Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayid76
csendes tag
üdv ! egy olyan kérdésem lenne. hogy elméletileg vettem 2x4 G 1600 mhz kingmax ramot. ehhez van ASUS B85M-G alaplapom. de a ramot a rendszer 1333mhz-n használja . az alaplap 1600mhz-t tud. szóval nem tudom hogy a rammal toltak ki velem.. vagy az alaplap nem akarja az 1600 at használni. gyakori kérdéseken írtak olyat ,hogy vannak asus alaplapok amik alapból 1333mhz-n használják az 1600 ast. és a biosban kellene 1600 ra állítani. . remélem valaki tud válaszolni erre
nem merem a ramot piszkálni.. nem tudom mi történne ha feljebb húzom. vagyis a normál órajelére állítanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nem merem a ramot piszkálni.. nem tudom mi történne ha feljebb húzom. vagyis a normál órajelére állítanám.