- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Igen, ez valóban így van VP miatt egészen biztosan én is felvonatozok, ha jól láttam Keletiből 5perc séta a helyszín. Olvastam olyan cikket ahol a pénzdíjazást sokallták - feltehetőleg esportban járatlan újságírók - de lássuk be az meg ahhoz kell, hogy ezek a csapatok egyáltalán eljöjjenek... Valahol azt írták ez lesz 2018 4. legnagyobb pénzdíjazású csgo versenye, ezt nem tudom, de vicces hltv-t olvasni, azt írta valaki legalább lesz egy lan, amit a VP megnyer.
-
kuLi_
tag
válasz
lemusz #68992 üzenetére
Talán már a közleményben is úgy volt megfogalmazva, hogy olyan csapatok kerülnek meghívásra, akiknek valami köze van a V4-hez. Azért lássuk be, ha az említett négy meghívott nem lenne itt, némileg nehezebben tudnád beterelni a nézőket akár a helyszínre, akár mondjuk a streamre, ugyanis három ország a négyből eléggé jelentéktelen esport-erővel bír.
-
lemusz
addikt
válasz
lemusz #68996 üzenetére
Írom be a naptárba a dátumot aztán gondolkodok... nem március 23.-a a Lengyel-Magyar barátság napja? Rá kellett gugliznom, de igen, az. Nem tudom véletlen-e, de ha nem akkor ügyes dátumválasztás, gondolom jó sok lengyel lesz aznap Budapesten. Lehet majd skandálni a Lengyel Magyar két jó barát együtt harcol s issza borát... sorokat a helyszínen, melyet speciel lengyelül is tudok.
-
lemusz
addikt
V4-re csapatot keresek.
-
gtamate2
veterán
Végre megnézhetjük a magyarokat a pro csapatok ellen, ha még ehhez a külföldieket is kell idehívni.
-
Andris837
senior tag
válasz
CosmoBacsika #68986 üzenetére
Bizony, bizony érdekes lesz. Mindenképp ki fogok látogatni az eseményre.
-
lemusz
addikt
Reménykedtem VP ott lesz, hiszen lengyelként V4 tagok, még ha az org orosz is, de ugye ők meg Paksot fejlesztik, szal win-win külügyi szempontból.
Másik 3 csapat még ennyire se V4-es. Jó lesz.
-
RexpecT
addikt
válasz
CosmoBacsika #68986 üzenetére
Elég fura, hogy egy honlapot nem tudtak neki összedobni(én legalábbis nem találtam meg).
A meghívott csapatok miatt mindenképpen érdekes lesz. -
CosmoBacsika
tag
Na ez érdekes lesz.
GG -
scope2007
addikt
válasz
Tav-Csoves #68978 üzenetére
Ohh ezt én sem tudtam
Akkor itt a válasz is, már tudjuk xD -
Redneck
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #68981 üzenetére
Ez nagyon alap, az egyik legnagyobb betegség.
A Stick of Truth játékban ezt a fantasys témát tolják, érdemes kipróbálni ha szereted az SP-t.Hogy ON is legyek. Haver átjött és kicsit bepálinkázva mentünk egy MM-et rang nélkül. Hiába a sok carryzés
és minden igyekezet, a társaink nagy nullák voltak. Legalább röhögtünk egy jót. -
lemusz
addikt
válasz
Tav-Csoves #68981 üzenetére
Passz, elég régi szerintem. Talán az volt a címe, hogy az Ezer Igazság kardja.
-
lemusz
addikt
válasz
Szétkockultad az agyad a héten.
Annyit játszottál, hogy egyszerűen már alig ad TP-t, meg kell várnod a következő heti frissítést (szerda hajnal). Azért csak remélni tudom, hogy nem volt ennyire durva a kockulás: [link]
-
Redneck
nagyúr
válasz
Keddenként éjfélkor van a heti nullázás. Ha az előző óta végigment a csík és már szintet léptél, nincs heti bónusz.
F*sznak válaszolok, há' lemusz doktor rendel...
-
Vanir
veterán
válasz
gyáliSanyi #68976 üzenetére
Még mindig nem ELO az a rank rendszer.
-
gyáliSanyi
őstag
-
szebe
addikt
válasz
bager13 #68972 üzenetére
Pedig az MM a legnagyobb rákja a csgo-nak, rankosditól, csalóstól, 12 éves ruszkistól, mindenestől.
Régen ha nem volt 4 haverod akivel játssz, akkor maradt a pub.
MM-ben megy a soloQ, akkor kapod a torzítva üvöltő ruszki himnuszt egy kis narkotik kal-lal fűszerezve, meg ha 2k-ból nem dobsz mindenkinek wp-t, akkor tk. Persze hogy sokan megunják.Ebből a szempontból jobb a pubg, hogy HunPistike99 el tud menni játszani akár egyedül is, nem fog mástól függeni.
-
Andris837
senior tag
Újra elővettem a játékot. Ha esetleg lenne itt olyan társaság akikkel játszhatnék, akkor vegyetek fel steam-en.
Rangom nova1, hála a sok buta orosznak meg a sok random egyedüli mm-nek.
Mapokat ismerem, bár újra meg kell szoknom a játékot és a füstöket is újra át kell nézzem.
Steam: syder88 (link).
-
bager13
aktív tag
válasz
lemusz #68970 üzenetére
Kb. 3 éve volt a nagy hype, mikor ingyen skinek és ingyenpénz volt belőle. Minden majom ugrott rá. Amíg ez volt menő, addig a sok divatmajom is ezt nyomta. Aztán változott a divat.
Amikor még nem volt MM, akkor is elvoltam vele.
Egyébként, Kodiak pont , hogy meglovagolta ezt a vonatot, nem elismerve munkáságát és érdemeit.
10 éve ölni tudtam volna egy ilyen rendszerért mint az MM és ennyi játkosért, a csalásszűrésről nem beszélve. Nem tudom a sírok milyen korosztályból kerülnek ki, de szívesen visszavinném őket abba az időbe. Szoros meccset akkor játszottam mikor klónoztam magam és saját magam ellen mentem, különben full bukó vagy alázás, egyéb esetben alap csalás, amivel nem lehetett lebukni, mert a szűrés olyan volt, mint egy rossz vicc. Magyar kupán 10 csapatból 9 csalt a végjátékban...
Sosem lesz egy konkurens egy más alapokon fekvő játék. Mint ahogy nem konkurense a kosárlabda a focinak, pedig mindekettőt labdával játszák.Szer.: Azért valahol vicces, hogy fél millió napi embert számláló játékot halottnak mondanak, tíz éve meg az 500 ember virágzó közösségnek számírott.
-
lemusz
addikt
500 óra után vagyok és már elvesztette azt a kezdeti nagyszerű hatását. Valszeg bele fog még menni ugyan ennyi, de ez még mindig nagyon eltörpül a csés óraszámaimhoz képest, arról nem is beszélve hogy a baráti társaság akikkel játszom bár unják a csgót és szívesebben mennek pubgzni, de valahogy mégiscsak a csgoban tudjuk olyan igazán jól érezni magunkat, tudod kitörő röhögések meg hasonlók... pubg-ben is volt sok, de már több száz óra után nem nevetséges hogy fejre állsz a kocsival meg a többi marhaság... a csé ezzel szemben sokkal időtállóbb szerintem, mert ugyan olyan jó érzés egy tökéletesen véghez vitt fejlövés, mint a kezdetek kezdetén.
-
lemusz
addikt
válasz
bager13 #68968 üzenetére
Ismerőseim többsége nem hype hozta csések, hanem ex 1.6-osok. De egyébként is cs:go-s hype-ról beszélni lényegében 5-6 évvel annak megjelenése után... háááát elég meredek. Már legalább 2 éve nem érzek én itt semmiféle hype-ot. Tudod mikor volt a csé hypeolt? Amikor a játék első 2-3 évében egymás után pörögtek az operation-ok, hetente többször is jöttek update-ek a játékhoz, az emberek csgolounge-on pörögtek a centes skinjeikkel fogadni, na akkor volt hype a játékkal játszani. Minden bizonnyal Shroud vagy hazai példával élve Kodiak is hype-ugrász ezek szerint, nem? Igenis elvihet bárkit bármi hiába volt a csé szerelmese, onnantól hogy elvitte akár csak időszakosan is már konkurenciának tekinthető.
-
bager13
aktív tag
válasz
lemusz #68966 üzenetére
Akkor sem az. Aki a hype miatt kezdett el csézni, az nem is értette meg a lényegét, és nekünk nem hiányzik. Repüljön át a másik hype gamere és így tovább.
Egy olyat, akit beszívott a cs, egy más stilusú játék nem viheti el.
Aki cs élményt akar azt a pubg-ben nem fogja megtalálni, ha meg az jó neki akkor soha nem is kereste/akarta ezt. -
lemusz
addikt
válasz
bager13 #68962 üzenetére
Pedig az, konkurense. Nekem a friendlistám 95%ban csés playerekből áll. Régebben ha vetettem egy pillantást a játékban lévők listájára mindenkinél a cs:go volt megnyitva, elvétve volt egy dota2, gta5 vagy valami más. Mostanában meg? Több PUBG-t látok megnyitva mint csgót...
-
IreN!CuS
addikt
Gondoltam lövők kicsit első meccs csíter és még lebasztak hogy a kutyát nem érdekli hogy könnyedben valaki nyomja az aimot...kiléptem
-
bager13
aktív tag
válasz
lemusz #68959 üzenetére
Valahogy én soha nem éreztem, hogy konkurenciája lenne a cs-nek a pubg, más a cél, más a felépítés, más játékmenet. Arról nem is beszélve, hogy e-sport játékra nem nagyon alkalmas a pubg(még?). Szerintem a kettő megfér egymás mellett. Hozzáteszem, hogy nem vonz a pubg egyátalán, de semmi bajom vele.
-
lemusz
addikt
válasz
bager13 #68958 üzenetére
És tudjuk a cs:go haldoklik
Nagy vízválasztó lesz ez a mostani major. A legutóbbi volt az első, ami nem döntött nézettségi rekordokat (pedig akkor még pubg se szipkázta ennyire a játékosbázist), ráadásul ezt a mostanit 2 hetesre csinálták, ami csökkent a kuriózum faktoron.
-
bager13
aktív tag
Feldob az csak nem egyből. Aki meg ezzel szív az a következőben nem fog. Kiegyenlítik egymást ezek a dolgok, másik meccsen meg az általag megvert félnél lesz a hozzád hasonló.
Utána meg majd, ha kikapsz, akkor azt kell hallgatni, hogy megint lecsaltak.
És tudjuk a cs:go haldoklik, a rangrenszer hibás ,minden meccsen csalnak, a vac nem ér semmit, nem foglalkoznak a játékkal és többi faszság... -
Qmi
tag
válasz
bager13 #68956 üzenetére
Ha Te mondod akkor biztos is.
De a lényeget még mindig nem értem. De itt valami gone wrong a rank systembe.
Ne érts félre, Én el vagyok zsinórba akár 50 vagy 500 veretlen meccsel is, de csak az adott rangon lévők (Silverek) isszák meg ha nem dob feljebb valami balos logika alapján... És ez gyakorlatilag az Ő szempontjukból még lényegesebb lenne....Ui.: Most nyertem még 2-őt gyorsan és semmi. Tragikus XD
GJ Valve.
-
Qmi
tag
válasz
bager13 #68953 üzenetére
"Tudod ennek a rendszernek az lenne a lényege, hogy azonos képességű emberek játszanak egymással."
Hát de haló. Pont nem ez történik. Nem azonos képességeket rak össze. Ha már rég feldobott volna XY-rangot már rég nem a Silver kölyköket szívatnám és fordítva. De ez eleve onnan indul hogy a rendszer minek derankol nem használt accountot annyira (vagy úgy egyáltalán), hogy mondjuk Sheriff voltál oszt visszajössz x idő múlva és bumm Silver vagy? lehet ez fél év akár, de gondolják az idő alatt elvesztettem a fél karom, meg 6 dioptriát torzult az egyik szemem világa? Én csak ezt a retardáltságot nem értem, de ez ilyen Amcsi dolog lehet. Ottani emberanyagból indulnak ki gondolom
BTW: Te csak azt írtad le hogyan kellene működnie. -
Vanir
veterán
Nekem Supreme-ből Global-ba ~40 meccsből ~30-at kellett nyerni. Úgy ötös winstreak után egy lose, majd egy döntetlenre dobott fel végül. Ne keresd a logikát benne.
Amúgy e-peen növelésen kívül gyakorlatilag semmi másra nem való a rang, innentől kezdve felesleges rajta rágódni. -
bager13
aktív tag
Tudod ennek a rendszernek az lenne a lényege, hogy azonos képességű emberek játszanak egymással. Nem az, hogy a minél magasabb rangot hajhásszák a népek. Ezért nem értem miért unná el az életét. Vele hasonló emberekkel játszhat. Ha nem oda tartozik úgy is feldobja vagy le.
Inkább attól unja el az életét, hogy az oda nem illők oda mennek emberkedni. -
Qmi
tag
Silver 2-be derankolt Accountal nyomulok pár napja. Silver Elite-ből hogy felrakjon Silver Elite Mester-be kellett 8 nyert játék ahol az MVP és topfragger is Én voltam XD
de nem apró különbséggel, mert 33-2, 29-5, 26-1 kill/death ratiok vannak. Ez a rendszer ennyire ostoba?
Ez mi a retardált rákság Valve? XD de most komolyan. így megunják az életüket a Silverbe tartozó és ott játszó gyerekek meg aki oda derankkal kerül be smurf is XD Senkinek se jó.
De hasonlójellemző mindegyik level groupra is. Nem értem.
-
lemusz
addikt
Az érzés mikor már tavaly is drukkoltál a Tyloo-nak hogy kijusson a majorra, ideire sikerült nekik, elkezded nézegetni ingame a stickereket de nem találod őket, utána felmész hltv-re és értesülsz róla, hogy vízumproblémák miatt offolódtak, piacon lévő stickereik ára pedig az egekben... felbecsülhetetlenül fcked up érzés.
-
-
Qmi
tag
Sziasztok.
Ha a szerver ledob MM alatt és nem enged vissza olyankor mi a szösz van?
Üdv.
-
lemusz
addikt
50+os SugarMommyt keresek, 26y, esportos kinézet, diploma. Szívesen járnám körbe veled a világot, minden nap csupa élmény, mozi-színház-kaviár.
-
bager13
aktív tag
30 év feletti játékosokat keresek MM-re egy kis lövöldözésre, rang nem számít. Akit érdekel írjon privátot! köszi!
-
-
Musaka
senior tag
válasz
Gyuszopapa #68919 üzenetére
Enyém is panaszkodott a napokban hogy "laggol".
Megnéztem 10-12 FPS e volt.
Állítása szerint fent volt valami szerveren ahol lövöldözve tudta a célkeresztet stb állítani.
Belenéztem a graf beállításokba és minden legmagasabban volt, nem tudom hogy volt e köze a kettőnek egymáshoz de vissza vettem neki és újra tud játszani. -
-
Sziasztok!
OPSkins mennyire megbízható? Egy egyszerű $10-os skint vásárolnék, PayPal-lel tennék rá pénzt. Ehhez elkérték már az email címem, telefonom, mobil authenticatort, steam acc linkelést, de ez nem elég nekik. Ezek mellé kérnek még fényképes okmányt úgy, hogy az arc mellett legyen lefotózva... Ez utóbbit azért kicsit soknak érzem, főleg, hogy csak vásárolnék...
(#68919) Gyuszopapa: Ram lesz kevés szerintem, Windowsban tudják ellenőrzni amikor fut a játék. CTRL + Alt + Del.
-
lemusz
addikt
válasz
Gyuszopapa #68919 üzenetére
Sokminden lehet kezdve alattomos háttérben futó programtól elöregedett HDD-n keresztül túlmelegedő alkatrészen át szinte bármi. Mással is játszik? Ott nem jelentkezik a probléma? AIDA-val vagy valami más progival naplóztatnám játék közben a gépet...
-
Gyuszopapa
csendes tag
Sziasztok.
Olyan probléma lenne hogy a gyerek egy ideje panaszkodik hogy nem tud rendesen játszani a CS GO-val.Nagyon szarul fut a gépen.Én nem játszom vele de most mondom megnézem mi is ez és mekkora játszhatatlanságot okoz.
Hát teljesen ki vagyok akadva.Gyakorlatilag játszhatatlan a játék.100-200 fps van majd mikor elkezd mozogni és és lőnni lemegy 1-2 fps-re de mozgás közben se több 10-30-nál.Akad mint állat.Mi lehet a baj?
A gép leírása:X6 1090 T,Asrock 770 Extreme3 ,4 GB 1600 DDR3 Kingmax Nano gaming,R9 270 2GB,FSP Hexa 500,Samsung 500G,Hitachi 160G,Sonynec író -
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #68917 üzenetére
Persze, így hagyom, sokkal jobb. Fps_max 300-zal alacsonyabb a minimum fps könnyed szerókon. Egy ideje már csak arra járok havi 1-2 alkalommal.
Az égbolton látszik igazán, de ő alapból kicsit sötétebb brightnesst használ. A két screenshot az én konfigomon készült, ugyanolyan grafikai beállításokkal driverben és játékon belül. Ezért nem értem.
Mindegy, az enyémmel több az fps és jobban is néz ki.
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #68916 üzenetére
Ezt értem, de vajon mivel magyarázható ez?
Annak idején amikor átraktam 0-ra én is úgy éreztem jobban fut a játék, de nem mentem bele méregetésekbe emiatt. Gondolom az engine-hez van valami köze, kár a szóért, így jobb és kész, nem?Az égboltra gondolsz? Bár az ingame beállítások ugyan azok, lehet hogy nvidiában már nem. Pl. textúraszűrés minősége beállítás amire elsőre gondolnék, de lehet valami teljesen másról van szó.
-
Cr00py
senior tag
válasz
lemusz #68904 üzenetére
Én teljes mértékben értem. Nyilván akinek gyengébb gépe van, azokat az ilyen apróbb " trükkök" jobban érdekelnek, s esetleg profitot hozhatnak a "konyhára". Nekem ilyen gondom nem volt, s most sincs, így csak a -console parancs van bent már jó pár éve, másra nincs is szükségem. Így is remekül fut a játék, nincs igazán olyan további beállítás, amihez apróbb parancsokra lenne szükségem.
Pubg-ről sajnos nem tudok nyilatkozni, mivel sosem mozgattak a battleroyale játékok, ezért nincs is meg egyik ilyen sem.
-
törölt tag
Köszönöm a segítségeket!
Így állítottam be: -console -novid -tickrate 128 -freq 60 -nojoy -fps_max 999 -preload -rate 625000
Azt nem értem, hogy mindenhol ~220-250 FPS-em van, viszont ha meglátok egy mozgó embert, akkor leesik 120-130 FPS-re, ez miért van? Ha áll az ember, akkor 190-200 FPS. Lehet valamit tenni ellene?
-
szebe
addikt
válasz
Mutterbever #68899 üzenetére
Ne hirdess már fórumon pls...
-
lemusz
addikt
válasz
Cr00py #68902 üzenetére
Valamit félreértesz. Rendesen fut a játék letöltés után azonnal indítva semmit be nem állítva az emberek 99.999%-ának. Ez nem BugG... Ugyanakkor előbb utóbb mindenkit aki nem csak hétvégi kocaplayer el kezd érdekelni, hogy hogyan tudna fps-t növelni, saját precizitását fejleszteni stb. és olyankor mindenki elkezdi
kutatni a haladó optimalizációkat.(#68903) hunfatal: Igazából letojom...
-
Cr00py
senior tag
Egyébként már maga az a tény kész vicc, hogy innen-onnan összeszedett parancsok kellenek, hogy normálisan fusson egy játék. Nem mintha nekem problémám lenne vele, sőt.. de azért na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest