Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csotresz
csendes tag
válasz
pumukli23
üzenetére
Pumukli23!Mert nem tölti az aksit és azt mondta a szervizes h alaplap csere ami 100 e ft ba fog kerülni-még nem is látta a gépet!!!Nem szeretném ha átverne!!!!Aki tud segitsen már,h miböl tudom meg h jó e az alaplap a gépembe...Help!!!!!!!!!!!!!!!!Thx mit nézzek meg az everesten belül vagy esetleg a biosban kellene??????????
-
kiskaktusz
addikt
válasz
pumukli23
üzenetére
A következő problémával kapcsolatban kérnék kis segítséget
Adott egy Dell M5010 típusú vadonatúj laptop.
Átállítottam biosban a Sata Operation menüt AHCI-ről ATA-ra. A Win 7 prof. x64 telepítő elször boldogan feltolta magát, feltelepítettem a drivereket, kulcsrakész volt a gép. (csak win7 x64 és Vista x64 drivereket találtam a Dell honlapon)2-3 nap után, mikor bekapcsoltam a notit, az oprendszer betöltése a logó előtti fekete képnél megállt. Kb fél óráig nem történt semmi, bár a HDD ledje villogott, mintha dolgozna, de fél óra után meguntam a várakozást.
Ezután néhány alkalommal megpróbáltam feltelepíteni újra, de a telepítő minden alkalommal kiírta, éppen melyik fájlt nem találja (ugyanazt a DVDt használtam, mint amikor rendesen feltelepült).
Hagytam pihenni pár napot, utána megpróbáltam újra, ekkor megint sikerült, fel is települt, megint feltettem a drivereket, és most, 1 nappal ezután ismét áll a bootolás, csak most az üdvözlőképernyőnél.
20-25 perc után indítási hibára hagyatkozva elindít egy javítást, de ez sem csinál semmit lassan 30 perce.
Van vlami ötletetek, mi lehet a baj?
Köszi
-
Summr
csendes tag
válasz
pumukli23
üzenetére
Hali!
Egy hónapja vettem egy Dell Studio 1558-at Corei5-520M-es procival. Az első óriási negatívum szerintem, hogy a Dell csak Win7 64 bit-hez biztosít drivereket hozzá. Még ki fogom próbálni a Win7 32 bit Dell OEM-et, hogy mennyire ismeri fel a cuccot. WinXP-t nem lehet telepíteni rá (kék halált dob a telepítő), WinVista felmegy, csak ugye no drivers. A másik hiányossága, hogy semmiféle visszajelző led nincs rajta az aksi töltöttség visszajelző led-en kívül. Tehát se a CD/DVD, se a vinyó se semmi nem látható (csak hallható), hogy éppen dolgozik-e. Harmadik idegesítő tulajdonsága, a hardveres CD/DVD kiadó gomb hiánya. A billentyűzeten van erre egy gomb, de ahogy észrevettem mintha random módon működne, hol kiadja a lemezt, hol nyomkodhatnám órákon keresztül akkor se adja ki. Utolsóként pedig a szegényes bios-t emelném ki. Beállítási lehetőség elég kevés van benne és szerintem a fenti hibák java része is a kiforratlansága miatt van. Felraktam a mostani legújabb bios-t rá, de lényegi javulást nem vettem észre. Kb. ennyi lenne a negatívuma. Amúgy, nagyon pöpec kis szerkezet, asztali 1 éves Core2 Duo gépemet odaveri teljesítményben. Kijelzője tűéles, bár 15"6-os mérete miatt 1920x1080-as felbontáson a betűk nagyon picik, hosszabb távon fárasztó a szemnek. Úgyhogy nagyobb munkánál nem árt hozzá beszerezni egy 24"-os monitort is

Üdv.
Summer -
Mboy
csendes tag
válasz
pumukli23
üzenetére
Köszi! Utána nézek hol mennyi.
Választani kéne a fenti DELL (#14923)
és egy Lenovo W500 között.
A W500 nettó 220e.
T9600(2.8GHz),
4GB RAM,
320GB 7200rpm HD,
15.4in 1920x1200 LCD,
512MB ATI FireGL V5700,
CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless,
WWAN,
Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet,
UltraNav, Secure chip,
Fingerprint reader,
Camera,
6c Li-Ion,
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
más fórumon (pcfórum) azt mondták, h memória, vagy merevlemez probléma van...