Új hozzászólás Aktív témák

• hackeeeee

Jómunkásember

válasz lipi67 #12619 üzenetére

Azért is írtam, nekem van itt egy, csak ugye X4500M van benne, az meg játékra lókaki, de netezésre tökéletes. Ezért van az, hogy manapság alig használom az asztali gépet, csak ha olyan kedvem van, vagy max ha játszok... Szal ezért gondolok valami olyan vasra, ami idle-ben lókakit fogyaszt, de ha indítok vmit, akkor van szufla, jó lenne nekem EIST-el az E8400 is, de 3Ghz-n az E8400 a mai játékokhoz sztem néhol már kevés, hiába van bikás VGA alatta, vagy tévednék? Ha kapnék vmi 4 magost ez helyett a proci helyett, akkor azt hajtanám alap órajelen azt kész.

Ez is megy ~0,88-0,9V körül 3Ghz-n, ugye 1szer tesztelgettem... Most ugye 3,5Ghz-n megy 1,040V-n.

Ejj, na az nem jó... Hála én kinöttem ebből... Ezek a gyerekek.. :(

(#12620) Aggregátor : Azt mondod? Hát VID alatt bőven megvan a 3Ghz, lentebb linkeltem a képet a mostani 3,5Ghz-ről, meg régebben teszteltem 0,896V-n primestabil is volt a proci 3Ghz-n. :K Itt is van. És ugye a VID az 1,15V. Mondjuk igaz, manapság 4870-nel úgyis csak VGA limit lesz, azt meg nem fogok cserélni, manapság... Az tuti100...

Új hozzászólás Aktív témák