Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
Lehetséges.
a valami baj van, az a fizikai mivoltomra érted, vagy a fejemben?
tehát beteg vok, v. agyilag zokni?
Mert nem mindegy... Hátha ezzel segítesz nekem.
Azt bevallom eléggé bekattantam a monitorvásárlásnál, , kihatott rám az élet más területein is, és volt is belőle gond, kicsit túllihegtem a dolgot.[Szerkesztve]
-
virtual
tag
Racecam, azt amit a tesztekről írtam, én általánosságnak szántam, nem a ti cikkeitekről és a te hozzászólásaidról akart kizárólagosan szólni. Visszaolvasva viszont tényleg kicsit úgy tűnik, hogy rátok értettem, mert pont előtte neked címeztem egy részt. A ti tesztjeitek messze objektívebbek, mint néhány nagyobb lap/újság teszteje. Írtam is, hogy mindig elolvasom az írásaitokat, ha van időm rá, és ha megint napirendre kerül saját/ismerős TFT vásárlása, a ti oldalatok lesz az első amit átböngészek (meg persze ezeket a fórumokat). Szóval joggal vagytok büszkék a tevékenységetekre, nem kell szerénykedni. Éljenek a ''kisautók''.

-
Loha
veterán
60fps és 120fps között nagyon komoly eltérés van kemény FPS játékok alatt. Pl: COD, CS, Q3. Főleg gondolom a Q3 engine lehet a ludas, de általában minden játéknál ez van.
A jéték képkockánként számolja ki az elmozdulásokat, sérüléseket, mozgási sebességet, szóval mindent... Tehát minél több az fps annál gyorsabb lesz a játék, és itt most nem a másodpercenként megjelenített képkockákra gondolok. Pl. COD-ban, minél több az fps-ed annál gyorsabban futsz, és magasabbra ugrasz, meg szeritnem még a tűzgyorsaság is nő.
Szóval azért számít sokat, az fps ha vki komolyan nyomja, persze az megint más kérdés, hogy mi van akkor, ha 120fps-el megy a játék de csak 60-at látsz belőle, azt nem tudom, 4ms-os TFT-n még soha nem COD-oztam. 12-16ms-oson viszont többet nem fogok mert szánalmas
De ahogy én láttam, a winamp ablakának mozgatása közben elmosódott maga az ablak még a 4ms-os TFT-n is szóval könnyen leeht, hogy igazuk van a profi gamereknek. Ezt számomra az is alátámasztja, hogy akik igazán jól tolják, MXxxx egeret, és CRT-t használnak... 
Magamról tudom, 60-75-85Hz-et egyértelműen meg tudom különböztetni CRT-n. 85-100Hz-et bizonyos körülmények teljesülésekor. Ha ez így van, akkor könnyen elképzelhető, hogy 60-100fps között is látnám a különbséget...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Majd alaposan áttanulmányozom a linkeket!

Viszont a válaszidő problémája még a 2006-os évben meg fog oldódni szerintem, ezután ez már nem lesz beszédtéma az LCD kijelzőknél.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen paraméteren fognak majd lovagolni a marketingesek, hogy eladják az új TFT-ket...
-
Loha
veterán
Miért a LED-es háttérvilágítástól mi lesz jobb? Nagyobb lesz a maximális fényerő, és nulla lesz a minimális, magyarul nagyobb kontrasztarányt lehet majd ráírni a moncsira, és kész.
Meg gondolom akinek bírja a szeme a nagyobb fényerőt, annak magasabb lesz a kontrasztaránya normál használat közben is...
De ettől nem lesznek jobbak a színek, a betekintési szög, válaszidő, meg a képe is marad ''cukormázos''
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gyönyörüen harmonizál a két egymásutáni hozzászólásod