Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Jah körültekintően nyúlkáltam és ki is teszteltem mindet. Giga lapok tudom h agresszívak-e tekintetben, ezért engedtem rajtuk ahhoz képest amit a lap akarna adni. Ahogy mindenhol. Gyakorlatilag, játékok és munka alatt nem sok különbség van 5-4-3-8 és 5-4-4-10 között tehát még ezeken is lazítottam neki.5-4-4-10el meg 900Mhz sztem azért gyerekjáték egy ilyen kategóriájú kütyünek. Stabilan meg úgyis 500as FSB körül (+ 5-10) van vége az E8200 amnak. A ramok meg akkor még 1000en gyönyörűen mennek. Azért kár, hogy a 4 gigával így viselkedik a lap. Pedig 2x1 gigával bármelyik párossal megvan az 1200 2.2V-on. ( Bár csak bootot néztem és pár % Memtestet, többre nem volt türelmem
) Efölé még nem mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest