Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
Bence942 #77395 üzenetére
Senki nem emlitett itt grafikat meg reszletesseget. Az inputlagot rengeteg minden befolyasolja es egy bizonyos fps szint felett tobbet profitalsz a konstans fps bol (bizonyos szint szerintem min 240 eddig kb érzékelhető a jatek viselkedese felteve ha megvan hozza a kello keprissitesű monitorod) mert simabb a frame time es akkor jobb erzetre a jatek is. Viszont ha olyan helyzetben vagy hogy nagy az fps ingadozas akkor jobb korlatozni bizonyos szintre, kulonben rettentoen zavaro lesz az eltero reszponzivitasa a jateknak.
Fentiektol fuggetlenul en nem szeretek pixelhalom között 4:3 as ratioval jatszani. Ha ezt akarnam akkor megyek 1.6 ozni, vagy source vagy lehetne meg sorolni.
En szeretem ha kinéz valahogy a jatek, es mivel nem profi szinten akarok jatszani igy kompromisszumus beállítást is hasznalok hogy a 240 es minimum nalam is meglegyen mert 240hz a monitor es igy all ossze az egesz egy jo élménnyé (mar amikor a csalok nem tosszak szet), de ahogy mondtad mindenkinek megvan a lehetosege a dontesre hogy szeretne. -
vigyori78
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Elkezdtünk Faceitezni mert a sima CS2 az katasztrófa. Olyan problémám lenne, hogy Faceiten droppol a játék, csak akkor ha Faceit meccset megyünk, ha sima CS2 meccset akkor nem.
Faceiten kb 10-20 másodpercenként megakad a játék.
Mitől lehet ez?
Előre is köszi. -
Bence942
tag
válasz
Lacccca87 #77394 üzenetére
miről beszélsz? egy fps játékban szerinted mi a legfontosabb? a grafika szerinted igaz?
meg hogy a gránát hogy robban az arcodba milyen részletességgel , meg hogy a homok hogy repül a pályán? na mind1 nem veszekedni jöttem te biztos jobban tudod tiéd a döntés (és még szavazhatsz is) szóval elengedtem köszi a segítséget helló
-
Lacccca87
addikt
válasz
Bence942 #77389 üzenetére
Felesleges engedni maxra. Min 120 amire erdemes korlatozni (felteve ha nem tudja tartani a gep a 120 at stabilan) ezen felul pedig a monitor frissitesre korlatozni.
Ha nagyon tud ingadozni az zavaro lehet. Pl amig nem volt lecserelve a cpu a gepben addig 70-200 között szórt rendesen jelenettol fugoen, es nekem pl zavaro volt mert 70-100, 100-140, 140-200 kozott zavaroan valtozott az eger viselkedese.
-
Bence942
tag
válasz
Találtgyerek #77374 üzenetére
de ne legyél buta
azonnal írd be hogy fps_max 0 mert kitépem a hajam
ddr5
-
Lacccca87
addikt
válasz
bepken #77386 üzenetére
Sajna a szunet (balhe) miatt bealudtam.
Bennem egy kerdes merult fel. Ha nincs ez a szunet vajon a mouse be tudja huzni a vertigot? Mert ahogy en láttam eléggé megtalaltak a ritmust (5:0 utan) lattam lehetoseget abban hogy ct oldalon folytassak a feltámadást.Egyebkent meg nekem is ez a velemenyem. Lehet utcara menni szervezetten, es ugy talan elerni valamit de ezek a megmozdulasok egyertelmuen csak a 5p hirnevre mennek nem az eredeti célért.
-
bepken
veterán
válasz
Golden9 #77385 üzenetére
megint a szokásos gambling ellenes balhé....amit valahol megértek, de a szélsőséges viselkedésben akkor sem hiszek. undorítónak tartom és ebből adódóan a célját se éri el szerintem, semmilyen területen. (lásd.: felbecsülhetetlen értékű műtárgyak festékkel meg levessel leöntése, vagy különböző testrészek odaragasztása)
felszaladt pár idióta, pofozkodtak, őrjöngtek, konkrétan szétbaszták a PGL trófeát...ilyenek.
egy értelmes magyar összefoglaló: [link]
-
Lmh
őstag
Szépen borult eddig a papirforma. A nagy donto eselyesek ki is estek
-
bepken
veterán
és a szélsőségesek ide is beszivárogtak, hogy szétcsesszenek mindent a saját "értékrendjük" szerinti igazságra hivatkozva...jár a keksz.
btw...rip mouz :/ őszintén szólva nem tudom, hogy mi volt ez a tegnapi meccs, mintha nem is ugyanaz a csapat játszott volna. épp amit korábban írtam, hogy fejben mennyire ott vannak még hátrányban is a srácok...na most ez valamiért nem volt meg. sajnálom tényleg, mert előtte pedig tényleg szó szerint szárnyaltak és aprítottak sorra mindenkit és szerintem tényleg benne volt akár még a major győzelem is.
-
Spet
addikt
Na akkor ugy nez ki marad a nagy csapatos donto osszehozatal.
-
bepken
veterán
válasz
Shkiz0 #77377 üzenetére
nyilván legtöbben Spiritet tették meg, de amúgy én azért valahol sejtettem, hogy rögtön első major-ön túl szép lett volna az, hogy az öreg donk mindenkit a földbe döngöl. szemtelenül fiatal és kétségtelenül tehetséges. simán el tudom képzelni, hogy legközelebb összejön neki
az most más kérdés, hogy egy felspannolt FAZE ellen hogyan fog boldogulni a MOUZ? a hltv statok alapján úgy látom, nekik a FAZE a "mumus"....
-
válasz
MikeWazowski #77375 üzenetére
Ez a faze valami hihetetlen. Szétszopatják a népet csoport körben, kikapnak mindenféle jött-mentől, most meg megint megszívatják a fél világot, mert kb ahogy láttam a pickem-et a többség Spiritre tette.
-
bepken
veterán
hát ez az elejétől a végéig egy nagy érzelmi hullámvasút volt...
-
bepken
veterán
eléggé úgy tűnik, hogy a FAZE kirobbanó formában van, lehet hogy donk ma hazamegy?
(nehéz nem a FAZE-nek drukkolni amúgy....de a Spirit-et tettem meg győztesnek
)
-
Bence942
tag
Hello engem olyan valakinek a konfigja érdekel hogy i7 14700kval milyen fpst tud produkálni eme professziónális alfában lévő játékban?
-
Attix82
addikt
Üdv.
Eddig nem DX 12 volt a játék? Most látom, hogy DX 11-en fut.
-
bepken
veterán
MOUZ szerintem most kellőképpen jól működik. nem mondanám, hogy simán hozzák a meccseket, de valahol a meccs egy pontján nagyon határozottan torkon ragadják az ellenfelet és onnantól nem eresztik míg csak lélegzik. másik pedig, ami számomra nagyon szimpi, hogy nem törnek meg hátrányban sem. bízzunk benne, hogy a döntőben is helytállnak, én őket tettem meg győztesnek
@goccer - valószínűleg nem is logikus döntés igy tippelni, meglátjuk
-
bepken
veterán
akkor ez egy MOUZ vs. Team Spirit döntő lesz?
-
goccer
aktív tag
válasz
Találtgyerek #77356 üzenetére
Styko bevétele.Top20 játékosok meg nyilván ennél többet.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Találtgyerek #77358 üzenetére
ha háromszur újjászületsz se keresel fele annyit pénzt se nyugdíjig mint ők 3-4-5 év alatt
-
Találtgyerek
veterán
válasz
MikeWazowski #77357 üzenetére
Nem gyenge. Mondjuk nyugdíjig nem tudják űzni az ipart.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Találtgyerek #77356 üzenetére
Viszonylag jól....
[link] "Ropz buys Porsche 911 Turbo S with a starting cost of €270,000" -
Találtgyerek
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77354 üzenetére
Mennyit keres egy ilyen profi játékos?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #77354 üzenetére
Köszönöm!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #77353 üzenetére
A tárgyalásokról és a sikerekről:
„Furcsa volt. Azt gondolom, onnan indult a dolog, hogy a FaZe nem igazán akart belevágni a tárgyalásokba. Most már tudom, hogy ők egyszerűen így szokták csinálni és nagyon sajnálták is a dolgot, de a szerződésem már lényegében lejárt, mire beszélgetni kezdtünk. Technikailag valamikor szeptemberben járt le a szerződésem. Annak idején a Liquidben már hat, akár hét hónappal korábban elindultak a tárgyalások, míg a FaZe-zel hetek voltak hátra a szerződésem végéig. Egy hónapon át nem kommunikáltak velem erről és ebben a hónapban, valamikor a közepén mondtam azt a FaZe-nek, hogy nézzétek, kapom az ajánlatokat, tudnom kell, hogy mi történik, hogy maradhatok-e vagy mi lesz. Mire választ kaptam, addigra igen mélyen benne voltam a tárgyalásokban a Vitalityvel és a Liquiddel.
Nehéz volt. Sydney előtt hoztam meg a döntésem, ugyebár szeptember előtt történtek a tárgyalások, még azelőtt, hogy versenyeken játszottunk volna. A csapatom már tudott erről Sydney előtt, ezért is volt nagyon furcsa a sok sikerünk. Mondhatni, ez volt az igazi CS-s utolsó tánc [utalva a Chicago Bulls 1997-98-as szezonjára és az arról készült dokumentumfilmre], mert a csúcson ért véget. Ami nekem fontos volt, hogy a csapat tagjai ne érezzék rosszul magukat azért, ami történik. Biztosan szomorúak miatta, de ők is tudják, hogy hatalmas dolgokat értünk el együtt. Kijátszottuk a Counter-Strike minden szintjét, szóval még sokáig meg fogom becsülni ezt a csapatot, valamint nem tervezem elveszíteni őket barátként sem.”A döntés meghozásáról:
„Nem volt mindig egyszerű. Néha kételyeim voltak és megkérdeztem volna, hogy vissza lehet-e még fordulni vagy hogy mennyire köteleztem el magamat? De nem lehetett. Sokkal korábban kellett volna visszacsinálnom, még azelőtt, hogy bármilyen versenyt is nyertünk volna és a CS2 előtt nem teljesített olyan jól a csapatunk. Úgy érzem, hogy a csapatoknak van egy szavatossági ideje, hogy meddig lehetnek még jobbak. Talán az én hibám, hogy nem hittem abban, hogy az új játékban jobbak leszünk, de olyan csapatot akartam, aminek fiatalabb az irányítója és a magja, szóval hosszútávon is működik. Karrigan a legjobb most, de ne felejtsük el, hogy 33 éves. Lehet családot akar majd alapítani vagy akármi mást csinálni, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan bele akar vágni ebbe is. Az esportolók elég nehezen küzdik le az idő múlását, szóval valami fiatalabbat, hosszútávon is működőt akartam.
Még mielőtt Sydney véget ért volna, 100%-osan meg kellett erősítsem a döntésem. Emlékszem, volt egy este, azt hiszem az elődöntők előtti este, amikor azt mondták, hogy hajnali ötig döntenem kell. Ott ültem a hotel előtt, ránéztem a telefonomra, már hajnali négy volt és közben nagyon mélyen elmélkedtem arról, hogy mégis mi a fenét csináljak. Nagyon át kellett gondoljam. De végül ott és akkor dőlt el, hogy a Liquidet választom. Őszinte leszek, nehéz volt, mert hiába mondtam a verseny előtt nekik azt, hogy határozott vagyok, a fejemben ez addig nem dőlt el. Csak a megérzéseimre hallgattam korábban, amikor a karrierem következő lépéséről döntöttem.” -
Spet
addikt
Eternal Fire-től, hogy kapott ekkora zakót a Faze?
-
LazarMk
csendes tag
Nekem kedvenc marad. Ugye egy darabig meg volt szűnve a játék, de újra kiadták, így most AVA Global néven van az új. Persze sok szempontból bele lehet kötni, mert folyamatosan fejlesztik meg variálnak benne, meg van néhány régi pro játékos is akik ellen nem könnyű.. de vannak benne versenyek is.. Igaz annak közelébe sem jutok. Lehet kickelni, reportolni, van beépített képernyő videó felvétel opció. A weboldalukon minden hónapban vagy hetente kirakják hogy milyen accountokat bannoltak. Nekem azért tetszik főleg mert a régit is nagyon szerettem.. így ehhez tértem vissza. A bombás mappok élménye számomra mérföldekkel nagyobb mélmény mint a Cs go vagy source volt anno..Sok embernek azért nem tetszik, mert amikor bekerülsz egy ismeretlen pályára ami számodra ismeretlen, és 0 órával, akkor ugye hátránnyal indul először minden új mert nem ismeri a pályákat..Érdemes youtubeon megnézni pár gameplay videót. (Ava global gameplay 2024) Van pár ember aki streamelni is szokott..Anno tényleg rengeteg hacker volt. Most gyönyörűen könyörtelenül bannaolják a hackereket, így a nagyobb rankon lévő playerek között szinte kizárt hogy bárki hacker legyen.. Amit emlegetnek néha az ugye a macro, hogy lehet van aki használja, de olyan hackerek akik régen voltak, már nincsenek.
Jóenne pár új magyar játékos.. Összesen 4 magyar játékosról tudok jelenleg a játékban 😄
-
Z0C!
őstag
dettó.
1100órát beletoltam, kala 2ig mentem...aztán egyre több csaló, egyre több retardált csapattag..publikon meg ahh..török, arab, orosz kisfiúk akik azt se tudták merre van előre...
ilyen-olyan emberek jelöltek be mert trade-lni akart meg skinneket cserélni...
aztán szép lassan felidegesített a játék...
Azon a szinten voltam mint a német kissrác[link]
-
Lmh
őstag
válasz
LazarMk #77342 üzenetére
Fúú régen nagyon szerettem azt a játékot. Úgy 10 éve, vagy több
Mármint a sima AVA-t.
CS-skillel elég jól tudtam érvényesülni jóideig. Precíz fejlövés lelőtte a sisakot, utána sima ügy volt megölni az embert, de az akkori játékosok közül kevesen tudtak olyan pontosan lőni. Aztán jött a sok csaló...szokásos...
Meg valahogy unalmas lett, valamit farmolni kellett volna h jó legyél, meg talán fizetni is midenféle xarért....nem emlékszem már.
Most ennyire jó lett az új? Annyira nem jók az értékelései. -
LazarMk
csendes tag
Üdv mindenkinek!Tudom, hogy ez CS2 topik, de azèrt írok ide pontosan mert ez a topic fórum màr règóta megy, ès szeretnèm ha sok CS2 magyar játékos látná!!Van egy magyar clanom (-HUNGARY-) az (A.V.A Global ) játékban, ès nagyon kellene sok magyar jàtèkos, ès ti vàgjàtok, az egèszben benne vagytok, ezèrt kèrlek töltsètek le ès go!!Èn sajnos hiàba jàtszok (1000) óra óta kb, nagyon bèna vagyok a nevem (Szupernoob) de pontosan ezèrt kellene segítsèg jó magyar jàtèkosokkal!!!Bombàs map, kiràly fegyverek , Egyedi csapat map (custom map) ami azt jelenti, hogy tudsz csinàlni sajàt meccset jelszóval vèdett pàlyàt ahova az lèp be aki tudja a jelszót.De Nagyon sokfèle jàtèkmód, női ès fèrfi karakterek stb stb.Jàtèk kinèzetre nekem kedvenc..pedig règen sokat toltam a Cs go-t..előtte nagyon sokat Cs source..de ez maradt a kedvenc..Szóval azèrt írtam ode mert jàtèkosok kellenek!!Gyertek!!Aki belèp jelöljön ismerősnek!
( Szupernoob ) -
chungee
addikt
Sziasztok!
LG UltraGear 27GP850-B monitoron hogyan tudom bekapcsolni a HDR-t és a Motion blur-t -
bepken
veterán
válasz
Zimmi91 #77336 üzenetére
és amúgy tényleg egész magabiztos játék volt, akarták azt a továbbjutást (igazából sosem szurkoltam még nekik, de most izgultam értük)
utolsó meccs nekem már mindegy, milyen kimenetelű, ettől függetlenül nem tudok a FURIA-nak drukkolni most valavogy.... szóval hajrá SAW!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Találtgyerek #77333 üzenetére
narrátor: de megverték
-
bepken
veterán
válasz
Találtgyerek #77333 üzenetére
most jön a 3. map, meglátjuk
-
bepken
veterán
Imperial meg tudja verni szerintetek a GL-t?
csak mert ha nem, akkor sajna buktam a gyémántot...
-
miazmá
tag
Arról lehet tudni valamit hogy miért nem bannolják a teljesen nyilvánvaló csalókat sem az utóbbi hetekben?
-
csurenzoo
aktív tag
Mi történt, hogy a Paris kapszulák árai így beestek ?
-
miazmá
tag
válasz
-=Vacsek=- #77318 üzenetére
Nekem 2-3 hete azt csinálja hogy ha le tálcázom a játékot és vissza akarok lépni akkor elkezd ugrálni a kép a játék és az asztal között és nem is tudom bezárni csak feladatkezelőből.
Nem telepítettem új programot szóval valamelyik win vagy cs update zavar be. -
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
CirrMee #77320 üzenetére
Billentyűzetet nem tudom hol tudnám ellenőrizni, elvieleg azt a win jelzi, ha bevan ragadva nem?
Programoknál eltávolítottam most mindent ami friss volt, reméljük ez megoldja.Egyébként hiába indítom újra a gépet és csak a steam cs fut akkor is csinálja. Gép indításakor is szinte minden tiltva van.
-
CirrMee
addikt
válasz
Tippek:
1.: beragadó (vagy egyéb problémával küzdő) billentyűzet
2.: háttérben garázdálkodó szoftver.Nézd át, mi került fel az utóbbi időben a gépedre. Nálam pl a Microsoft PC Manager volt pár hónapja...
-
mepet
addikt
válasz
Ugy hangzik, mintha masik program okozna. Nekem windows 11 alatt a teamspeak3 okozott hasonlo hibat, pl. egyszercsak jatek kozben random megjelentek a ts3 tooltipjei a kepernyon, amikre mintha ra is lehetett volna kattintani. Azt a megoldast talaltam, hogy minimalizalni kell a ts3 ablakat a talcara. (Ez igy hulyen hangzik magyarul, ugy ertem, hogy a minimize gombot kell megnyomni.)
Egy probat megerhet: a jatekban fullscreen beallitas a windowed helyett.Nalam egy masik bug volt, leesett a hangero kb. 1%-ra. Volume 1, windowsban audio mixernel maxon, windowsban a master volume maxon, semmi sem utalt ra, hogy mitol lett halk a jatek. A forumokban rengetegen irtak ugyanezt a hibat, de megoldasa senkinek sem volt. Ideiglenes megoldaskent levettem a ts3 hangerejet 4%-ra, es feltekertem a fulest maxra (ez alapesetben azonnali hallaskarosodasos atomhangos lenne). 2 hetig ilyen volt, es a legutobbi updatekor megjavult...
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. Pár napja menetközben lerakja a játékot talcára és úgy kell vissza ált tabozni. Rohadt idegesítő.. eddig nem csinált ilyet. Ötlet hogy miért kezdte el?
-
-
Lacccca87
addikt
clans.hu; synhosting.eu ami hirtelen eszembe jut, de azt már nem néztem meg hogy ők kivitték-e a servereket magyarból (mint pl a luxhosting).
De lehet úgy is neki állhatsz hogy serverkeresőt beállítod hogy 20ms alatt legyen a ping, majd nézegeted a serverek nevében a hostokat (már ha ki van írva) -
Lacccca87
addikt
válasz
bepken #77308 üzenetére
Szerintem dolgoznak rajta, jövőhéten látni is fogjuk az eredményét valószínűleg kedd környékén hogy ha gond van azt még legyen idő javítani a hét második felében.
Nagy módosításokra nem számítanék inkább kis bugfix meg fine tuning.A következő nagyobb lélegzetvételű frissítést meg a verseny után jöhet szerintem.
-
Lacccca87
addikt
Kb bármelyik magyar host-nál akinek még maradtak itthon serverei. Annyira nincs különbség a nagyok között kb mind1 kitől bérelsz.
Az tény hogy a kisebb garázs hostoknál lehetnek gondok szóval a helyedben a túl olcsót kerülném.Ha viszont azt vesszük hogy jelen pillanatban sikeresen tetszhalott állapotban vannak tartva a dedikált privát serverek (akarom mondani kliensek amiket servernek hazudunk) akkor a terheltség sem okozhat akkora gondot mint régen így lehet hogy nem tudsz mellé nyúlni. A legtöbb host úgyis a VU utcában van fizikálisan, nem is tudom hogy valaki tart-e még gépeket a Bix központjában.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #77310 üzenetére
Majdnem egy éves tweet.
Volvo nem kapkod, el kell ismerni. -
mepet
addikt
Hol tudok berelni alacsony pingu (lehetoleg magyar) privat szervert? Sokat 10-es mixelunk, es jo lenne uj mapokon jatszani. Illetve bemelegiteni meg jobb lenne egy jo kis aim_map, mint a kaotikus dm.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
GhanBuri Ghan #77309 üzenetére
-
-
bager13
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #77304 üzenetére
Kb. 5 éve láttam egy fantasztikus dokumentum filmet Hollywoodról, az istenért nem jut eszembe a címe.
El voltam képedve, hogy mi megy ott...
Azok nem is szereplőválogatók, inkább kokainos orgia partyk.
A bünszervezetek meg konkrétan sorban álltak, hogy ő pénzüket forgassák meg.
Hihetetlen volt, pedig azért némi fogalmam volt, hogy mi megy ott, de ez... -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bager13 #77294 üzenetére
Ez természetesen így van, átlagember egészen biztosan nem adna ki több ezer eurót egyetlen skinért, ott már kőkemény anyagi érdek kell legyen mögötte.
Hobbinak mondjuk ez elég költséges lenne:
https://csgobackpack.net/?nick=76561198836363070(filmiparnál egyébként az is nyílt titok, hogy rengeteg producer a szereposztó dívány miatt vállal az átlagnál nagyobb kockázatot. Lásd Daisy szerepét a Fergeteges forgatásban. Ez meg a pénzmosás miatt vállalják fel azt, hogy tíz filmből kilenc veszteséges)
-
bepken
veterán
most, hogy lementek a selejtező meccsek, kapunk valami finomságot 17ig szerintetek?
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok.
Van olyan oldal, ahol a skineket Bitcointba lehetne váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest