Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
INNUENDO
üzenetére
Szerinted a kettő ugyan az?

Amit Neked írtam az igenis személyeskedés, ha úgy tetszik, de ehhez annyi közöm van, hogy nem szeretek ilyeneket olvasni és gondolom más sem. Le lehet írni kultúráltabban is a véleményedet.
Amiről pedig penene-nek írtam, ahhoz igazából nincsen semmi közöm, ezért is kértem előre elnézést Tőle. De már meg is bántam, hogy szóvá tettem a témához nem kapcsolódó véleményemet. -
cousin333
addikt
válasz
INNUENDO
üzenetére
A működési elvből következően ott is lesz egy natív felbontás (ugyanakkor sokkal nagyobb felbontások érhetőek el).
Ahogy gondolod, több jut nekünk...
Amúgy, ha az egyes oldalak mentén a képpontok száma egész számú többszöröse a forrásénak, akkor megint csak jó a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy, ha az egyes oldalak mentén a képpontok száma egész számú többszöröse a forrásénak, akkor megint csak jó a dolog...