- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
spank309 #1967 üzenetére
Én már eljutottam odáig hogy akinél mozint látok vagy full gear ben van vagy katonai bazison talalkozom valakivel azt lovom, szurom, utom. Tul sokat probalkoztam az emberseggel mindig kicsinaltak
ez a szomoru mert a valosagban is igy lenne szerintem, hogy a biztonsag kedveert minden Texasi redneck elobb lone. Max talan gyerekekre nem. Szoval azt tanacsolom, hogyha full gearben vagy es fegyverest latsz bazison azt le kell loni sajnos, akinel meg nincs fegyo azt meg hagyni kell olesse meg magat massal
kar, hogy nem gyujti a jatek hanyszor haltam meg. De az elmult 1 evben kb 1000x biztos legepeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest