Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
ez.g4me #3413 üzenetére
Nem vagyok savanyú, 10 éve kezdtem vele, láttam milyen volt, miket ígértek, mennyire nem törődtek vele, az egész evolúciójának tanúja voltam. 13-ban egy nagyon jó játék volt csapatban, újdonság, akkor még nem számított elmaradottnak... Na ma már ez nem mondható el, de mindenki döntse el maga
-
ez.g4me
csendes tag
válasz
ez.g4me #3409 üzenetére
PVE hez valassz olyan szervert aminek minèl alacsonyabb a pingje(sok PVE szerver olcso hardveren fut es tele van pakolva 20-30 plusz moddal ezert szar tudni lenni a performance)
Illetve ha valogatsz a szerverek között, ha ranyomsz a playre elkezdi letölteni a modokat elöször, ezutan menj àt bal felül a MOD fülre, es a modok neve utàn lèvö kis steames ikonra kattintva behozza neked milyen modrol van szó pontosan, sokszor csak a neve alapjan nem lehet eldönteni hogy micsoda, ès így egyszerübb.Igy majd tudsz dönteni hogy akarod e a plusz mutansokat/fegyvereket/tradert stbstb vagy nem
Egyèbkent ha full kezdö vagy akkor keresd a vanilla szervereket, àltalanos ajànlàs hogy mindig kezdj az alap, sima dayz vel es utàna bonyolitsd. good luck sok türelmet ès jo jatekot
-
PeeterssoN
őstag
válasz
ez.g4me #2937 üzenetére
Visszaloggolásnál meglett.
Ezt az ugrálós módszert nem ismertem, köszi.Más: Mekkora a maximális távolság amelynél még vagy már látható az enemy? Egyszer magyon lebutítottam a grafikát és azt tapasztaltam hogy kb 150-200 m lévő embereknek csak a halvány sziluettjeit látni. Miközben a csapattársam tökéletesen látta őket.
Melyik/melyek az/ok az opciók a beállításokban, amely/ek a jó látótávolságot befolyásolja/k? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest