Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tw3nTyFouR
tag
joe-ker
kicsit erős, de nekem tetszik az öszinteségedigen az 1. komoly hiba itt történt ...
-
joe-ker
senior tag
válasz
MikeWazowski #77698 üzenetére
Szidtam én már Gaben bácsit is.
Szerintem az is rátett egy lapáttal.
[link] -
PeL
addikt
válasz
MikeWazowski #77696 üzenetére
Pedig van, vagy simán reportolták, vagy az in-game chat szűr bizonyos szavakat és kiosztja a büntit ha kell. Mondjuk két hét az elég sok egy ilyenért, nem tudom miket írhatott
-
Spet
addikt
válasz
joe-ker #77692 üzenetére
Hat igen, ilyen ez a rendszer.
Mondjuk en voltam olyan elvetemult honfitarsammal (2 pohar whiskey utan), hogy elertem nala a 12 eves sikitos kislany kitorest annyira rossz volt a masodik random meccsen torteno osszehozatalnal
Termeszetesen angolul kommunikalva, direkt eros kelet europai akcentussal
-
Tw3nTyFouR
tag
joe-ker
durva ...
mai napig nem tudnak mit kezdeni a csalókkal és nem is fognak ... -
bepken
veterán
egy másodlagos fiókommal mentem pár meccset éjszaka és volt egy nagyon brutális eset...miszerint az ellenfélnél is volt 1 vagy talán 2 csaló (aim+wh) és erre az egyik társ is elkezdte a földet nézve osztani a scout fejeseket. próbáltam kiszavazni, de voice chat-en másik társ ilyen félig beszívott gyökér hülyegyerek módjára röhörészve kezett rikácsolni, hogy "dude...dude...dude....noo...pls dont kick the cheater" - érvelése alapján, mivel az ellenfélnél is van csaló, így szerinte tök jogos, hogy nálunk is legyen...
hát én elmagyaráztam, illetve egyértelművé tettem, hogy sajnos nem az a fajta vagyok, aki az ilyesmit tolerálja. mivel mást report-on kívül nem nagyon tudtam tenni, blokkoltam, ahol csak tudtam vagy lesebeztem, hogy hátha könnyebben kinyírják. ettől a ponttól tényleges rikácsolásba ment át a voice chat, így némítottam mindenkit. ezt követően nem tudom, milyen felmenőmet szidták, de a kezdeti 7-0 vezetésből hirtelen 11-10 lett és szerintem féltek hogy bukják egy csalóval az oldalukon a meccset így, miután előtte pár körben csak simán megöltek, végül kiszavaztak.
azért kicsit sajnálom ezt a fiókomat, mert eddig pont ezen nem találkoztam szinte soha toxic csapattársakkal. innentől ez (legalábbis egy időre) egészen biztosan változni fog.
-
joe-ker
senior tag
Amikor elkezded szidni a csalót és te húzod a rövidebbet.
-
PeL
addikt
válasz
Lacccca87 #77685 üzenetére
Ha érzetre hirtelen kevesebb lett a csaló, annak max az lehet az oka hogy híre ment a vacnet 3.0 tesztnek és sok csaló lehet inkább behúzta a féket, hogy megvárják a végeredményt, nehogy kirakják őket menet közben. Az ilyen, nekik fontos híreket gondolom a csaló fórumokon előbb szétkürtölik mint mi, egyszerű halandók megtudnánk.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #77685 üzenetére
Nem tudom, hogy ez már a frissítés-e, az update szerint csak egy kis mintán próbálgatják élesben. Én pár napja visszamentem 18k+ba, kaptam is egyből 4 csalót a csapatba, egyet meg az ellenbe, egyik sincs bannolva (17k körül hónapok óta nem találkoztam eggyel sem, ennyit számít a rating).
-
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #77684 üzenetére
Én speicel ezeket láttam ami fura, mert nem gondolnám hogy át lehetne lőni
De tény hogy januárba amikor elárasztották a meccseket a csalók akkor lehett azt látni hogy várnak és állnak hogy a másik lépjen bele a célkeresztbe így hátrányban legyen.Más téma:
Játszogattunk és azt kell mondjuk, hogy van hatása a mostani frissítésnek. Én lekopogom amugy sem futok bele gyakran csalóba ha soloba nyomom, csapatba a többiek trust faktora miatt inkább mert kevesebbett játszanak, de most egy meccsen se láttunk.És false pozitív bannok se érkeztek bindekre meg normál mozgásra.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #77683 üzenetére
Igen így van, amikor kapok néha neverlose-os arcokat a csapatba, kb csak azokat a falakat tudják átlőni, amit amúgy is át lehet. Ezért veszik a legnagyobb penetrationnel rendelkező fegyókat (R8, Scout, Scar), hogy több falon keresztül előbb be tudják lőni az ellen csalóit, mint fordítva.
Kíváncsi vagyok lesz-e komoly ban hullám pár héten belül.
-
PeL
addikt
Szerintem egy amatőr programozónak sem tartana sokáig egy olyan algoritmust írni, amit fentebb említettél, hogy checkolja hogy van e fal a két ember között amikor megtörténik az ölés, ha igen átmehet e a golyó rajta úgy hogy meg is ölje az adott playert, meg hogy mennyi idő alatt lövi ki a tárat. Más kérdés hogy ezekre hogy lehet programozással olyan ellen-algoritmust írni ami ezt a figyelést megkerüli, sajna nem értek a témához annyira, én leragadtam anno C64-en a BASIC-nél
Elsődlegesen az ilyen megkerülő algoritmusokat kéne felismernie az anti-cheatnek valszeg, amíg ez nem történik meg, gondolom csinálhatnak akármit.
-
Spet
addikt
Erzesre annyira lesz hatasos a 3.0 mint 0.1 1.0 vagy. 2.0 esete volt. Ha AI nem tudja ertelmezni (pl magic bullet eseteben), hogy a jatekosok kozott x+ fal van, vagy 1 szazad masodperc alatt nem lehet egy tarat kiuriteni emberileg, akkor semmit nem er.
-
goccer
aktív tag
Mai update:
Initial testing of VacNet 3.0 has begun on a limited set of matches. If you believe your match was incorrectly cancelled, email us the match details at csgoteamfeedback@valvesoftware.com -
pRoject22
őstag
Kaptam hozzáférésr a Spectre Divide zárt bétához, ott is ugyanez, kb minden második meccsen csalnak, fejbelő falon kerresztül, walkolsz és kiugrik prefire-el a fal mögül, csak fejest oszt ki ugrásból stb, a discord szerverükön kérdeztem őket ,hogy lesz-e erre valami fejlesztés, erre 24 órára kibanoltak, szóval sajna ez is offos lesz
-
miazmá
tag
Szisztok!
Régebben itt vagy a PUBG topikban volt szó egy hang felerősítő programról amiben maximalizálni lehet a max db-t viszont pl. a halk lépéseket fel lehetett erősíteni.
Azt hiszem volt egy kis delay az erős hangok csillapításában, de elég hasznos volt, sajnos nem jut eszembe a neve - tudnátok segíteni? -
bepken
veterán
válasz
Obliterátor #77670 üzenetére
őszintén szólva csodálkozom, hogy ilyen "naprakész" témákról is ír már a blikk
-
Obliterátor
tag
Esti mese : [link]
"botra fel!" -
kiszi07
senior tag
Esetleg valaki van Faceit Level 9-10-ben és társakat keres ?
-
Amúgy pénteken nyomtunk haverokkal 4 + 1. külföldi (orosz) ... vicces volt látni ahova nézett ott bujkált egy enemy ... kibannolni nem tudtuk mert 4 en voltunk.... riportoltuk ,de valszeg lófaszt nem fog használni.
Szvl sajna simán bármelyik meccsen csalhatnak még mindig....
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ez a rész a legjobb:
Amikor a HLTV arról kérdezte őt, hogy volt-e csalás a gépén a ban idején, először határozott nemmel válaszolt, majd így folytatta:
„Nincs értelme csalni, amikor végre kaptam egy esélyt, hogy megváltsam magamat. Soha ennyire elkötelezett nem voltam abban, hogy Counter-Strike-ot játszak és versenyezzek. A célom, hogy elérjem a mezőny csúcsát, és hálás vagyok a csapatomtól kapott erőforrásokért, szóval mi értelme lenne mindezt eldobni csalással.”
A játékosnak azonban nem volt érdemi magyarázata arra, hogyha nem csalt, akkor mégis miért csapott le rá az Akros. Azt cáfolta, hogy a csalásvédelem legutóbbi frissítésével érkező új felismerési módszerek okozták volna a vesztét. Amikor pedig arról kérdezték, hogy most hova tovább, joel a következőket mondta:
„Remélhetőleg megoldjuk ezt a dolgot, mert soha egy meccsen nem csaltam, hiába állítják ezt az emberek. Még mindig imádom játszani a játékot, és remélem, hogy valamilyen formában ezt folytathatom.”Amikor Kodi csalásról szóló műsorában is hosszasan elemezte a csalást áruló "cég", hogy ők dehogy is csalóknak adják el azt, ők csak a hvh játékmódot népszerűsítik, sőt, ebből akarnak bajnokságokat szervezni, és ehhez kell az eszköz.
Amikor egy meccsen csalót fogunk, az is hosszan magyarázza, hogy hát hogy csalna, hát faceit 10. (mintha csalással nem lehetne bármilyen szintet elérni...)
Ha hinnénk nekik, a CS2 lenne a világ legtisztább multija. -
PeL
addikt
Megint fogtak CS2 versenyen egy csalót
A HLTV-nek nyilatkozó Akros képviselője, Tristan C. szerint a banhammer közel fél órával azelőtt csapott le joelre, hogy a B8 elleni meccs kezdődött volna, tehát gyakorlatilag azon nyomban, hogy fellépett a szerverre. De mit is használt a játékos, amivel ilyen gyorsan lebukott?
„ESP-t (egyfajta wallhacket), aimbotot és triggerbotot is tartalmazott [a csalás]. Mindegyik funkciónak voltak még további beállításai, a célzásrásegítést és a triggerbotot át lehetett állítani úgy, hogy sokkal emberibbnek hasson, és ha ez jól van belőve, akkor az emberi szemmel teljesen észrevehetetlen lenne. Nem szükséges minden funkciót használni, például egy játékos lehet csak a triggerbotot, vagy az aimbotot, vagy az ESP-t használja belőle.”
Tristan C. szerint ez a csalás bárki által könnyedén megvásárolható, de „harmadik felek ligáiban történő kompetitív játékra találták ki, és azzal hirdetik, hogy az Akros nem szúrja ki”. A csalás lényegében bootkitként működik, vagyis csak azelőtt lehet ki- vagy bekapcsolni, hogy betöltene az operációs rendszer, ugyanígy, a telepítése vagy törlése is minimum egy újraindítást igényelne. Joel balszerencséje viszont inkább az lehetett, hogy pont azon a napon jött ki egy frissítés az Akroshoz, amikor a bant kapta:
„A csalást használhatta korábban is anélkül, hogy észrevettük volna. A tény, hogy nem szúrtuk ki augusztus 4. előtt, nem azt bizonyítja, hogy korábban nem volt ott, ugyanis ezt a fajta csalást híresen bonyolult azonosítani.”
-
pRoject22
őstag
válasz
Ironfist77 #77659 üzenetére
Ezt az egészet csalás nélkül simán meg...ák a smurf fiókos játékosok
-
goccer
aktív tag
válasz
Ironfist77 #77659 üzenetére
Ott nézed be hogy azt hiszed, hogy a rangrendszer tökéletes, illetve pár meccs alatt bekalibrál mindenkit. Ilyen rendszer nem létezik. Ha létezne, akkor minden meccsen 10 közel azonos ratinggel rendelkező játékos játszana 12-12-ket, esetleg 11-13-kat. Ez nyilván nincs így, innentől kezdve a további okfejtés téves.
Arról már nem is beszélve, hogy amikor a nyomingerek mondjuk wh-val próbálnak lekvalizni major-re (volt rá rengeteg példa), és kiejtenek 1-2 félprofi csapatot, de a harmadikat már nem tudják, akkor a kiejtett csapatoknak se legyen hiszti? Ugyanezt az analógiát leírhatnám sima MM-re is.
-
Ironfist77
csendes tag
Sosem értettem ezt a hisztit a csalókkal kapcsolatban. Hiszen, ha jól működik a rang rendszer, akkor azonos szintű játékosokkal dobna össze (akik vagy csalással vagy anélkül vannak egy szinten a többiekkel). Szóval a csaló csak akkor okozhatna zavart, ha mondjuk éppen frissen vett egy csalást és pl.: silver 2-ből a csalással egyik pillanatról a másikra keresztkala tudása lesz. De ez csak pár meccsen okoz gondot, hiszen feldobja úgyis keresztkalába. De lehet, hogy valamit félreértek.
-
Tw3nTyFouR
tag
ne aggodj vannak csalók szép számmal, DM-be, könnyedbe, premiere-be is, twitch-en Loba és dimawallhack-et ha nézed ők mindig összefutnak velük, lobanjica FPL player szerintem őt nem kell bemutatni, simán lecsalják pár 100 pontért a meccset a csalók ... el lett ba..va az egész game ...
-
MikeWazowski
veterán
Én is befejeztem egy ideje a csalók miatt, de most elbizonytalanodtam... lehet a sok kihagyás miatt már nem is tudtam rendesen felmérni, hogy ki a pro és ki a csaló? Lehet mind csak pro volt.... én meg befejeztem... pedig mindenhol azt olvasni, hogy ebbe a játékba nincsenek csalók, mert a VAC profi cucc. Pedig 1.5 óta toltam, én meg akkor a prók miatt hagytam abba a CS-t
-
bager13
aktív tag
válasz
pRoject22 #77653 üzenetére
Pedig, ha csak a játékosbázis 14%-ka csalna az nagyon jó arány lenne. 10 alatti már rendkívül jó.
Ugye az eloszlást figyelembe véve, mint régió, rang, prémium, trust. Ez az érték az előbbiek kombinációinak hatására hol meghaladja a 20 %-kot, hol 10% alá esik.Nyilván egy non prime rang nélküli fiókkal nagyobb eséllyel kapsz csalókat és fordítva.
-
PeL
addikt
válasz
pRoject22 #77653 üzenetére
Én elengedtem már. Alapvetően nincs azzal bajom ha valakinek más a véleménye, csak az tud kiakasztani, mikor valaki bizonygatni akarja hogy márpedig nem úgy van az, mert ő mást tapasztalt és kb én vagyok hülyének beállítva annak ellenére hogy többen állítjuk ugyanazt, van videós bizonyíték stb.
Mindegy is, részemről zárom ezt a témát, leírtam amit szerettem volna, innentől csak passzív olvasó leszek, a játék már úgysem érdekel.
További jó játékot mindenkinek, bocsi ha netán valaki rossz néven vett valamit amit írtam, semmit nem szántam személyeskedésnek.
-
pRoject22
őstag
Engedd el, pár hónapja nekem is meglett magyarázva, hogy hülye vagyok és skill issue mert biztosan nincs csaló, hiába állítom, hogy 5 meccsből legalább 3-ban van csaló hol nálam hol az enemy-ben, ez csak skill issue
A komplett playerbase 14%-a lett már VAC által banolva, nyílván durva számolás de ha a 14%-a csal a játékosoknak akkor az egy meccsből több mint egy ember, ergo az 5 meccsből 3-ban van csaló számítás nagyjából állja is a helyét, sajnálom nagyon mert szívesen játszanék de így nincs értelme.
-
PeL
addikt
válasz
wjbhbdux #77651 üzenetére
Igen, főleg hogy senki sem tudja pontosan hogy működik, mit vesz figyelembe és mit nem, meg semmilyen visszajelzése nincs hogy hogy állsz vele, azon kívül ha rosszul, mert azt ugyan kiírja a lobbyban ha belép egy olyan player akinek nagyon rossz a trust factora (természetesen nem nekem írta, de láttam már ilyet mikor egy ismerős ismerőse belépett egyszer a lobbynkba, kiírta szép piros hátterű szöveggel), de azon kívül semmit.
-
PeL
addikt
válasz
Lacccca87 #77646 üzenetére
Aha. Mégis honnan kéne commendation-t kapnom, amikor átlag 20 meccsből 19-ben ötös premade teammel mentem játszani az összes CSGO / CS2-ben töltött ~4200 órám alatt? Amikor randommal mentünk, az esetek csak kis százalékában kaptunk olyan csapattársat / csapattársakat, aki tudta is hogy merre van arccal előre a pályán, épp ezért nem igazán játszottunk randommal. A random playerek 90%-ban oroszok, full retardáltak, egoból játszanak, nincsenek hozzászokva a csapatjátékhoz / nem tudnak csapatban játszani, aztán pl. mikor CT-ként harmadszor hal meg ugyanúgy Inferno B kocsinál azért mert kipusholja és lefutják a terrorok, nekiáll flamelni meg elthrowolni a meccset ahelyett hogy megpróbálna visszaállni passzívan védekezni. Nem, kimegy negyedszerre is meghalni ugyanígy. Ez csak egy példa volt, ezekről is holnap reggelig tudnék mindenféle sztorikat írni, számtalan ilyen volt. Volt olyan meccs is ahol két random volt, és a meccs felénél egymásnak estek mert nem tudtak megegyezni, hogy mit kéne csinálni, végül el is ment a meccs ezen. Na ezektől aztán várhatom, hogy commendationt adjanak, érted?
Bevallom én sem szoktam, egyrészt mert nincs mire a legtöbb esetben, másrészt egy kezemen meg tudnám számolni kb hányszor adtam valakinek, mert nem is tartom ezt a lehetőséget fejben, ahogy szerintem a játékosok 99%-a sem (nem kell magadat megint felhozni példaként, tudom, Te egy vagy abból az 1%-ból aki használja ezt a funkciót).
Mindenesetre akkor örülök neki, hogy neked ez a játék így is élvezhető, legyen benne sok örömöd és sikered továbbra is
. Én ezt már feladtam, nem hiszem hogy vissza fogok térni aktívan premierezni valaha is, max ha jön valami új láda akkor azt fogom sima competitive-en farmolni és ennyi. Addig is inkább eltöltöm mással az időmet. Ez már nekem nem éri meg. Sem idővel, sem idegzettel.
-
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #77647 üzenetére
Nem néztem teljesen végig a videót, de ilyen esetekben a detektált csaló ha jól tudom pihenőt kap, majd utána 99,9% os valószínűséggel jön a VAC is valamikor, de az biztos hogy nem tud újra játékot indítani, így feltételezem a résztvevők közül másvalaki csalt és bukott le mint akikkel a következő meccsben találkozott.
Ez egyébként megesik, hogy ugyanazt a playert dobja be melléd/ellened köv game-be. Én ezért szoktam 4-5p szünetet hagyni pl bármi miatt gyorsan kikapunk mert akkor tuti hogy sokan egyből kattintanak a keresésre és össze fog dobni (ez mondjuk függ az időszaktól is nagyban mert ha kevesen keresnek akkor nagyobb az esélye)
1 aspektusa még lehet annak hogy én kevesebb csalóval találkozom mégpedig az hogy mikor játszom, nagyon érdemes kerülni a Balkáni játékosok meg Oroszok csúcs idejét. Ami érdekes mert anno IRC-es warok esetében a Németek voltak a nagy csalók
.
Pl ha HO-ban vagyok és ráérek éppen akkor a délelőtti meccsek javarészt hulladék minőségűek, nem is nagyon próbálkozom már, de olyan délután 1-2 től már újra találkozni értelmes nyugati játékosokkal. -
bager13
aktív tag
válasz
goccer #77647 üzenetére
Én párhuzamosan több(cod, cs és stb..) multi fps-el is játszom. Itt látogatom is rendszeresen az adott game-ek topikjait.
Megfigyelhető, hogy mindegyikben ugyanaz a narrativa van. "Ebben a játékban a legtöbb a csaló", "nem ér semmit az anticheat", "a fejlesztők ennyi pénzből a csalók kiszűrésével is foglalkozhatnának" " rossz a hitreg" és így tovább a végtelenségig.SAJÁT tapasztalataim alapján, egyikben sem olyan tragikus a helyzet, mint ahogyan lefestik.
Nem tudom, hogy hogyan működik a Trust rendszer, mi alapján sorol feljebb, de ha egyedül megyek szinte soha nem kapok csaló vagy toxic playert. Viszont, ha haverokkal, akkor 4-5 meccsenként van vagy egy csaló vagy egy-két vérpisti.Szóval a trust rendszer miatt az álatalam játszott multi fps-ek közül ebben találkozom a legkevesebb csalóval.
Nyilván ez nem azt jelenti, hogy más ne szívna 2 meccsenként a csalók és a toxic játékosok miatt."Visszaolvasva láthatod, hogy megemlített én is a csalókat. Igen volt egy iszonyat szar időszak az év elején amikor tényleg tarthatatlan volt a helyzet, aztán jött egy k.nagy bann hullám (többrészletben), ki is tisztultak a game-ek.
CS 1.6 óta nyomom online és se az IRC-es korszak war-jainál sem most nincs jelentős különbség a csalók mennyiségében (leszámítva 1-1 időszakot amikor egyik másik fele hajlik a mérleg) és mind1 hogy premier vagy mm-ről beszélünk. "
Ezt teljesen mértékben adom, amit a kolléga írt. -
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #77646 üzenetére
Te most miről beszélsz? Múltkor még a profik is csalnak Lanon szöveget nyomtad, most meg nem hiszel a szemednek a videón? Tök mindegy, hogy azért vannak jobb meccseid mert több a commendationöd (nem hiszem), vagy azért mert alacsony rangban vagy, a tény az, hogy amíg neked játszható, addig más legit playernek meg nem. Ezt megkérdőjelezi ostoboság / bunkóság. Nem a soft csalókról van szó, hanem akik spinelnek látványosan, és ha a fórumtársnak nem hiszel ott a videó hogy match cancelled és visszakapja ugyanazt a csalót, ennyit ér az anticheat. Ez nem azon múlik, hogy ki mit hisz magáról, hanem hogy be tud-e azonosítani egy spinbotot. Hozzáteszem az én meccseimen 17-18k-ban sincsenek spinbotosok, de attól még nem vagyok hülye, látom mi megy a top 1%ban, látom hogy a global ranglistán 1000-ből kb 3 ismert név van, a többi noname csaló, még azután is hogy tavasszal tisztogattak.
-
Lacccca87
addikt
Az hogy miből jött elő a túlbecsülés az pont a leírt szöveg stílusából. (ez utóbbit most is megerősítetted).
Vegyesen szoktunk játszani Premiert és sima MM-et.
Korábban (CSGO), javarészt soloban jutottam fel Global-ba úgy hogy SMG-vel funoltam szinte, most Sherif és Sas szinten játszogatok amitől magasabb rankot nem nagyon láttam még, Premierbe 17-20K között ingadozok, mikor hol.Továbbra sem azt állítom hogy nincs csaló a játékban, hanem azt hogy messze nem indokolja a helyzet hogy itt mindenki nekiálljon sírni hogy játszhatatlan. Nálam kb 10 meccsre jut 1 amibe csalnak. (pl tegnap pont velünk volt, jól ki is basztuk, szerencsére soloba volt így könnyen meglett a szükségesszavazt szám.)
Ahogy te is fogalmaztál, nem farokméregetés, de kíváncsi lennék mennyi dícséreted van, mert az alapján is kalkulálódik a trust faktorod. Nekem 56/46/45, nem sok de érezhetően más ellent dob be amikor olyan ismerőssel játszok akinek 10 körüli van meg akinek mondjuk hasonló az enyémhez.
-
PeL
addikt
válasz
Lacccca87 #77644 üzenetére
Semmiféle öntúlbecsülés nincs itt, nem is értem hogy jött ez most elő... Lenne egy kérdésem. Mekkora Premier ELO-ban játszol? Csak mert én 500 pont híján 20K-n voltam, ami elvileg már global szint itt CS2-ben, legalábbis amíg nem csaló vs csaló meccs volt minden meccs 18000 felett. Nem e-farok méregetésképpen írtam le, félre ne értsd. Viszont ezen a szinten, mielőtt letöröltem a játékot, szó szerint minden meccsen csaltak, volt hogy egyszerre többen is. És nem, nem az olyan sunyi kis sz@rháziakról beszélek, akik végig titkolni próbálják hogy csalnak, mert ilyen is sok van, akár hiszed akár nem. Hanem azokról, akik tisztában vannak azzal ami a videóban is elhangzik, hogy sosem lesznek kibanolva, és már az első körtől scouttal végig bunny hopozva lőnek fejbe egy golyóval öt embert. Ezen mit becsülök túl szerinted? Mikor esélyt sem adnak a meccsen úgy le pörgőaimoznak végig?
Tényeket írtam le, a videó amit linkeltem, ott vizuálisan is látod mi történik manapság egy random Premier meccsen 18000 felett, alátámasztva az én tapasztalataimat is. Trust factor nincs, vagy legalábbis a hatása manapság teljesen hatástalan. Vagyis nincs. Ahogy az egész VAC is csak egy legenda, mert érdemileg semmit sem csinál. Amit igen, azt is rosszul, mert akit kirak, simán be queue-ol a következő meccsre, ahogy a videóban is látszik ahol a meccs félbeszakadt mert a VAC szerint talált csalót, aztán LOBA visszakapta ugyanazokat a csalókat a következő meccsen. Az ő csapatában lévő csaló még azt is látta, hányan fognak csalni ellene még mielőtt a meccs elkezdődött volna. Az 5€-s csalás még ezt is megmondja, a VAC meg még akkor sem rakja ki az illetőt ha 45 fraggel zárja a meccset 100% HS rate mellett
Ez is kemény. Az hogy Te nem így látod a dolgokat annak legfeljebb három oka lehet:
- Nem Premier-t játszol (Sima competitive-ben is lényegesen megnőtt az efféle pörgő aimosok száma mióta elérhető a map szerinti global szint)
- Premier-t játszol de kicsi az ELO-d
- Elhiszed hogy mindenki jó a játékban, ami nettó hülyeség, főleg alacsonyabb szinteken -
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77643 üzenetére
Az a baj hogy azok az álíltások amiket te leírtál sajnos köszönőviszonyba sincs azzal amit én állítottam.
Visszaolvasva láthatod, hogy megemlített én is a csalókat. Igen volt egy iszonyat szar időszak az év elején amikor tényleg tarthatatlan volt a helyzet, aztán jött egy k.nagy bann hullám (többrészletben), ki is tisztultak a game-ek.
CS 1.6 óta nyomom online és se az IRC-es korszak war-jainál sem most nincs jelentős különbség a csalók mennyiségében (leszámítva 1-1 időszakot amikor egyik másik fele hajlik a mérleg) és mind1 hogy premier vagy mm-ről beszélünk.Amiről én beszéltem az az hogy itt (és más frumokon) rengetegen hajlamosak túlbecsülni a képességeiket ami alapján hibásan vonnak le következtetéseket mások játékáról. Mivel mindenki magából indul ki így én is csak magamat tudom felhozni példaként (aki egyébként vagy SMG vel rohangálok vagy AWP-vel jáccok) mint akire rengetegen mondják hogy csaló pedig nem és én is már csak heti 3-4 meccset játszok.(érzem is a teljesítményen).
Illetve másik aspektus hogy javarészt a trust faktorodnak megfelelő társaságba dob be. Azért az nagyon számít. Én szoktam érezni hogy ha egyedül megyek akkor jelentősen jobb minőségű csapattársakat rak mellém mint amikor olyna ismerősök is csatlakoznak akik kevesebbet játszanak és negyedannyi ajánlást/dícséretet nem kaptam mint én.Összeségében természetesen mindenkinek részben igaza van, mert semmi sem fekete és fehér, de én nem érzem olyan gyászosnak a helyzetet hogy azonnal törölni kellene vagy hogy játszhatatlan lenne.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #77641 üzenetére
Viszont ebben az esetben a csalók problémáját bagatellizáltad, amit PeL írt pedig kapásból lehülyeségezted, nyilván a youtuber videója is vagy kamu, vagy egyedi eset - ahogy hozzáálltál a felvetett problémához, semmiben sem különbözik a PC-sek eszközkészletétől.
Amúgy pedig szimpla casualt nehéz úgy találni, hogy ne legye legalább egy ember, aki már előre rátart a fal mögött jövő ellenre (igen, látja hogy jön, és nyilvánvalóan wh-zik) - és ez nagyon nem normális dolog, tekintve, hogy amennyi pénzt a Valve keres a CS-vel, egy rendes csalószűrés simán beleférne a költségvetésbe.
Lehet mondani, hogy aki ilyet tapasztal, biztos toxikus, sokszor reportolt, azért kap ilyeneket, menjen mindenki haverokkal tízes mixet - de ez olyan, mint visszajárni abba az étterembe, ahol a pincér beleköpdös a levesbe - csak megerősítjük a helyet ebben a magatartásban. -
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77640 üzenetére
Rohadtul divatos lett ez a kifejezes, csak eppen ide nem illik.
Gondoljon mindenki amit akar csak eppen latjuk hova vezet ez a nagy PC-ség. -
Lacccca87
addikt
Ez amugy netto hülyeség. Kb az osszes streamer kirakja hogy "unplayable" csak hogy legyen plusz kattintás.
Teny hogy vannak csalók, de messze nem olyan gaz a helyzet mint pl év elején volt.
Aztan ha minden apróságon felhuzod magad és 2 hetente törlöd akkor nem csoda, hogy nem megy es hajlando vagy olyan helyzetekbe is csalast latni ahol szimplnal jobb/gyakorlotabb az ellen.
-
PeL
addikt
válasz
Lacccca87 #77636 üzenetére
CS2-es tiltás volt az.
https://www.youtube.com/watch?v=43cNvEY7c8k
Érdemes végignézni, főleg a felétől kb. Maradjunk annyiban, nem bántam meg hogy 2 hete letöröltem ezt a szart a gépemről.
-
Lacccca87
addikt
Másik VAC-ot használó játékba kapta a tiltást. Sajnosa VAC nem globális tiltás a multiból. Régen még at hittük hogy engine ban-t jelent (aonos motort használó játékokból mind kitiltásrakerül) de nem, csakaz adottjáték amiben csalt. Én speciel mindenről letiltanám ilyenkor.
-
PeL
addikt
Úgy tűnik már a VAC ban-t is meg tudják a csalók kerülni, 0 napos VAC ban van a csávó accján, de ugyanúgy nyomja a CS2-t.
-
phenomHUN
senior tag
Attól függ, hogy milyen itemek és mekkora összegről van szó, ha nagyobb akkor kicsivel buff ár alatt próbáld meg eladni peer-to-peer marketen igazi delláért, ha kisebb akkor meg egy steam sale alatt áruld ki steam marketen és pl. aprón áruld a játék gifteket a store-os árnál olcsóbban.
-
csurenzoo
aktív tag
Nektem mi a véleményetek erről a Loving Eye (HOLO) stickeres buliról ? Megéri befektetni vagy nem lesz ebből semmi ? hltv.org
-
goccer
aktív tag
válasz
phenomHUN #77625 üzenetére
Igen az elég szép eredmény, csak kérdés, hogy a következő 5 év hogy fog kinézni. Lesz-e a 15k-ból 450k, vagy akár 30k? Most éppen annyira nem jó a piaci hangulat. Játékos szám stagnál jó indulattal is, ládanyitások száma csökken, alig van új content, cheater probléma stb. Aztán lehet jövő héten kiadnak egy új operationt és fordul minden.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
-secret- #77623 üzenetére
Nem nagyzolásból írom, 5 éve "fektettem" be kb. 500 eurónyi összeget csgo cuccokba. 80%-a láda, 15% kapszula és matricák, a maradék playskin. A ládáim ára idővel fixen nőtt, pár centes árról a néhány eurósig, így ér az inventory közel 15 ezer eurót: ezt jelentősen így nyilván a ládák drágulása hozta, annak ellenére, hogy a matricák és kapszulák egy része is bőven 10x-ezték az árukat, míg a skinek csak pár tíz eurókkal érnek többet. Én simán kitartok mellettük, amíg nincs jelentős változás a market környékén. Néha azért persze ránézek a hírekre és a marketre. Jelentős drágulást nem gondolnék már, bár ki tudja ezt is megjósolni. Ha kellene valami halaszthatatlan dologra költeni, ezt viszonylag gyorsan pénzre is lehet váltani. Szóval szerintem csak a HODL
-
goccer
aktív tag
-
Sziasztok!
Buta kérdés de a CS:GO ládák árai szerintetek fognak még feljebb menni?
1-2 centes ládáim most 2-300 eurot érnek.
-
cettlee
őstag
halo!
1 hete nem teljesen fluid a grafikám, mintha kevés lenne az fps vagy laggolna, de az fps 400+ és offline is szar. Nem állitottam semmit, de jöttek patchek. Valaki találkozott ilyennel? -
goccer
aktív tag
Nekem mostanában 16-17k körül egész játszható, blatant cheatert tavasz óta nem láttam, csak nagyon inkonzisztensek a rangok... Néha 15k körüli faceit lvl10-eket látok, mellette meg ott van 17k-n a csgo-DMG szintű játékos. Április-májusban valóban a 15k is hvh volt.
Nem akarom védeni a valve-ot, de abban van ráció, hogy ha csinálnának is valami komolyabb anti cheat update-et, azt nem teszik bele a changelogba. Nyilván a cs-n dolgozó 3 fejlesztő nem fog csinálni semmit, csak azt mondom, ha csinálna sem lenne egyből nyilvánvaló.
Amúgy ha kell drop, szóljatok, dobok
(elvileg mára fixelték)
-
PeL
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77615 üzenetére
Nem lenne az, de láthatóan nem történik semmi az ügyben, semmi infó nem jön, feltűnően mélyen hallgat a Valve. Néha eleresztenek 1-1 ban wavet hogy a hülyének is szemmel látható top1000-ből kipurgálják a lejátszott 80 meccs 98%-át megnyerő full blatant 30.000 ELO-s csalókat, lejjebb viszont ami nincs szem előtt, kb semmi nem történik. Vagy ha igen, semmit nem érzünk meg belőle. Én már teljesen elengedtem, premiert már nem is játszok azzal a szándékkal hogy előre lépjek ELO-ban, mert ha sikerül is 1-1 meccset megnyerni, a következő kettőn szinte tuti hogy lecsalnak zsinórban és bukom a vért hugyozva megszerzett pontokat, aztán hosszú távon ez az állandó mókuskerék szépen visz lassan lefelé. 19500-ról már 16200-ig visszaestem így. Eddig azt mondták 20K felett csalnak leginkább, már 16-17000 körül is gyakran HVH meccsek vannak.
Aki komolyabban akar játszani, jelenleg kb csak Faceit-en tud, meg a többi nagy E-sport liga berkeiben, ahol van legalább olyan szintű anti-cheat ami valamit megfog egyáltalán, vagy a sok reportot kapó embereket legalább manuálisan felülvizsgálják és kib*sszák ha kell. Kb 2 hete egyik premier meccsen pont egy magyar csaló volt ellenünk, váltottam vele pár szót meccs közben, azt állította már 7. hónapja csal folyamatosan, és biztos benne hogy nem is lesz banolva. Én ott ezt olvasva döntöttem el hogy amíg nem csinálnak valamit az anti-cheattel, nem fogok többet premierezni.
-
PeL
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #77612 üzenetére
Ennek a játéknak igazából már teljesen mindegy. Már sima competitive-ben, sincs olyan meccs, ahol nagy eséllyel ne csalna valaki, DM-en is egyre több csalót látni. Tegnap is nyomtunk három meccset a heti drop miatt, négyes premade lobbyban, első meccsen nem tűnt fel semmi, azt hittük tiszta meccs volt, aztán második meccsen visszakaptuk ugyanazt a randomot magunk mellé akit az elsőn, itt róla kiderült hogy végig csalt mellettünk mert az enemy elkezdett írogatni hogy csal, érdekes módon eleinte mikor meghalt valaki közülünk akkor nem csinált semmit mert tudta hogy láthatjuk, aztán mikor már folyamatosan anyázta az ellenfél, már semmi nem érdekelte, glockkal rohangált és darált vele mintha egy P90 lenne a kezében, semmi újratöltés, végtelen golyóval, irreális lövés sebességgel. Ez már gyakorlatilag a meccs vége fele volt. Amúgy végig WH/aimozott kb. előtte mindkét meccsen, mint kiderült.
Eztán mentünk még egy meccset, enemybe warmupba egyik 90 órás accnak kiosztottam egy elég gusztustalan egygolyós desert eagle fejest, ketten futottunk a T kezdő felé, jött ugyanaz a gyerek, futásból leültetett mindkettőnket 1-1 deagle fejessel, én már ott warmupban megmondtam, hogy na ez tuti elkezd rage hackelni
Láss csodát, tényleg tolta végig, eleinte csak soft aimmal, aztán 10-10-nél írogattuk neki, hogy csalással is mekkora bot szar, meg hogy az aim assistja kevés lesz, már nem érdekelte semmi, futásból - füstökön - falakon át elkezdte lődözni a scout fejeseket mindenkinek. Ekkor már egy másik gyerek is bekapcsolta, az is ugyanezt csinálta enemybe.
3/3 meccsen csaltak. Ha eleinte nem, akkor is bármelyik pillanatban rád onolják menet közben akkor is ha simán csak ülteted őket semmi extra fragekkel, mert rád fogják hogy csalsz és ez elég ürügy nekik rá. A heti dropot alig lehet már kifarmolni, múlt héten is 6 meccset kellett lejátszanom (máskor simán 3 meccsből + 1 DM-ből megvan a drop) hogy kiszedjem a szaros 0.20€-t érő ládámat.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Nálam most az új nvidia driver kavart be. Nem lehet 75hz fölé állítani a képfrissítést...
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
Blackhole13 #77610 üzenetére
Semmi.Nálam ugyanolyan mint volt eddig.
-
Blackhole13
senior tag
Volt most valami jatekmenetet komolyabban meghatarozo update? Mentem egyet, de olyan, mint amikor sourceban teljesen szet voltak esve a hitboxok es osszevissza adott be dolgokat.
Pedig nehany honapja mar egeszen jonak tunt. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Lacccca87 #77608 üzenetére
1.6 alatt már eleggé szétgányolt engine volt a CZ meg a steamre átállás miatt.
1.5 még gyönyörűen adta az 1 golyós fejeseket..
meg az 1.3 amikor pontos volt a dezi ugrálva is
volt az a WWCL plugin az 1.5 servereken, ami lezárta a konzol cfg babrálást, az volt a leg LANközelibb online CS élmény valaha.
-
gtamate2
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77602 üzenetére
Csak annyira sz*r, mint amennyire az összes játék manapság
Az igazság, hogy az új motorral jött egy csomú új hiba, amit a korábbi verzióban már fixeltek. De ez ilyen, túl sok újdonság van a játékban, sajnos tökéletes nem lesz soha sem, mert emberek csinálták ezt is. -
wjbhbdux
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77602 üzenetére
Május eleje óta megy a Deadlock zárt tesztelése, azt fejlesztik most komolyabban.
Onnan talán ide vágó infó, hogy a dx11 elhagyására készülnek a motorból, úgyhogy érdemes lehet idővel Vulkanra szokni CS-ben is.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Még mindig nevetségesnek tartom ezt az egészet.Most már lassan egy éve van CS2, és még mindig félkész. Ha egy egyszemélyes fejlesztő által készített szerelemprojekt lenne, egy szót sem szólnék, de a Valve csak a CS skinek kereskedelmén egy csomó pénzt keres (és most sokkal kevesebbet annál, ha CS2-ben annyi tartalom lenne, mint amennyi a GO-ban volt)
Szóval pénz lenne rá, a motiváció is meglenne a fejlesztéshez, mégis láthatóan nem akarnak egy százfős fejlesztői stábot ráállítani.
Igaza lehet azoknak, akik azt mondják, hogy Gabe mostohagyerekként kezeli ezt a játékot, mert nem házon belüli fejlesztés volt, hanem külsős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest