Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Igen ezeket sajnos már láttam én is... Viszont a következő a helyzet. 1.5V fölött nem szívesen adok neki, mert én állandó használatra keresgetem a dolgot. Próbálkozni kell nagyon sokat, és amin egyszer lefutottak a tesztek és minden oké volt, előfordult h pl másnap már nem akart menni... Nem is az egszerű órajelhajhászás a célom, de idpnként olyan irracionális dolgokat művel, hogy az vicc. Jelem Crosshair IV topikban van egy velem megegyező kombójú ember (CH IV Forumla+ECO) és ő sem kap sokkal jobb eredményeket, viszont szívrebbenés nélkül ad 1.6 fölött értékeket a RAM nak. Valahogy nem az igazi a dolog, de majd még ma is próbálkozom
dokee78: i5/i7-ben bitang lesz !!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gitáros topic
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest