- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Misi1979 #15428 üzenetére
Tényleg, adott esetben, ha lopott gépet visznek gariztatni, mi a szerviz forgatókönyve ilyen esetre? Logikám azt súgja, hogy visszatartják a masinát, rendőrséget -jogi ismereteim szerint- nincs joguk hívni.
Az én jogi ismereteim szerint pedig állampolgári kötelesség értesíteni a rendőrséget minden tudomásomra jutott bűnesetről, ellenkező esetben bűnpártolásról van szó. Szóval a szerviz jó eséllyel tovább tereli az ügyet a rendőrség felé (persze ha a szerviz nem sutyerák). Képzeld el milyen szépen visszaütne rá a dolog, ha utólag derülne ki, hogy egy lopott gépet szervizeltek garanciában.
-
.Benett
tag
Sziasztok!
Akarok rendelni e-bay ről studio 1555höz akksit (6cell).
Van különbség a gyári meg az utángyártott között , az árán meg a logón kívül ? -
Andre90
tag
Üdv Mindenkinek!
A napokban el kezdett rosszalkodni a Dell Vostro 1510-es laptopom. Átmeneti fagyásokat tapasztalok, 3-4 percre megfagy úgy hogy hang van meg egér is legtöbbször megy, majd képernyővillanás után megint működik kis ideig. Ezt párszor eljátssza majd pedig kékhalállal meghal. Párszor sikerült elkapni a windows üzenetét, miszerint a videókártya illesztőprogramját állítja ilyenkor alaphelyzetbe. Félek, hogy valami gond lehet a videokártyájával. Aki találkozott már ilyennel vagy van ötlete, legyen szíves segítsen. Vajon ezen lehet segíteni szoftveresen, vagy vihetem szervizbe?:S
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv:
András -
radamsky
senior tag
elég szomoru
pedig már beleéltem magamat, hogy okosba megoldható
szerelik nagyobb felbontásu kijelzővel is ezért filozgattam rajta
-
pumukli23
senior tag
válasz
radamsky #15482 üzenetére
Szia!
Hallottam olyanról, hogy "más kábel" kell más felbontású képernyőhöz, talán a csati ugyanaz, csak lábak sorrendje fel van cserélve.. mittomén
Szóval előtte nézz utána, hogy a gépedet lehetett-e olyan felbontású monitorral kapni, akkor valszeg valahogy megoldható a dolog.
Ettől függetlenül nem kizárt, hogy nem kell foglalkozni semmivel, csak pikkpakk kicseréled, és szépen működni fog..de jobb utánajárni a dolognak előtte.
-
Szaty
csendes tag
Én is Üdv!
Nekem is lenne egy problemom: Megvan az új Dell netbook (a 10esek közül az újabb, Atom 450-es procival) és a minap arra lettem figyelmes hogy az a furcsa érzésem van hogyszerintem túlterheltem a gépet (az érzés abból fakadt hogy a gépből 6 különböző kábel lógott ki... na mindegy hosszú..) szóval gyorsan földobtam rá az everestet, hogy mégiscsak hogyan is állunk és nagy meglepimre azt láttam hogy a CPU 80 valahány a CPU-dióda meg 100 valahány fokon izzad...
sebtiben kihúztam minden külső cuccot, lezártam minden progit (a végén már az explorer.exe-t is...) kinyomtam a wifit meg Bluetooth-t, és energiatakarékoz üzemmódba raktam. Illetve tuti ami biztos becsuktam a képernyőt, és oldalára állítottam a gépet hogy odaférjen a levegő az aljához. nah egy 10 perc pihi után csekkoltam és a CPU-dióda 79 fokon stangnált!!
és akkor a kérdés.
Normális ez? ennél lejjebb már csak úgy tudnám nyomni ha kikapcsolnám... de akkor miért 79 fok belül a proci? kicsi a szellőzőnyílás??
A válaszokat köszönöm!
Szaty -
Drughi
addikt
Üdv,
Lenne egy olyan problémám az xps 16-ommal, hogy az everest-et ha feltelepítem mocsokosúl beszaggat a gép, amikor frissíti a hőmérsékletet.
Korábbi gépemnél nem volt ilyen gond, asztali gépen szintén megy.
Kipróbáltam 3 féle everestet, de semmi változást.
A biso volt frissítve is.
Szerintetek mi lehet a gond?
Win7 ultimate rendszerem van (eredeti, angol) -
radamsky
senior tag
hülye problémám lenne, és sehol se találom hogy jo e az elgondolásom. Picit hülye vagyok ehhez
ugye keresgélek képernyőt találtam is jopárat, sööt már egyeztettem is valakivel.
nekem ugye 15,4-es kell ami ha jól emlékszem 1280x 800-asmi van akkor ha nagyobb felbontásút teszek bele??
naiv vagyok, de hátha elmegy vele és nem károsít semmit se
megoldható?? nem tudja valaki??
jo kis laptopp az enyém csak a felbontásával nem vagyok kibékülve, igy ha már ugyis vennem kell akkor ha megoldhato inkább választom a nagyobb felbontásut
persze ha nem megy akkor nem megy
-
McLaca
őstag
válasz
CoolBoy323 #15480 üzenetére
Nincs mit!
Majd írd meg, hogy megoldódott-e a probléma. Azt is, ha nem!
(Apropó frissítés, nővérem gépén az új wifi driver telepítését követő újraindításnál ugyanúgy megakadt a win7 - ekkor még ugyebár csak a régi driver volt betöltődve - , de azóta nem.)Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
premete #15466 üzenetére
Nem kell, mert az assisted gps-nél lehetőség az "a", a helymeghatározás gyorsítására, de nem kötelező része.
Egyébként az AGPS nem így működik. Nem a GSM tornyok helyzetéből állapítja meg a pozíciót, hanem letölti a műholdak aktuális időre vonatkozó ephemeris és almanac adatait a netről (E)GPRS-en, és innentől már elég a műholdak jelét érzékelnie a GPS egységnek, máris kiszámolható a helyzet. AGPS nélkül az említett adatokat a műholdak által sugárzott jelből kell kibányásznia az egységnek, ez eléggé körülményes, ezért akár percekig is tarthat a letöltésük, minél erősebb egy műholdjel, annál gyorsabban megvan.qantum: ha lakásban próbáltad, ezen ne nagyon csodálkozz. Főleg, ha bele sincs rakva a gépbe a GPS modul.
CoolBoy323: win7 sajátosság...? A Vostro 1400-asom is játszotta ezt eleinte. Az összes hivatalos Dell driver (vistához) felrakása után megjavult. Nővéremnek is 1015-öse van, nála is játszotta, hogy a leállításba "belefagyott", valójában nem fagyott le, csak nem lépett tovább egy ponton. Úgy néztem, a Wif kikapcsolásánál akadt meg (a wifi állapotjelző LED-ből ítélve). Mióta felraktam a Dell-féle (1015-höz már van win7 is) wifi drivert, azóta jó. Szerintem töltsd le a support.dell.com-ról a legfrissebb win7 drivereket, és a win7 frissítéseit is.
kisapa: abszolút rendben van az a hőmérséklet. Milyen proci? Nekem egy C2D T7250-esem van. Win7 alatt folyamatosan megy a ventilátor a Vostro 1400-asomban (bekapcs. után 3-5 perccel be is indul), igaz, 3000RPM körül, vagy alatta alapjáraton, ami ennél a gépnél annyira halk, hogy csak a hűtőrácshoz hajolva hallom.
Maximális terhelés mellett 70-80°C-ig normális a hőmérséklet, terhelés nélkül 50-60°C közt jellemző. Nővérem 1015-ös Vostrójában is 55°C körül áll meg a venti, terhelés nélkül 50-60°C a proci, terhelve 75 körül áll meg. Ha nem pörköli le a gép egyik része sem a kezed/lábad, akkor nem rendellenes a túlmelegedés. Előző notimban egy Dothan magos proci volt, az 45°C-on járt alapjáraton (itt állt a venti), meghajtva felment 75°C-ig. Mivel az egy műanyagkasztnis Clevo volt, ami most van nekem, az meg fémkasztnis, nővéremé szintén műanyag, így szerintem reprezentatív a példa ahhoz, hogy ne görcsölj ezen.Üdv!
-
Sianis
addikt
válasz
kisapa #15475 üzenetére
Az 50°C az tényleg nem sok így első hallásra. Azt kéne megnézni, hogy valamilyen programmal megterheled mondjuk 15-20 percen keresztül és ha lefagy, újraindul, leáll, na akkor tényleg cselekedni kell. Általában csak beporosodik a hűtőborda, ez igen komoly 20°C-os különbséget is tud produkálni, terhelés mellett meg túlmelegedést is.
Sianis
-
kisapa
senior tag
Üdv mindenkinek. Segítségre lenne szükségem Vettem egy Dell Latitude D820 tipusú notebookot bemutató darab volt.Sajnos nagyon melegszik 50 fokos a proci már 20 perc után.
Az üzlet ahol vettem azt mondja ez természetes csak akkor foglalkoznak a dologgal ha lefagy vagy leáll a gép de én nem akarom megvárni amíg felforr a gépem. Tud valaki egy márka szervizt ahol esetleg megjavítanák, és jó lenne ha Kecskemét közelében lenne. -
CoolBoy323
nagyúr
hello!
vostro 1015-el van olyan gondom, h a webkam nem akar működni az istennek se, nem találtam megfelelő drivert se, a hozzá adott discen sincs...
vmi megoldás??
a másik gond, h hiába raktam már újra a windowst (7, 32bit, warez
) nagyon gyakran nem kapcsol ki... ez mitől lehet??
köszi a helpet, üdv!
-
-
aclandiae
senior tag
Dell Inspiron 1525-ös laptopra Vista Home Basic x86 vagy Win7 Prof. x64 menjen?
(ezek közül lehet csak választani)2 GB RAM, 1,6 GHz 2 magos proci, 120 GB HDD, Intel int. VGA van benne.
Bővítésre nincs lehetőség. -
válasz
premete #15457 üzenetére
Ki beszélt az olvasóról? Én szoftverről beszéltem... azért ennyire nem nézhetsz hülyének.
Azt mondtam csak, hogy alapból az nem fog menni, hogy beteszed a kártyádat és megy csak akkor, ha úgy veszed a lapost, hogy jár hozzá a megfelelő szoftver... de itthon talán nem is lehet ilyen vásárlást ejteni... ez szerintem nem hülyeség, ahogy írod, kell hozzá a WWAN és a megfelelő előfizetés, szóval pont azt, amit én is. Az lehet, hogy nem voltam teljesen világos, de a gyorsolvasás sem vezet mindig előre.
-
premete
veterán
válasz
stevve #15454 üzenetére
Nagyon rosszul tudod, a sim olvasóban semmilyen "szolgáltatós opció" nincs, abban a pár érintkezőben nem is lehet a tudomány mai állása szerint.
A notebookban lévő sim olvasó ugyanúgy működik, mint a mobiltelefonban lévő: beledugod a megfelelő sim kártyát, bejelentkezik az adótoronyra és megy. Laptopnál csak annyi a különbség, hogy fizikailag külön helyen van a sim foglalat és a wwan kártyahely, illetve a modemkártya belehelyezése után rá kell tenni a két antennát, ahogy a #15446-ban lévő képen látszik.
Bármelyik laptopban használható, amennyiben van benne sim foglalat, wwan kártyahely és antennák, ezek utólag nehezen bővíthető, leggyakrabban opcionálisak, de semmi köze a laptop vásárlásának ahhoz, hogy tudsz-e rajta netet használni, ahogy független mobiltelefonoknál is mindegy, milyen simet teszel bele.
Delleknél használatos 5520, 5530, 5540-es kártyákban még nem találkoztam szolgáltatásfüggővel, külföldi vásárlás előtt azért nem árt rákérdezni, mert a függetlenítés minden módja pénzbe kerül, illetve bizonyos külföldi wwan-kártyákhoz nem kell sim, mert nem gsm-rendszerűek. -
JaniS
senior tag
válasz
stevve #15454 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
A notihoz semmilyen szolgáltatást nem vásároltam (tehát nem vásároltam előfizetést). Nagyon naívan azt gondoltam, hogy ha a SIM kártya olvasóba teszek egy nem előfizetéses kártyát és van egy (független) modemem, akkor ezzel tudok SMS-t küldeni és fogadni, akárcsak egy mobillal. Valójában most sem értem, hogy ez miért nem így van, de akkor nekiállok utánaolvasni.
JaniS
-
-
ats123
csendes tag
válasz
FehérHolló #15443 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
-
premete
veterán
-
JaniS
senior tag
Van egy Dell Studio 1535-ös notebook-om. Szeretném, ha tudnék róla mobiltelefon nélkül is SMS-t küldeni ill. fogadni, szolgáltatótól függetlenül, csak ennyi az elvárásom. (USB-s kábellel tudok, de ez most nem érdekel.) Melyek ennek a hardver és szoftver feltételei?
Az akksi alatt van egy SIM kártya olvasó, gondolom az alapból beépítésre került. Valamilyen bővítőkártyát kellene még venni, pl. ezt: Dell Wireless 5530? Driver milyen oprendszerhez van? (most 32 bites XP és Vista jöhet szóba) A bővítőkártyát hová lehet csatlakoztatni?
Elnézést, biztosan triviális, de soha nem foglalkoztam ezzel a részével a gépnek.
JaniS
-
norot
csendes tag
válasz
FehérHolló #15445 üzenetére
Igen, a Truecrypt ingyenes, vagy nem tudom miért kérdezed vissza. Valóban helyesebb lenne azt írni, hogy véletlenszerű bitek sorozata, mindenféle struktúra vagy keret nélkül, de egyszerűen nem volt kedvem ennyit gépelni. Azt hittem mindenki tisztában van az idézőjel jelentésével.
De látom sikerült kiragadnod a lényeget a hozzászólásomból... -
klambi
addikt
szevasztok
adott 1 inspiron 1525 noti, amihez lenne pár kérdésem...
1. mennyi a max ram ami belemegy, most 2x512 ddr2 667 van benne
2. 2magos procit szeretnék beletenni, megéri vagy nem, mert valami pici 1 magos van benne
van 2 hely a wifi mellett?itt a kép3. mekkora a max hdd kapacitás?
az utcsó hibás akkuval mennyit ér kb 1 ilyen lapos? 40-50?
(a fejlesztése előtt természetesen) -
norot
csendes tag
válasz
FehérHolló #15443 üzenetére
Aham, hát persze, azért megnézném hogyan törnél fel egy Truecrypt + AES-256 kombóval titkosított partíciót.... Ami ugye tisztán szoftveres. Truecryptnél még azt sem lehet eldönteni, hogy az adott fizikai területen egyáltalán létezik-e partíció, vagy csak "fehérzaj" van rajta. Azt hiszem Angliában van olyan, hogy a hatóságoknak kötelező megmondanod a jelszót, ha kérik. Ezt lehet kijátszani ezzel ("nincs is ott semmi!").
-
FehérHolló
veterán
válasz
ats123 #15441 üzenetére
Mi céges környezetben SafeBootot használunk, mások pedig különböző hardveres kulcs alapú titkosításokat. Természetesen mindegyiknek van anyagi és rendszer gyorsaságbeli ára is. Másrészt mindkettőt "meg lehet kerülni", mint minden létező megoldást. A kérdés igazából, hogy milyen befektetés kell ahhoz, hogy az ember hozzájusson az adatokhoz. Egy bizonyos szint fölött nem éri meg.
Az ingyenes, továbbá a tisztán szoftveres (=nincs mögötte hardveres támogatás) megoldások körülbelül annyira biztonságosak, mintha körbevennéd a házad 4 méteres falakkal, de a kapura kiírnád, hogy a kulcs a lábtörlő alatt van.
Én személy szerint nem tudok, de nem is akarnék ilyen megoldásokat ajánlani. Hasonló kérdésekkel jobban jársz, ha átmész a HDD-s témacsoportba, és megkeresed az adatbiztonsággal kapcsolatos topicot. -
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Tegnap beadtam a helyi Dell képviselethez egy Inspiron 1525-öst. Nem töltődött fel az akkumulátora. Már hónapok óta ilyen, és ki is vettem belőle, hálózatról megy.
Éppen ma múlt 2 éves. Még 1 év garancia van rá.1. Érdemes egyáltalán akku nélküli gépbe RAM és HDD cserét megejteni?
2. Mennyit érhet most?
3. Hol találhatok win7 prof. x64 drivereket hozzá?
4. Kell a Win7-nek 4 GB RAM ezen a laptopon, v. inkább maradjon a Vista? -
ats123
csendes tag
válasz
FehérHolló #15440 üzenetére
Meg mondom az lenne a célom, hogy lehetőleg software-s titkosítás nélkül védjem meg az adataimat illetéktelenek elől.
De úgy látom hogy a HDD Password is raktak egy kiskaput sajnos!
A software-s titkosítások mint BitLocker, TrueCypt, stb, az a gond hogy ha addig tökéletesek amíg működik a windows. De ha megáll akkor már live CD, adat visszaállítás, vagy boot visszaállítás, vagy OSX alól már nem igazán éri el a titkosított ntfs-t.
-
FehérHolló
veterán
válasz
ats123 #15439 üzenetére
Tudtommal ezzel a funkcióval a HDD eléréséhez lehet jelszót megadni.
Én személy szerint - valamennyi beágyazott és PC programozói gyakorlattal - el tudok képzelni olyan programot, ami feltöri a jelszavas védelmet a jelszó visszafejtésével. Ha az említett HDD Unlock Wizard ilyen, akkor a merevlemez aktuális tartalmát valószínűleg nem törli. (Magát a programot nem ismerem.) Azonban ez az opció így is több védelmet nyújt, mintha nem védenéd az adataidait ilyen módon is.A merevlemez tartalma semmilyen módon nem lesz a jelszó, mint privát kulcs szerint titkosítva, bár ez most nem kérdés.
-
ats123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell Studio 1555 laptopom.
A BIOS-ába be lehet állítani HDD Password-ot és hozzá egy Master password-ot.Enne egy elvi kérdésem, ugyanis a net-en kétféle leírás találtam és nem tudom melyik az igaz.
Ha adok HDD Passwordot az adataim védelmére, akkor azt ki lehet-e resetelni?
Vagyis hozzá lehet-e fér az adataimhoz, ha ellopják a lapost?- 1. Vélemény nem mert HDD-be állítódik be és a bios sem ismeri fel jelszó nélkül, feltörhetetlen.
- 2. Vélemény szerint, hozzá lehet férni pl: HDD Unlock Wizard programmal ami pár óra alatt, feltöri. Azt nem tudom, hogy az adatok hozzáférhetőek vagy pedig töröl minden adatot és a jelszót kikapcsolja.
Ha valakinek van a HDD Password funkcióról valamilyen infója akkor ossza már meg velem, mert nagyon érdekelne engem.
Előre is köszönöm.
-
szmayer1
senior tag
válasz
Misi1979 #15428 üzenetére
Szia
Igen kellene egy kis segítség
Még a BIOS előtt kéri a jelszót és ezért a BIOS beállításáig se jutok el. Nemtudom hogy mi lehet,de valaki azt mondta hogy valószínűleg céges laptop lehetett és a DELL-nek van egy ilyesfajta védelme PL: lopás esetére. Az illetőt azóta se tudom elérni akitől vettem pedig láttam működni tehát jónak kellene lennie.
Egyébként olvastam hogy ez a védelem éppen az ellen van hogyha ellopják akkor ne lehessen használni tehát jó dolog ha tudnám a kódot, de mivel nem tudom ezért már kezdek pipa lenni hogy kiadtam pénzt azért amit nem tudok használni Minden megoldás érdekelne.Üdv: szmayer
-
question man
tag
Dell studio 1535-ös notebook-ba magyar országra jó a dell eu 850d minikártya vagy más típus kell?
Illetve az érdekelne, hogy ha netán én magam szerelem be az nem jár garancia vesztéssel. -
radamsky
senior tag
szerencsésen megusztam csak a kijelző tört el
a többi alkatrész müködik, csak ujra kellett huzznom a dell Image-t
A pontos tipusa ez van ráirva, már kiszedtem a helyéről
samsung ltn154at09 ez van ráirva a monitorra
van még egy olyn szám rajta 0838 alatta 15,4 WXGA
Meg van egy DP/N szám issirhatnékom van, de legalább rájöttem sok mindenre mig szereltem a laptopot. Drága egy tanulás
szokatlan külső monitorrol
-
radamsky
senior tag
egy kis baleset érte piciny 1535-ös laptopomat
kijelzőt keresek hozzá, nem tud valaki ilyen bontot??
-
Misi1979
őstag
válasz
szmayer1 #15422 üzenetére
Szia, jó kis gép az a latutidu, nekem is hasonló van. Magától bekapcsolódó bios-jelszó meg ritka, mint a fehér holló. Ha van adásvételid, az jó, viszont ha a gép tényleg garis, felhívod a szervizt és időpontot egyeztetsz velük.
Tényleg, adott esetben, ha lopott gépet visznek gariztatni, mi a szerviz forgatókönyve ilyen esetre? Logikám azt súgja, hogy visszatartják a masinát, rendőrséget -jogi ismereteim szerint- nincs joguk hívni.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Vettem egy Dell XPS 1640es gépet.
Egy thinkpadot cseréltem el, mert egyszerűen gyönyörűnek tartom (fehér)
Lenovonál megszoktam azt, hogy felment a lenovo driverkereső programja, ami lefutott, letöltötte a gép számára szükséges összes drivert, feltelepítette és kész is.
Delléknél viszont ilyet nem találtam.
Van valami egyszerűbb módja, mint hogy egyenként vadásszam le az oldalról a gépemnek megfelelő drivert?
Beírtam az oldalon a megfelelő sorozatszámot ki is dobta a gépet meg a szükséges drivereket, de kicsit macerás a dolog. -
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Vásároltam egy latutidu d630-as laptopot használtan. Ki is lett próbálva működött minden rendben. A kipróbálás után csak a harmadik nap kapcsoltam volna be, mert volt egyéb elfoglaltágom, de nem lehet mert mielőtt elindulna valami kódot kér. Hívtam az illetőt de semmi hír róla, mert az egyik ismerősét sikerült elérnem és ő azt mondta hogy elutazott Dániába. És senki sem tudja hogy mikor jön haza.
Kérem ha tud valaki segíteni akkor azt megköszönném, mert van egy laptopom ,de mégse.
Van a hátulján egy matrica miszerint a garancia 2010 08 26.-ig szól. Más papírt nem kaptam hozzá.
A segítségeteket előre is köszönöm.Üdv: szmayer
-
-
premete
veterán
válasz
gerg_én #15418 üzenetére
Valamit nagyon benéztél a honosítással kapcsolatban, olyan a mesében sincs, hogy veszel valami extrát, és azt ingyen beleteszik garanciában. Használt magyar billentyűzetet pedig, főleg olcsón, legfeljebb ezeréves laptopokhoz kapsz, bontásból.
Újat is csak Írországból tudnak rendelni a disztributorok, ez az egyik lehetőség, tizenezer forintért, a másik, igényes matrica ezerháromért. -
SzaboZE
addikt
válasz
gerg_én #15416 üzenetére
Hogy mennyiért cserélik ki, azt szervize válogatja. Arra viszont számítani kell, hogy ha meghibásodik később a magyar billentyűzet, akkor arra automatikusan a régi nyelvnek megfelelőt küldi a dell. Tehát a garanciát ez esetben ott kell intézned, ahol a billentyűzetet beépítették. Honosítás akkor kell, ha garanciális hibát akarsz javíttatni.
-
gerg_én
csendes tag
heló. Lenne egy kérdésem, keresgéltem vissza, biztosan sokszor volt téma, én nem találtam: ha van egy világgaris dellem külföldi billentyűzettel, akkor mennyiért cseréli nekem magyarra szervíz, kell-e fizetnem valamit, vagy csak a honosítást kell fizetni? Másrészt ha én cserélem(mert úgy emlékszem, nem túl bonyolult), az garanciavesztés? Végső és legdrasztikusabb esetben, ha csak azt a 8 darab billentyűt cserélem ki magyarra kipattintós-visszapattintós módszerrel, az vajon feltűnik egy szervíznek?
(nincsenek valakinek olcsón használt magyar billentyűzetei?
-
qantum
senior tag
nekem megjött a wwan, de nincs olyan pici csavarom, hol lehet venni ?
-
ribery22
tag
Linket tudsz adni? Elvileg, ha 5620-as akkor jó (5540 is, de az nem Qualcom asszem)
-
sirály69
őstag
Most a gépemben 6 cellás akksi van.(Studio XPS 16)
Esetleg vennék bele 9 cellásat, de nem tudom a típust, sehol sem találok infót hozzá...
Valaki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpársportok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest