- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Ahogy az előző hozzászólásomban is írtam, majd meglátjuk.
De egy biztos, mindig lesznek olyanok, akik akkor is látni fogják a TFT-k ''utánhúzását'', amikor már valóban és bizonyíthatóan nem lesz ilyen.
Nem akarok én senki sem megbántani, de úgy látom vannak itt olyan fanatikus CRT hívők, akik teljesen függetlenül a mért paraméterektől, mindig is a CRT-t fogják majd a jobbnak tartani, és később is nosztalgiával gondolnak visza majd rájuk.
Ilyennek tartom virtual-t is, aki bármikor megmondja, hogy 90-100-120Hz-en, megy-e a monitora játék közben. Erről jutott eszembe egy régi ismerősöm aki igen keményen nyomta a játékokat - velem ellentétben - és Ő is pont ugyanezt állította. Amikor már nagyon idegesített, az állandó fikázása, elhívtam hozzám, és kértem, hogy akkor ezt most teszteljük le. (LG F900P) Ötből kétszer sikerült eltalálnia, pedig Ő ült a gép előtt.
Ezzel pesze nem azt akarom mondani, hogy virtual sem találná el, de mindenesetre erősen szkeptikus vagyok ebben a kérdésben.
Mivel én mostanában TFT monitorok sokaságát látom, és ráadásul van egy, ezzel a technológiával foglalkozó weboldalunk is, ezért könnyen rám lehet sütni, az elfogultság bélyegét. Pedig - ahogy a különböző TFT monitorokat összehasonlító tesztjeimben is -, igyekszem egyészen tárgyilagosan megközelíteni ezt a kérdést is. Mindeközben - annak ellenére, hogy különböző műszerekkel mért adatok is a rendelkezésünkre állnak - tisztában vagyok, hogy a megállapitásaim, akár mennyire is igyekszem objektívnek maradni - akaratlanul -, nem nélkülöznek némi szubjektívitást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen routert?
- Dell notebook topic
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Mercedes topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Eladó 28" ASUS TUF Gaming 4K, IPS, UHD, 28", VG289Q
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ASUS VG248 24 165HZ
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest