Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Nem is ez volt az eredeti téma, de bedobta ezt a 4,8-at amitől nálam rögtön villany leó lett.
Azért kérdeztem itt meg, hogy jó helyen néztem e utána a dolognak, mert nem akartam, esetlegesen téves információkból, következtetéseket levonni. Meg persze amiatt is néztem ily nagy lendülettel utána, meg kérdeztem meg tőletek, mert üzletelni készültünk. De igen gyorsan elérte az emberke, hogy nem fogok vele üzletelni, mert kissé(?) hitelét veszítette nálam, ezek után.Szerk:
Na de, ha igazán korrekt akarok lenni, akkor el kell fogadnom, hogy esetleg mégis lehetséges(bár nagyon nem valószínű), hogy nála van a világ legjobb Phenom X4 9950 BE processzora, így azt mondom megvárom a fejleményeket, és megkövetem, ha én ítéltem elhamarkodottan.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Suzuki topik
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Zephyrus M16
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azért kérdeztem itt meg, hogy jó helyen néztem e utána a dolognak, mert nem akartam, esetlegesen téves információkból, következtetéseket levonni. Meg persze amiatt is néztem ily nagy lendülettel utána, meg kérdeztem meg tőletek, mert üzletelni készültünk. De igen gyorsan elérte az emberke, hogy nem fogok vele üzletelni, mert kissé(?) hitelét veszítette nálam, ezek után.