Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
abridabri
üzenetére
ha egy (ket) fel oras videot linkelsz, akkor pls legalabb foglald ossze a lenyeget.
beleporgettem, metodikailag mindket video gyakorlatilag hasznalhatatlan: frametimeot es driver altal jelentett latencyt mer, de az NEM a valos input -> engine -> render latency. otthoni korulmenyek kozott ez nem igazan merheto, de jobb helyeken megoldjak.
az, hogy utana rangatja az inputot es probal velemenyt mondani, hogy dehat latszik a kepernyon, az finoman szolva se mukodik.
ezzel a ket videoval semmit nem tamaszt ala abbol, amit mondani probal.
-
PuMbA
titán
válasz
Gebriel
üzenetére
A hivatalos AMD-s kommunikáció mindenki számára elérhető, onnan van. Ha valaki nem tud angolul vagy kevésbé, annak viszont a PH lefordította:
Részletek a FidelityFX Super Resolution 3-ról"A Fluid Motion Frames technológiának lesz egy AMD Software-be épített verziója is. Ez eltér a FidelityFX Super Resolution 3-nál alkalmazottól, nem is kompatibilis vele, ráadásul nem rendelkezik bizonyos adatokkal a jó eredmény eléréséhez, viszont nem igényel direkt alkalmazásoldali támogatást, tehát alapvetően csak úgy működni fog majd a HYPR-RX részeként. Ehhez persze RDNA 3 architektúrájú GPU-ra van szükség."
#30188 abridabri: Ilyet nem mondanak. Vagy figyelj oda jobban vagy az angolod hiányos. A játékokba épített FSR3 megy mindenen, a driverbe épített csak RDNA3-mon.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gigi01
üzenetére
DLSS frame generation arra jo, hogy papiron triplazza az FPSt, gyakorlatban viszont ugyanugy laggolni fog az inputod ha anelkul mondjuk 30 fps alatt van. tehat benchmarkon jol nez ki, gyakorlatban inkabb a 144+os kijelzoket hajtani van ertelme
plusz nem hozzaertok fele jol lehet marketingelni, hogy dehat DLSS3.0val a 4090 otszor gyorsabb mindennel is.
-
Rony949
őstag
Wow...ez a bug elég vicces így, ezzel a reklámmal a tetején.
-
PuMbA
titán
válasz
abridabri
üzenetére
Az AMD megmondta, hogy a driverből kapcsolható nem lesz olyan minőségű. Ugyanazt képzeld el, mint most az FSR 2 és az RSR viszonylata, mert az most ugyanígy van megoldva. FSR2-höz kell játék támogatás, RSR-hez nem. Az RSR az egy driverből kapcsolható FSR 2, de nem valami népszerű, mert természetesen a minősége rosszabb.. A driveres FSR3 ráadásul csak Radeon 7xxx-eken fog futni, nem mindenen. Mindenen csak a játékba integrált FSR3 megy.
-
-
lo_jo
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Persze, nagyobb a késleltetés, mintha minden képkocka natívan renderelt lenne, de legalább választhatsz. A DF Spider Man tesztnél szépen látszik, hogy 4k natívban van 39ms, NV Reflex mellett 36ms, DLSS 3-mal meg 38ms, cserébe több, mint duplája az fps. Rosszabb nem lesz, jobb sem, de legalább látod a "köztes" képkockákat.
-
-
-
Volt.
Most az AMD lesz a nyerő . Jön az FSR3 + Fluid Motion (Frame Generation) . És ami a legdurvább ,hogy driver szinten is lehet kapcsolgatni az ,ergo minden egyes dx11-12 játékban használható ,ellentétben az NV vel ahol pár játék támogatja csak . Ráadásul a régi radeonokon is fog futni.
[AMD Destroys Nvidia with FSR 3]Ráadásul ,ha az NV tényleg hanyagolja a gamer kártyákat ,és az AI gyorsítókra fog csak összpontosítani , akkor a köv generációnál már csak kb AMD vs Intel VGA ban kell gondolkodni.
[ The Problem with PC Gaming ] -
-
[Cyberpunk 2077 | 1440p DLSS 3.1.1 vs DLSS 3.5.0 - Significant Image Quality Improvements | RTX 4080 ]
Aki szeretné felrakni a 3.5 öt , a DLSS Swapper nevezetű programmal pofonegyszerű a dolog . Én már lecseréltem az újra. -
tibaimp
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
Hoppácska, igazad van, akkor ezek szerint visszafelé kompatibilissé teszik, a 3.5-nél legalábbis:
"DLSS 3.5 will massively boost ray tracing across all RTX-series GPUs as far back as the RTX 20 series, though NVIDIA notes performance will obviously vary from game to game. The team is also focusing mostly on titles that offer path tracing (a more advanced and full-bodied form of ray tracing)."
szerk:
rup1u5: a linkben szó szerint ez van, persze akkor lehet, hogy ott van elrontva! Na így legyen okos az ember... -
ughhh
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
A hardverkövetelményeket a legegyszerűbb úgy megközelíteni, hogy magából a DLSS 3-ból csak a képgenerálás igényelt Ada Lovelace architektúrára épülő GPU-t, a többi funkció már a korábbi, RTX jelölésű hardvereken is futott. Ez ugyanígy lesz a DLSS 3.5-tel is, a képgenerálás továbbra is a legújabb dizájnhoz kötött, viszont minden más működik a GeForce RTX 20-as és 30-as sorozatú VGA-kon.
-
Aventador91
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
én is hasonlóan érzek.
mindegy, reméljük jó lesz a phantom liberty. bár az endingeket nem fogja megváltoztatni, mivel a sztori közepén lesz a phantom liberty sztori. ez egy enyhe spoiler is hogy jól átbasznak minket és nem lesz semmilyen gyógymód
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
badlandsben militecet irtak katonasagnak, szoval az NCPD hustleket lehet at kell alakitani. varjuk ki, de latok potencialt.
-
ImACeltic
őstag
Dogtownba simán ki-be járkálhatunk utakon meg földeken vagy ez egy elkülönített szektor lesz és inkább úgy kell elképzelni, mint a Witcher 3 nagyobb nyitott mapjait, közöttük egy kis töltéssel?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
gyakorlatilag a rendorseg es a vehicle combat a ket leginkabb hianyolt feature volt. szerintem mondjuk egyik se hianyzott a jatekbol, de ettol fuggetlenul remelhetoleg meg sikerult csinalni oket erdekesre.
balance szempontbol a maxtac behozasa talan segit. power creep eddig is volt, ha megemeltek a max szintet talan gondoltak erre is. alapjateknal ugy level 35 korul van az a pont, ami very hardon meg tud nehez lenni (gig: Guinea Pigs, Radar Love, Goodbye Night City, On a tight leash), de az elso egy jol orzott Biotechnica "hotel", a masodik ketto pedig gyakorlatilag ket kozepes Militech katonai bazis, mig az utolso egy Valentino bazis
Teljesen esz nelkul van meg par helyzet ami tud nehez lenni, de gyakorlatilag kivetel nelkul de facto bandakozpontokrol vagy kozepes katonai celpontokrol beszelunk.nak alcazott Arasaka outlet. en orulnek, ha a kaszinoval (Badlands ÉK) kezdenenek valamit.
finisherek egyebkent nem biztos, hogy jok, ez nem a Doom. nem veletlenul nem hasznal senki Mantist az RPGzok kivetelevel, az a masodperc az animacioval tul sok es V addig vedtelen.
-
jonnyjoker01
veterán
Bepótoltam a híreket, hát engem valahogy ez a rendőrhentelés nem nagyon izgat. A gameplay reworknek örülök, de azért arra kíváncsi vagyok milyen lesz a balansz, mert amiket mutattak nagyon OP-nak tűnnek. Reméltem hogy az alapjáték több dologgal fog bővülni, kicsit csalódott vagyok hogy nem (még a "végtelen" questek is PL mögé vannak zárva). A vehicle combat és a police a vezető új feature ami nem nagyon érdekel.
Azt viszont el kell ismernem hogy első ránézésre elég jól megcsináltnak néz ki.Maga a Phantom Liberty viszont nagyon várós, remélem lesz jóadag side content is Dogtown-ban (meg azt is, hogy azért mégis csak lesz extra quest tartalom Night City-ben is).
-
-
válasz
axe125
üzenetére
Nincs valami mod feltelepítve, vagy nem volt a régi verzióban?
Hasonlóval nagyon régen akkor találkoztam, amikor olyan modok voltak fent, amit nem raktam újra, a mentést visszatöltve pedig megfagyott a játék. Végül save editorial töröltem az adott tárgyat az inventory-ból. -
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Most venném meg a játékot,dlc-vel együtt.Van jelentősge,hogy melyik storeba veszem?
Steam,Epic,szerintem GOG fiókom is van. -
axe125
tag
Sziasztok!
Mivel közeleg a dlc és az op rendszerem már ezer éves volt ezért úgy döntöttem újra rakom a gépet a maximális fps szám/játékélmény érdekében.
Na most ott tartok hogy ha megnyitom az invertory-t/mapot akkor instant kifagy a játék.Néha játék indítás közben is van fagyás.
Próbáltam "kiguglizni" hogy mi lehet a probléma de nem igazán találtam a megoldást.
Esetleg valaki tudna nekem segíteni ebben?
thx
-
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Pompás képek!
Nekem a motion blur a barátom, nincs is emiatt egy szuperéles képem sem.
Proci: 3440×1440, ultra, path tracing OFF, azt nem bírja a vas.
-
válasz
sixpak
üzenetére
Én a agyonszaturált híve vagyok. Nekem elég a 60 fps-is ilyen beállításokkal. Habár a monitorom tud 75hz-et. Fullhd. Ha nagy dara van akkor legyen minimum 30, max meg 60.
Minden ultra (de offon cromatic, filmgrain, mblur, fov 90-en) Xess balanced.
Nem hinném hogy annyira elcsesznék a DLC-t hogy ne tudná ugyanezt a grafot ugyanennyi fps-el. De azt el tudom képzelni hogy az ultra beállítás ott a path tracing lesz, magyarán gondolom visszaveszünk ezt azt és megkapjuk a korábbi szintet.

Proci is dolgozik rendesen.
-
-
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Ez elkerülte a figyelmem.
Az UE kapcsán az egyik nagy mániákus mondhat, hogy jól modolható és széles körben hozzáférhetőek az ehhez szükséges eszközök.
De ez leginkább a játéktól és a community-től függ továbbra is.Ott van a MechWarrior 5, amit hülyére modoltak és modolnak a mai napig UE4 motorral.
Ott van az Atomic Heart, aminél maréknyi MOD kijöt, majd szinte semmi friss mod nincs rá hónapok óta, és a DLC óta a korábbi MOD-ok oroszlánrésze ment a kukába...Szóval especiel a motortól kevésbé függ a modolhatóság...
-
-
Vesa
Topikgazda
válasz
proci985
üzenetére
Ezt sajnos csak mi értékeljük, a többségnek fogalma nincs semmiről. Tegnap beleszaladtam egy videóba, ami a még meg sem jelent Starfield-et ekézi. Azzal kezdi, hogy nem érti, miért erőlteti a Bethesda a CE2-őt, amikor ott a kiváló Unreal Engine és a játékban 100db galaxis lesz, galaxisonként 10db bolygóval. Itt ki is kapcsoltam. Alapszintű foglamakkal sincsenek tisztában emberek, aztán szórják szét a hülyeséget.
-
-
proci985
MODERÁTOR
Könnyebb releváns tapasztalattal, eszközismerettel rendelkező fejlesztőket találni, nem visz el annyi időt a ramp up, mint bármilyen in house megoldás esetén.
valoszinuleg igy vanegyebkent nekem az is gyanus volt, hogy hiaba van kint egy teljes scripting engine, majd harom ev kellett arra, hogy uj geometria (hazak, berendezes) vagy uj questek keruljenek be a jatekba. namost a garazs modnal latszottak nagyon komoly engine limitation tipusu problemak.
ha ennyire bonyolult moddolni, az altalaban azt is jelenti, hogy a fejlesztok betanulasi ideje is horror lesz.
ja, process change sose egyszeru es sose rovid (vagy akar kozeptavu) megoldas. hat nem hianyolod a daily standupokat es a daily mergeket?

-
-
lo_jo
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Ahogy a GTA Trilogyt sem. Egyikről sem az UE4 tehet, hanem a fejlesztők és a kiadók.
Szerintem egyébként nem technikai, hanem inkább business okai vannak, hogy UE-re váltanak. Könnyebb releváns tapasztalattal, eszközismerettel rendelkező fejlesztőket találni, nem visz el annyi időt a ramp up, mint bármilyen in house megoldás esetén.
Feltételezés, de valószínűleg azt is mérlegelhették, hogy a RE további fejlesztése és az UE átállás mennyit “lassít” a már futó projecteken, valamint az is tényező lehetett, hogy nem egyszemélyes asset flip cuccot készítenek, hanem partneri viszonyba lépnek az Epic-kel.
QAként megéltem az elmúlt évtizedben jópár nagy tech váltást, az elején mindig egy kicsit csökkent a team velocity, de utána drasztikusan gyorsult is. Régen ugyanabban a csapatban 2-3 hét volt, mire prodon láttunk egy új feature-t (big bang release, dependency-től függetlenül mindenkinek akkor ment ki mindene), a teljes CI/CD pipeline kiépítésekor először lassultunk, de később napon belül tudtunk egy nagyobb komponensből is 2 release-t csinálni. Idő és tapasztalatszerzés kellett, voltak szívások, de utólag visszanézve csak hüledeztünk, hogy hogyan lehetett úgy dolgozni.
-
proci985
MODERÁTOR
ja, azt mar akkor lehetett sejteni, hogy csak az engine valtas nem oldja meg a problemakat
a red engine jelenleg harom (!) kulonbozo renderrel fut, mikozben gyakorlatilag az egyetlen jatek a piacon, ami fotorealisztikus grafikat tud kozeli kepeken ugy, hogy kozben egy egesz varost elmozgat a hatterben. elfogadhato tempoval. es az egyetlen engine, ami kb ekkora meretben path tracinget megbir (marmint jelenleg osszesen kb ket kartyan 1440pben, de ja)
engine szinten gyakorlatilag a RED ilyen szempontbol egyedulallo. a Dunia nagytotalban ennyire nem remekel, az ID nem bir el ennyi assetet, UE papiron birna de a Borderlands3bol messzemeno kovetkezteteseket nem merek levonni.
eroforras management: 9 no nem fog megszulni egy gyereket egy honap alatt.
lo_jo: a postal 4 egy asset flip volt es egyszeruen nem szabadott volna kiadni
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én a skálázhatóságtól félek...
Eddig az UE5 nem remekelt ezen a téren... -
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Azt tudni lehet, hogy az UE motor könnyen moddolható?
-
Engem nem zavarna más motor de a moddolhatóság és sklálázhatóság maradjon meg.
-
Aventador91
őstag
így van, witcher és cyberpunk jöhet minden mennyiségben, mindegy hogy remake vagy új. biztos jó lesz
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Szintén.
A W1-et vagy 4x kellett elkezdenem mire magával ragadott és rájöttem egy csiszolatlan gyémánttal van dolgom. Ez még tipikusan az a játék volt aminél látszott a fejlesztők próbálják megtalálni magukat és a regényből is eléggé "felületesen" vették át a történetet.
Teljes mértékben megérdemelne egy "remaket". -
lo_jo
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az egyediség egyáltalán nem attól függ, hogy milyen engine-t használnak. Persze készült kismillió asset flip játék UE4-gyel is, de ha valaki akart, akkor azzal is tudott egyedit gyártani. Csak pár példa, amiknek van egyénisége: Sea of Thieves, Borderlands 3, Hellblade: Senua's Sacrifice, Returnal, Stray. Akármelyiket nézed, egyből meg tudod mondani, hogy miről van szó, egyikről sem egy vanilla UE4 érzésed van, mert foglalkoztak velük.
Azt meg főleg ne felejtsük el, hogy az Unreal Engine nem csak egy FPS-TPS motor, készült azzal hardcore versenyszimulátortól (Assetto Corsa Competizione) kezdve arcade repülős lövöldén át (Ace Combat 7), klasszikus fighting game-ig (Tekken 7, de mindjárt megjelenik a MK1 is) minden. Meg tudták csinálni a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-t, ami tökéletesen hozza a régi játékok élményét, az It Tkes Two-t, ami gyakorlatilag középső ujjat mutatott a magát coop multiplayernek mondó játékok nagyon nagy részének és még lehetne sorolni. Persze napokig lehetne szemezni a rossz példákból is, mert készültek itt olyanok is, mint a Postal 4, a millió "job simulator", a Godfall, Redfall (amikor a bukás már a játék címében is benne van...). De elég jól mutatja, hogy ha egy fejlesztő foglalkozik a termékével, akkor bőven túl tud mutatni a tizenkettő egy tucat UE4 címeken és le tud tenni az asztalra akár gameplay-ben, akár audiovizuálisan teljesen különböző élményt.
-
Lásd előző hozzászólásom.
Amennyire én látom, a CDPR-nek valóban használt a CP2077 launch fejrúgása, amiért végül is nagyban saját magukat okolhatják. Rengeteg erőforrást fordítottak rá, én arra számítok, hogy ebbe a tesztelés is ide tartozik. Szóval én nem várok bughalmazt.
Meg az a döntés is hasznos, hogy elengedték a Legacy konzolok kezét... -
válasz
nesh_019
üzenetére
A CDPR kiadott tavasszal egy diagrammot, hogy melyik projektre mennyi erőforrást fordított, lehet látni, hogy a Witcher 3 Next-Gen is relatíve kevés erőforrást vitt el:

A fő gond az ilyen játék-családokkal, hogy egymásra épülnek. Aki a The Witcher 3-al kezdte a játéksorozatot, az okkal lehet kíváncsi az első és a második részre, hiszen valójában nagyban épülnek egymásra, és bár a játék igyekszik elmagyarázni mi történt a korábbi részekben, esélyesen a játékosok nagy része nem olvassa el a Lore részt.
Szóval ha valaki fiatal, frissen esik rá a játék világára, annak logikus lenne előszőr kezdeni a The Witcher 4 előtt. Viszont az első két rész még az eddigi felújítás után is finoman szólva nem egy nagy játékélmény - a történet jó, a játékmenet, főleg a harcrendszer viszont kevésbé... -
válasz
cyberkind
üzenetére
[Itt a bejelentő videó tavalyról]
Körbe írták a miérteket, de egyik sem túl meggyőző, ahogy írod, itt leginkább az erőforrás-menedzselés az, ami továbbra sincs rendben. Saját vélemény, de a RED Engine ott van készen, a saját szájuk íze szerint összeállított fejlesztési környezettel, architektúrával, és innen váltani egy teljesen más motorra finoman szólva sem tűnik bölcs döntésnek. Kezdve ott, hogy milyen folyamatot dolgozhatnak ki újra (fejlesztés, tesztelés, stb.). Az volt anno az egyik indok, amit hangoztattak, hogy kevesebb erőforrás kell majd a játék háttérfejlesztési lépéseihez, mivel azt készen kapják, és mivel az Epic Games-el szorosan együttműködnek, ezért lesz annyi beleszólásuk a dolgokba, hogy a motor megkapja azokat a dolgokat, amikre szükségük lesz.
[Most tavasszal azonban kénytelenek voltak elismerni], hogy a The Witcher 4 fejlesztését semmivel sem gyorsította fel az UE5-re váltás, még sok fejlesztő csak tanulja az UE5-öt. Hivatalosan nem lassítja a fejlesztést (ahhoz képest, hogy ha a RED engine-nél maradtak volna), de nem is gyorsította fel. Ez azért kínos számukra, mert azt ígérték, hogy hat év alatt három új Witcher játék jön majd az UE5-el.
Maradjunk annyiban, hogy legalábbis amit tudunk, az alapján az UE5-re átállás eddig nem feltétlen tűnik sikertörténetnek...
-
Vesa
Topikgazda
Most kicsit azért gondban leszek, hogy Phantom Liberty, vagy Starfield. Mindkettőt nagyon várom, de nem lesz idő mindkettőre. Bár esélyesebb a PL, mert a másik tuti bughalmaz lesz még egy darabig. Vagyis pont elleszek addig a CP-vel, amíg gatyába nem rázzák a Starfield-et. (mondjuk nem túl szép dolog előre temetni, de reálisan nézve, egy ekkora projectet szerintem fizikai képtelenség közel hibamentesre csinálni. Kell majd neki pár patch). PL-nél is biztos lesz patch, de ott már nagyon szépen egyben van a gém, nagy hibákra nem számítok.
-
Aventador91
őstag
volt ma egy 1 órás developer stream, tele van gameplay-el
-
-
PuMbA
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Így van, most már csak pár ilyen kis 1.62 vagy 1.63 szintű javítás fog jönni, ami javítja a Phantom Libery-s változtatásokban található hibákat és ennyi. A fejlesztők tovább állnak az új CDPR játékok egyikét vagy a Cyberpunk következő részét fejleszteni. 2024 kezdete után szerintem vége.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Aventador91
üzenetére
[link] meg tobb IGN footage marol
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- OpenMediaVault
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest