- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DRB
senior tag
válasz
akoska07 #18991 üzenetére
Nem is ez volt az eredeti téma, de bedobta ezt a 4,8-at amitől nálam rögtön villany leó lett.
Azért kérdeztem itt meg, hogy jó helyen néztem e utána a dolognak, mert nem akartam, esetlegesen téves információkból, következtetéseket levonni. Meg persze amiatt is néztem ily nagy lendülettel utána, meg kérdeztem meg tőletek, mert üzletelni készültünk. De igen gyorsan elérte az emberke, hogy nem fogok vele üzletelni, mert kissé(?) hitelét veszítette nálam, ezek után.
Szerk:
Na de, ha igazán korrekt akarok lenni, akkor el kell fogadnom, hogy esetleg mégis lehetséges(bár nagyon nem valószínű), hogy nála van a világ legjobb Phenom X4 9950 BE processzora, így azt mondom megvárom a fejleményeket, és megkövetem, ha én ítéltem elhamarkodottan.
-
DRB
senior tag
válasz
akoska07 #18989 üzenetére
Hát, akkor a srác kissé(kissé?) túllőtt a célon. Egyébként már szembesítettem a némi ténnyel, de még kitart
Írja nekem, hogy rosszul tudom, az ő procijának a rekordja nem ~4,2GHz hanem 6,5GHz. No, mondom dobj már egy linket erről a rekordról, erre betol egy videjót ahol megrántottak egy Phenom II X4-et(gondolom TWKR volt) 6,5-re, ami egyébként már rég nem aktuális. Hmm hát írtam neki, ez a proci bizony nem az a proci.
Valójában egy Phenom X4 9950 BE-ről van szó. De ha mondjuk 3,8GHz-t ír még talán elhiszem... áhhh nem, még ezt sem....talán elsőre, de egy kis gondolkodás után biztos nem, de hogy 4,8GHz-en megy egy Agena, na az már azonnal kiverte a bizitit nálam.
Mindegy, most várom mit mond arra, hogy a Phenom X4 akármi BE TWKR az kicsit más mint egy Phenom X4 9950, meg, hogy az ővének ~4,2 körül van rekordja.
Szerk: Közben megint megnéztem a videót, nem TWKR, vagy legalább is az a CPU-Z még nem úgy ismeri fel, azt látni hogy nem egy sima "utcai" proci, hanem egy ES(elösször 2:10-nél látszik).
-
DRB
senior tag
válasz
kulerr #18986 üzenetére
Várjál, egyelőre csak írta mennyin megy a proci, cpu-z kép vagy valid nincs róla.
Nekem meg némi kétségem támadt ezzel kapcsolatban...hmm némi?
Ezért kértem, hogy dobjatok valami oldalt ahol össze vannak gyűjtve az eredmények, hadd lássam már annak a procinak mennyi a rekordja.
-
DRB
senior tag
Üdv!
Valami oldalt tudna nekem valaki linkelni ahol a hivatalos és aktuális tuning eredményeket lehet megtalálni, Intel, AMD egyaránt? Egy fórumtársunknak úgy tűnik sikerült cirka 20%-al feljebb húzni a prociját, mint az aktuális WR, adott típuson belülre gondolok. De lehet, hogy csak én szedem rossz helyről az információkat, ezért kéne egy ilyen oldal linkje. Én innen bogarásztam az infóimat, de lehet hogy van ennél jobb is.
Előre is kösz.Ja, még egy kérdés: AMD downclock-ról ér ide képet betenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest