Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HdRew

    őstag

    Srácok, annyira játszhatatlan nekem random csapattársakkal a játék. :( Én csak d2-zök, gondolnám kicsit kikapcsol, de nem.. (csak a d2-re tudom kb. az összes értékelhető smoke-ot, ezért inkább más pályán nem is játszok még, de lehet el kell kezdenem más pályát is megtanulni akkor már.)

    A legnagyobb problémáim:

    - Semmilyen smoke-ot nem tudnak, ha dob is smoke-ot, olyat dob, ami az ellenfélnek jó inkább. (Érdekes módon az ellenféltől látok olyan smoke-okat, amiket én is dobok rendszerint.)
    - Vagy olyan is volt, hogy egyáltalán nem vesz smoke-ot.
    - Nem tudnak gondolkozni. Kirakom rövidre a bombát és csak azért is rápeakel mind. Persze leszedik és a ct viszi a kört.
    - Védekezésnél semmilyen utilityt nem használnak arra, hogy lassítsák az ellenfelet és a társak tudjanak segíteni védeni adott esetben. Gondolják megoldják aimból.
    - Nem tudnak csapatban gondolkodni. Ha ct-k, akkor állandóan egy helyre mennek. Ha terrorok, akkor ha mondjuk ketten vagyunk röviden, ő persze mindig azt akarja csinálni, amit én. Nem érti meg, hogy az egyik nézi a hátunkat, a másik meg próbál frag-elni.
    - Az orosz játékosok. Vicc az egész, francért rak be hozzám ennyi oroszt, amint meglátok egyet a csapatomban legszívesebben már lépnék is le.

    Ezek után már a cheaterek sem érdekelnek, mert amíg alap dolgokat nem tudnak, addig kb. csapatban játszhatatlan a játék. Nem azt mondom, hogy minden kört nyerni kell és körönként legyen meg a 2 kill, sőt az se baj, ha nem tud ellőni egy játékost, én sem tudok mindig, már nincs olyan aimom idősebb koromban.

    2-3 naponta játszok 1-2 MM-et és csak elmegy tőle a kedvem komolyan.

    #75363Lmh

    Én már a második Cloud 2 fülest nyúzom, az első a kutyával szemben maradt alul. :DDD Ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák