileg a legfrissebb van fent a dell support alapján, de majd nézegetem, hátha lesz újabb is!
-
Aventurium
csendes tag
válasz MPeter87 #17896 üzenetére
Szia, nekem már volt hasonló problémám egy másik gyártó gépével csak nekem a wifit tiltotta le és csak nagy nehezen tudtam újból előhozni (1-2 újra indítás segített).
Egy frissebb driver nálam orvosolta a problémát.
(kb 5 hónap után adták ki a jó drivert )
Remélem tudtam segíteni -
MPeter87
őstag
Heló mindenkinek!
Valaki tudna nekem privátban segíteni abban, hogy hogyan lehetne azt a szerintem elég nagy hibát kiküszöbölni, hogy a Win7 ne tiltsa le automatikusan a vezetékes lan adaptert, miután kihúzom a gépből a kábelt, vagy ha éppen úgy kapcsolom be, hogy nincs bedugva? Nem poénból húzgálom ki, megvan rá az okom egyelőre! Viszont lassan kezdek agybajt kapni, hogy bekapcsolásnál miután bedugom a kábelt, 10-ből 8-szor vagy hibaelhárító kell neki, vagy újraindítás! Általában hibernálni szoktam és teljesen mind1 neki, hogy hibernálás előtt benne van-e a kábel, avagy nincs, ugyanúgy "elfelejti" látni az adaptert. Ilyenkor az eszközkezelőben sincs jelen, hogy létezne egyáltalán valamilyen vezetékes adapter!
Inspiron N5010-ről lenne szó.Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!!
-
Buda76
senior tag
-
nemcso
őstag
válasz Buda76 #17887 üzenetére
Én i5 procival és Win7 HP 64bit -tel vettem egy ilyet.
Az akksi játék mellett kb 1,5 - 2 órát bír.
A kijelző (zárt térben használja a fiam) szemből jól olvasható, oldalról már közelsem. A tükrös felülettel kültérben lehetnek problémák. -> ezt majd kipróbálom alkalomadtán...
Hibát egyenlőre nem tapasztaltam.
Az ATI 5650 órajele le van véve, de így is szépen megy rajta a GTA4 és a Mass Effect (legalábbis a fiam szerint). A visszavétel nem is indokolatlan, mivel melegíti is rendesen a noti belsejét ez a videokari. Bőven 80 fok felettire felmegy a GPU hőmérséklete játék közben.
Én ezt notihűtővel oldottam meg (kb. 10 fokot vesz le).
A 3 év garancia az akksin kívül mindenre kiterjed, arra csak 1 év.[ Szerkesztve ]
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Buda76
senior tag
Sziasztok!
Egy Dell N5010-127470-t készülök vásárolni.
Kérdésem a következő:
-van-e valakinek bármilyen tapasztalata a géppel kapcsolatban? : kijelző, akumlátor, gyakori hibák...
-úgy tudom, hogy a vga órajelét a gyártó a gyári értékekhez képest visszavette, ha ez igaz mennyin jár és ez mennyiben befolyásolja a máűködést
-a honlap szerint 3 év garancia van rá, de gondolom ez nem teljes-körű, esetleg erről van-e valamiféle információtok.
-van-e esetleg más alternatíva ebben az ársávban, hasonló teljesítménnyel, játékra isBármilyen információt, meglátást szívesen fogadok.
köszönöm
-
Banshee
csendes tag
-
Banshee
csendes tag
Sziasztok!
Dell laptop vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket erről a 3 típusról, melyiket ajánlanátok (net, photoshop leginkább):
1. DELL Inspiron N5010 (Intel Core i3 380M 2.53GHz 3MB, 6GB DDR, ATi Radeon HD5650 1GB DDR3)
2. DELL Inspiron N5010 (Intel Core i5 460M 2.8GHz turbo, 3MB, 4GB DDR3, ATi Radeon HD5470 512MB DDR3)
3. DELL Vostro V130 (Intel Core i3-380UM 1.33GHz, 4GB DDR3, Intel GMA HD, LED 13.3" wide 1366x768) Mennyire gyengék ezek az Intel GMA HD videóvezérlők?
Mind a 3 közel egy áron mozog, de nem tudom összeszerelésben, megbízhatóságban melyik típus jobb, stb...
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
SzaboZE
addikt
válasz CoolBoy323 #17877 üzenetére
Jahogy Mbit-et akartál írni. Hát akkor lehet nem lesz elég a tp link.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz CoolBoy323 #17877 üzenetére
Az N az gyakorlatilag 130Mbit jelenleg, ezt tudja is szépen a géped (15MB/s kb). 300Mbit laboratoriumi körülmények közt se
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Hauptmann
addikt
17859-re valaki?
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
ide is írok, hátha
adott egy DELL Vostro 1015, ami tudja az N-es WiFi szabványt hivatalosan!
nekem az a gondom, h a net sebesség nagyon lassú, nem "N" sebességű, kb 15MB/s a 40 helyett!
router típus: TP-LINK 941ND! ezzel semmi gond nincs, mert másik laptopon megnéztem, és azon a speedtest 40 megvolt!segítsetek pls, mert a legfrisebb driver sem segített!
vagy nincs megoldás rá, csak a gari? -
csotresz
csendes tag
Sziasztok!Az én dell gépem 3 éves és a dell oldalán nincs win7 op.friritési lehetöség...Lehetséges h ezért nem tölti az aksit mert hiányzik valami driver??????,Kösz
-
golya32
senior tag
Ugyanezt tudom elérni a vodás stick kel kivéve a telefonálást.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
-
golya32
senior tag
Folyamatosan keres progit a Modem device in high drivert, ez lehet a sim kártya driver?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
premete
veterán
válasz csotresz #17868 üzenetére
Vedd le az aljáról a memória/minicard fedelet, ott van a wifi kártya mellett a wwan kártya (ha van benne) és rá van írva a neve. Ha nincs benne, b@szhatod a sim foglalatot, vagy veszel belevaló kártyát. A windows eszközkezelőben is látszik, legalább ismeretlen eszközként, vagy everestben hálózatnál.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
golya32
senior tag
Dell d420-am van találtam simhelyet az akku alatt, de nem működik, hogyan lehetne működésre bírni?
Körbenéztem a neten de nem találtam drivert hozzáVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
csotresz
csendes tag
Ja és még annyit,h a dell inspiron 6400 modelhez ha beirom a serviz tagot akkor nem tudom kiválasztani a win7 op rendszerhez a frissitéseket a dell oldalán ...Ebben tudna valaki segiteni???és az elöző kérdésemre is amit előre is megköszönök.
-
csotresz
csendes tag
válasz pumukli23 #17857 üzenetére
Pumukli23!Mert nem tölti az aksit és azt mondta a szervizes h alaplap csere ami 100 e ft ba fog kerülni-még nem is látta a gépet!!!Nem szeretném ha átverne!!!!Aki tud segitsen már,h miböl tudom meg h jó e az alaplap a gépembe...Help!!!!!!!!!!!!!!!!Thx mit nézzek meg az everesten belül vagy esetleg a biosban kellene??????????
-
IkszIpszilon
aktív tag
Dell XPS L501 típusú laptophoz keresek drivert win7 32bites verziója alá a kártyaolvasóhoz és a wifihez,valamint a kombinátl usb-esata csatihoz.Akinek van ne habozzon megosztani velem.Előre is köszönöm!
X.Y.
-
csakcsere
csendes tag
üdv néktek jóemberek
én egy DELL LATITUDE C840-e nyomom a dell hagyományt
igaz utálom mint az álat de ez van ezt kell szeretni
amugy haláljó gép.profi kijelzö(ehez képest)
jó bíró üzem idő.
full karcmentes állapot.
3,4órás dupla aksi
megvagyok vele elégedve,csak nem szeretem anyira a dell-t
esetleg ha valakienk adak hozzá bármien alkatrésze pirjon privit.
és igen igaz.TÖKÉLETES MÁRKA!TÖKÉELTES ÖSZE SZERELÉS.TÖKÉLETES BÍRÁS!Jó üzlethez kölcsönős bizalom és öszinteség kell!
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Ma winyót cseréltem az X300-amban, mert a régi döglődött. Ez lenne a kérdésem, hogy mekkora a diagnosztikai partíció mérete, illetve milyen kritériumoknak kell megfelelnie (elsődleges, vagy másodlagos, stb.). Nincs sajnos Utilities cd-m, valahonnan le lehet tölteni a teljes diagnosztikai programot, ami arra apartícióra megy? A Dell Support-nál csak a frissítését találtam.
-
rocket
nagyúr
Erdeklodnek, hogy az N5010 Laptop (Core i3 380M, 4GB Ram, HD5650) akksija mennyit bir normal felhasznalas mellett (netezgetes, filmnezes), es 3D alatt (jatek).
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
golliwog
csendes tag
válasz golliwog #17801 üzenetére
Hello!
Elméletileg kész a laptopom, csak az a kérdés mikor tudok érte menni. A kb. 19napos átfutási idő annyira "nem is vészes".Remélem az elkövetkező 3 évben akkumulátoron kívül semmit nem kell majd benne cserélni, és szervizet sem fog látni (reménykedni ingyen van !!!). -
spiercell
aktív tag
válasz IkszIpszilon #17849 üzenetére
Esetleg itt a hardveraprón
-
wwhy
veterán
valakinek van konkrét tapasztalata Vostro V13/130-al ?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Bocsánatot kérek, ha már volt korábban szó ami miatt írok. Szóval az alany egy XPS M1330-as notiról van szó, ami ugye nem egy mai darab de asszonykának tökéletes netezni, zenét hallgatni és egyéb ilyesmikre.
A gondom inkább csak elméletileg nagy probléma, mert gyakorlatban nem jelentős a dolog. Azt vettem észre, hogy ha bármelyik youtube-os videót ami fenn van 1080p-ben és abban szerezném megnézni, akkor egy nagyon kellemes diavetítést kapocs cserébe, hogy csak pislogok. Ugyan ezen videó(k) 720p esetén gyönyörűen futnak. Első gondolatom az volt, hogy esetleg a vas egyszerűen gyenge hozzá, (ami meglepett volna mert 4 giga rammal és egy T9500-ös cpu-val, kis túlzással élve, szinte videókártya nélkül is le kellene tudni játszani). Meg is lestem egy rendes 1080-as filmet ami gyönyörűen ment, tehát ez az oldala garantáltan kilőve. Másik sejtésem a böngésző volt, ezért megnéztem több alternatívával is, de ugyan az az eredmény...
Ugyan nem tragikus a helyzet, de ha esetleg valaki tud rá gyógyírt nagyon hálás lennék érte. A driverek absolult update minden fronton, de korábbiakkal is próbálkoztam..
A gép adatai:
cpu: T9500
mem: 4Gb DDR 2 667Mhz
video: 8400GS 128Mb ram -
sniper elite
senior tag
Hamarosan leváltom a mostani MSI laptopomat egy Dell Inspiron N7010 8giga memóriás Core i5 procis 640GB HDDvel és ATi Radeon HD5470 1GB DDR3 vga kártyával felszerelt egyedre. Van valakinek ilyen típusú laptopja már?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Ezt a konfigot megkapom vhol. olcsóbban?Ha MA megrendelem elvileg jár 2% kedvezmény plusszba.Tehát kapható ez vhol. ennél olcsóbban?
X.Y.
-
SzaboZE
addikt
válasz xcsaba1975 #17846 üzenetére
A törvény alapján mind így kell működjön.
-
xcsaba1975
tag
válasz Mobilstreet #17844 üzenetére
Melyik bolt volt? Én is ott akarok vásárolni!
-
SzaboZE
addikt
válasz Mobilstreet #17832 üzenetére
Figy, arról nem tehet az eladó, hogy te az ország másik feléből mentél oda hozzá. Egy szubpixel nem jelent garanciális meghibásodást. VISZONT. Megillet a vásárlástól való elállás joga, ami ha jól tudom valami 8 nap. De ilyenkor is a visszaszállítás költsége a vevőé. Másik lehetőség, hogy szervizelteted a gépet (ha a dell befogadja az igényt).
-
Mobilstreet
csendes tag
Felkerestem a a boltot, levélben ezt a választ kaptam :
"3 napon belül visszahozhatja a készüléket és ki tudjuk cserélni egy másikra, vagy a csatolt jótállási jegyen található szervizhez vagy annak átvevő pontjaihoz is fordulhat, akik kicserélik az LCD panelt.
Harmadik megoldás, hogy szintén 3 napon belül eredeti dobozában, tartozékaival és csomagolásában, sérülésmentesen visszaküldhetik csomagban a terméket és mi az Ön költségére küldünk egy másikat."Tehát, téma Off!
Ha van ilyen-olyan Class-szabvány, ha nincsen erre a cserére, akkor is korrekt a hozzáállásuk!
Lehet nincsen jogom cserét kérni, mint itt láttuk is a linkeket, de szerencsém az még lehet!Semmi ok a nyugalomra! Mindenki örizze meg az aggodalmát! :D
-
Mobilstreet
csendes tag
válasz delbarta #17841 üzenetére
A kérdésemre megkaptam a választ, amit köszönök is! Nem vagyok jártas a számítógép vásárlásban, nem vagyok olyan felkészült, prcíz, dörzsölt, mint Ti!
Ennek ellenére nem hiszem, hogy az átlag vásárlót ezek a szabványok és kritériumok a vásárlás előtt érdeklik.
Ha kifognak egy ilyen gépet, mint én is, akkor utána majd elgondolkoznak, mire kell oda ügyelni.
Alapból ennek nem kellett volna előfordulnia...
Ezentúl egy PC guruval, vagy szervizessel megyek vásárolni, DARABJAIRA BONTJUK A GÉPET, ÁTVILÁGÍTJUK, KIVESÉZZÜK A HELYSZÍNEN.
Tehát, a TOVÁBBI kioktatásból nem kérek, hogy igy kellett volna meg ugy...!Mégegyszer köszönöm az értékes válaszokat, mert érkeztek olyanok is ezügyben!
Semmi ok a nyugalomra! Mindenki örizze meg az aggodalmát! :D
-
delbarta
senior tag
Én is megkérdeztem a boltban vásárlás előtt a pixel hibát, azt mondták 3 hibás pixelig nem cserélik. Ezért is rendeltem online, kiszállítással, mert így érvényes a 8 napon belüli szerződéstől elállás. Így 1 pixelhiba esetén is visszakérhetem az árát, ráadásul indoklás nélkül. Előre kell gondolkozni, nem utólag ezt csinálni:
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Jester01
veterán
válasz Mobilstreet #17837 üzenetére
Szerintem régebben is az volt a 3 napos szabály, hogy bármi hiba esetén kérheted az azonnali cserét vagy a pénz visszafizetést. Vagyis csak annyi jelentősége volt, hogy a szervízelést kizárta. További kérdésekkel szerintem fordulj a fogyasztóvédelem topikba.
Az közismert, hogy a pixelhibákra minden gyártó másféle garanciát vállal, szóval erre sajnos figyelned kellett volna. Attól, hogy nincs a gépen oprendszer még nyugodtan bemehetsz pl a bios-ba vagy bootolhatsz egy tetszőleges live cd-t vagy pendriveot. Persze már késő bánat.
Jester
-
wwhy
veterán
válasz Mobilstreet #17837 üzenetére
Olvasd el EZT
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Mobilstreet
csendes tag
Ok!
Köszi a választ!
Ez is egy tézis lehet!Aki ezzel nem ért egyet, azt szívesen olvasom!
A jogi rész ugy tudom, nem csak hibás készülékre vonatkozik, de még utána nézek.
3 napon belül bármilyen indokkal visszavihetem, ez volt a szabály egy időben...
De ez lehet már nem igy van!Semmi ok a nyugalomra! Mindenki örizze meg az aggodalmát! :D
-
wwhy
veterán
válasz Mobilstreet #17834 üzenetére
Röviden: jogod nincs.
Maga a 3 napos cseregarancia a hibás készülékekre vonatkozik (de törvény nem szabályozza!) és mivel a gyártó (Dell) szerint 1 pixel nem minősül hibának ergo nincs jogod cserét kérni.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Mobilstreet
csendes tag
A boltban csak a gép mükődését ki-be kapcs. tudtam megállapítani!
Oprendszer nem volt rajta, utána lett telepítve, tehát fekete volt a képernyő.Elég baj az, ha egy uj terméknél szervizessel kell mennem vásárolni.
A nagy hírű DELL-nél nincsen minőség ellenőrzés talán?Semmi ok a nyugalomra! Mindenki örizze meg az aggodalmát! :D
-
wwhy
veterán
válasz Mobilstreet #17832 üzenetére
Ha boltban vetted, miért nem tudtad kipróbálni a te hibád, h kipróbálatlanul elhozol egy terméket
Ha hibás, akkor visszaviheted, de a pixelhiba nem befolyásolja a gép működését (sajnos)
Bármilyen indokkal csak a webshopban vásárolt termékeket küldheted vissza, 8 napon belül (ilyenkor a szállítás a te költséged).
Jobb esetben bepróbálkozhatsz, ha az eladó nem ismeri a Dell pixelgaranciáját, lehet, h benyeli (vagy megsajnál, jóindulatú stb).ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Mobilstreet
csendes tag
Köszönöm a választ!
Tehát ezek szerint kifizettem egy csomó pénzt, károsodtam, és nem tehetek semmit?
Kipróbálni sem tudtam.
Nos, én ugy tudom, hogy 3 napon belül visszavihetem bármilyen indokkal, ráadásul a készülék hibás!
-
golliwog
csendes tag
válasz Mobilstreet #17829 üzenetére
Hello!
szerintem ezt olvasd el remélem segít (én már kezdem magam kiképezni garanciából, csak sajna nincs rá túl sok időm ) Azt nem tudom hogy LED-es cuccokra is ez érvényes-e.
[link] -
wwhy
veterán
válasz Mobilstreet #17829 üzenetére
Mivel egy hibás pixelért a Dell nem köteles cserélni, az eladó a jóindulatán múlik, h kicseréli-e.
[ Szerkesztve ]
-
Mobilstreet
csendes tag
Sziasztok!
Egy sürgős kérdésem lenne, kérem csak az válaszoljon rá, aki tényleg tudja, hogy mi a pontos válasz a dologra!
Tegnap vásároltam egy DELL laptopot, hazavittem és a feltelepítés után derült ki, hogy
egy darab piros pixel folyamatosan világít benne, azaz hibás!A készülékhez van érvényes garancia, számla is!
Kérdésem a következő lenne:
Van-e jogosultságom 3 munkanapon belül kicseréletetni a laptopot, vagy vissza kérni az árát?
Ráadásul az utiköltség , ami nem kicsi, van-e jogosultságom térítést kérni, mert ugye nem az én hibámból történt a dolog...
Nagyon szépen köszönöm, ha vki ad egy pontos választ!
-
Jester01
veterán
válasz nemcso #17826 üzenetére
Mivel azonban a memóriába ágyazott i/o alá nem kell rendszer memória így azt olyankor más címtartományba képezik le. Viszont a BIOS lefoglal bizonyos memóriát saját használatra és azt az operációs rendszer nem használja.
Linuxos példa:BIOS-provided physical RAM map:
BIOS-e820: 0000000000000000 - 000000000009f000 (usable)
BIOS-e820: 000000000009f000 - 00000000000a0000 (reserved)
BIOS-e820: 0000000000100000 - 00000000bfe6d800 (usable)
BIOS-e820: 00000000bfe6d800 - 00000000c0000000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000f4000000 - 00000000f8000000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000fec00000 - 00000000fec10000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000fed18000 - 00000000fed1c000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000fed20000 - 00000000fed90000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000feda0000 - 00000000feda6000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000fee00000 - 00000000fee10000 (reserved)
BIOS-e820: 00000000fff00000 - 0000000100000000 (reserved)Egy 4GB rammal ellátott gépen a virtuális címtartomány részlete továbbá:
100000000-127ffffff : System RAM
Vagyis a 4GB ramból 640MB a 4GB feletti virtuális címtartományba szorult, de ettől még használható.
Jester
-
nemcso
őstag
válasz spiercell #17825 üzenetére
A windows soha sem azt a memóriamennyiséget írja ki, ami a gépbe van, mindíg egy kicsivel kevesebbet ad meg.
szerk : "Az átlagos számítógépekben számos eszközhöz szükséges memóriába leképezett hozzáférés, más néven memóriába ágyazott I/O. A memóriába ágyazott I/O-területnek a címtartomány első 4 gigabájtjában (GB) kell elhelyezkednie..."
[ Szerkesztve ]
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
delbarta
senior tag
válasz spiercell #17823 üzenetére
Néha, ha nem is csinálok vele semmit, akkor is elindul magasabb fordulaton egy ideig. Aztán, gondolom, ha már megfelelőre hűtötte magát, akkor visszaáll az alap fordulatra. Az biztos, hogy nem ez a legcsendesebb hűtőjű laptop a piacon.
-
spiercell
aktív tag
Sziasztok!
A gépem a következő: n5010, i3-380, 5650, 4gb
A problémám az, hogy a memóriából csak 3,87-et lát a 64bites win7. Ez nálatok is ennyi? -
delbarta
senior tag
A Dell honlapján lévő 2010/06/29 dátumú, az amd oldalán frissebb van (2011/02/15) Ez épp Win7 64-bites.
-
kiiso
tag
-
nnz
csendes tag
Sziasztok,
Help,
N5010 i5 Ati Radeon Mobility 1gb HD 5650 drivert nem találom. -
baki_00
csendes tag
üdv!
néhány napja próbálkozok az m5010-zel. nincs itt valaki, akinekek minden frankón müködik és le tudná irni, hogy milyen R***** nevű drivert, programot töltögetett le? win7 64 bites oprendszerről van szó.
ami érdekelne az a webcam driver, illetve valamiféle bluetooth szoftver, driver.[ Szerkesztve ]
-
rainmen
aktív tag
Előre is elnézést a hülyén hangzó kérdésért, de mit csinál a laptopban az inverter?
És hol található ez a cucc? -
soldi3r
veterán
szep estet!
dell e6400-ban a display porton ki tudom vinni valahogy a hangot? vagy ne is probalkozzak vele csak a kep megy?
koszonomE30 (oo=[][]=oo)
-
golliwog
csendes tag
válasz SzaboZE #17786 üzenetére
Hello!
Alaplapot nem tudnak hozzá szerezni sajna pedig azt mondták a boltban a Dell-nél a leggyorsabb a garanciális szerviz.Helyet nem szívesen írnék mert lehet csak az én cuccommal bénáznak ennyire, igyekszem korrekt lenni amíg magammal szemben is korrektnek érzem az eljárást ( péntekig még türelmesen várok aztán muszáj lesz valamit csinálni 3 hét csak elég nekik persze közben én folyamatos szívok )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude 5410 i5-10310U - 8GB RAM - 256GB SSD - Win10Pro - használt - 1 év garancia
- GARANCIÁLIS ÓRIÁS Asus Rog Strix Scar 18 G834J gamer laptop/i9-13980HX/32GB RAM/2TB SSD/RTX 4090/18"
- Működőképes laptopok (4db) egyben eladók!
- 1-6 Eladó Hp 850 g7 i7 10 gen laptop 15,6 512SSD 32GB DDR4 Gyári Magyar Világítós billentyűzettel
- ASUS TUF GAMING FX505G! I7-8750H,Gtx 1050TI, 16 GB DDR4, 512gb ssd ! Hibás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest