- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bluetooth hangszórók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Jah körültekintően nyúlkáltam és ki is teszteltem mindet. Giga lapok tudom h agresszívak-e tekintetben, ezért engedtem rajtuk ahhoz képest amit a lap akarna adni. Ahogy mindenhol. Gyakorlatilag, játékok és munka alatt nem sok különbség van 5-4-3-8 és 5-4-4-10 között tehát még ezeken is lazítottam neki.5-4-4-10el meg 900Mhz sztem azért gyerekjáték egy ilyen kategóriájú kütyünek. Stabilan meg úgyis 500as FSB körül (+ 5-10) van vége az E8200 amnak. A ramok meg akkor még 1000en gyönyörűen mennek. Azért kár, hogy a 4 gigával így viselkedik a lap. Pedig 2x1 gigával bármelyik párossal megvan az 1200 2.2V-on. ( Bár csak bootot néztem és pár % Memtestet, többre nem volt türelmem
) Efölé még nem mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Yettel topik
- Tesla topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bluetooth hangszórók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) Efölé még nem mentem.