- Pentax DSLR topic
- NiMH akkumulátor
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szaszayanou
üzenetére
De igen, ez volt a szűk keresztmetszet!

Két videokártya van a gépben, és az intel GMA-val használtam eddig a Debiant, és most átváltottam Radeonra is, vagyis most a switchable graphics megy, aztán ez okozott ilyen effektet. De most már jó, marad a KDE.
(#6313) Penty: Fenti hibámból tanulva, lehet nálad is ez a probléma.
Memóriából amúgy tényleg többet eszik. Nálam 4 giga van, elfér, Xfce-szel meg a többivel csak nagyon sok böngészőlappal meg alkalmazásokkal ment 1 giga fölé, 2GB felett meg sosem volt..
Xfce amúgy jó lenne, csak nagyon lassan fejlesztik, főverziót már lassan 3 éve nem adtak ki... bugfixek vannak, de az sem gőzerővel.
A MATE is nagyon jó, de még gyerekcipőben jár. Sajnos a tearing problémájával nem tudtam sokat kezdeni: kapcsolgatni kellett a kompozitort, hogy a videóknál ne legyen tearing, ezt leszámítva amúgy kiváló DE.
Esetleg még kipróbálhatod a Cinnamont is, Jessie telepítőjében már az is van, mondjuk RAM-ból az is lehet többet kér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest