Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Látom menő vagy a géped előtt ülve.Én nem személyeskedtem, és nem is sértegettelek, hozzáteszem senki se vette idáig bátorságot hogy így beszéljen velem személyesen, bár a gép előtt ülve senki se tudja ki ül a másik gép előtt.Ezen most inkább nem is idegesítem magam mert addig fogok kattogni amíg eröltetni fogom a személyes találkozót is...és az neked nagyon nem lenne jó egy ilyen kis faxságból.
Megpróbálom poénra venni...oké? Most látom a te gépedben is mars! van.Egy igazi márkahű kingmax rajongóval állok szemben.Hűűűűű.
Az irígység csúnya dolog, nem szabad sajnálni ha valaki a jobbat megteheti.Te pont ezt csinálod.Személyeskedve.Előbb utóbb ha ezt a személyeskedő stílust folytatod valki telibe fog verni.
Ez csak egy jótanács volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest