Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megérkeztek az új faliképeim - persze cyberpunk stílusban.
-
válasz
Montesantos #34716 üzenetére
Pedig nem időérzékeny küldi, legfeljebb úgy tudod kikerülni, hogy azt mondod Wakakonak, hogy nem érdekel. Merthogy Wakako felhív, hogy van egy melója neked, meg kell ölni valakit, és első körben találkoznod kell Bill Jablonskyval. Sinnerman a küldi címe.
-
Természetesen ki lehet fektetni, ez egy szabad játék.
Egyszer végigvittem a teljes küldit, gyomorforgató volt, aztán van az az opció, amikor a küldetés felénél kiszállsz némi plusz pénzért. Amióta ezek ki vannak pipálva, azóta, amikor találkozunk az aluljáróban a korrupt rendőrökkel és barátunkkal, akkor beteszek valami jó zenét és halomra lövök/késelek/hekkelek mindenkit. -
-
Sunshine
-
válasz
4264adam #34639 üzenetére
Megnéztem most gyorsan néhány játékot, de 60 ms alatt nincs egyik sem ilyen szempontból, grafikai beállításoktól függetlenül. Pl. Witcher 3-ban 60-70 ms között mozog függetlenül attól, hogy van-e RT vagy nincs, illetve minden más beállítástól is függetlenül ennyi. Hogwarts Legacyt, Starfieldet néztem még meg, ott is ennyi, ez alá nem nagyon megy. Mondjuk eddig is ennyi volt, szóval ez - nekem legalábbis - nem zavaró.
-
Itt a megjelenítési késleltetésre gondolsz? NV appban van még teljes PC késleltetés, egér késleltetés, stb. A teljes késleltetés FG nélkül 60-70 ms körül van, 2xFG-n felmegy 70 ms fölé, 4x-en meg 80-90 ms-re, ami már talán zavaró. A megjelenési késleltetés 10-18 ms között változik FG-töl függetlenül.
Szerintem PT és FG nélkül fogok játszani, az úgy kényelmes 60 FPS varázslás nélkül. -
-
Holnap megjön elvileg az RTX 5080 OC, kíváncsi vagyok.
-
-
Köszi srácok, RT egyébként is NV felé húzza a dolgot. CP egyébként még annyira nem is vészes 10 GB VRAM-mal, Witcher 3 sokkal hamarabb lefekszik a feltelt VRAM miatt. Akkor szentem 5070 lesz.
-
VGA kérdés, szerintetek melyik lenne jobb választás - CP szempontból nyilván.
-
válasz
looser #34564 üzenetére
Nem az eszéért szeretjük.
Az egyébként kicsit fájdalmas rész, amikor
Tom megveri a pizzapartyn. Végigvertem NC-t pusztakezes küzdelmekben, lenyomtam a titán csontú, nanoszálas borítású, hidraulikus ízületekkel ellátott Razor Hught-t is, akit NC legjobb mérnökei tuningolnak és nagyvállalatok tolják bele a lóvét, erre jön egy baba, akinek a chipjébe Judy feltöltött néhány kungfu mozdulatot és simán kiüti Valériát.
-
válasz
proci985 #34563 üzenetére
Top skillben egyik 20-as sem vonz, se az életerőtárgy-visszatöltés a Bodynál, se az állóképesség-visszanyerés a Reflexnél. Ugyanakkor a Body 20-nak kevesebb értelmét látom: tulajdonságpontonként 2 FP-t ad, tehát az, hogy 18 vagy 20. szint, 4 FP különbséget jelent, ami 0.23% differencia ezzel a karakterrel . Ellenben a Reflex tulajdonságpontonként 0.5% kritikus esélyt ad, ami esetemben 3.5% differencia a 18-as és 20-as tulajdonság között.
-
válasz
proci985 #34560 üzenetére
Úgy-úgy.
- közelharcra a tűzgyorsaság miatt Dying Night
- középtávon, illetve, ha nem csapatostul jönnek, akkor Taigan, mert relatíve gyors, sokat sebez és jó a hangja
- távolról hangtompítóval sniperkedni pedig Tsunami NUE-t használok Chimera maggalVan még egy Comrade's Hammer, de azt még nem nagyon használtam élesben - érthető okokból.
Minden fegyver maxra fejlesztve, illetve NUE is ++.
-
Gunslinger build, fullon a króm. Jöhet DT.
-
válasz
jonnyjoker01 #34505 üzenetére
Na, ezt még sosem próbáltam.
Én addig szoktam menni a felfedezésekben, amíg van textúra, tehát nem lógok/nézek ki a mapból, utána nekem már elveszik az RPG fíling.
-
Attól függ.
Ha mérséklésre mész alacsony armorral, akkor legyen magas a HP és HP regen. Ha alacsony a HP-d (mert nem teszel Bodyra), akkor inkább a páncélra kell rámenni. Nekem a késese karim volt ilyen, alacsony Body miatt alacsony HP, ezért minden kiberver páncélra ment.
Itt matekoznak rajta egyébként. pl.
De ha nem szeretnéd elolvasni, akkor itt egy max mérséklésese skill build:For mitigation Chance
Neofiber: 11%
Pyromania: alot depending on stack
Countershell: 50% after loosing 30% health
Dorph-Head perk: 100% after healing for 2 seconds instantly
Can't Touch this perk: 100% after dashingFor Mitigation Strength
50% from base
11% from NeoFiber
19% from Spring Joints
30% from Aerodynamic -
Sok idő után ismét sikerült megtalálnom - véletlenül - a Pulp Fiction poént.
-
Valahogy nem látom, mikor és hogy fogom megunni ezt a hangulatot.
-
válasz
muxi-muxi #34483 üzenetére
Pontosan én is így szoktam, kitakarítom a térképet, Regina küldetéseit és minden térkép giget, valamint az elérhető kiberpszihókat is, és turkálok a kukákban, összeszedve mindent.
Ahogy az előző postomban látszik, már fejlesztettem ameddig tudtam az ikonik Lexingtont, a tűzgyorsasága verhetetlen, és most már tudok rátenni értelmes hangtompítót, ami 15 Hidegvér felett már kezd OP lenni.
Még 2 kiberpszihó küldetés van hátra, utána fogok találkozni először Dexszel és jöhet Evelin és az Allfoods party.
-
Nekem is kimaradt a tiszta pisztolyos build. Nemrég fejeztem be (majdnem, csak aztán jött a patch
) egy dobókéses/kardost, előtte SMG + sniper volt, azelőtt netrunner. Azt most vettem észre, hogy vannak skillek, amik revolverekre vonatkoznak és vannak, amik pisztolyokra.
-
Mit jelent egy ruha esetében a 10% macskaelegancia?
-
válasz
freeknight #34457 üzenetére
DLSS élességet nézted 0.2 - 0.3 környékén?
-
Megunhatatlan ez a hangulat.
-
válasz
nincsnév007 #34407 üzenetére
Ott is tolom természetesen.
-
Nálam kb. játszhatatlan lett a patch után.
Mire érdemes állítani az új graf opciókat? Laggol, nem tölt be textúrákat, furcsa, negatív képek úsznak be a képbe, szóval van minden. PC, Win11 24H2, legfrissebb NVidia driver.
-
Kint a 2.21-es patch, 6.7 GB.
-
válasz
freeknight #34356 üzenetére
Aha, az egyik új, utcai verseny bugos. Ha azon elindulok, ami 6:12-kor kezdődik, akkor megáll az idő.
Szóval akkor azt kihagyom.
-
válasz
freeknight #34356 üzenetére
Ejha, akkor az jó pár óra lesz nekem...
-
válasz
proci985 #34347 üzenetére
Nálam így néz ki a késes/kardos build:
Higgadtság 15 szükséges a kések miatt, Tech is 20-asra kell, hogy minden kiberver maxon legyen, főleg a páncél miatt, Reflexek szintén kell 20-asra, mert mindent is fel szoktam használni, ami a késhez/kardhoz kell (iramodás, levegőben iramodás, guggolva sprintelés, guggolva plusz sebzéscsökkentés, stb.). A páncélt igyekeztem kimaxolni, mert - főleg alacsonyabb szinteken - amíg egy lőfegyverrel sok lövést le tudsz adni, addig a dobókést eldobod és vársz, amíg visszajön (ehhez is kellenek a skillek és az ikonik kések persze a későbbiekben), és több slotba is dobókések vannak betöltve, de ha lopakodásból elsőre nem nyekken meg az ellen (és általában nem nyekken meg hardon), akkor utána mindent is ki kell mozogni, ha meg nem sikerül, oda kell a páncél. Karddal is használok mindent, amit lehet, szóval duplaugrós inak, levegőben iramodás, levegőben és sprintelés közben kapott sebzéscsökkentés, stb.Számomra bármelyik másik build sokkal kevesebb tervezést igényelt egy-egy harc előtt, ez a késes nagyon bejött egyébként.
-
Találkozott valaki olyan buggal, hogy megáll az idő? Tegnap játszottam egy bő 2 órát és közben folyamatosan 6:12 volt az idő. Ha Időugrást használtam, mondjuk este 23:00-ig, akkor onnantól kezdve annyi volt az idő és sosem kelt fel a nap. Nem emlékszem, hogy az elmúlt években találkoztam volna ilyen jelenséggel.
-
válasz
CJ4567 #34343 üzenetére
Akkor lehet velem van a gond, de ez nekem az eddigi legnehezebb volt az elején.
Mondjuk én most direkt úgy toltam, hogy a főszállal elmentem addig, amikor megnyílik DT, így kb. 10-12. szinten kezdtem neki, ami hajmeresztő volt a Chimerával.
Meg is emlékeztem róla itt, a topicban. Illetve a játék elején, amikor még csak béna kések vannak, amik lassan jönnek vissza, alacsony a Body, nekem eléggé megnehezítették a dolgot - szerencsére, hiszen ezért készült a build. Ennél nekem szinte bármelyik másik build könnyebb volt, akár pisztolyos/sniperes, akár SMG-s karim volt - a netrunner karikról nem beszélek, mert azok alacsonyabb szinteken is OP-k már.
-
válasz
CPT.Pirk #34260 üzenetére
Még csak most volt időm megnézni.
Nagyon jó volt! Főleg, mert a mostani végigjátszásban késsel, karddal megyek csak. Sajnos már csak a főküldi van hátra kb.Olyannyira tetszett egyébként, hogy kénytelen vagyok új karit indítani.
Illetve a mostani karakter marad, csak visszamegyek az első mentéshez, és pisztolyos build készül szerintem. Eleinte kicsit furcsa volt a videóban a Panamre hasonlító, göndör hajú, dundi V. de a közepére megszoktam.
-
Megjött a kedvem ettől a képtől valahogy egy pisztolyos builddel való végigjátszáshoz....
Forrás
Fotós: Bernát Tamás -
válasz
Ferke[HUN] #34183 üzenetére
Én megvettem mindkét platformra, ha már úgyis cross-platform, és így nincsenek ilyen dilemmák. 😊
-
Boldog Karácsonyt!
-
válasz
Rony949 #34160 üzenetére
Világéletemben férfi karakterekkel játszottam - ahol volt erre lehetőség, szal Tomb Raidert nyilván nem
- a CP-vel is az első 1-2 végigjátszást férfival nyomtam, aztán kipróbáltam a női V-t és azóta egyetlen játékban sem tudok férfi karakterrel játszani, de olyan játékok esetében sem, amiket mindig is férfival játszottam (Oblivion, Skyrim). Szóval csak óvatosan.
-
Na, töltöm én is, délután majd ránézek, úgyis van egy aktív végigjátszásom, ahol DT pipa, meg a map nagy részén a mellékküldik, de az MQ még hátravan.
-
válasz
nincsnév007 #34118 üzenetére
Ez jól hangzik.
-
válasz
csabicsepp #34090 üzenetére
Brutál immerzív lehet ettől a játék! Játszani mondjuk nem játszanék vele, de ha végigtoltam a mostani végigjátszást, és szokásom szerint visszajárok NC-be inni meg autózni meg sétálni meg nézelődni, akkor lehet teszek vele egy próbát tét nélkül, érdekesen hangzik.
-
válasz
proci985 #33861 üzenetére
Ez az a shard, amit egy sikátorban lehet összeszedni Kis-Kínában, nem messze attól az étteremből, ahonnan a szemet kell ellopni. Konkrétan erről van szó.
Ezt még a játék elején megcsináltam, de valszeg nem szedtem fel a halottól a szilánkot, ezért nincs az inventoryban, a hullát meg már elvitték gondolom.Ja és itt pont nincs hint.
-
válasz
pandras83 #33858 üzenetére
Ez valóban menő, bár gondolom a játék elején érdemes aktiválni, mert most például belefutottam egy olyan hidden gembe, hogy meg kellene találnom egy szilánkot, ami nincs se a jelölt helyen, se a szilákjaim között. Fél órán át keresgéltem az inventoryban, egyesével beleolvastam a kb. 150 "archivált beszélgetés..." szilánkba, de nem találom azt a szilánkot, ami a Wiki szerint ott kellene legyen. És mivel a hidden gemek sorban jönnek, így most nem is megy tovább a dolog. Persze, ha az elején teszem fel, akkor ez nyilván elkerülhető.
-
+1, számomra is ez a nézőpont az, ami a leginkább RPG-s, V nem egy profi zsoldos, csak a körülmények teszik azzá, de - nekem legalábbis - simán belefér az, hogy a hangosabb és véresebb megoldásokat választja, még ha ezért néha elesik a fixer által adott bónuszoktól. Ha nem tetszik V stílusa, keressenek mást. Még Reed is mondja DT-s küldi esetében, hogy most talán próbáljuk meg halkan megoldani, ha lehet. Nem lehet.
-
válasz
looser #33751 üzenetére
Lehet nem teljesen értem a kérdést, de simán indítasz egy új játékot, és nem mész el DT-be, amikor eljön az ideje, simán végig tudod játszani a játékot enélkül és akár a befejezés után, amikor visszatesz a játék a hanakos tali előttre, onnan még DT-be. Illetve Steamen pl. kiveszed a pipát a DLC mellől és akkor teljesen DT nélkül tudod játszani.
-
válasz
RetepNyaraB #33715 üzenetére
Nagyon hangulatos.
Mi majd év elején megyünk Japánba - főleg a Ghostwire: Tokyo miatt, amit harmadszor nyomok végig PS5-ön, és szeretném megnézni élőben a játék helyszíneit - elvileg nagyon élethűen készítették el a játékban a Shibuya kerületet.
Plusz ott játszódott az Alice in Borderland sorozat is, szóval muszáj lesz megnézni élőben.
És japán üzleti kerületének éjszakai városképe teljesen CP fíling - leszámítva a halottakat és a koszos-bűzös utcákat NC-ben.
-
Helló Dogtown, köszi mindent!
-
Ebben a végigjátszásban a DLC-ben azt az irányt választottam, hogy
nagyon jól kitalálták ezt is, sosem stresszeltem és sosem haltam még meg eddig ennyiszer a játékban, mint otta Reed által adott JÉG-gel betámadtam So Mit, és így őt üldözve mentem a rég lezárt Militech bázisra, .a rohadék robottal A végén hagytam So Mit meghalni egyébként. A Fekete Fal szilánkból kiberdekket készítettem - mivel késes-kardos karaktert viszek, a fegyverrel nem sokra mentem volna. -
válasz
Kylesa #33635 üzenetére
DLC behozta az autós küldiket, azokkal jól lehet keresni, plusz 75%-os kedvezményekkel vehetsz meg egy-egy autót, és sok egyéb jó cuccot is adnak, szóval azokat érdemes csinálni. Alacsonyabb szinteken elég keserves a tárgyösszetevőket összelapátolni, de magasabb szinteken már a kukákból is legendás tárgyösszetevők fognak dőlni.
-
válasz
GhanBuri Ghan #33633 üzenetére
Igen-igen, mindent összeszedni és mindent bezúzni, legalábbis ha valaki krómra gyűr, mert rengeteg nyersanyagot el fog vinni a kiberverek fejlesztése.
-
válasz
proci985 #33620 üzenetére
Nem néztem még, első körben magamtól igyekszem felderíteni mindent, amit lehet, aztán, ha már úgy érzem, hogy szerintem kész a map, akkor ránézek, hogy hogy állok valójában.
Már elég sok mindent találtam így is DT-ban, ezt a mostani felfedezést, Maggie Isleyt csak azért jegyeztem itt meg, mert a DLC sztorijának elég fontos adaléka - legalábbis a
szer, amit készít. -
Ez a Maggie Isley sztori nekem eddig nem volt meg, pedig közel 1.000 óránál járok.
-
Vendégmarasztaló hely ez a Kutyaverem.
-
válasz
Kylesa #33596 üzenetére
Rajtad áll, én most épp befejeztem sokadszor a FO4-et, és visszatértem a CP-hez a késes/kardos V-vel. Ebben a végigjátszásban úgy tolom, hogy gyorsan elmentem az MQ-ban addig, hogy el lehessen kezdeni a PL-t, és a lehető legalacsonyabb szinten vágtam így neki, és most az a terv, hogy Kutyaveremben minden kő alá benézek és megcsinálok mindent, és ha végeztem a PL-lel, akkor megyek csak vissza folytatni az összes NC küldik és az MQ-t is. Persze azóta már, a PL közepére simán 50+ szinten vagyok és a rengeteg krómmal már simán neki tudok menni hardon késekkel és karddal egy osztag bargestnek is.
-
válasz
proci985 #33362 üzenetére
Na, ez már durván extrém.
Ehhez képest dobókéssel már-már simán teljesíthető szinte minden.
Oké, a Chimeraval elszöszöltem pár órát és néhány visszatöltést. A szélső ágyukat nem tudtam letépni, mert nincs elég Bodym, hekkelni csak nagy ritkán tudtam, mert alacsony a max RAM-om, így maradt a rohangálás, iramodás, ugrálás, optikai álca. De mivel egy harci kütyü slot van, így váltogatni kell az álcát és a gránátokat, ami külön élmény. A kések alapból kb. semennyire nem sebzik a Chimerat, szóval iramodásokkal kombinált optikai álcával kell olyan területekre mozogni, ahol egy pillanatra elveszíti a vizuális kontaktot, és akkor mehet a gyenge pontokra a stealth critical hit, és úgy szépen lassan le lehet csipegetni a HP sávját. Persze közben el kell kerülni a különböző támadásait, meg a hullámokban támadó drónokat.
De jó mulatság volt.
-
válasz
proci985 #33354 üzenetére
Igen, ezt most veszem észre, hogy sokkal nehezebb lopakodni DT-ben - lore-kompatibilis magyarázat, hogy míg NC-ben az őrök csak normál üzemmódban figyelnek az eseményekre, addig DT-ben a bargaszt őrök minden perce a túlélésről szól, mivel méb NC.hez képest is durva ott a helyzet, ezért sokkal érzékenyebbek mindenre.
Igyekszem egyébként kizárólag dobókésekkel dolgozni, a kard mellett két dobókésem van, már 1.4 mp a visszatérési idejük, de amíg az egyik jön visszafelé, addig már dobom a másikat, szóval így kicsit macerás, de már ráállt a kezem kontrolleren is az oda-vissza váltogatásra. Igyekszem minimalizálni a gyorshekkeléseket, szinte csak arra használom, hogy a halálfejes ellenfelekre toljak Mozgás tönkretételét, mert egyébként kb. lehetetlen őket eltalálni késsel, simán kimozogják a dobásaimat. Ha nagyon sokan jönnek egyszerre, akkor gránát és futás a legközelebbi fedezékig, plusz optikai álca, illetve levegőben iramodás, amire skillek miatt sok védekezési bónuszt kapok. Aztán szép lassan, amikor kicsit megnyugszik az ellen, megint mehetnek a lopakodási bónuszos késdobálások. Ez a taktika egészen addig működik jól, amíg egyedül vagyok, de ha NPC-t kell kísérni, védeni, akkor már nem komfortos.
És egy korábban relatíve egyszerű harc is elég sokáig el tud húzódni a fentiek miatt, de bevallom, nagyon élvezem, teljesen új játékélmény ez most így ~1200 óra után is.
-
Késsel már az SV I-12 Coda I zuhanása utáni harc sem egyszerű.
(Bocs az ergya minőségért, PS appból így tudtam kiszedni a screenshotot.)
-
válasz
VikMorroHun #33335 üzenetére
Oké
Testre/páncélra rágyúrok majd, meg van egy minimális hackelés skillem is, meg gránátokkal jó vagyok, de szerintem ebben a harcban hatalmas ide-oda futkosás lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest