Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Nem tudom, csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, vagy valami brutál módon visszavették az item spawn rate-et, az új patch óta, egyszerűen nem tudunk játszani. Körülbelül stabil mindenhol az fps, végre tudnánk barangolni, de minden teljesen üres, 100 házban, összeteszem a 2 kezem, ha találtam 1 konzerv kaját, eddig mindig az volt a halál oka, hogy éhen haltam... még az ivás csak-csak megvan oldva a kutakból. Próbáltunk több szervert is, de egyszerűen teljesen üres az egész. Másnak is feltűnt?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest