- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
kócos87 #2971 üzenetére
Itt mindenkinek igaza van amúgy, a fejlesztések tényleg borzalmasan nehéz és komplex dolgok még akár egy egyszerűbb alkalmazásnál is. Én nekem tényleg csak az a bajom, hogy a játék legszuperebb helyein, a tök jól kidolgozott városokban játszhatatlan a játék. Ha ott nem droppoltatná a játék a VGA-s órajeleket akkor egy szavam se lenne.
-
Spirit
őstag
válasz
kócos87 #2722 üzenetére
200 órát toltam bele, nem 20 perc után szapulom. Early access, ez tény, de ez ebben a tempóban a Stalker fejlesztési ütemére hasonlít. Jah nem, mert ott 3-4-szer cseréltek motort, mert elavult, mire kiadásközelbe kerültek volna. A tartalom jó, a 0.57 lootolásban is elfogadható. A baj azzal van, hogy alapvető játékmechanikai bug-ok vannak még mindig. Hagyják már a loot-ot, az új tárgyakat, fegyvereket.
Inkább:
-spawnoljanak újra az állatok, mert 3 hónapja nem láttam állatot SEHOL.(vadászat miatt)
-a zombik ne lagoljanak szerveroldal miatt, egy rohadt axe-al 6x kell fejbeb*szni, mert melléüt.
-ne jöjjenek át a zárt ajtón
-ne törjöm el a lábam seprűre lépéskor
-FPS-t de rögtön, ha kell, új rendererrel, ha kell teljesen új motorral. Van pár olcsó, vagy ingyenes, fejlett motor mint az Unreal engine 4, Unity, CryEngine.
-audio rendszer újraírása. Pálya másik végén nyílódó ajtót hallani, de ha egy méterrel mögöttem rohan a zombi azt nem ..de, hallani..jah, mégsem..patch-ről patch-re változik.Hagy ne folytassam.
Hallottál már az Ark: Survival Evolved játékról? Szintén nyílt világú survival játék. Tavaly ősszel kezdték fejleszteni, júniusban már early access volt, naponta 2-3 patch jön hozzá. Tartalmilag már DayZ szint felett van. Technikailag rettenetesen van megírva, pedig Unreal engine 4. Június 2-án az első verzióval nagyjából 15fps-t tudtam. Miután néhány shader-t újraírtak(miközben tartalmat is fejlesztettek) 25fps-em lett 10-e környékére. A particle rendszer újraírása után 35-40fps-em lett előző héten. Mostanra ígérik a memóriaigény csökkentését 1-2GB-al, és a lombozatot és növényzetet renderelő rész újraírását(+20%) és már most van belső Dx12-es verziójuk, ami nekik még plusz 30-40%-al gyorsabb. A játékot tönkretevő bugok az elején voltak(elveszett fejlődési pontok, stb), ezt 2 hét alatt eliminálták.
Tehát: kb 40-50 patch, +300%-os gyorsulás, tartalmilag megduplázódás 3 hét alatt.kb kétharmad annyi emberrel dolgoznak, mint a DayZ-nél.
80 fejlesztő annyira képes 3 hónap alatt, hogy egy járműmodellt, 5 új ruhát meg a kaja loot-ot rendbetegye?komolyan?
-
1m1s
tag
válasz
kócos87 #2722 üzenetére
Egy játékot mondok, Rust.Nézd meg az hol tart és ez hol.
Könyörgöm régi bugok jönnek sorra vissza.Alap dolgokat nem tudnak megcsinálni.A zombik falon át menésén dolgoztak hónapokig egy ideig jó volt, most megint átmennek a falon.Ez csak egy példa.
Tele van használhatatlan tárgyal a játék, de persze fontos beletenni a "content"-et hogy azt mondhassák csináltak valamit.
Imádom a játékot, de mikor meghalsz egy már a játék eleje óta bennlévő bug miatt, akkor elmegy a kedve az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horizon Forbidden West
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest