- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
hali!
tegnap óta végre van új tápom, ezért bátorkodtam kis c2d6400amat feljebb húzni mongyuk 3 fölé.
namost 3 ghzen a corsair twinx 800MHzes ramok (2x1GB) asszem 470MHz körül mentek VOLNA. igazából nem nagyon tudom elképzelni mennyit tudnak, de gondoltam egy kis feszemelés után is ha fagy akkor hagyom és leveszem 533-as módba.
az ugye alap hogy ha nincs elég fesz vagy sok neki a 470MHz akkor nem indul a gép, ez ok. viszont a voltoknál alapból user defined van és 2.00V. Ezt emeltem fel 2.05-re de amikor ismét nem indult a gép akkor gondoltam megpróbálok még egy egységnyit rátenni. Nos hiába mentettem el a biosban, még mindig 2.00-t mutatott. Nem tudom feljebb venni.
alaplap: abit ab9 pro
HELP
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi