Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas
üzenetére
Pontosan , igaz nekem is volt egy karakter resetem még régebben ,de azóta nekem nem volt..
Itt meg olvasom sajnos, hogy sokaknak resetelődik állandóan a karakterük, mivel én is néha betévedek olyan szerverre ami nem hc de mégis előröl kell kezdeni..
Na én ennek utána olvastam ,hogy ha ilyen szerverre lépünk és nem akarjuk hogy karakter reset legyen akkor ne kezdjen el senki elindulni nézelődni és ne is próbálja meg megmozdítani az egeret ,hanem esc és szépen kilépni billentyűvel mivel állítólag ha megmozdulsz rögtön menti a karaktered .Próbáljátok meg ha esetleg ilyen történik ,mondom nekem eddig csak egyszer volt karakter restem!
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gurulunk, WAZE?!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest