Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
adatok frissítve
subaruwrc:a Max OC opcióba belefér everest nélkül is(ha ez a max
)
Szépen telik a 8xxx táblázat,piszkosul mocskos módon mennek azok a procik.
szilva01: a Te 7200-as procid is szuper jó ám,csinálj vele még teszteket
kulerr barátom nagyon leállt a teszteléssel
-
krammerka
őstag
köszi,korrigálom mindenkijét
serito: igazad van,bocs,de most teljes a dolog az FPO/VID adatokkal
-
ADAM1337
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
nem igazán sikerült lista redire... lemaradt az everest ablak
560*7.5 - intel linpack stable. 1.352v -
szilva01
őstag
ok-ok
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Köszi az eredményeket,fent vannak a táblázatba
Elég sok adat hiányzik,kérdőjelet raktam a helyükre,pótoljátok legyetek szívesek
szilva01: valahogy próbáld megoldani az Everest dolgot,mert így nem fogjuk tudni elfogadni,mert a többiekkel szemben nem lenne fer
-
krammerka
őstag
Helló srácok!!
Egész délután nem volt netem,ez már őrület
Most meg akkorát ünnepeltünk a haverral,hogy el kell halasszam a feltöltéseket reggelre,merrt itt már a kettős látás határát súrolom(szülinap volt)Reggel megy minden eredmény a táblázatba
Lipi barátom,ezer boccs,holnap korrigálom
Ezek a 8xxx procik ütősek nagyon,összejön egy ki kesh(ami mostanában nem valószinű)beruházok én is
Megjött a kandallóm végre(200k),elvitt minden lóvét,de meleg van!!!!!!!!!!!!!!
-
szilva01
őstag
Háth ennyit bír a procim 1.35 volton 4.1ghz.en már kidobált a prájm
-
serito
senior tag
Végre siker!!!!
krammerka és lipi: Azt hiszem minden kívánalomnak eleget tesz a következő
-
V.L.
aktív tag
Ma 3x 4x eldobott a prime a 20-dik és a 30-dik perc között. Elment a kedvem az egésztől.
Berágtam azt adtam neki.
-
szilva01
őstag
aztaa lehet hogy összejön 1.2 volton a 3.6Ghz
-
ADAM1337
nagyúr
e2140 alulfeszes eredményem: kép
asrock 4core1600twins-p35
2g csx 800ram
zalman 9500 -
ADAM1337
nagyúr
gondoltam ide is berakom: 4g 1.26v 9*445 prime blend
-
krammerka
őstag
Jó reggelt barátaim!
Megjöttem,javítottam,módosítottam
Lipi:ezt a fanatízmust vártam Tőled idáig
!!!!!!!!Nagyon tuti.......
VL: eredmény javítva
Szatesz: néhány adatod kellene még,ram,hűtés,és a feltételek is kissé hiányosak,ha van rá lehetőség pótold légyszives
subaruwrc: Üdv minállunk!!
szilva01:
-
-
lipi67
nagyúr
Javítottam már én is egy kicsit,de már kellett az ablaknyitás..[4518MHz primestabil
]
-
lipi67
nagyúr
Szép!Irigylem azt a 4GHz/1,2V-ot Tőled is.Úgy is megcsinálom(1x
)
subaruwrc: Nocsak Barátom!Örülök Neked!Érezd jól magad.Holnap mén Pestre,péntek de.merre vagy?Asszem Tildy csak fél nap szabit kapösszefuthatnánk.Gépet nem viszek,az marad Borsodban,igy polír most nem lehet
Sajnálom(magam)
V.L.: Te húzol a"bűnbe!"ha majd nyíg a gyerek mert nincs gép,rádkenem.Utól szeretnélek érni(nem fog megtörténni)bár..Peti(Ősember)haverom is segít(meg Brumi)Küldenek ramokat.A PQI jó,de nem versenyképes,s nem maradhatPénteken és hétfőn jönnek a ramok,s megy majd az FSB és a Valid is.Bízom benne,hogy a kevesebb modul(ill. kisebb mennyiség)majd hoz a konyhára minden téren
Most is fut egy teszt,nemtom mi lesz
Mindenkinek:Hajrá!!!!!!
-Krammerka migrénnel szenved,de f@sza gyerek,felépül és lesz minden.Ha kész lesz a server teljesen(Tildy melózik rajta-megbuheráltam az ajemdéjét)akkor majd pörgősebb lehet,remélem.
-
V.L.
aktív tag
Szééép.
Én javítottam egy kicsit az 1,35-ön a 0,01 tűréshatárt kihasználva, így nem maradt elég időm az 1,2-re. Én is megszenvedtem vele mire be tudtam állítani, hogy ne ugráljon 1,216-ra.
A ramokkal nekem is meggyűlik a bajom, mert a 64-es vistához kell a 2x2GB, de a tuningnál nekem is hátrány. A 800-as Tracerokat nem tudom stabilan 1050 fölé húzni.krammerka légyszi frissítsd az eredményem.
-
subaruwrc
félisten
hujj de pöpec kis topik. a lista is nagyon frankó megy a kedvencek közé
-
Szatesz
őstag
-
-
lipi67
nagyúr
Na,kikinlódtam a 2es opciót,alig tudtam a szaros 1,2V-ot beállítani.Itt hesszeltem,mikor lesz pont annyi(ugrált kicsit)és katt!Végre
[link]
Az eredmény meg..Lesz ez még jobb! -
lipi67
nagyúr
Kedves szilva01!
Ma megnéztem az eredményedet(ami nagyon szép)de sajnos..Vannak hiányosságok.
Azt értem,hogy vmiért nem fut,vagy rosszul mér az Everest Nálad,majd kitalálunk valamit.Viszont.Az 1,35V +/-0,01 se ok Nálad.Ezt is orvosolnod kellene.Sőt!Neked lenne jobb!!!Még adj neki feszt légyszíves,s 1,35-1,36 közé tuti be tudod lőni.Én kb másfél órája szívok,mert 1,2-nél nemtom belőni csak vagy kva alacsonyra,vagy 1,216-ra,s 6ezred többletem van
Megértésedet előre is köszönöm -
krammerka
őstag
-
lipi67
nagyúr
Érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi,hogy szóltál!Nagyon jól jönne most.Hogy tudnánk megoldani?
V.L.: Ami jó,az jó!Én is örülök,belenyúltam a 8400-be,a deszkám is rendben van,ha fapados is.A Ramok is 1120-is mentek,de szinkronban,végesek a határaik.Viszont 800-as 2gigás"noname"moduloktól megközelítőleg se vártam ennyit.Most ..Most"Veled szemben"megmérettek,s kevésnek bizonyultak.Igaz azért nem sürün láttam még 4,5GHz-es primetabil 8400-et,nem panaszkodom. -
Brumi˘
addikt
Mester úr ha kell ram tesztelgetni akkor van eladóba egy kis tuning ramom, maxra 1300 körü mennek (de az már csak pi/valid) vagy kölcsön tudom adni addig míg valaki el nem viszi. Róluk van szó.
-
lipi67
nagyúr
Nálam a ram lesz a bibi.Azért nem is forszíroztam eddig az FSB-t van egy asszem 520-am,meg a max oc-t.Prime alatt 4,5 felett tud menni,(remélem,fog is),de Validot pedig nemtok 4,6-4,7 a max,mert nem bírják a ramok..Kellene valami
-A 8400-es jó,de pont Te irigyelnéd?Jó proci,jó ramok,jó deszka,Jó ahogy van,beony!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest