Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
juliensorel
őstag
válasz
modflow #19659 üzenetére
Ez eddig is így volt (bugos), jan. elején csináltam azt a küldit kb, ugyanez volt nekem is, többször kezdtem korábbi mentéstől, aztán meguntam és elkezdtem csinálni a küldit, később megjavul, ha találsz egy bejutási opciót a raktárba onnantól fogod hallani, amit beszél hozzád.
Más: mai nap másodszor térdel le a játék úgy, hogy le volt téve tálcára is közben neteztem.
-
Maelephant
senior tag
válasz
modflow #17553 üzenetére
Az Afterlife klubban van, a piapult mellett/mögött nyíló ajtón tudsz bemenni hozzá a raktárrészbe.
Az általa adott, egyébként igen jó küldinek van egy második része, amikor vissza kell menni hozzá és elvinni egy dolgot, nekem arra a questre (épp teljesen mást csináltam a pusztába', hupákoltam, átállítottam a sárga questjelzőt) eltűnt a quest marker (mármint törlődött a térképről, szevasz), viszont visszamenve az Afterlife-ba ugyanott van Nix és a quest is befejezhető - bár markered akkor sem lesz, ha mellette állsz és épp az adott questet toljátok, tolod. -
Peace
nagyúr
válasz
modflow #17134 üzenetére
Miafa**???!!!!!!!
12-es szinten a végső küldetésnél? Azt hogy?
Vagy rosszul értettem remélem és nem vagy még a végénél....nekem sose volt gondom, gyönyörűen lehet látni, hogy merre visz a játék a mellékküldetésekkel, amik teljesíthetők. 44-es szint röhögve meglett csak a sárga kérdőjelekből és az összes telefonon érkező mellékküldetéssel.
-
Turist
tag
válasz
modflow #16589 üzenetére
Elég nehéz erre válaszolni, mert attól függ mit csináltál meg mellette.
Ha nincs más fő küldetés akkor még van 1-2 utána és feldobja majd, hogy "utolsó küldetés", biztos neki kezdesz-e? De ott is attól függ, hogy kérsz-e segítséget és kitől kérsz. Ugyanis az is elindít egy küldetést. nesh_019: 100 óra alatt egy motorossal sem találkoztam. (Igaz amit fentebb írtak, hogy átvezetőben vannak, de gondolom nem erre vonatkozott a kérdés.)
-
válasz
modflow #16478 üzenetére
Ha egy küldetés sikertelen, akkor értelemszerűen nem tudod utána újra megpróbálni.
Delamain Epistrophy küldetés:
Az a küldetés a Delamain küldetésszálhoz tartozik, hogy mi miatt lett sikertelen, azt nem tudom megmondani, vagy túlvagy már a Delamain küldetéssorozaton (ugye be kell menni hozzá egy vírus miatt, utána vagy reset lesz, vagy felszabadítod a renegát AI-kat), vagy valami miatt az a küldetés elkezdődött, de nem sikerült befejezni (nem robbant fel esetleg például az a Delamain a tűzharcban, ahogy rádtámadtak?). -
S e t h
nagyúr
válasz
modflow #16369 üzenetére
Ott nagyon megszívtam én is, ráadásul elhalálozást követően mindig a tábor közepébe rakott vissza.
Szerencsére gránátokkal a sátrak között bújkálva sikerült, mert a gyenge fegyvereimmel semmire sem mentem.Nem tudom a kérdésedre a választ, de nem lehet, hogy az az autó még mindig ott van és vissza kell menned a helyszínre?
-
Turist
tag
válasz
modflow #15899 üzenetére
Hello!
Nem tuti, de nekem azután adta be miután jártam a Delamain üzletben és elkezdtem azt a küldetést.
Olvastam olyanról, hogy az AI-t bugként kezelik és valamit kezdenek vele, akár már a január-februári patchben. Nem linkelném, mert nem tudom hiteles-e vagy sem. Kérdés az lenne mennyire tartjátok valósnak, hogy foglalkozni fognak vele? Ha nem is 1-2 hónap múlva, de belátható időn belül.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
modflow #12926 üzenetére
Leállítod a filmet, kilépsz szerkesztő módba (TAB), aztán keresed a sárga színnel jelzett helyeken a célt. Megfelelő közelségbe mész, és automatikusan letapogatja.
Amúgy ez tök jó volt.
Utcai támadás, NCPD kiadja a feladatot, hogy biztosítsam a környéket. Nem sokon múlt, de sikerült. Összeszedem a kacatokat, fegyvereket, de nagyon birizgálta a fantáziámat az az antenna az egyik láda tetején, mert a minitérkép pirossal jelezte. Felmászok, van ott egy láda, tele ritka tárgykészítési összetevőkkel. Becsatlakozok az antennába, jé, itt pénzt lehet szerezni. -
birorichard
őstag
válasz
modflow #12443 üzenetére
Nyelv
Amit latsz, az tuti nincs XSX-en/ps5-on ,az joforman a sima xbox/ps4 valtozat magasabb felbontassal es stabilabb framerate-tel. Azt nem tudni, hogy mit tuningolnak meg a pc-s valtozaton, de en ott nagy ugrast mar nem varnek, csak sok optimalizaciot, esetleg textura pakkot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest