Új hozzászólás Aktív témák
-
20TY4
csendes tag
Off a topic? Senki nem válaszol??
-
20TY4
csendes tag
Hello
Kellene egy kis infó (bogarat ültettek a fülembe)
A helyzet az hogy nem tudom nektek fel tűnt-e, de a ramok árai mostanában lehetősen lecsökkentek, bizonyos termékek 6k-t is ledobtak az árukból. Ezért elszántam magam, hogy beszerzek még 4GB GeiL ramot, de itt a problem. Azt írják róluk, hogy i3/i5/i7 és AMD lapokkal nem kompatibilisek. WTF?????
Ez nekem is újdonság ezért szeretnélek benneteket megkérni hogy nyugtassatok meg, hogy hülyeséget írtak a ramokról. Egy Giga GA-MA790FXT-UD5P lapba szeretnék 4GB Geil Value-t rakni csak ha nem kompatibilis akkor felesleges lenne megvennem. Előre is köszönet a válaszokért
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest