Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
ez.g4me #3413 üzenetére
Nem vagyok savanyú, 10 éve kezdtem vele, láttam milyen volt, miket ígértek, mennyire nem törődtek vele, az egész evolúciójának tanúja voltam. 13-ban egy nagyon jó játék volt csapatban, újdonság, akkor még nem számított elmaradottnak... Na ma már ez nem mondható el, de mindenki döntse el maga
-
ez.g4me
csendes tag
válasz
ez.g4me #3409 üzenetére
PVE hez valassz olyan szervert aminek minèl alacsonyabb a pingje(sok PVE szerver olcso hardveren fut es tele van pakolva 20-30 plusz moddal ezert szar tudni lenni a performance)
Illetve ha valogatsz a szerverek között, ha ranyomsz a playre elkezdi letölteni a modokat elöször, ezutan menj àt bal felül a MOD fülre, es a modok neve utàn lèvö kis steames ikonra kattintva behozza neked milyen modrol van szó pontosan, sokszor csak a neve alapjan nem lehet eldönteni hogy micsoda, ès így egyszerübb.Igy majd tudsz dönteni hogy akarod e a plusz mutansokat/fegyvereket/tradert stbstb vagy nem
Egyèbkent ha full kezdö vagy akkor keresd a vanilla szervereket, àltalanos ajànlàs hogy mindig kezdj az alap, sima dayz vel es utàna bonyolitsd. good luck sok türelmet ès jo jatekot
-
PeeterssoN
őstag
válasz
ez.g4me #2937 üzenetére
Visszaloggolásnál meglett.
Ezt az ugrálós módszert nem ismertem, köszi.Más: Mekkora a maximális távolság amelynél még vagy már látható az enemy? Egyszer magyon lebutítottam a grafikát és azt tapasztaltam hogy kb 150-200 m lévő embereknek csak a halvány sziluettjeit látni. Miközben a csapattársam tökéletesen látta őket.
Melyik/melyek az/ok az opciók a beállításokban, amely/ek a jó látótávolságot befolyásolja/k? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest