- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Hát az árakat nem én szoktam szabni.Én megszerzem a jó procit,amibe látok fantáziát,kitesztelem,és megy az apróba.Ált megvan az eredménye.Beárazzák az emberek.Nyerni annyira nem szoktam rajtuk,1-2 alakalom volt hogy e8xxx procival belenyúltam,kockáztattam és bejött,de ált pénzemnél vagyok,de a lényeg hogy forognak a jó alkatrészek,tesztelek,és elvagyok,és ha szerencsém van nem kerül semmibe,de azért van olyan is hogy mellényúlok,de kopp, kopp ritkán.Az idén azért nem lessz olyan nagy csere bere mint tavaly volt,mert kicsit beleuntam,meg elkezdtem használni a gépet,meg pénz,stb..Sajna nem forognak az alkatrészek az apróba.Nem könnyű eladni.Mindenki sokáig hirdeti a dolgait,és a végén csak enged egy kicsit,vagy részletre adja,vagy nem adja el.
Amugy ez a részlet dolog egyre jobban megy,régebbi tagok közt.Én is vettem úgy mostanába,meg én is adtam el már részletbe.Rászorulunk nagyobb értékű dolgoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest