Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Racecam

nagyúr

válasz Loha #186 üzenetére

Ahogy az előző hozzászólásomban is írtam, majd meglátjuk.
    De egy biztos, mindig lesznek olyanok, akik akkor is látni fogják a TFT-k ''utánhúzását'', amikor már valóban és bizonyíthatóan nem lesz ilyen. :U
    Nem akarok én senki sem megbántani, de úgy látom vannak itt olyan fanatikus CRT hívők, akik teljesen függetlenül a mért paraméterektől, mindig is a CRT-t fogják majd a jobbnak tartani, és később is nosztalgiával gondolnak visza majd rájuk.
    Ilyennek tartom virtual-t is, aki bármikor megmondja, hogy 90-100-120Hz-en, megy-e a monitora játék közben. Erről jutott eszembe egy régi ismerősöm aki igen keményen nyomta a játékokat - velem ellentétben - és Ő is pont ugyanezt állította. Amikor már nagyon idegesített, az állandó fikázása, elhívtam hozzám, és kértem, hogy akkor ezt most teszteljük le. (LG F900P) Ötből kétszer sikerült eltalálnia, pedig Ő ült a gép előtt.
    Ezzel pesze nem azt akarom mondani, hogy virtual sem találná el, de mindenesetre erősen szkeptikus vagyok ebben a kérdésben.
    Mivel én mostanában TFT monitorok sokaságát látom, és ráadásul van egy, ezzel a technológiával foglalkozó weboldalunk is, ezért könnyen rám lehet sütni, az elfogultság bélyegét. Pedig - ahogy a különböző TFT monitorokat összehasonlító tesztjeimben is -, igyekszem egyészen tárgyilagosan megközelíteni ezt a kérdést is. Mindeközben - annak ellenére, hogy különböző műszerekkel mért adatok is a rendelkezésünkre állnak - tisztában vagyok, hogy a megállapitásaim, akár mennyire is igyekszem objektívnek maradni - akaratlanul -, nem nélkülöznek némi szubjektívitást is.

Új hozzászólás Aktív témák