Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
Érdemes elolvasni Stöki cikkét a játékról. Szerintem elég korrekt lett (talán magyar viszonylatban az egyik legkorrektebb).
[link] -
nanorambo
őstag
alapjáraton nem szeretem azt (akárhogy is végződik a sztori a főszereplőt figyelembe véve) hogy visszadob. Sokkal jobban szeretem ha továbbviszik. A red dead redemption első része és az ac origins jó példa arra hogy lehet továbbvinni bármilyen esetben. Persze sztorija válogatja. Ha sehogy nem lehet, akkor meg zárják le fullra, majd kezdek egy új játékot. Azért is kérdeztem, mert akkor a végjáték előtt letudok mindent, amit akarok. mindent spolier mögé raktam, hogy biztosra menjek
-
stuka20
senior tag
Aki használja a geforce now-t, mik a tapasztalatai, mennyit kell várni, hogy tudj játszani?
-
nanorambo
őstag
Aki már a sztori végére ért, az mindenféle spolier nélkül tudna válaszolni pls?
Hogy van megoldva a free roam a sztori után?
a, visszadob a legutolsó (vagy utolsó pár) küldetés elé
b, a sztori után a játék "része" marad a free roam, mint pl az ac originsben? -
gejala
őstag
válasz
KillBorn #14083 üzenetére
Sajnos a psycho SSR is szemcsés, csak nem annyira, mint az alacsonyabbak. És brutál sok fpst eszik. Nekem jobban bejön az RT reflections on + SSR off.
És ha már RT-nél tartunk. Mindenhol mediumra ajánlják az RT lightingot, de az csak AO-t kapcsol. Tény, hogy csak pár fpsbe kerül, de pont a lényeg vész el. Ultrán már van RT GI, amit a psycho tovább finomít. Sok fps, de pazarul néz ki. -
Madwe
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #14072 üzenetére
Ilyet gyanítok, hogy van, ugyanis
egy kis parkourözéssel elérhető V titkos apartmanja. Aztán az is lehet h késübbi dlcben tervezik de már beletették [link]
-
Köszi, nyertem vagy átlag 20 fps-t. Nekem anélkül is adja a látvány.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #14081 üzenetére
ez a nextgen karma system
és tényleg, most loptam el egy rendōr autót...70m után tiszta lettemoké
-
batai15
félisten
A játékban melyik skill felel a magasabb ugrásért ?
-
KillBorn
senior tag
válasz
Plazmacucci #14080 üzenetére
Screen Space Reflections, van belőle psycho beállítás is. Ahogy észrevettem ez a beállítás eszi legjobban a gépet (meg az rt), de sokkal jobban is néz ki tőle. High vagy felett eltűnik a grízesség a DigitalFoundry optimalizációs videója alapján.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
hombre[EU] #14075 üzenetére
Szerintem nincs
. Ha a terkepen jelolt gang eventeken zuzod le az npc-ket akkor nem zaklatnak, ha elutsz valakit akkor meg a kovetkezo kanyarba mar le is raztad oket, kiveve ha ugy jarsz, mint en ezen a videon
. [link]
-
Melyik effektől lesznek olyan pöttyösek a felöletek? Csak néhol. Pl autó teteje, de random megjelenik, pl távolabbi házak falán. Elég ocsmány grízes az aszfalt is.
Köszi
-
almalé
tag
válasz
hombre[EU] #14075 üzenetére
Ennyit tud, amennyit leírtál. Nincs más sajnos.
-
Skynet258
veterán
válasz
VikMorroHun #13584 üzenetére
Nagyon durva, megcsináltam a linkelt dolgot meg a hex módosítást... Ahol eddig 60 fps volt ott belepve 107 fogadott. Gyakorlatilag felraktam mindent az eddigi közepesről high-ra, és ugyanúgy megvan a 60fps csak még jobban néz ki... Mindez egy nem erőgép 3600-as Ryzen és egy 5700XT előadásában. Hihetetlen...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
apropó rendōrök. van a játéknak egyáltalán police/bounty rendszere? még csak statikusan láttam (lezárt terület balesetnél vagy néha lövöldözés), párszor elütöttem gyalogost, de a csillag már a következō kanyarban eltūnt stb...üldözés/körözés kimaradt, következmények nélkül csinálhatsz bármit a városban?
-
saelin
veterán
válasz
A rendőrökben engem az idegesít hogy mögém rakja le őket a játék. Nem szoktam direkt lezúzni a várost fegyverekkel, de van hogy látok valami gang-et, crime-ot és azokra rá szoktam lőni. Többször kerültem már emiatt bajba. Maradjunk annyiban hogy a játék a fő story-n kívül nem kiforrott.
-
Cthulhu Dawn
őstag
A hianyossagok/befejezetlenseg kapcsan. En most jarok 40 ora kornyeken es meg kozel sem vagyok ott hogy unnam, viszont. A bugoktol es glitchektol is eltekintve, erzodik jo par helyen, hogy ido hianyaban meg kellett vagni a tartalmat. Pl. van egy faek egyszerusegu gig ahol be kell torni egy penthousba, hogy ellopj valamit ami nekem gyanus, hogy eredetileg megvasarolhato apartmankent kerult bele a jatekba, csak ki kellett venni valamiert, ugyhogy adtak neki egy uj celt.
A set piece-ek ahol az npc vezet ugy erzodik mintha sineken menne a kocsi, a versenyek is eleg barebone, mert ha az elso 5 masodpercben atveszed a vezetest kb. nem kell aggodnod a tobbi versenyzo miatt, a rendoroket le lehet razni azzal, hogy egyenes vonalban vezetsz, es a kesobbi karakter/auto kosztumizacio is olyan, hogy par fejleszto 2-3 het alatt osszedobja, csak ugye nem volt annyi. Nem game breaking, de azert ha szembejonnek ezek a dolgok kicsit szivom a fogamat, mert nem nagy dolgok megis sokat hozzaadnanak a jatekhoz. -
Komplikato
veterán
Nem tudom figyeli e valaki, hogy a fórumban többször is belinkelt kis maszek patch a Nexus MOD-ról három nap alatt a kilencedik(!) verziónál tart és a GitHUB-on még pár dolog javítását is ígéri a készítő. A jelenlegi verzió a 0.7.0.
Currently fixed
AMD SMT
Spectre mitigation (both AMD and Intel benefit from this)
AVX crash (has to be enabled in preformance_overhaul/config.json)
Virtual input ( https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kb73fr/fix_for_virtual_input_not_working/ )
PoolCPU & PoolGPU allocationCool additions
Unlock the debug menu in the main menu so you can play around with whatever you want ;)
-
Van új NVIDIA driver, töltsétek.
Érhetnek meglepetések. -
Eversmann
aktív tag
válasz
hszilard666 #14064 üzenetére
Van szöveg
-
hszilard666
veterán
Hát srácok, beszartam a röhögéstől.
Cyberpunk 2077: How to Find and Use Skippy -
válasz
VikMorroHun #14033 üzenetére
induljunk ki a változatosság kedvéért abból, hogy ők sem hülyék, és értenek ahhoz, amit csinálnak, jó? a halasztásnál is azt mondtam, hogy az a kisebbik rossz, hogy halasztják a kiadást, most is azt mondom, hogy az a kisebbik rossz, hogy kiadták a játékot.
az ms és a sony szerződést köt a kiadókkal, és az abban leírt teljesítésekért fizet. lehet persze azt mondani, hogy nem jön a játék, csak nextgenre, de erre a sony és az ms meg mondhatja, hogy rendben, akkor a szerződés vonatkozó pontján taglalt büntetést kérlek fizesd be, 8 napon belül. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Roland861010 #14051 üzenetére
Nem, csak egy automata üzenet válaszol új ticketnél, hogy walletba kérem-e a pénzt.
Mivel idejében írtam és igazolható, így igazából lényegtelen mennyire gyorsan utalják vissza. Csak utalják... Főleg ha már Steamen megvettem helyette, akkor annyira nem húzhatják a szájukat.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
Roland861010 #14051 üzenetére
Egyelőre 48 órával járok az automata válaszuk után, amiben a GOG pénztárcába utalást ajánlgatják. Azóta semmi. Péntekig várok max, aztán telefonálok drágán.
-
-
b3Ro
senior tag
Forumtarsak, jól emlekszem, hogy ma fog jonni az 1.05 patch?
-
Vesa
Topikgazda
!! SPOILER TAG-ot HASZNÁLJÁTOK PLEASE !!
-
Roland861010
veterán
GoG refund valakinek már megjött aki vissza kérte a pénzét?
-
Vesa
Topikgazda
válasz
Hauptmann #13956 üzenetére
Mikor ért itt szankció eddig bárkit azért, mert -normális stílusban- kritikát fogalmazott meg? Direkt ki is emeltük többször, hogy semmi gond nincs ezzel. Az más kérdés, hogy amikor valaki nem ért egyet a kritizálóval, akkor néhányan előszedik a "nem lehet kritizálni" kezdetű hamis kártyát.
-
nubreed
veterán
Az Automatic Love questtel vagyis az az utáni dolgokkal kapcsolatban van kérdésem:
Mi után kijövünk a dollhouse -ból, ahol Evelyn is dolgozott és meg van a cím, hogy hol lehet, jön egy párbeszéd Johnnyval. De közben V rosszul lesz, szétesik a kép, stb. Na most nálam állandósult azóta ez az effekt, ez a szétesős, hullámzós, stb. Ez bug vagy ez úgymond a quest line része és addig nem is oldódik meg amíg nem kerülök kapcsolatba a soulkillerrel? -
VikMorroHun
őstag
Cool dress.
-
cyberkind
félisten
Megjött végre a guide book, szó se róla, ez is bitang nehéz, nagy és vastag, a Deluxe-os CP világa könyv meg gyönyörű, igaz az extrák olyan semmilyenek, de azért vannak.
-
nubreed
veterán
válasz
hyggelig #14038 üzenetére
Persze, hogy belefér, az a cyberpunk világa, nincsenek határok ebben sem.
Erről jut eszembe, a maelstromos arcok nagyon durvák, a night city wire -ökből meg az egyéb infókból ami 2015 óta szivárgott a játékról lehetett tudni, de így testközelben látni őket meg a velük foglalkozó küldetésekből, teljesen más, egy új szint, nagyon druván túl tolták a a kiberimplantokat. -
S e t h
nagyúr
válasz
l.skywalker #14030 üzenetére
Pedig már azt hittük, hogy a játékosok hibája az egész.
Az egész is. -
Jinxb1rd
addikt
Tök jó hogy lespoilerezitek a cuccot spoiler használata nélkül, mert így aztán nekem rohadtul nem lesz meglepetés. Köszi.
-
szgabor12
tag
válasz
VikMorroHun #14033 üzenetére
Nem kell elvégezni hozzá. Én pl. egyet csináltam csak meg a Delamain küldetésekből, és már rég visszakaptam. Szerintem játékidőhöz van kötve. -
Fitzgerald
veterán
Ja, az autók 2D-s sprite-ok, és folyamatosan fel-eltűnnek, ha elkezded figyelni őket a távolban, elég illúzióromboló dolog. Remélem ezen is változtatnak majd.
Amúgy meg én isAngel-t választottam, elő is jött belőlem a homofób amikor megláttam a szobában, csak ugye le kellett adni a fegyvereket a recepción.
Úgyhogy visszatöltöttem az állást. -
donki
senior tag
válasz
Imilenni #14034 üzenetére
Van implant mod, amit implantba helyezve (ehhez nem kell doki) nem halálossá válnak a támadásaid, és van fegyver mod, ami ugyanez de csak az adott fegyverre (ezt nem lehet kivenni). Tehát bármit nem halálossá tudsz tenni. Bizonyos küldetéseknél szükséges, hogy az ellenfelet ne öld meg, ott érdemes használni valamelyik opciót.
-
Imilenni
addikt
Egyébként mire fel volt felfújve ez a CP 2077 szexjelenetek dolog?
Konkrétan csávókarakter f#rkam van, mégis ollózik a csajjal a jelenetben
Van értelme nem halálos fegyvereket használni? -
VikMorroHun
őstag
válasz
velizare #14029 üzenetére
De, azért fizeti őket a Sony/Microsoft. Ha nem vették észre, milyen állapotban van a játék, akkor nem jól végzik a munkájukat. Ha észrevették, és jelentették, akkor viszont érdekesebb a helyzet.
Valakivel beszélgettünk, hogy mikor kapjuk vissza a balesetben összetört kocsinkat. Épp most kaptam üzenetet, hogy megjavították, hívhatom a garázsból. Úgy néz ki, el kell végezni az Episztrófa (Delamain) küldetéseket hozzá. -
Ezek a 2D-s autók PC-n is vannak? Besz*rok még nem láttam
l.skywalker: Azta, mit szűrtek le az elmúlt 5 napból.
-
l.skywalker
titán
Pár órája volt egy konferencia hívás a CDPR-en belül, aminek a kivonatát nyilvánosságra hozták, nagy vonalakban azt magyarázzák, hogy hibát követtek el, hogy így adták ki az Xbox One - PS4 portokat
https://www.cdprojekt.com/en/wp-content/uploads-en/2020/12/call-transcript_en.pdf -
válasz
VikMorroHun #14024 üzenetére
tehát nem oldották meg a problémát, hanem szkópot csökkentettek. ez az, ami itt valamiért nem történt meg.
a tesztelői csapat annyit tud tenni, hogy ad egy jó becslést a játék állapotáról. a fő problémákat, pl. rossz textúra streamelés last gen konzolokon, vektorhibák, rossz sorrendiség, stb. biztosan észrevették ők is. viszont nem a tesztelés dönt egy játék megjelenéséről. csak előkészíti a döntést.
-
nanorambo
őstag
válasz
VikMorroHun #14022 üzenetére
Ezt nevezik LOD-nak (level of detail). Ami a videóban van az egy nagyon durván elcseszerintett LOD fázis. 2 generációval ezelőtt voltak ilyen megoldások.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
velizare #14005 üzenetére
Ezt az elméletet már korábban is írták itt a fórumon. Más cég meg simán megoldotta a multiplatform megjelenést úgy, hogy a korábbi konzolgenerációsat némileg elcsúsztatta.
Most meg azért fognak perelni, amiért vállalhatatlan állapotban jelentették meg. Mondjuk az az érdekes, hogy mindkét cégnek van saját tesztelő csapata; akárki nem jelentethet meg egyik konzolon sem akármit, tehát nekik is pontosan kellett tudniuk megjelenés előtt, hogy milyen állapotban van a játék.
-
headhunter86
senior tag
válasz
VikMorroHun #14022 üzenetére
Ez igaz. Csak legtöbbször, ha pl. egy távcsővel rázoomolsz, akkor az már nem távoli objektum. Így a részletes modellnek be kellene töltődnie. Legtöbb játéknál így működik. De úgy látszik ezt CDPR-nek - ezt sem - sikerült megugornia.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
gejala #13974 üzenetére
Marha egyszerű. A 2 km-re levő objektumokat (mint ami a videóban is látható), nem szokták teljes részletességgel megjeleníteni a játékok, mert a) nincs értelme, hiszen úgysem látszanak ilyen távolságból, b) jelentős mértékű erőforrás pazarlás lenne. Csak ezt a videó készítője nem teszi közzé.
-
headhunter86
senior tag
válasz
nanorambo #14012 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is, mint te. PS4 exkluzív címek a legjobb játékélményeim.
Ha ennyi bug maradt CP2077-ben, szerinted mennyi idő jutott az optimalizációra?
Egyszerűen vicc az egész. Konkrétan most lettünk alpha teszterek, csak nekünk nem fizetnek érte, hanem mi fizettünk nekik -
nanorambo
őstag
válasz
headhunter86 #13983 üzenetére
Én is emiatt száltam ki a PC gamingből. Veszek hardvert közel egymillió ft ért és utána alig használom valamire. Szökőévente jön egy olyan játék, amiért azt mondom hogy na végre lehet használni a cuccot.
Két éve nyergeltem át ps4-re (ps4 pro) és tökéletesen meg vagyok elégedve vele (az exkluzív címeket most direkt nem is említem, legjobb játékélményeim).
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy a ps4 pro is leszolgálta, amit le kell (nekem ilyen szempontból nincs is bajom a cyberpunkkal, elég jól elvagyok vele most is, de nyilván cserélni fogom ps5 re ha majd lesz nextgen verzió) de szerintem enyhén szólva nem erőltették meg magukat optimalizáció terén a cdprojektesek. -
.LnB
titán
Ez azért érdekes. Lehet nunis fiúcskát indítani, meg fütyis nénit. De férfiként
Ez full diszkrimináció, méétoo, és minden egyben. Ezért fogok refound-ot kérni!nem szedhetem össze Judy-t??!
Nekem is ő állt szándékomban, szóval spoiler volt, de így szomorú vagyok most, hogy tudom, hogy esélyem sincs. -
most már értem miért kellett az angel vs skye választásnál visszatölteni. nekem (is) sikerült rossz választanom, de úgy voltam vele, hogy a franc se tölti vissza....de aztán muszáj lett...kb 20perc game ment a levesbe.
direkt nem raktam spoilerbe: angel a faszi, skye a nö.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest