Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Másnál van olyan, hogy kilép a játékból azonnal jön a crash reporter ablak mert hibát dobott? Nálam a 2.1 óta konstans ezt játsza (Steam).
-
JoeCockBill
senior tag
Érdemes végigolvasni a teljes patch notesot, elég sok kis változás van. Pl a mozgáson is variálgattak, nekem egyből feltűnt hogy sokkal fluidabb valamiért, legalábbis az ugribugri katanás harcstílusommal eléggé érezhető. Aminek kevésbé örültem hogy kicsit rontottak az apogee-n, ami végülis érthető mert kb god mode volt. Jameg a páncélom is jelentősen csökkent. Ez is oké, így a very hard lehet hogy tényleg very hard lesz
-
Secundus
tag
Úgy érzem, még bőven van javítási potenciál ebben a 2.1 patchben. Elindítom a játékot, beállítom a Preset-ből a Ray Tracing: Ultra-t. Benchmark lefut simán, átlag 54 FPS-sel. Mondom, király. Betöltöm a mentett állást, elkezdek barangolni Night City-ben, a grafika csodálatos, álomszépen fut, árnyékok és fények gyönyörűek. Erre nyomok egy térképet, és kifagy az egész játék, feladatkezelőből kellett leállítanom. Számítógép és játék újraindít. Ekkor a járműválasztó menü lehívásakor fagy ki ugyanúgy. Még jó néhány próbálkozásom volt, mind ugyanezzel az eredménnyel. A legfrissebb GeForce driver van fent, és soha semmilyen Modot nem használtam. Úgyhogy én még pihentetem egy darabig a játékot, amíg nem reszelnek rajta valamit.
-
Srácok. Megvettem az új Porsche kabriót, viszont nincs a listában csak a
Silverhand régi Porscheja.
Bug vagy feature?Másnak megjelenik a listában?
-
looser
addikt
A 2.1 óta ezeket tapasztalom:
- zene megszólal random
- az egyik épületben nem lehet pingelni, se kamera, sem automata (Las Palapas Motel), minden más működik,
- ping után "szőrösek" a pingelt objektumok, mintha más effekt lenne hozzá,
- az utolsóban nem vagyok biztos, mert meg vagyok fázva, szóval lehet, hogy félrehallom, de mintha a dupla ugrás hangja is megváltozott volna, most olyan, mint egy pisztolylövés, eddig meg amolyan "huppanás" szerű volt :-) -
Ryder62
őstag
válasz
Fitzgerald #32289 üzenetére
Mindenki: Wháó, kijött a GTA VI trailere, de várom, hú de király.
Én: Night City végre megkapta a metróját. F.. yeah.
Úgy érzem kiöregedtem a GTA-kból.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Fitzgerald #32289 üzenetére
Ha én River szőrös seggét akarom nézni, azt is lehet?
-
Fitzgerald
veterán
Most fejlesztek gépet, hétvégén fogom tudni kipróbálni a 2.1-et. Metrózás tetszik, még megjelenés előtt évekkel írtam, hogy szerintem a GTA-féle megoldás lenne a legjobb (ha akarod végigülöd az utat, ha akarod elnyomod), végül csak így lett.
Látom a barátosnét is át lehet hívni a lakásba végül, ez is sokat dob a hangulaton. -
Gigi01
őstag
válasz
JoeCockBill #32286 üzenetére
Ajjaj!
Én nem merem felrakni,mert gondolom a vr módot hazavágja.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
JoeCockBill #32286 üzenetére
waoo jól hangzik
, amúgy másnál működik a GOG féle update?
nálam hibát dob és nem hajlandó frissíteni -
JoeCockBill
senior tag
najóóó, lehet motorral egykerekezni és judy-val zuhanyozni. goty
-
nincsnév007
addikt
mi az az újítás amiről nem beszélt a cdp?
-
válasz
Lacielvtárs #32281 üzenetére
Ránézek majd, csak a lányok stoppolják a gépem, CoD-oznak. -
Lacielvtárs
nagyúr
srácok ez a metro kiváló élmény
és a cabrió Johny Porchesixpak
jöhetnek metrós képek ha úgy gondolod -
nubreed
veterán
Nekem el sem indul a 2.1.
Valamelyik moddal van baja, de nekem ma este már nincs kedvem azt bogarászni, hogy melyik. Amit tudtam frissítettem, de ezek szerint az nem volt elég.
-
tibaimp
nagyúr
Most próbáltam a 2.1-et. A metró/gyorsvasút-hoz mit szóltok? Érdekes lett, bár kár, hogy nem lehet rajta szabadon mászkálni! Illetve az állandó zene is fura, mostanra már megszoktam, hogy "néma" a játék.
-
Nekem 165Hz-es monitorom van, a játék 30-40 fps-el fut, nincs gondom a screen tearing-el.
-
4264adam
veterán
VRR esetén is van ez amit sokan szentírásnak vesznek az FPS online latency csökkentés miatt: [https://blurbusters.com/gsync/gsync101-input-lag-tests-and-settings/14/]
1: G-sync On
2: V-sync ON at NVCP
3: Low Latency Ultra
4: Full Screen OnV-sync On a driverben pontosan a monitor -2 FPS alá engedi max a GPU-t. Ezért nem kell matatni máshol fixálni a maxot.
Én mondjuk jobban szeretem kézzel állítani, AC-ban elég nekem a 90FPS, CP2077-ben pedig 100-ra. Így az FPS droppom nagyon alacsony és a CPU sem teker túlzottan.
Kerülve így a 120-->85FPS droppot és fixálva a 100-->87FPS-re -
CJ4567
nagyúr
VRR monitoron driver szintű vsync-et használok, mert enélkül észrevehetően rosszabb a folyamatosság, és a képtörés is néha észrevehető. Forza Horizon-ban pl. a térkép szinte ketté törik, ha vsync nélkül játszol
Szerencsére amíg nem éred el a maximum képfrissítését a monitornak, addig a driver szintű vsync nem okoz input lagot VRR monitorral.
-
mvkly
senior tag
válasz
Lamonso #32260 üzenetére
1440p, adatlapomon lévő mellé 570@4GB very low-on átlag 45fps. 6700XT-vel very high/ultra átlag 60fps. 7900XT-vel utóbbinak a duplája. RT egyikben sincs.
Phantom Liberty kicsit szívósabb, de elég széles tartományban variálható a játék a pénztárcának megfelelően. -
Cifu
Topikgazda
Mert nincs VRR monitorom?
Sima 60 Hz és V-Sync, amit jelenleg használok. V-Sync nélkül a screen tearing (amikor vízszintesen "megtörik" a kép gyors oldal irányú mozgásnál) eléggé zavaró nekem.
@PuMbA, #32266: Pedig az adatlapomon ott van, milyen feltételrendszerben játszom.
@Raymond, #32269: Nincs köze a borderles windows / full screen mód-hoz tapasztalatom szerint, egyébként mindig full screen szoktam játszani, ha lehet.
-
-
Cifu
Topikgazda
válasz
Lamonso #32260 üzenetére
A 2020-as Legacy konzol kiadás hulladék volt, ezt kb. senki sem fogja tagadni.
De PC-n elég jól elfutott az eredeti játék is viszonylag gyenge hardveren is, akár a minimum megadott hardver alatt is. Ez azóta sem változott.
Szóval a Phantom Liberty féle rendszerigényt nem azért írjuk, mert lusták vagyunk, hanem azért, mert az teljesen vállalható. -
PuMbA
titán
válasz
abridabri #32259 üzenetére
A benchmark sose mutatta a játék legdurvább részeinek sebességét, szóval nem biztos, hogy baj, ha esett a teljesítménye. Lehet, hogy direkt így akarták.
Lamonso: A hivatalos rendszerigény ma már teljesen jó, szóval ha a minimum fölött vagy, akkor az akadozásmentesen játszható a megfelelő beállításokkal
Cifu: Ki használ V-Sync-et, 6 éve nem kapcsoltam be
-
Cifu
Topikgazda
válasz
abridabri #32259 üzenetére
Jött ki egy hotfix, mert többek között a V-Sync-et elszúrták a 546.29-es változatban, az új verzió 546.31. [Forrás és letöltési link] ; [letöltési link @ Guru3D]
-
Lamonso
kezdő
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok e.
Xbox-on szerettem nagyon ezt a játékot.
Szeretném PC-n is játszani, de nem tudom mi az a minimum konfig amin élvezhetően elfut.
Tudnátok ebben tanácsot adni?Köszi
-
rdt89
addikt
59 gigás frissítés lejött, indítanám el, erre kiírja, frissítsem hozzá a DLC-t is, az újabb 29 giga /Series X/, lassan csak eljutok a játékig is
-
Nálam valami nem oké a patch után (mod off )
85 ről 65 re csökkent az fps a benchmark szerint . Holott minden beállítás uigyanaz (4k PT on DLSS Q ) A VGA kihasználtság eddi végig 99% on (420W körül ) ,most 80-85% (380W ) -
nincsnév007
addikt
xboxon 53 gb
-
mvkly
senior tag
Hűha, steamen 37GB a patch. Csorog lefele.
-
tibaimp
nagyúr
25,49EUR a Steam-em a DLC! Alakul!
-
nubreed
veterán
-
Cifu
Topikgazda
válasz
nubreed #32235 üzenetére
Az upgrade átvariálása egészen más kategória lett. Az alap szintű eszközöknél (Common, Uncommon, Rare, Epic, Legendary) van alap és van egy + -os szint, viszont Legandary-nál lehet ++, talán +++ is.
Viszont lehet upgrade-elni a kibervert például, szintén nyersanyagért.Itt érkeztünk el a sarkallatos ponthoz: itt nem tudsz vásárolni nyersanyagot alaphelyzetben (mod van rá, Virtual Alterier mellett lehet), így viszont hirtelen nagyon meg kell gondolnod mire költöd el azt a keveset, ami van.
Az ikonikus fegyvereket egyébként Dogtown-ban meg lehet vásárolni (hogy őket vagy csak a receptet, azt most hirtelen nem tudom), tehát eltolták az ikonikus fegyverek felé a skálát, érthető okokból. Korábban elég vicces volt, hogy inkább használtál tuningolt sima fegyvert, mint ikonikust, egyszerűen azért, mert jobbat tudtál összehozni...
-
nubreed
veterán
Egyébként a fegyverek fejlesztését átalakították a 2.0 -ban? Úgy emlékszem régebben szinte az összes cuccot ami nálad volt lehetett fejleszteni magasabb szintre ha megvolt hozzá a kellő alapanyag. De most összesen 4 fegyvert tudnék fejleszteni azok közül ami nálam van (és ezek közül egyiket se használom). Pont azokat nem tudom fejleszteni, mert nem is jelenik meg a listában, amiket amúgy használok. Szóval ez most hogyan működik?
-
nubreed
veterán
válasz
RetepNyaraB #32230 üzenetére
Én nem szoktam modokat deaktiválni (bár én mindent manuálisan másolok be, de mindig a NEXUSMODS leírás alapján). Nekem egyedül a Cyber Engine Tweaks miatt lesz szívás, mert rengeteg más mod arra épül és addig az nem is fog működni amíg nem jön ki a 2.1 -el kombatibilis változat. Szerencsére elég hamar, még aznap ki szokták tenni az új verziót.
-
RetepNyaraB
veterán
Figyuzzatok, ilyenkor nagyobb peccs után érdemes deaktiválni a modokat, míg frissülnek ők is? Nekem csak textúra mod van fent, de az 16GB.
Bár valszeg úgyis újrahúzom az egész játékot a glitchek miatt végülis... -
Ryder62
őstag
Azért jó látni, hogy még mindig pakolnak bele újabb tartalmakat a játékba így a DLC után is.
-
mvkly
senior tag
Látom a hiányosságait, sok mindenben igazatok van, mégis annyira elkapott a game, hogy nem tudok belőle kiszeretni. Még akkor sem, ha többé nem veszem elő (ami nem így lesz). Ép ésszel felejteném, de... ez már nagyon off. A topicjában leírtam.
Term. elvárom (elvárnám), hogy a Bethesda foglalkozzon vele a kritikák mentén. Vegyen példát a CD Projekt-ről. -
nubreed
veterán
Teljesen egyetértek ezzel. Pedig mennyire vártam én is, mint sokan mások. De ahogy haladtam előre a játékban pontosan úgy éreztem ezt a kiüresedést amit írsz. Vannak benne jó részek, nem mondom, de a fő kampány rendkívűl gyenge, bugyuta és felejthető de ez csak egy a játék rengeteg problémái közül. Ha ez volt Todd Howard álom projektje, akkor nem tudom... inkább csinálták volna meg a TES6-ot vagy a FO5-öt, most már így utólag azt mondom. A Skyrim 11.11.11 -én jelent meg és a mai napig beszélnek róla, sok mindent hozzá hasonlítanak, sokan játszák még, újra előveszik, az sem volt tökéletes de ha egy játék még 12 év múlva is tényező, azért az valami. Na most a Starfield nem lesz ilyen. Csinálhat akármit a Bethesda, ezt a játékot már nem lehet megmenteni.
-
Vesa
Topikgazda
Starfield sajnos nagyon gyenge lett. Első 50-80 óra még elmegy, de ez tipikusan az a játék, ahol az előrehaladással párhuzamosan üresedik ki az egész, és tárul fel a szomorú tény, hogy nagyon gyenge az egész. Számomra az év csalódása, még úgy is, hogy 180 órát tettem bele és éppen ezért úgy érzem, megérte megvenni. De sem a CP, sem a Fallout, sem a Skyrim szériák közelében nincs sajnos.
-
nubreed
veterán
Azt lehet tudni, hogy magyar/középeurópai idő szerint hánykor jön holnap a 2.1?
-
mvkly
senior tag
válasz
Aventador91 #32217 üzenetére
Ha meg idén, akkor Baldur's Gate 3, Alan Wake 2, új Zelda lenne mellette? Idén ki volt nyalva a játékosok popója, amilyen széles palettán dobták ki a jó címeket.
Részemről nyilván CP2077 lenne (meg a Starfield), a többi nem nagyon érdekel.
Igen, gyorsan megnéztem, köszi! -
Aventador91
őstag
vajon ha mai állapotában jelent volna meg a játék vagy idén jelent volna meg ilyen állapotban akkor lehetne év játéka?
mondjuk nem is kérdés, 2021ben elég silány volt a felhozatal, simán behúzta volna
-
mvkly
senior tag
válasz
Warzoz #32145 üzenetére
Én meg ma láttam először kb. 250óra után. Azt hittem ez már a 2.1, ami már kint is van, én meg boldogan hoztam a képeket
Látszik képben vagyok ...
A walkman hangerőszabályzóval, meg az új motrok jól hangzanak. Az annyira nem, hogy belenyúlnak a motorok vezetésébe, remélem csak a trükkökre értik ezt.
-
Ellia
addikt
-
mvkly
senior tag
Némá, desznó két keréken.
Érdekes pózokat raktak bele -
PuMbA
titán
NVIDIA Game Ready Driver For Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Now Available
"Cyberpunk 2077’s Ray Tracing: Overdrive Mode exits Preview status with improved image quality and new features; DLSS Ray Reconstruction can now be usable when activating ray-traced reflections, either as part of a preset, or when configuring custom settings, enabling more gamers to benefit from its incredible RT enhancements."
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Big_Boss #32206 üzenetére
katana corpo hatterrel?
egyebkent erdemes mas hatteret valasztani: teljesen mas nem lesz a jatek, de pl az Aldecado szalnal a dialogusok elegge elternek (ugyanannal a valasztasnal is).
szvsz ilyen szempontbol talan a Corpo es a Nomad introjat mindenkepp erdemes megnezni
-
válasz
tibaimp #32205 üzenetére
Anno tartottam tőle, hogy hogy jön ki ez a szobatársi viszony egy női karakter és Johnny között. De be kell valljam, sokkal jobban működik (már úgy maga a V karakter is), mint a férfi karakterrel. Valahogy, jellegzetesebb (amin nagyrészt tényleg az origin hang miatt lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest