Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
20TY4
csendes tag
Hello
Kellene egy kis infó (bogarat ültettek a fülembe)
A helyzet az hogy nem tudom nektek fel tűnt-e, de a ramok árai mostanában lehetősen lecsökkentek, bizonyos termékek 6k-t is ledobtak az árukból. Ezért elszántam magam, hogy beszerzek még 4GB GeiL ramot, de itt a problem. Azt írják róluk, hogy i3/i5/i7 és AMD lapokkal nem kompatibilisek. WTF?????
Ez nekem is újdonság ezért szeretnélek benneteket megkérni hogy nyugtassatok meg, hogy hülyeséget írtak a ramokról. Egy Giga GA-MA790FXT-UD5P lapba szeretnék 4GB Geil Value-t rakni csak ha nem kompatibilis akkor felesleges lenne megvennem. Előre is köszönet a válaszokért
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest