Hirdetés
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz nincsnév007 #31297 üzenetére
És úgy lett jó, hogy már megkaptad a missiont vagy úgy hogy már eleve 2.0.1 - ben vetted fel?
-
F_Peter
őstag
2.0.1-el a nem nyíló garázs kapu (Talk to Bill résznél) valakinek megjavult? A patch notesben bent volt, de nálam nem változott sajnos.
-
freeknight
őstag
válasz cyberkind #31294 üzenetére
De nemcsak a nomad teljesíthetetlen, hanem a legtöbb hasonló kocsiból lövöldözős is. Mondjuk csak ezért kár volt újat kezdeni, én ha autósüldözés jön már csavarom is le szépen easyre aztán ennyi, szenvedjen akinek két anyja van. Úgysem jár semmilyen jutalom a very hard fokozatért.
-
addikt
A Very Hard ami az elején jóval nehezebbnek tűnt mint az 1.63-ban, az lvl 30-on már kezd laza lenni (mondjuk ez is eredmény, mert korábban már lvl 20-on vicc volt).
Ahogy bejöttek az epic cyberware-ek. Second Heart és Biomonitor mellett már nem nagyon lehet halni.Néhány halálfejes enemy-re kell csak figyelni, de van egy shoti, pozhar vagy mi a fene, na az bedarál bármit.
Több sandevistan-os őrült kéne és több netrunner enemy. Ezek a muscle halálfejesek kb eddig a pontig tudtak megizzasztani. Most már hullanak mint a legyek.Nem tartok még a DLC-nél, most megfontoltan haladok, a gig-ek közül jó néhány kimaradt még korábban.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
tibaimp
nagyúr
válasz freeknight #31289 üzenetére
Ja, az lehet! Na mindegy, akkor tolom tovább , csak jó lett volna a kedvenccel menni, autókázni a városban...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
HugóBoss
tag
Sziasztok
Most kezdtem a játékot és elakadtam a tréningnél
A bunyós részen kéne 3 kitérést csinálni, de a default L Ctrl nem csinál semmit. És ha átállítom másra, akkor sem.
Van valami trükk csak hülye vagyok, vagy más gond van? A játék eredeti gog-os verzió. -
tibaimp
nagyúr
válasz freeknight #31287 üzenetére
Köszi a választ
Ez az! 39-es az Utcai hírnevem és az autó mégis lock-os...Azt írja nincs elég hírnevem!
A DLC meg lesz véve, de majd csak a Karácsony környéki "remélem leárazásban", illetve előtte még VGA is kelleni fog.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
freeknight
őstag
válasz tibaimp #31286 üzenetére
A Javelina 30-as Street Creddel nyílik.
DLC nélkül lvl 50 a plafon.
A képzettségek szerintem elmennek 60-as szintig DLC nélkül, bár jó kérdés.Egyébként a DLC kötelező. Ez nem tipik Ubisoftos cashgrab, ami csak pár skint ad meg két óra játékidőt, ez legalább plusz 20 óra és sok szempontból még az alapjátékon is túltesz.
-
tibaimp
nagyúr
Ismét pár kérdés!
A Type 66 Javelina autó megvételéhez, mekkora Utcai hírnév kell?
A DLC nélkül, a 2.0-val is el lehet vinni a karaktert 60-as szintig?
Illetve ezeket a Képzettségek kimennek 60-ig mire végzek az alap játékkal, ha nem, akkor a DLC-vel, mikor az megvételre kerül, folytatódik a "fejlesztésük"?
Ezekre gondolok itt:[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz proci985 #31277 üzenetére
Ja igen, fegyverek. Nem túl bonyolult, két távolságit használok, LMG és Shotgun, meg egy közelharcit. Távolságik esetében a tűzgyorsaságot részesítem előnyben inkább, míg melee esetén a minél nagyobb sebzést wgy ütéssel.
Shotgunból rengeteget teszteltem, a Militech Crusher (Zúzó) lett a befutó, már vagy 30 órája stabilan ezt használom. Főleg a Sandyvel működik jól együtt, szóval ha inkább a Berserk mellett döntesz, akkor valami duplacsövű jobb lehet.
LMG-ben még a tesztfázisban vagyok, eddig Hansen iconic géppityuja vált be legjobban, bár erre nuku mod van. A lényeg a minél nagyobb tárméret, az Onslaught perkkel való együttműködés miatt, illetve alapvetően azt vettem észre, hogy az összes LMG-vel, és shotgunnal kapcsolatos perk is a lehető legnagyobb tárakat jutalmazza.
Közelharcinak pedig a Hammer, erre rengeteget vadásztam, az Állatok boxklubjában, ahol a Rinoszéroszasszonnyal kell megmérkőzni, ott tuti árulja egy vendor.A Kalapács hamar felzabálja a staminát, akkor szoktam LMG-re váltani és azzal aprítani Doomguy módjára, ha pedig elkezd fogyni az élet akkor jöhet a Sandevistan és a shotgun. Utána vissza melee-re. Nagyjából ez a körforgás a harcmodorom.
-
freeknight
őstag
válasz proci985 #31277 üzenetére
Tessék ezeket használom főként. Ami szerintem core azt zölddel jelöltem.
Ugye az Apogee Sandevistan triviális, bár természetesen ízlés szerint helyettesíthető a Militech Berserkkel. Amiért én a sandyt preferálom az az, hogy azzal lövöldözni is lehet, illetve az, hogy ölésenként hosszabbodik az időtartama, és fullra töltés nélkül is használható (ha nagyon szorul a hurok, sandyvel fedezékbe is tudsz húzódni).
Optika helyére igazából a legjobb a Cockatrice lenne (+35% crit chance nagyon op, de igazából én eddig is megvoltam nélküle, mivel néha szeretek lopakodni is, ezért inkább az Oracle van beépítve, a wallhack nagyon kell így 0 lopakodás orientált perkkel).
A kéznél a Shock Absorbert nem jelöltem core-nak, de ha használsz lmg-t akkor azzá minősül.
Vérpumpa, ezt említeni se kell, nagyon alap, bármilyen buildről is van szó, csak ez használható, csak semmi asztmasprays hülyéskedés . Mikrorotorok csak lassabb fegyverek mellé kellenek, a második szív se feltétlen szükséges, főleg mivel elég sok kiberverkapacitást zabál fel. Ahelyett mehet a Gyógyulás Öléskor (de hülyén hangzik magyarul), vagy az Adrenalinfröccs.
Dupla ugrás közelharci build esetében kötelező, főleg ha blunt melee a megcélzott irány a Quake perk miatt.
A kültakaró elég szabadon kezelhető, itt simán lehet mást is beépíteni, rengeteg hasznos cucc van. Az Optikai Álcát bár 1.6.-ig nagyon szerettem, most már ebben a kategóriában annyi jóság van, hogy nem éri meg berakatni.
Shock-N-Awe szintén alap. Közelharc esetén rohadt sok sebzést fogsz bekapni, ezért szinte másodpercenként aktiválódik, és mivel közel vagy az ellenhez, lesz is kit eltalálni vele.
A Fájdalomelosztó egyébként nem feltétlenül core, de rengeteg páncélt ad, szóval inkább kerüljön be. A Sejtillesztőt nyugodtan lehet kukázni, mehet helyette más, és ez esetben egy skill pont is felszabadul a tech ágon, ebben a csoportban van miből csemegézni amúgy is.
A Reflexhangoló nagyon kell. Igazából az a budget Kereznikov amit ad, nem számít, viszont rohadt jó figyelmeztető, hogy szarban vagy, gyorsan kell életet tölteni, vagy távolsági fegyverre váltani.Sűrű velő bármilyen melee build alapja, egy tonna páncél, és direkt melee buffok.
Bár sok helyet foglal, és a páncélon kívül nem ad semmit, de sajnos kell az Epimorf Csontváz.
A végére egy kis Gorillakar, bár én olyan ritkán használom, hogy gondolkodom egy Lövedékinditón helyette.Ez pedig a Build Planner, bár igazából annyira nem számít. A Body alap hogy minden max, de igazából a core skillek a tech ágon vannak ezesetben, azt tanulmányozd. Főleg a health regen tárgyak, esetünkben a Vérpumpa buffolása a lényeg, és a kiberverek.
Reflex esetében nem muszáj assault rifle ágra tenned, arra csak azért raktam pontot, hogy változatosabb legyen a játék, és tudjak AR-eket is használni az LMG és a Shotgun mellé néha. De ezt nyugodtan átrakhatod a Dash ágra akár, vagy blunt fegyók helyett mehetnek a pengék, ez már csak ízlés kérdése. -
CJ4567
nagyúr
válasz Aventador91 #31279 üzenetére
Szerintem tudom, hogy melyik autóleszállítós gigre gondolsz, az 2.0 alatt is bugos volt. Jobbra tudsz menni, onnantól fogva jó lesz
No Sana No Life
-
PuMbA
titán
válasz Aventador91 #31279 üzenetére
Nem lehet. Nyomj egy játékfájlok ellenőrzését és a modokat ne használj
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
Hehh, van egy mellékküldi amiben egy fagyasztószekrénybe zárt eszméletlen fickót kell elfuvarozni, és a végén kiderül hogy ez egy easter egg. Egy az egyben ugyanazt a monológot mondja el mint Hide a The Office-ban
Ezt eddig észre sem vettem pedig nagy kedvencem a sorozat.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Aventador91
őstag
már hetek óta örültem hogy nálam 0 buggal fut a játék. tök jókat is játszottam, erre tegnap feltettem az új 2.1 updatet, és rengeteg bug előjött. kiégett rendőrautók köröznek, a rendőrök törnek mindent, meg vannak zavarodva. grafika glitchek, mission bugok, beragadó harcban animáció, phantom libertybe nem tudom az auto leszállítós questeket csinálni mert megy egy métert az autó és kiszáll a karakterem
még a T pose bug is elöjött
vissza lehet valahogy tenni a 2.0-át?
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz freeknight #31276 üzenetére
1.00 ota folyamatosan very hardon tolom, es eddig altalaban mukodtek a buildjeim. konkretan letoltam a reapert 3 bodyval (!) es talan 1.5 alatt letoltam cyberware
es fegyverek (kiveve(kiveve a Kiroshi) ) nelkul is. most viszont kb akarmit csinalok, V zuhan.Oda es Smasher V very hardon papir, a fegyverek sebzese pedig par kiveteltol eltekintve vicc. szoval gyanus, hogy kiprobaltam eleg sok megoldast, de valoszinuleg van valami kritikus kombo, amire nem gondoltam.
hard oke, ugy letoltam a Reapert egy alapvetoen hacker karakterrel, kb egyedul a YingLongot hasznalva.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
freeknight
őstag
-
tibaimp
nagyúr
Ezaz! Én a korábbi karaktereimnél annyira nem adtam a kiberverre, csak az alapokat, mint a dupla ugró láb, gerinc a több cipelés miatt, stb. és ott a Test kellett ehhez, igazából pont a mostani karit akartam ebbe az irányba elvinni, de most így "rá is vagyok kényszerítve".
-
skL86
tag
Megnézem majd mi a neve a konkrét kibervernek, de ezt nem fejlesztés közben talasztaltam, hanem a tech dokinál ott volt vásárolható egy 5. fokozat, a régi ugyanabból 4. fokozat, és mégis magasabb volt a default páncél növelő értéke (és összességében a teljes páncél növelési értéke), emiatt hagytam is a négyest.
-
lo_jo
senior tag
Példa kedvéért, hasraütés számokkal: adott 20-as karakterrel egy lvl2-n 20 base armort adó cucc, aminek az extrái között van egy +1% armor per character level, így "használva" 24-et látsz (20 base + 20% a 20-as szint miatt). Ha ezt upgrade-elnéd és lvl2+-on 22 base armort adna, akkor 22-t fog kiírni, ami az összehasonlításnál valóban kevesebb, mint a korábbi. Viszont ha nem váltasz az additional bonusnál (mert nincs meg a perk vagy nem is akartál), akkor amint elkészül az upgrade, már rárakódik az extra, így 26 lesz: 22 base + 20% (4,4).
Persze minél nagyobb a buff, annál látványosabb a különbség, elsőre nekem is furcsa volt, de annyi alapanyag van upgrade-re, hogy rápróbáltam és leesett a matek.
-
proci985
MODERÁTOR
igazabol ez az amit kerdezek, mert karddal, dogtownban, level 60on very hardon biztosan legalabb ket elit fog rad loni (mert 10-15 fos csapatrol lesz szo). erre 1.00-1.63 alatt vegig volt megoldas katana buildekkel. termeszetesen legendary cyberware minden slotban, tech ag kozepen kihuzva.
vagy pl a dogtowni gig
ahol a VDB netrunner egy csomo robotot radhuz, az is oke, ha valaki leirja milyen builddel tudott befutni kozepre ugy, hogy 2secnel tovabb birta V. Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
skL86
tag
A fegyvernagyítás előnyeit én nem használtam, feltételezem arra jó, amire a távcső fegyverkiegészítők, tehát a távcső közelítési értékén javít, gondolom snipereknél előnyös. Illetve van a smart weaponok esetén amivel az okos fegyver célmezejének méretét bővíti, de azt külön írja.
-
tibaimp
nagyúr
Pont ezt nézem én is. Ha nem adsz a Tech-re, akkor erősen korlátos a kiberver, ha nincs kiberver, nincs páncél, és kinyírtnak, mint a papírkutyát... Ez így egy kicsit fura lett.
-
RobberBaron
tag
A késes buildem, amivel végignyomtam a Phantom Liberty fősztorijának minden szálát very hardon.
Azért hogy legyen kihívás a játékban, csak dobható késeket használhattam, a hackelést teljesen hanyagoltam (kivéve pingelés és ellenség figyelmének elterelése), és lemondtam az összes kar és láb implantról, vagyis a kiberver limit miatt inkább ráerősítettem a páncélzat, mérséklés, krit esélyre stb., és sandevistant / időlassítót sem használtam, mert ezekkel már tényleg semmilyen kihívás nincs a harc során.
Op. rendszer:
Az Arasaka MK 5 dekk csak azért van, hogy az ellenséges hackerek nehezebben nyomozzák le a helyzetemet, meg persze az alap pingelés és ellenség figyelmének elterelése miatt, mert a lopakodós küldetések enélkül nem teljesíthetőek.Homloklebeny:
Newton modul - kiberver visszatöltődés gyorsító, így a második szív 200 másodperc alatt áll újra készen.
Mechatronikus mag - drónok, robotok, mechák, tornyok ellen +40% sebzés kimaxolva a kibervert, muszáj egy késes karinak.Csontváz implantok:
Sűrű velő: közelharci sebzés növelése, mivel a sandevistanos ellenfelek mindig kitérnek a késhajítás elől, közelről kell lerendezni őket.
Epimorf csontváz: max életerő növelés
Bionikus izületek: páncélzat növelésIdegrendszer:
Neofiber - mérséklési esély és erősség növelése
Szeletelő - megnövelt krit esély késdobáláshoz és késes közelharchozKültakaró rendszer:
Fájdalomszabályzó - minden bejövő sebzést csökkent
Fájdalomelosztó - folyamatos sebzésellenállás, rengeteget dob a páncélon
Szubdermális páncél - páncélzat növelésArc implant:
Alap kiroshi optika, hogy a kamerák nehezebben vegyenek észre.Kéz implant:
Nyélborítás - növeli a késdobálásos krit esélyt.Keringési rendszer:
A legfontosabb implant a második szív, ami gyakorlatilag megduplázza a hp-t.
A biomonitor automatikusan gyógyít.
A gyógyulás öléskor neve magáért beszél.Tulajdonságpontok:
[img]https://i.imgur.com/LNhhgzP.jpg[/img]Kiberver:
[img]https://i.imgur.com/k5afTIM.jpg[/img]Test:
[img]https://i.imgur.com/obrZTwy.jpg[/img]Higgadtság:
[img]https://i.imgur.com/b9S7lWP.jpg[/img]Reflexek:
[img]https://i.imgur.com/9dbn3CD.jpg[/img]Technikai adottság:
[img]https://i.imgur.com/fIEgJ2j.jpg[/img]A késeknél a lényeg a visszatérési idő volt, mindhárom kés 1.40 mp alatt jön vissza (a higgadtságon belül a skorpiócsípés és zsonglőr miatt), ami azt jelenti hogy folyamatosan a végtelenségig tudom dobálni őket, sohasem kell várni a következő késre:
[img]https://i.imgur.com/a3jxNeP.jpg[/img]Mielőtt valaki leharapná a fejemet, nem a min - maxolás volt a cél, hanem egy élvezetes játékmenet, én csak ajánlani tudom a késes buildeket, a harc végig izgalmas tudott lenni.
A build a sztori végi ellenfelek golyózáporában is állta a sarat (1034 páncél), annyi időre biztosan, amíg a késdobálás megfektetett mindekit.[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz proci985 #31262 üzenetére
Nos, nincs sokrétű tapasztalatom, mert első végigjátszásom, de techdokinál, ahogy fejlődsz, úgy adja a magasabb cyberwareket, egészen 5. szintig, azt már tekinhetjük maxnak és ez csak pénzbe kerül, nem a droppokon múlik. Utána van lehetőség 5+ fejlesztésre, ezt nekem eddig nem lehetett tech dokinál vásárolni, ehhez összetevő kell, de minimális fejlesztéseket jelent, az előnye inkább az, hogy opcionálisabb bónuszokat jelölhetsz meg a fejlesztés során. Tehát egyrészt a tech középső fa maximalizálással+a tech stílus maximalizálással tudod maxra tolni a kiberver férőhelyet, aztán végig nézed a páncélt adó kibervereket és megnézed mi adja a legtöbbet, figyelembe véve a synergyket az alap buildeddel. Szerintem very hardon semmi sem bírja ki azt, ha az elitek nyílt terepen össztűzben tartanak, ezért is jó a dash és a hack, mert azzal taktikailag tudod úgy alakítani a terepet, hogy amíg kinyírsz párat, addig ne lásson rád mindegyik.
-
lo_jo
senior tag
Aztán láttam olyat is, hogy a negyedik fokozatú verzió több páncélt adott mint az ötös, tehát magasabb fokozatú ugyanabból a tipusból, felteszem ez egy bug lesz, de elég szignifikáns különbségről van szó.
Nem bug, egész egyszerűen az alap értéket mutatja az upgrade során, de amint a kész cucc használatban lesz, már az összeadódott buffokkal együtt mutatja. Nyugodtan mehet az upgrade az 5-re, jobb lesz, mint a 4. -
nagyúr
válasz proci985 #31250 üzenetére
Nekem a kiberverek leírása az, ami kb. értelmezhetetlen, ezért elég bizonytalanul választok közülük.
Azt még mindig nem tudom, mi az a "fegyvernagyítás", áruljátok el, légyszi.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
proci985
MODERÁTOR
ezzel ugye tudod, hogy 2.0 utan az egadta vilagon semmit nem mondtal.
magas pancel? magas cyberware? elobbi fugg utobbitol, utobbi pedig durvan fugg a cyberware upgrade chipektol, amik viszont eleg random modon esnek. +40 pont annyit jelent, hogy befer lazan a kitin, vs a sima pancel marad. mennyi armor, mennyi hp amirol beszelunk, es mik a kritikus cyberwarek, es mi az ami nem fog beferni?
ha befutsz dogtownban egy drone drophoz, ez kibirja, ha egyszerre meglo a halalfejes sniper es egy halalfejes lmgs? kibir ha egyszerre megut ket melee scav? mukodik akkor is, ha CDn van az apogee?
muszaj a blood pump es melle a -10.5% CDR per neutralized cyberware?
fegyvereknel van ami csak bizonyos helyzetekben jo? pl mint a Tiny Mike fele Tektronika, ami robotok ellen szuper, elo ellenfelek ellen meg kb hasznalhatatlan.
kb ezek a nagy kerdeseim.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz proci985 #31258 üzenetére
Ez mondjuk nem túl bonyi, a techet maxra kell húzni, középső fát kimaxolni, kibervereket maxolni, magas páncél és melee, hp, dash synergyket bepakolni. Kibervereknél elég szépen írja mi mire mit ad, szépen végig olvasva a bónuszokat, nem nehéz összerakni az optimálisat, az 5+-os fejlesztésnél még tovább lehet válogatni három opcióból.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
A DLC-t a fő sztori befejezése előtt vagy után érdemes elkezdeni?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz freeknight #31254 üzenetére
screenshotot tudsz loni? ha tudod jelolni mi a kritikus (ha nincs eleg cyberware slot, mert ez is problema ahogy nezem), az szuper lenne.
1.6 alatt es korabban vegig mukodott a kardos buildem, szoval valoszinuleg valamit rosszul csinalok. es hasznalom a dasht, ugralok ki-be (optical camo + dash), de agressziven beugorva a csataba vege mindennek.
plusz egy szem bunkos ellenfel lecsap.
-
skL86
tag
válasz freeknight #31249 üzenetére
Nagyjából én is ezt tapasztaltam, a cyberwarek nagyon erősek, és bármilyen buildra kilehet hegyezni őket. Snipert én is csak kipróbáltam. A dash kimaxolása is egy game changer, ha már itt tartunk, amit szintén elég jól lehet cyberware-rel támogatni. Max szinten meg ugye bármelyik build mellé feltudsz húzni egy erős hacker képességet, amivel már minden lefedhető.
-
freeknight
őstag
válasz proci985 #31250 üzenetére
Biztos az lesz a baj akkor, mert közben láttam, hogy írtad, nálad gyenge a kardos build, hát nálam ugyanolyan op mint 1.6 idejében, sőt, még nagyobb fun játszani vele a sok új fegyver és mozgás miatt.
Nálam a nyerő amúgy a blunt melee, nagyon jó ágyugolyóként csapódni a csatatérre meg felkapni és egymásra dobálni az ellenfeleket . Az egyetlen baj, hogy viszonylag kevés fajta botocska van. Bézbózütő, vipera, vascsövek és a kalapács, aztán kb ki is fújt a dolog. Míg pengéből millió meg egy katana, kés, machete, láncfűrész stb.Kár, hogy nincs a build planner mellett egy cyberware planner, átküldenék valamit, hogy megnézd, működik-e a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz proci985 #31244 üzenetére
őszintén szólva én csak a teches shotival nyomultam egyelőre, azzal very hard is sima, viszont néztem a melee lehetőségeket és elég komolyaknak néznek ki, szerintem ugyanúgy - vagy még jobban - működnie kell, mint shotival. Mondjuk nekem a hacker képességek is felvannak tolva túlhúzással, és úgy a mechek, drone-ok simán intézhetőek.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz MasterDeeJay #31241 üzenetére
A gog elég buta, ha pakolgatod a mappákat. Nekem még 6.xGB volt a peccs, de épp vettem új meghajtót és átraktam rá a játékot. Na az import folder parancs három gép reboot után ment le a torkán, addig vagy kifagyott a gog a 'csába, vagy le akarta tölteni a megadott (full game) mappába az egészet.
S igen, telepítés közben átírja az egész játékot, ezért kell neki a teljes kb. 90GB temp fájl terület.
freaknight@ netrunner az különösebb erőlködés nélkül is op. Nagyon. Én most kardozós csaj leszek (Gwynbleid rulz), ha beledöglök is. De a cyber cuccok megkerülhetetlenek.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz freeknight #31249 üzenetére
egyebkent valoszinuleg a cyberware loadout az, amit rosszul csinalok.
-
freeknight
őstag
válasz proci985 #31240 üzenetére
Nem tudom, szerintem annyiban lett nehezebb a very hard, hogy most már nem 15-ös, hanem 35-ös szinten jön el az a pont, amikor isten vagy. Egyszerűen nem tudok olyan buildet body/reflex/tech vonalon összerakni, ami ne lenne végtelenül op. Sniper még csak nem is volt a kezemben, nem is lesz, szóval egyszerűen nem igaz, hogy csak az sebez.
lmg-vel és shotgunnal kb 40 másopderc volt very hardon, lmg-t ráadásul csak a stadion fightnál kezdtem használni, mivel elveszett minden fegyverem és csak azt dobta az első katona.Kurt Hansen Ami biztos, hogy a cyberware sokkal fontosabb, mint eddig bármikor, pl nekem a vérpumpa beszereltetése kb game changer volt, vagy ilyen volt a második kéz cyberware slot felnyitása, és a shock absorber beszerelése, ez az egyetlen cyberware tette szánalmas kis légpuskából op gyilkológéppé az lmg-ket például.
Ahogy láttam vannak kőkemény netrunner buildek is, itt a topikba is lett linkelve, szóval a probléma szerintem nálad lesz, én azt javaslom, inkább a cyberware-ekkel kísérletezz.
-
Topikgazda
válasz tibaimp #31243 üzenetére
A különböző Tárgyösszetevőket már nem tudok venni árustól?
Én eddig nem láttam, szóval marad, hogy mindent is törsz...Ez a térképen a reptér, ha jól láttam, de ez korábban nem volt rajta:?
Jól.Páncélt már csak a kiberver ad, illetve minimálisat némely ruha, ha jól látom?
Meg a Tech stat ad rá bónuszt.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
tibaimp
nagyúr
Az nem feltétlen bug, hanem láttam olyan kibervert, ami "kapcsolódott" valami képességhez, így növelve %-osan a páncélt, hogyha jót választottál belőle, ami az általad is fejlesztett képesség volt. Érthető??
-
skL86
tag
válasz tibaimp #31243 üzenetére
A kérdés első fele engem is érdekel. A második fele teintetében pedig igen, a kiberverek adnak páncélt és ruhákban láttam max +25 páncélt. Kibervereknél jobb oldalt jelzi, hogy az új kiberver mennyivel módosítja az aktuális értéket, ezt érdemes figyelni, mivel bizonyos kibervereknek nem csak az önálló páncélértékük van, hanem bizonyos százalékkal is upgradelhetnek. Aztán láttam olyat is, hogy a negyedik fokozatú verzió több páncélt adott mint az ötös, tehát magasabb fokozatú ugyanabból a tipusból, felteszem ez egy bug lesz, de elég szignifikáns különbségről van szó.
-
-
tibaimp
nagyúr
Az új 2.0-val bejött változásokról kérdeznék pár dolgot:
A különböző Tárgyösszetevőket már nem tudok venni árustól? Korábban onnan vettem pénzért, de most nem találok! Akkor viszont csak fölösleges fegyverek és felszerelések szétszedésével jutok hozzá az új rendszer szerint?
Ez a térképen a reptér, ha jól láttam, de ez korábban nem volt rajta:?
Páncélt már csak a kiberver ad, illetve minimálisat némely ruha, ha jól látom?
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz proci985 #31240 üzenetére
Érdekes amit mondasz, mert én pont azt vettem észre, hogy amire rágyúrsz, abban nagyon erős leszel, és nagyon brutál synergyket lehet kialakítani, akármilyen buildre, közelharc, shoti, hacker, assault mind hatékony very hardon is. A tech abilityt kötelező kimaxolni a maxos kiberverek érdekében, illetve ajánlott a reflex 15, maxolt dash-el, body 9, de ezek mellett bármelyik irányba specializálódhatsz, mindegyik hatékony very hardon is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Maxxy10 #31234 üzenetére
GOG update mappáját átraktam külső nvme ssd-re, úgy már frissíti.
Viszontez 83gb-ot tölt le... Jó hogy nem tudott updatelni 20-30gb hellyel.
Szerintem a fileok változásat tölti le, csak szerencsétlen módon kell neki hely a meglévő fileok módosításához vagy nem tudom de lezabál 83gb helyet.
Azaz gondolom az update végén írja csak felül a régi fileokat az újakkal.
Elég gáz megoldás, nem értem miért nem csak a blokkokat tartja nyilván és a módosításokat tölti le majd rakja be ahova kell.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
a TPS nezetesek gondolom azok voltak, akik GTAt vartak.
immerzio szempontjabol a CP77 az FPSsel volt az igazi. ez kb a Starfieldnel latszik, hogy mennyit jelentett a jol kihasznalt kamera / hangeffekt. mai napig a kedvenc jelenetem, amikor
beulsz Dexter melle a kocsiba, es a borulesnek hangeffektje van. vagy amikor a Heist utani reggel V felebred a zuhany alatt ulve, foleg 1.00 alatt amikor ez egy szal semmiben tortent. 2.0 csomo mindent javitott, viszont kb megolte a build diversityt: korabban kb barmit lehetett hasznalni, max V nem volt ugyes az adott fegyvercsoporttal. jelenleg (foleg very hardon) szo szerint az van, mint korabban a jatek legelejen: sniper/takedown + gerilla taktika, mert mas nem sebez eleget hacsak nem tolja ra az ember a pontot szamolatlanul.
masik problema, hogy cyberware eleg limitalt, a kiegeszito shard pedig ritka.
-
Topikgazda
Ilyenkor érdemes pár évet visszalapozni a topicban, hajdan, kb. 5 éve azon ment az agyalás, hogy mekkora példányszámot adhatnak el belőle, mert az FPS nézet miatt alig fognak játszani vele (FPS vs. TPS nézet vita, mert ugye a The Witcher TPS nézetű volt).
Anno azt vizionálták többen, hogy az FPS nézet miatt nem fognak a kiadások megtérülni és csak alig pár milliót fognak eladni belőle.
Én anno 200 millió dolláros fejlesztési költséggel számoltam és még az 50%-os haszonrátával is 6.6 millió eladott példány kellett volna a null szaldóhoz.Számoljunk.
CP2077 fejlesztés és marketing: ~220 millió US$
Patchek: ~40 millió US$
25 millió eladott példány, 45 US$-os átlagárra, 50%-os nyereségrátával: ~562,5 millió US$ nyereség
562,5 - 260 = 302,5 millió dollár tiszta nyereség konzervatív számokkal (akciók, visszatérítések, stb. figyelembe véve).Phantom Liberty:
Teljes költség: 84.55 millió US$
3 millió eladott példány, 30 US$ ár, 70%-os nyereségráta: 63 millió US$
84,55 - 63 ~ 21,5 millió dolláros veszteség az első hét alapján, de értelemszerűen minden későbbi eladásokkal ez folyamatosan csökken majd.Viszont érdemes megjegyezni (és ezt az előadáson is hangsúlyozták), hogy a 2.0-val és a Phantom Liberty-vel általánosságban is pozitív véleményeket lehet már hallani csak a játékról, vagyis az elmúlt lassan 3 évben azon dolgoztak, hogy kiköszörüljék a CP2077 indulásakor esett csorbákat...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Topikgazda
Investor Day összefoglalól:
-Az alap játékból 25 milliót adtak el eddig.
-A Phantom Liberty DLC-ből 3 millió ment el az első héten, 30 US$-al számolva az 90 millió US$ bevétel (persze ebből lejönnek még a platformok sápjai).
-A DLC eladás megoszlása: PC: 68%, PS5: 20%, Xbox S|X: 13% (igen, feltehetően a kerekítés miatt jön ki 101%...)
-Eredetileg 360-an dolgoztak a DLC-n, de ez az összes külsős kollégával együtt közel tízszerese (gondolom a különféle nyelvi fordításokon dolgozók, szinkronszínészek, stb.)
-A CP2077 2.0 verzióig az alap játékhoz kiadott frissítésekre mintegy 40 millió US$-t költöttek (az alap játék cirka 174 millió dolláros fejlesztési költségén túl).
-A Phantom Liberty DLC fejlesztési költsége 62.84 millió US$, a marketingre 21.71 millió US$ ment el.
-Lesz egy Cyberpunk 2077 élőszereplős show (nincs tisztázva hogy mozifilm vagy TV sorozat), ez még nagyon kezdetleges stádiumban van, forgatókönyv írót keresnek hozzá jelenleg. A partner az Anonymous Contet (The Revenant, True Detective, Mr. Robot, illetve ők készítik a Life is Strange élőszereplős adaptációját is).
-A Project Orion (CP2077 folytatás) még csak előkészületi fázisban (conceptualization stage) van. A fejlesztést a CDPR Észak-Amerikai stúdiója (Boston és Vancouver) fogja irányítani, a Lengyel stúdiók támogatásával.-A RED 2.0-ról is ismét szó eset, továbbra is elhivatottak a fejlesztési metódos irányába, ennek egyik kulcs eleme, hogy nincsenek szigorú határok a fejlesztői csoportok között, tehát simán lehet, hogy egy 3D modellező csapat az egyik héten a következő The Witcher-en dolgozik, aztán a másik héten a CP2077 utódján.
-Fontosnak tartják, hogy javítsanak az átláhatóságon, nyitott kommunikáción (effektíve hogy ne ismétlődjön meg a CP2077 indulásakori blama a konzol verzióknál).[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
üröm az örömben hogy legalább megkaptam a dlc kocsit. Meg láttátok már doom 3d easteer egg játékot ?
-
scyllafren
senior tag
En a kovetkezo opciot valasztom (mert csak az elso fele van meg):
Firestarterben Songbird melle alltam, de feladom ot, amikor Reed keri, igy mindenki eletben marad, es mehetnek az eredeti endingek. -
Maxxy10
addikt
Hát nálam sehogy sem akart updatelni GOG-on. Inkább leszedem az egészet újból... elég idegesítő
-
wjbhbdux
veterán
válasz nincsnév007 #31231 üzenetére
Legkésőbb amikor elindítod frissíti, de be lehet állítani a tulajdonságokban hogy előbb szedje ha kijön vmi, alapból elcsúsztatva tölti a világ körül, hogy ne egyszerre terhelje le x millió játékos a rendszert.
/s
-
nincsnév007
őstag
-
PuMbA
titán
válasz nincsnév007 #31229 üzenetére
Szerintem kikapcsoltad vagy az általános vagy a játékhoz tartozó beállításokban, mert egyébként automatikusan elkezdi szedni Emiatt sosem kell Steam-en a frissítésekkel foglalkozni alapértelmezetten.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
és amúgy steamen hogy tudok frissitést keresni a játékra? mert steam decken se frissült le.
-
félisten
A most futó twitch dropokhoz kell a DLC is vagy csak én nem jó helyen keresem?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
tibaimp
nagyúr
válasz nincsnév007 #31226 üzenetére
Ja, OK.
-
tibaimp
nagyúr
válasz nincsnév007 #31214 üzenetére
Végeztess file ellenőrzést a klienssel!
-
pandras83
őstag
Ezekkel a modokkal Steamen lefrissült és működik, fél percre elindítottam és minden baba. Pedig 100% esélyt láttam arra hogy összesz#rja magát.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
-
looser
addikt
válasz MasterDeeJay #31209 üzenetére
Külön patch-csel telepíted? A PL 2.9GB simán lehet kicsomagolás után a sokszorosa, ezt már régebben is tapasztaltuk.
Galaxyból:
Store-ban:
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
nagyúr
PC-n már frissítve, Steamen 18.3 GB jött le, kiírja, hogy 2.01 a verzió.
PS5-ön 18.95 GB-ot szed frissítésnek.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
lo_jo
senior tag
válasz MasterDeeJay #31209 üzenetére
Nem akar többet leszedni. Az lehet, hogy 25GB-nál nagyobb hely kell a telepítéshez, mert ideiglenesen duplikálja az érintett állományokat, ami viszont több lehet, mint a letöltött adat, de ez eddig is így volt.
-
tibaimp
nagyúr
válasz nincsnév007 #31212 üzenetére
Nekem jól írja! Most nézem.
-
nincsnév007
őstag
de a patch után nektek is ugyan úgy 2.0 ír?
-
addikt
válasz RobberBaron #31199 üzenetére
Onnan tudja, hogy amikor bejelentkezünk, akkor csak úgy mehetünk tovább ha elfogadjuk az ő feltételeiket, és ahhoz meg be kell csatlakozni. Nyilván akkor húznak le egy csomó személyes adatot, amiből a babák is dolgoznak, hogy minél intimebb legyen az élmény, hogy hívják a klienst, mivel foglalkozik, mit szeret, mit nem, stb. Úgyhogy innen tudja ő is a nevünket, és igen, Valerie/Vincent a karakterünk valódi neve.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
RobberBaron
tag
Ha filmet kellene forgatnom a CP2077 sztorijából, akkor a King of Cups
és a Secret endingeket választanám.(teljesítjük Songbird kérését)
A való életben a Tower ending lenne a nyerő.
Játékosként pedig az összes endinget kipróbáltam / ki fogom próbálni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz freeknight #31204 üzenetére
Privát vélemény, de...
A leglehúzósabb az a verzió, amikor egyszerűen fejünkbe röpítünk egy golyót a tetőn. Nem hinném, hogy azt lehet überelni. Ezzel együtt pont az a szép abban a verzióban is, hogy ha végiggondolja az ember a többi opciót, és az ott felmerülő esetleges veszteségeket (kivéve a Secret Ending, ahol ugye senkit sem sodrunk veszélybe), még ennek a mögöttes tartalmát is meg lehet érteni.
-
freeknight
őstag
Igen, ezzel teljesen egyetértek (ezért is a kedvencem a Sun ending), de erre gondoltam, amikor azt írtam,
hogy a CDPR mindent megtett azért, hogy a leglehangolóbb befejezés legyen a Tower . Ha az alapjátékból indulok ki, éppen hogy sem az Aldecaldók, de Panam aztán biztosan nem fordított volna hátat teljesen V-nek, két év kóma után sem. Szóval itt szerintem nem kicsit erőszakolták meg a karaktereket, csak azért, hogy a lehető legjobban lehozzon minket az életről az új befejezés.
De mégegyszer, sajnos alig láttam telefonhívást, a stáblista alatt, mert szinte az összes mellékküldi és egy csomó gig is hátra van még. Ebből kiindulva jobb lett volna ha az egyik 100%-os mentésemmel állok neki a PL-nek, de már mindegy, meg amúgy is új karaktert akartam a 2.0 miatt indítani. Vagy csak egyszerűen várok az új endinggel, de már nem bírtam tovább[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Most nézem, hogy jött a 2.01 patch a Steam-en. 6,87GB-ot telepít
-
Topikgazda
válasz freeknight #31201 üzenetére
Jó kis összegzés, viszon ezzel nem értek egyet:
Csak Vik és Misty maradt mellette, a sorsunk csak őket érdekelte valamennyire,a többiek amint nem hajtott hasznot nekik V, azonnal hátat fordítottak neki, még a románcok is. No, hát ez így egyáltalán nem igaz, a Nomád családunk a telefonhívások alapján is ilyen volt, lásd Mitch és Saul hívása, illetve hát ne feledjük, hogy az egyik végjátékban konkrétan nekünk segítve rohamozzuk meg az Arasaka-t, feláldozva sok mindent. Mi ez, ha nem barátság? Szintén ide sorolom Rivert is, hiszen van olyan vég, amikor bőven barátságon túl vagyunk vele. Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
freeknight
őstag
Na tegnap én is végér értem a PL-nek, gyorsan lepörgettem a Tower befejezést is, bár azzal akartam még várni, hogy több telefonhívás legyen a végén, az alapjáték mellékküldijeiből kb csak a fele, vagy annyi sincs meg, de végül nem bírtam ki. Azokat majd folytatom és a hozzám legközelebb álló, az "igazi" lezárás majd a Sun lesz, ahogy legelső végigjátszásomnál is.
Én annyira nem éltem meg tragikusan az endinget, mint az emberek nagy többsége, bár a CDPR mindent megtett hogy a lehető leglehangolóbb ending legyen. Nem a legjobb, mert szerintem az a testünk Johnynak ajándékozása, vagy a nomád ending, de nekem nagyon tetszett még így is. Két igazán downer dolog volt a befejezésben: az egyik Johnny halála, ez az alapjátékban nem történt meg, ugye legrosszabb esetben is ment Alttal a Blackwall mögé, vagy hibernálták velünk. De itt legalább megmutatták, hogy Johnny tényleg nem kamuzott, amikor azt mondta, hogy egy golyót is bekapna értünk, szóval ez tetszett, szerintem ha akarta volna, a végén átvehette volna az irányítást, de vissza engedte nekünk a testünket, még ha ez neki a teljes, végleges halált is jelentette. A másik, hogy kiderült, V-nek a kalandjai során Johnny-n kívül egyetlen barátot se sikerült szereznie. Csak Vik és Misty maradt mellette, a sorsunk csak őket érdekelte valamennyire,a többiek amint nem hajtott hasznot nekik V, azonnal hátat fordítottak neki, még a románcok is. Az, hogy kiberverek nélkül, ebben a világban kvázi "megnyomorodva" kell élnünk, számomra nem traumatikus elem. Dex már megmondta a játék legelején, hogy Night Cityben alapvetően két választásunk van: Would you rather live in peace as Mr. Nobody, die ripe, old and smelling slightly of urine? Or go down for all times in a blaze of glory, smelling near like posies, without seeing your thirtieth?
A Tower esetében az első opciót választjuk, és ebben önmagában szerintem semmi rémisztő nincs. V életben marad, nyilván ennek is ára van, viszont ez szerintem nem nagy ár. Éljük majd a kisemberek életét, és ennyi. De élünk. Nem kell mindenáron legendának lenni, szerintem ebben is van tanulság. Nézzük A Phantom Liberty befejezését is:
Kezdjük azzal, hogy én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én alapból nem bíztam Songbirdben. Jó, azt nem mondom, hogy a legelső küldetésben átláttam rajta, de miután megláttam élőben, hogy a teste kb 80%-ban króm, ott világossá vált, milyen messzire képes elmenni, sőt, valószínűleg a kiberpszichózis se állhat tőle messze. Reed sokkal összeszedettebnek tűnt, mégha róla ordít is, hogy tele van titkokkal, amiket ha nem muszáj, nem oszt meg V-vel. Szóval számomra nem volt kérdés, hogy elfogom Songbirdet a stadionban. Alex halála mondjuk meglepett, ahogy látom, ha Songbird mellé állunk, ez nem történik meg, szóval fuck CDPR, bár valamire számíthattam volna, mert a küldetés előtt nagyon igyekeztek közelebb hozni a játékoshoz. Engem Songbird egy életemben valamikor helyet kapó valós személyre, és ahogy a végén megtaláltuk a MaxTac facilityben, egy valós eseményre emlékeztett eléggé, szóval ott egy estére félre is kellett rakni a játékot. Ő is azt mondta nekem anno, hogy inkább öljem meg, mint a rehabra küldjem, szóval így álltam Songbirdhöz is, és teljes nyugalommal adtam át Reednek, egy csepp sajnálat nélkül. Ott már ő nem volt önmaga, a króm is egy függőség a CP univerzumban, én elhiszem, hogy ő elhitte, hogy meggyógyíthatta volna magát, de sokkal nagyobb esélye van egy profi csapattal a háta mögött. Ahogy ez a Tower endingben V példáján be is bizonyosodott. Ennyi hazugság után én már azt se hittem el neki, hogy Myers csak felhasználná a blackwall átlépésére és kifacsarná belőle az utolsó csepp életerőt is. Ahogy a trailerben is láttuk, azért Songbirdnek elég jó dolga volt Myers mellett, egy cseppet sem tűnt fogolynak, és más hasznot is hajtott az elnöknek blackwall nélkül is, amiért megbecsült helye volt. Egy igazán meglepő tény lebegett előttem, amikor Songbird további sorsán töprengtem: talán Night Cityben egyedül, de Myers és Reed volt az egyetlen, akik tartották a szavukat. Amit ígértek V-nek, az maradéktalanul be is lett tartva. Igen, az lehet, hogy rengeteg a hazugság és intrika az NUSA vezetőségében, az FIA berkeiben, de V-t fejbe is lőhették volna a határon, ehelyett megtartották az ígéretüket, pedig erre senki nem kényszerítette őket a szavukon és a becsületen kívül. Ez azért szerintem rohadt nagy dolog, és ebből kiindulva szerintem Songbirdnek se akarnak rosszat. Legalábbis én ezek után inkább nekik hiszek, mint Songbirdnek. Az biztos, hogy Reed szívén viselte a sorsát, pedig So Mi kétszer is elárulta, és az se számított neki, hogy ezzel meg is ölhette volna. Ahogy nem számított neki Myers, és V élete sem. Direkt mentettem a
előtt, mert hallottam, hogy ott nagy döntés lesz, de szerintem most maradok ennél az endingnél, ez egy teljesen jó lezárása a Phantom Libertynek.Firestarter [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest