- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
K1nG HuNp #3316 üzenetére
(sry a duplaert)
Az egyik srác a csapatból pedig ezt a hangfelvételt csinálta. Le tudjuk játszani az városban lévő hangosbemondókon, és nagyon durván hozzáad az atmoszférához....
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
K1nG HuNp #3309 üzenetére
Néha szenvedés hajnali 3-4ig fentmaradni csak azért, hogy kanadaiakkal játszak de szerintem ez a kép sokat elmond arról, hogy milyen a dayz hogyha nem a killekért játszod. Se mod, se semmilyen segítség, mindent saját kézzel, sok sok vér árán összeszedni. Szerintem a legjobb játék a világon
-
vorosmarti
senior tag
válasz
K1nG HuNp #3290 üzenetére
Nem vonom kétségbe h Neked jól fut, de nekem sajnos nem. Sajnos életem legrosszabbul elköltött 23 euro-ja volt (~6 ora jatek illetve kinlódás volt kb 2 év alatt). Brand a gépem is, semmi noname cucc nincs benne, gondolom egyszerűen nincs szerencsém. Még a kifejezetten rosszul optimalizált WarZ is ment rajta, NewZ-t is toltam, mindkettőt 100+ órával. Meg emellett még pár 100 cimet...
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
K1nG HuNp #3278 üzenetére
Letöltöttem a játékot.Fél órája kutakodtam, találtam egy krumplit,egy sisakot rengeteg gatyát és találkoztam pár zombival.Fél óra után jött egy manus egy baltával, megállt előttem és köszönt "hi" erre én is "hi" és avval a lendülettel agyonütött.Gyerekek ha ez a játék ennyit tud az nagyon kevés.Bár lehet én rontottam el valamit?
-
-
Mr.White
senior tag
válasz
K1nG HuNp #3200 üzenetére
Hát akkor gondolom még autóban nem sokat ültél.
Persze most nem is tudsz, mivel annyira bugos volt hogy kivették.
Azért ne legyünk túl elfogultak a játékkal, több mint 3 éve "csinálják", és hol van még a bázisépítés mint lehetőség, vagy helikopter, kerékpár, bármilyen működő jármű, objective?
Q4 2015-re tervezték a bázisépítést, szerinted?
Persze benne van a játékban 800+ órám, mert ahogy Te is írtad csapatban izgalmas a játék (egy ideig), de nem ezt ígérték. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
K1nG HuNp #3194 üzenetére
Soha nem lesz ez kész, lassan 500 órám van benne, 2014 ben vettem meg nagy reményekkel, azóta nem sok érdemi javítás jött. Ami jön is piszok lassan, és minimum elcsesz egy csomó dolgot ami addig működött. Az hogy 2 év után most is rohangászni kell gyalog, habár van autó de ezer darabban, és olyan bugos hogy fájdalom. Mintha egy rakat óvodás programozná, ott volt a jól bevált arma3 motor, de nekik saját motorral kellett erőlködni.
Piszok jó játék lenne, de ők megmutatták hogy lehet elcseszni sok pénzből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged