Hirdetés
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Megvettem most az akciós játékot, jól néz ki meg minden, de.
Még a tutoriálnál vagyok, és kezd elegem lenni belőle. Ilyen fos irányítást még életemben nem tapasztaltam. Van az a rész, ahol ki kell térni háromszor a robot támadása elől. Elvileg a bal oldali ctrl gombot kellene nyomni valamelyik irány gombbal együtt, de nem történik semmi.
Rákerestem a topicban, és találtam pár hozzászólást, ahol ugyanez a gond van, de megoldást nem.
Mit kell itt tenni?[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
HugóBoss
tag
Ha van egy gog mentés X accounton a kiegészítővel, akkor azt lehet játszani Y accounton, amin nincs kiegészítő? (az uccsó mentés már a kiegen belül van)
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #32096 üzenetére
Tipikus idiota wfcctech cim A mod leirasa sokkal normalisabb hogy hol milyen tradeoff lett implementalva es miert [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Topikgazda
válasz RetepNyaraB #32089 üzenetére
Nem csak neked, és bennem is az merült fel, hogy amíg a játék megjelenése előtt bátran és nyíltan beszéltek arról, hogy miket terveznek a játékba, most ezt nagyon-nagyon visszafogottan teszik.
Az UE5 témában pedig érthető, hogy nem lehet érdemben válaszolni.
Már eldöntött, hogy átállnak UE5-re. Nem mondhatja ki egy CDPR alkalmazott, hogy a döntés lehet elhamarkodott volt, és esetleg lehet jobb lett volna a REDengine-t tovább reszelni.Eleve megváltozott az általános kommunikáció, manapság (sőt, már igazából évek óta) Pawel Sasko a legmagasabb rangú ember, aki a cégtől megszólal érdemben. A játék megjelenése előtt azért Adam Kicińsk (aki 2024-től távozik a cég éléről) és Marcin Iwiński is nyilatkozott például, a játék megjelenése után a Damage Controlban még volt egy-egy megnyilvánulásuk, Marcinnak pont egy éve egy levele, de azóta maximum a cég negyedéves jelentéseiben lehet róluk hallani.
Ja, meg cameo-ként BD-t árulnak Dogtown-ban...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ScomComputer #32087 üzenetére
Csak nekem tűnik masszív bullshitelésnek és terelésnek?
Persze értem, csúnyán megégették maguk a CP startnál, nem ígérgetnek többé "csak úgy". De ez ilyen nesze semmi interjú. Az ue5 firtatott korlátaira se válaszolt érdemben, csak ment a politikusi porhintés. Persze, nagyon érdekes az fsr3 és dolgoznak rajta. A dlss3.5 is rendkívüli lehetőségeket rejt, fókuszálnak. Aha."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Topikgazda
válasz ScomComputer #32087 üzenetére
Röviden összefoglalva:
-A Path Tracing minősége javítva lesz a közeli jövőben.
-Az FSR3 jönni fog a CP2077-be, de nem mernének időpontot mondani még, hogy mikor.
-Az Unreal-re történő játékmotor-váltásra pedig egy marketing halandzsát válaszolt, mely szerint eddig is jól működtek együtt a külső partnerekkel (lásd nVidia - Path Tracing), és mindent is kihoznak az UE5-ből.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
aktív tag
válasz anubis6 #32085 üzenetére
Xbox, felhőszinkron, tovább nem akartam vele szórakozni, mert véletlenül még azt is elbuknám, ami megmaradt... elviekben meg lehetett volna próbálni azonnal net nélkül törölni lokálisan mindent, hátha még nem szinkronizált fel és visszatölti, de persze nem azonnal vettem észre
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
-
addikt
Üdv!
Lenne egy kérdésem a DLC-vel kapcsolatban. Az alapjátékkal már több mint egy éve végeztem, az összes lehetséges befejezést végigvittem, még a buheráltat is, amikor egyedül viszem végig. A térkép is teljesen kipucolva, így egyetlen feladatot dob fel ismételten a játék, hogy menjek az Arasaka toronyhoz, és vigyem végig újra a finálét.
Szóval, ha megvenném a DLC-t, hogy tudom elindítani, mert nem áll szándékomban újra, előről kezdeni a játékot. Mentéseim sincsennek már a korábbi végijátszásból."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz Rony949 #32078 üzenetére
Én sem érzem a késztetést, hogy folytassam a Starfield-et ahol abbahagytam. Várok talán még pár hónapot, hogy komolyan vehetőbb állapotba kerüljön patch-ek és a beígért hivatalos modding tool (a neve nem jut most eszembe) által. Utána viszont biztosan nehezen letehetővé válik, legalábbis számomra.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
nagyúr
Tegnap befejeztem a DLC-t
(SB felment a Holdra, Sol meghalt, nekem lett egy jó pisztolyom)
Brutál jó volt minden elemében, hangulat, sztori, dramaturgia, történetvezetés, látvány, zenék, minden. Lehet, hogy csak azért, mert az alapjátékot sokszor végigtoltam, és így kevésbé hat már rám a játék vége, de most úgy érzem, a sztori végének hangulata még jobb is volt a DLC-ben. Ja, és az harc fantasztikusra sikerült (nem lopakodtam sehol, toltuk végig az SMG/pisztoly/monoszál/gránát harcot), ehhez képest a Secret ending egy könnyű átmozgató edzés volt (illetve hát lesz).űrkikötős Most folytatom az alapjátékot és a térkép takarítását, most járok 140 óránál ezzel a karakterrel, szerintem itt is meglesz a szokásos 210-220 óra, aztán jöhet a Starfield, de ahhoz lehet veszek már egy normális VGA-t.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
RetepNyaraB
veterán
válasz JoeCockBill #32075 üzenetére
Eh. Megpróbálom újra
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
JoeCockBill
senior tag
válasz RetepNyaraB #32073 üzenetére
ha nem harcolsz épp és nincs körözésed simán kiengednek. plusz a gyorsutazás is működik
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
Ferke[HUN]
tag
válasz RetepNyaraB #32073 üzenetére
Max. ha körözés alatt állsz. A Kapitánynak sokszor ki kell vinni a verdákat a Citybe azt meg csak a kapun keresztül lehet. Sőt, gyalog is ki lehet menni a gyalogoszónán át.
Más! Befejeztem a játékot, nagyjából 230 órám van benne, mind az 57 achi megvan. Szuper kaland volt, várom a The Witcher 4-et.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Dogtownbol ki tudok majd jonni vissza kuldetest folytatni Night Cityben?
-
RetepNyaraB
veterán
Jaja a sokemberes központok pusztítanak. Ott simán van kettős limit adott esetben.
Most csak mászkálok Kutyafalván, mert épp nem találok küldit és várom Mr. Reed hívását. Nagyon szép munka lett ez a játékrész dizájn (is).
Ja, bezzeg a Muammar izéke folyton el akarja velem vitetni az autôját valahova NC-be (gig), de ugye Dogtownból nem lehet csak úgy kiautózni a határon, legalábbis a történet ezen szakaszán; jól tudom? Egyszer már lelőttek..."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
PuMbA
titán
válasz rup1u5 #32068 üzenetére
Szerintem nem Dogtown a leg CPU igényesebb rész. Ez a díj maradt a City Center nagy körforgalomé, ahol nekem 7600-zal beesik pár pillanatra 47-50 fps-re, szintén RT nélkül. Nekem 7600-zal van most olyan sebességem, mint előtte az 5600X-szel 2.0-ás patch előtt. Szóval van alapja a megváltozott CPU követelményeknek. Érdekesség, hogy az 5800X3D ebben a játékban nagyon erős és elkalapálja a 7600-am, míg más játékokban egy szint.
Persze, ha a Crowd density-t leveszem Medium-ra már 60 fps felett vagyok mindenhol simán
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz RetepNyaraB #32044 üzenetére
Láttam a 7700x-el 69%-os CPU használatot úgy, hogy erős GPU limitem van és RT-t sem használok. És ez még csak az alap story, Dogtown közelében sem vagyok.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
proci985
MODERÁTOR
Úgy néz ki legalább négy új cyberpsycho sighting van Dogtownban. Regina nem hív és egyébként sincsenek jelezve. Mindegyiknek harci cyberwareje van.
Térképen:
1. Bedurrant animals boxoló egy újfajta szteroidon, a "Talent academy" bejaratatol nem messze. 2. Partyzo aki egy raven tultolta a drogot. Death metal es halott partizok mindenfele. Terra cognita egyik epuleteben, kovesd a metalzajt. 3. Sniper a domban, valoszinuleg PTSDs ex katona. A regi radardom framejet konnyu kiszurni. 4. Tulzasbavitt hallucinogenek es egy Night City lakos aki ezek hatasara bedurrant es nem tudja hol van. Black sapphire mellett az egyik mellekutcaban. [ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
looser
addikt
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
Gigi01
őstag
válasz RetepNyaraB #32063 üzenetére
Pont a textúrapakk tesz alá a gépnek.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Piszmaty76 #32061 üzenetére
Nyilván a legújabb gen kártyákkal nincs tapasztalatom (és nem igazán hiszek a jútúbereknek), de 6xxx sorozat teteje(!) már fhd-ben is problémás, ha felhúzod a csúszkákat. 4k-ban a 68xt vagy játszhatatlan, vagy nézhetetlenül randa; tegnap egy órát vacakoltam valami megoldást keresve. Végül marad a high-ultra preset+fsr quality ÉS a textúrapakk.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz RetepNyaraB #32058 üzenetére
Igazából arra a mondatodra reagáltam, hogy az AMD-vel az RT felejtős. Lehetséges hogy félreértettem amit írni akartál, de így eléggé általánosításnak tűnt ez a megfogalmazás. De valóban, RT szempontjából bőven van még mire gyúrnia a pirosaknak a zöldekhez viszonyítva.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
tibaimp
nagyúr
Nekem is RT és elég 30-40 FPS.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Aventador91
őstag
inkább a 20 fps rt nélkül
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Piszmaty76 #32050 üzenetére
De neked 7900xtx-ed van. Az azért megeszi az emyémet. A 20-30fps (fsr mellett) nekem annyira darabos, hogy bármilyen akció kínszenvedés vele, hiába szebb. Ráadásul az fsr miatt még mosott is. Pedig a beállítások is viszonylag optimalizáltak - csak az ambient occlusiont nem tudom elengedni, az sokat hoz a látványon számomra. Nem azért vettem 4k monitort, hogy felskálázott 1080p-t nézzek rajta. De hát kinek a papné.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz sixpak #32055 üzenetére
Én is így. Beérem muszájból a 20-25 fps-sel de a látványból nem adok lejjebb. Ha egy 30 col alatti monitorral játszanék talán, de 55-ös tévén (monitornak használva) eléggé észre lehet venni FSR-ék negatív vizuális hatásait. 600+ óra 6900XT-vel 4K utlrán RT nélkül vs. 100+ óra 7900XTX-szel pszicho (vagy mi) RT-vel. Ég és föld...
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Raymond #32052 üzenetére
Nem tudok spanyolul (remélem eltaláltam), fordítózni lusta vagyok.
#32055 sixpak Én meg vagyok az, aki képes volt annó a 1070-el FSR2 quality-t használni 1080p-n, hogy meglegyen a 60FPS anélkül, hogy alacsony grafikán játsszak. Kinek mi, számomra a folyamatos kép a legfontosabb, aztán a grafika, persze egy határon belül.
SP-nél számomra 60 a cél, ha az megvan, akkor már minden rendben.No Sana No Life
-
nagyúr
válasz CJ4567 #32051 üzenetére
Nekem konkrétan bántja a szemem a 60 GPS 😁 Olyan lesz, mint egy brazil szerelmes sorozat. Konzolon sem nagyon szeretem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
CJ4567
nagyúr
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz RetepNyaraB #32049 üzenetére
Mármint neked tök felejtős. Én pedig élvezem az RT 4K-t még a szutyok AMD-mel is. Képminőségk*rvító FPS-cheatek nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Raymond #32047 üzenetére
Jó, de ebből a szerkesztő/készítő kettőre írja, hogy heavy impact - az arc és a ruha puccosítóra. Az igaz is; ránagyítok a npc-re akivel beszélek épp és hopp, máris 30fps-re csökken a freki. De ennyit nekem megér, ahogy kinéz. Ha már RT az tök felejtős 4k-ban amd-vel.
Többi sima textúra felskálázás, csak a ramot tölti. Bár azt hatékonyan."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
PuMbA
titán
válasz RetepNyaraB #32046 üzenetére
Akkor azok miatt van Nekem még Dogtownban sincs gond modok nélkül, pedig én is sokszor visszatöltős vagyok. Magában a játékban kritikus bugok már nincsenek, tehát se crash, se memory leak, se akadozás, se ingazodás. Ha valaki ezeket tapasztalja az vagy OC vagy modok hibája lehet csak.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz RetepNyaraB #32046 üzenetére
"Csak a 4k ultimate texture anyámtyúkja van fent nexusról. Ami 66db almod összefoglalva egy kupacba."
Tenyleg "csak", alig van rajta valami
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
RetepNyaraB
veterán
-
PuMbA
titán
válasz RetepNyaraB #32044 üzenetére
Az érdekes. Én még nem vettem észre visszatöltögetésnél, hogy telítődne a VRAM. 12GB sose lett tele. Legújabb VGA driver fent van? Modok vannak a játékhoz telepítve?
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Közben úgy fest, hogy mivel dogtownban elég gyakran elhalálozom, főleg nagyobb csetepaték közben hard - very hard mellett, a folyamatos visszatöltés megzavarja a vezérlést és tényleg simán kifut a ramból. Illetve helyenként a cpu is képes 80%-on tekerni, ilyet nem is láttam még single playerben, mióta az 5600x van a gépben. Szóval megvan a rémes fps drop oka talán. Mikor beszaggat várok fél percet, attól észhez tér és kiüríti magát. Látni, ahogy visszamegy a vram felhasználás 15,6-ról olyan 9GB tájára.
Persze van olyan hely, ahol simán 14GB feletti alapból. Elképesztő tereket rajzoltak a lengyelek."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
CJ4567
nagyúr
válasz RetepNyaraB #32038 üzenetére
"de ki tud hinni egy ingyenes szoftveres becslésnek." Amit a Rivatuner jelez, az nem szoftveres becslés, hanem konkrétan annyi a VRAM kihasználtságod. A feladatkezelő is azt fogja jelezni, ahogy az összes többi program, ami VRAM kihasználtságot ír ki
No Sana No Life
-
nincsnév007
őstag
válasz RetepNyaraB #32036 üzenetére
én is így vagyok, ezért is utálok mindig új telefont venni
-
Topikgazda
válasz tibaimp #32039 üzenetére
A DLC-ben se lehet máshol autót vásárolni.
Ezt a részét amúgy én sem értettem a témának. Oké, az eredeti koncepció kicsit gáz volt, de ez kb. olyan, mint "gyárilag" megcsinálták volna a Virtual Atelier féle MOD autós ágát.
-
tibaimp
nagyúr
Az alapjátékban csak ezeken a helyeken lehet autót venni? Benne van az összes elérhető autó mindben?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
RetepNyaraB
veterán
A 10 giga az kevés lehet - ha van 4k textúra pakk akkor pláne. Rtss szerint persze sose ment 15 fölé a használat (jellemzően 9-11 között), de ki tud hinni egy ingyenes szoftveres becslésnek. Másfelől a régebbi rx6600 8 gigája már fhd-ra is kevés volt, mégse akadozott.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz RetepNyaraB #32036 üzenetére
Nálam egyértelműen a 10 GB VRAM kevés, amikor elkezd diavetíteni, akkor mentek, kilépek, betöltök és megint megy vígan a játék. Persze csak DT-ban, NC-ben ilyen nem fordul elő.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz freeknight #32035 üzenetére
Eh azokat nem néztem épp, de 32GB ram és 16GB Vram nehogymá ne legyen elég, még 4k HD texture pakk mellett is
A win felmegy seperc alatt, de újra belakni nekem mindig egy hét. Nyilván segg vagyok hozzá, évtizedek óta
Nem találja az egyébként telepített programokat, nem emlékszem mi volt a C meghajtón korábban, át kell raknom az alapvető rendszermappákat nagyobb meghajtóra és gyakran elrontom, satöbbi"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
freeknight
őstag
válasz RetepNyaraB #32030 üzenetére
Ram, vram hogy áll mikor elkezd akadozni? Arra tudok még gondolni, hogy ezek valamelyikéből fut ki.
SSD meg gigabites net korában azért már nem olyan vészes egy win reinstall sem, én olyan 15 perc alatt készen szoktam lenni vele. -
PuMbA
titán
válasz RetepNyaraB #32032 üzenetére
SSD-n van a gém? Más már nem jut eszembe, tényleg jó lehet egy tiszta telepítés.
-
RetepNyaraB
veterán
írtam feljebb, hogy a chimera szkriptelt menekülés közben 30% alatti összterhelés. Magonként a fene nézi. ÉS a vga is képes leesni 120W tájára, miközben a freki megmarad, vagy legalábbis nem dropol látványosan. S jön a diavetítés. A cut scene után rendbejön. Már amennyire ugye.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz RetepNyaraB #32030 üzenetére
Procid mennyire van kihasználva?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz freeknight #32029 üzenetére
Lehet, hogy érik valami windows reinstall
Nagyon nem hiányzik. Meg a játékot is teljesen újra kéne húzni, hátha az ssd migráció se tetszett neki. Nem tudom.
A frame drop kihasználatlan hardver mellett mire utal?Ja, mióta 68xt van a gépben, a felette lévő nvme C meghajtó játék közben 47 fokos. De nem azon van a játék. Ez okozhatja esetleg..?
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz RetepNyaraB #32028 üzenetére
Nekem ilyen bajom nem volt. Maga Dogtown keményen megdolgoztatja a hardvert, de zárt területeken sose volt baj.
-
RetepNyaraB
veterán
A dlc-ben eszelősen be tud esni a framerate nálam. Eleve fsr nélkül felejtős ugyanaz, ami a fő játékban fsr nélkül elkarcol úgy 60fps körül, de a chimera táján (ott tartok), mikor szaladok előle ilyen 18-ra esik be, a cpu talán 25%, vga 1xxW a 300-ból; wtf?
-
nagyúr
A Moth bár környékén található tarrot kártyát csak a küldi adott részénél lehet megszerezni? Szal, ha akkor nem mentem a lépcsón, akkor az kuka? Sztorno, ez egy másik kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz wjbhbdux #32022 üzenetére
@wjbhbdux: Ez messze nem hype, most vannak ott, ahol a CP2077 2015-ben volt körülbelül. Sőt, ekkor a CP2077-nek már volt egy Teaser trailere és pár Behind the Scene videója. A Project Orionnak konkrétan azon túl, hogy létezik, még semmije sincs kifelé...
@mvkly: Ez a tipikus médiahack, Sasko azt mondja, hogy még nem döntötték el, milyen nézet lesz (hiszen még a fejlesztés legelején vannak csak), ezért a botránysajtó meg lehozza, hogy akár nézd-a-hátam is lehet. Úgy, hogy közben Sasko egyébként direkt azt mondta, hogy pont azért is döntöttek az FPS nézet mellett, mert el akartak határolódni a The Witcher széria féle megoldásoktól. Hozzáteszem Sasko maga amúgy FPS párti, sokszor kifejtette már, miért nagy rajongója ennek a nézetnek...
@Kergeboci: Érdekes kérdés, hogy lett volna 3 év a játék megjelenése és a Phantom Liberty megjelenése között amúgy. Én élek a gyanúval, hogy igen.
2013 - CP2077 Teaser Tailer (-> Lore: Silverhand és Alt esete az Arasaka-val)
2020 - CP2077 megjelenés (-> Lore: az alap CP2020 játék időablaka)
2023 - PL megjelenés (-> Lore: Silverhand nukleáris bombát robbant az Arasaka toronyban)A fejlesztők elég alaposan belőhették az időpontokat...
-
tag
válasz wjbhbdux #32022 üzenetére
Mennyi, 3 évet vártunk egy DLC-re? (jó, konkrétan csak ilyen DLC-t kérek minden játékhoz is, rendesen odatették a lécet)
Szerintem bőven ráérünk még a 2-re. Addig egy fiatal nemzedék oktatási szintet is lépni fog felfelé.[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
wjbhbdux
veterán
Lassan meg kéne nyitni a Cyberpunk 2 topicot, mert kezdik hypeolni.. [link]
/s
-
modflow
veterán
A legújabb DLC hogyan indul el?
Újra el kell végezni az AKIÉRT A HARANG SZÓL-t?
Vagy melyiket kell elindítani?
Az EMBER EMBERNEK FARKASA?
És az előzőt véletlenül ad szabad elindítani?[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz CJ4567 #32015 üzenetére
gyakorlatilag computer photography + agyonfilterezessel ki lehet hozni hasonlo eredmenyt. mondjuk utobbi fel evben annyira nem neztem, hogy mennyit javult stable diffusion, tavaly tavasszal meg egy ilyen kephez eleg sokat kellett kezzel dolgozni utana. prompttol fuggetlenul.
#32017Jorus: par filter gyakorlatilag photoshop szintu eredmenyeket tud.
-
nagyúr
válasz proci985 #32010 üzenetére
Mondjuk ez a comb-csípő-derék-nyak arány minden, csak nem emberi. Persze ha úgy értetted, hogy "siman ruha, smink es instagram filter" + túlszaladt photoshop, akkor simán lehetne is.
-
Aventador91
őstag
-
CJ4567
nagyúr
válasz proci985 #32010 üzenetére
Az AI artnak van pár jellegzetes vonása, amiből 99%-ban azonnal meg lehet mondani, hogy AI vagy nem. Egyik az arc, azon is a szemek, és az ajkak, másik meg a túlságosan finom kinézete az egész képnek, sehol egy hiba, egy rece, minden teljesen sima.
A túl részletesen, és túlságosan gyűrödött ruha szokott még AI képeknek a jellegzetes vonása lenni, de az lehet a Stable Diffusion modell hátránya.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Raymond #32011 üzenetére
ja, a tetovalasai eleg randomok (a karjan levo stimmel, a mellkasan levo nem), viszont pl a szeme es a fule stimmel, es a kez aranytalansaga is lehet optikai torzitasbol
szerk: ja, AI kezhez kepest meglepoen jo lett.
[ Szerkesztve ]
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz Piszmaty76 #31999 üzenetére
Ez valami AI rajz lesz. Komoly
-
Topikgazda
válasz Piszmaty76 #32004 üzenetére
Hááttt....
Nem azért, de egyedül a hajat nem tudják rendesen szerintem megoldani a játékokban, a többi már megvan, és itt akár a CP2077 main NPC-ket is mondhatjuk, 4K textúrákkal...
18+, csak saját felelősségre: [link] [ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
[Tessék, egy mod erre a problémára]
A napi rutinja:
23:00 - 05:00 - Alszik a sátrában
05:00 - 07:00 - Zuhanyzik
07:00 - 10:00 - A telefonját nyomkodja Saul mellett
10:00 - 12:00 - Eszik
12:00 - 14:00 - Piál a "kocsma" kocsinál
14:00 - 16:00 - A telefonját nyomkodja Saul mellett
16:00 - 18:00 - Eszik
18:00 - 21:00 - Piál a "kocsma" kocsinál
21:00 - 23:00 - ZuhanyzikLégvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Gigi01
őstag
válasz Piszmaty76 #32004 üzenetére
Mostanában nem néztem,de a VaM-ban brutál minőségű karakterek vannak,vr-ban.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz Gigi01 #32003 üzenetére
Még hosszú az út addig, hogy ilyen minőségű karaktereket fotózhassunk egy játékból. Pedig ilyen grafikáért lelkesen kuporgatnék össze 1 millát egy kártyára. Bár egy ilyen látványú CG filmnek/sorozatnak is tudnék örülni a CP univerzumból...
-
Gigi01
őstag
válasz Piszmaty76 #31999 üzenetére
Van az oldalán még pár róla.
Lassan végére érek monitoron.
Remélem Judy VR-ben is gyönyörű lesz. -
Puro
aktív tag
Elővettem újra a játékot már csak a phantom liberty miatt is. Aldecaldos szálat hamar lezongoráztam, most sokkal több részletre figyelek majd.
és azt veszem észre egyelőre további opcionális interakcióba nem lehet vele lépni. Telefonon megválaszolta a 4db kérdést, táborban ugyan ezeket lehet neki feltenni. Ez így ennyi? Nem kell vele foglalkozni a továbbiakban? Lakásra nem lehet felhívni? Yt-on láttam lehet vele aludni közös ágyban.Panam hancúr kész [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In