Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiDrummer
csendes tag
Hello!
Másik topicba megtudtam mi a probléma a ramommal (1066 helyett mért csak 800on megy)
:" Alapból 1,9 V-ról indul a játék, ahol 5-5-5-16 késleltetések lépnek életbe 1066 MHz-en. Mivel azonban ez az órajel nem elfogadott a JEDEC által, ezért a CSX az érvényes 800 MHz-re is megadott értékeket, melyek megegyeznek a fenti négy számmal, csak éppen 1,8 V-on."
és kaptam hozzá egy kis instrukciót:
Azaz 1,9v on kell inditani nem szabvány értéken hogy vigye az 1066 ot plusz kézzel kell beállitani az időzitéseket így:Tudna nekem segíteni vki, hogy miket kell pontosan állítanom? elég amatőr vagyok ebbe a témába, eddig csak pár dolgot találtam meg a BIOSba: a feszt., a CL-t, a tRCD-t, a tRP-t.
A segítséget előre is köszönöm!!!!
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Kingston HyperX Fury - 32 GB (2X16) - DDR4 - 3200 Mhz - CL16 - iPON
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- AM5-ös alaplapo
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest