Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Nem hiszem hogy komolyan írták, és azon már túl vagyunk, de írtam is hogy a botcfg-vel lesz valami.
Ha csak link gombot nyomsz és beírod, nem lesz jó. Ellenben ha kijelölsz egy szöveget és akkor böksz a link gombra, a szöveghez rendeli a hivatkozást.
-
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66195 üzenetére
Jaja, előtte lesz 1-2 órám gyakorolni... ha meg minden kötél szakad, veszem a magozót
-
D.Va
őstag
válasz
Franklin #66189 üzenetére
Én egérrel csézek nem mikrofonnal
Nem tudom mi az az MM de ha a MediaMarkt, azt elég nehéz lenne tolni
1.6 óta nem sokat cséztem... vagyis szoktam CS:GO-zni, de csak 1-2 haverral nagy ritkán felnézünk valami szeróra baromkodni... Kijöttem a formából..., Ranked meccset talán 2x ha játszottam összesen...Nem azért mert nem szeretek CS-zni, csak meló mellett nem sok időm van... azt a keveset meg skin készítésre fordítom mostanában...
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66185 üzenetére
Köszi, beregelek!
Hát van egy pár pályát amit nem ismerek annyira velősen, de van jó pár amit csukott szemmel ismerek (a népszerűbbek, Dust, Office, Aztec, Dust1-2 stb...
Mikrofont meg megpróbálom beizzítani, rég nem használtam -
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66181 üzenetére
Na benne vagyok én is. Kell egy n00b is a csapatba
Óccsó wireless egérrel
Amúgy az mit takar hogy "mix" és mit kell tennem hogy ott legyek?
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #66181 üzenetére
Én is benne vagyok!
Fent leszek Discordon.
-
kretenallat
senior tag
Hölgyeim és Uraim, ma este hozzunk össze egy mixet! Célozzuk meg a 8 órát és lövöldözzünk egy jót.
-
expander
senior tag
az a lenyeg, hogy "eleg jol jatszik", es "tud linkelni"
-
-
Redneck
nagyúr
-
qdak
addikt
nem a cs fut szarul, hanem offline botokkal van ez a szar, h tok melle lovok es megis fejes, majd egybol ki is dob, video:
https://www.youtube.com/watch?v=KD8RPSOJnok&feature=youtu.be
amugy tok jo h mindenki csalast magyaraz, gondolom akkor nem irnak be ide...
neztem a futo dolgokat, semmi ismeretlen nem fut!ha versengo, konnyed, kulon szerever ott semmi problema.
-
qdak
addikt
válasz
gtamate2 #66168 üzenetére
eleg jol szoktam jatszani, de nem aim ozok
5+ eves steam em van
semmi extra nincs a cfg-n kivul, csak akkor csinalja ha offline + bot.cfgautoexec: http://www28.zippyshare.com/v/5rXNnRRS/file.html
(mivel bebugolt nem tudtam belepni teammenu bol se t/ct be, de ez is honapokota megvan)teammenufix: http://www28.zippyshare.com/v/jeanaiPM/file.html
launch: -nod3d9ex -nod3d9ex1 -console -threads 4 -novid -high -noaafonts +snd_use_hrtf 0 -nosplash -nologs -gl -preload -heapsize 393216 +exec autoexec.cfg
bar ennek nem sok koze sztem
linket nem rakja be sorry
-
kretenallat
senior tag
ja, ez valami csodás. ha valaki azt hiszi, hogy ez segít bármin, az valószínűleg agykárosodott. persze, megy a csodálkozás, akor egy gyerek ráfog egy fegyvert valakire, mert nem érti a következményeit a tetteinek.
kb annyira hatásos, mint amennyire az amerikai pixelesítés elveszi a vonzerejét a melleknek... emberek, semmit nem tanultunk? 20 éve még nem kellett mesterségesen pixelesíteni a képeket, alapból annyi fért max egy floppyra, mégis úgy pörögtek a lemezek az osztályban, hogy egy zsugabubus megirigyelte volna...
-
válasz
kretenallat #66165 üzenetére
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66165 üzenetére
Köszi az infót
Én persze értem hogy vannak ezek a korhatárok, és minden szabályozva van bennük.... Csak józan paraszt ésszel vicces hogy lehet egymást szitává lőni meg Molotovot hajítani egymás nyakába, de egy cigi grafika pl az tiltott...
Azért ez vicces nem? -
kretenallat
senior tag
azt hiszem, hogy korábban már mondtam, de lehet, hogy ideje leírnom megint: nem kötözködök, személy szerint nem uzgat a téma, csak és kizárólag segíteni akarok.
ha foglalkozol a különönböző országok korhatár besorolási elvárásaival, akkor tudod, hogy milyen abszurd szabályok vannak. (film esetén volta megengedett fuckok száma, ami felett nem férhet be egy kategóriába, meg is kerestem a wikipedia cikkben le van írva. egy fuck: 13+, két fuck: 16+. wt...h?
The modern MPAA rating system assigns a PG-13 rating if a film contains the word. The R rating is normally required if the film contains two utterances or if the word is used in a sexual context. There are exceptions to the rule that one sexual use or two non-sexual uses of "fuck" results in an R rating. In some cases, filmmakers appealed the rating because their target audience might avoid an R-rated film. Censors have been more lenient about the word in films that portray historical events.[6])
hasonló a helyzet a különböző figyelmeztetési kategóriákkal is, azt hiszem, és a LoL esetén graves szivarja volt az egyetlen, így relatíve könnyen ki lehetett venni a játékból a tobacco kategóriát.
-
qdak
addikt
hello, szoktam gyakorolni botokkal, most az utolso update (talan 1 het is kimaradt jatekbol, lehet h tobb update is volt!)
most (ugyanugy mint anno) betoltok 1 mapot konzol bol"map de_dust2"
(akarmeik)exec bot.cfg
bot_quot 9
(aztan szoktam csapatni)
de most, minden fegyver automatan fejre lo, mint 1 csalo multiba, holott az osszes cfg m"sv_cheats 0"
val kezdodik, vki segitsen megoldani, h rendesen tudjak jatszani offline is, melyik parancs bug olhat (semmit nem valtoztattam honapok ota ezeken):[ Módosította: radi8tor ]
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66161 üzenetére
Mondjuk az nem kicsit lenne ironikus ha egy gagyi cigaretta grafika okozna problémát egy olyan játékban ahol naponta millió játékos fröccsenti egymás agyvelőjét a falra...
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66159 üzenetére
Mért LoL-ban van cigarettás karakter?
Mondjuk mindegy mert ez a skin úgyse jó annyira hogy bekerüljön...
-
D.Va
őstag
-
Franklin
addikt
11 éves vac ban
-
dugo_
veterán
válasz
Gentlelelele #66152 üzenetére
Múltkor MGE-et vett el, és DMG-t kaptam vissza. Az a kötelező derank mindig is hülyeség volt.
-
GabN73
addikt
válasz
Vismajor01 #66151 üzenetére
A jó öreg Kent pub, ahol lehetett material whzni, és hiába sírtál az adminoknak, hogy át kéne írni 1 sort, a jó öreg "40" tolta rád a bant egy sörétes-sötét rush során
-
Gentlelelele
aktív tag
Régebben volt róla szó, hogyha valaki nem játszik egy hónapot (vagy 30 napot) versengőt akkor elveszi a rangját és ugyan oda már nem dobja vissza. Legalábbis én így tudtam. Most nyomtunk le egy 15:15-ös meccset és Globálba dobott vissza pontosan egy hónapnyi kihagyás után (április 14 -> május 14).
-
szebe
addikt
válasz
lemusz #66145 üzenetére
Ez így csak az 1.6 végi időkre igaz.
Korábban volt egy csomó jó szerver, amik steam-esek voltak, nem only-d2 ment, nem voltak rommámodolva (sebzéskiírás, színes nade trajectory, UT hangok stb...), és tele is voltak mindig. De a 20 slotos szerveren mindig volt minimum 10-14 ember.
Itt van néhány régebbi, hát durván elkapott a nosztalgia
Volt pár amire születni kellett, mert sose volt hely... -
-
Redneck
nagyúr
válasz
Franklin #66143 üzenetére
Nem tudtam, csak ismertebb szerverekre jártam. A scene tagjai/csapatai pedig ismerték egymást, a ligák és ladderek csak Steam ID-vel voltak elérhetőek. DM mód volt 1.6-os szervereken is futott, igaz alapból nem volt a játékban.
Amikor én egyhatoztam ilyen non-steam izéről nem nagyon hallottam, csak később láttam virágboltban a feltöltések között.
-
lemusz
addikt
válasz
Skillerz #66139 üzenetére
Én az 1.6 anthologyt vettem meg 2009-ben bő fél év nonsteameskedés után, mert már nagyon untam a "nonsteames vagy tuti csalsz" szöveget, de emlékszem amikor kerestem a dobozos verziót a boltok polcain egész Miskolcot bejárva végül a Cora-ban találtam meg, ott is csak 1-2 darab volt kirakva belőle bemutatóba... pedig akkoriban még mindenki vett dvd lejátszót a számítógépébe is, nem úgy mint manapság, hogy pendrive-ról telepítjük az OS-t is.
-
HaZsolt
őstag
Dobozos verzió nincs és nem is volt soha ebből a játékból? A kedvenc játékaim közé menne a polcon, de nem találok dobozos verziót
-
AllTheBest
őstag
válasz
eLit-MiLan #66132 üzenetére
Meglehet, mert én pont pár napja akartam volna kiszedni egy skint, aztán egyből írta, hogy először depositolni kell és csak utána lehet
-
gtamate2
veterán
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
AllTheBest #66129 üzenetére
Akkor lehet február óta változtattak volna? Mert anno 10 meg 12$ skint szedtem ki onnan.
-
30z.Samu
félisten
Tegnap újra feldobott SEM-be...fura. A legutóbbi ledobást követően kellett durván 10 win, most pedig 2 után "visszaadta" a rangot. Örülök neki persze, csak furcsa volt.
-
adise
őstag
válasz
AllTheBest #66129 üzenetére
Persze, azért irta, hogy csak akkor érdemes, ha vmi 10+ os itemet vennél ki vagy valami. Kulonben kénytelen lennél eljátszani az 5 eurodat is, amibol valoszinuleg pár cent jonne vissza.
-
AllTheBest
őstag
válasz
eLit-MiLan #66128 üzenetére
Nekem pl csak akkor engedné kiszedni a skineket ha depositolok 5 euró értékben....
-
Adebayor
aktív tag
Sziasztok.
hellcase-n nyitottam két ládát. Kuponkóddal, de ez nem lényeg.
Ugye meg van adva a trade linkem. És van két skinem a ládákból. De azt a két skint, hogy viszem átt steam raktárba? vagy hogy használhatom a játékban? Mert raktárban nincsenek.köszi
-
gtamate2
veterán
válasz
tescodr #66122 üzenetére
Ööö wat? Az eredeti kérdésedre a válaszok akkor.
Mi a jelenlegi tényállás a sweetfx-el?
nem lehet használni az új update óta
lehet használni?Vagy esetleg VAC ban jár érte?A hivatalos álláspontot ismerem,de tapasztalatotok érdekelne.Ha esetleg nem lehet használni van e értelmes alternatíva?Vibrance GUI Nvidia/Amd Control panel mókolás,ki mit használ
Van, Vibrance GuiSzerintem elég átfogó
Btw én világ életembe nvidia control panelbe állítgattam ezeket.
-
tescodr
aktív tag
Tuti volt már róla szó itt de azért megkérdem:Mi a jelenlegi tényállás a sweetfx-el? lehet használni?Vagy esetleg VAC ban jár érte?A hivatalos álláspontot ismerem,de tapasztalatotok érdekelne.Ha esetleg nem lehet használni van e értelmes alternatíva?Vibrance GUI Nvidia/Amd Control panel mókolás,ki mit használ?Esetleg Snow megérné ebből is egy cikket csinálni a csgo.hu-ra,
-
sanyi0627
senior tag
Az assszonyt lehet megtartom.
Eddig kb 15 ládát nyitott unalmába..
Köszi
Azért érdekel igazából mert ez ugye glove case és azóta már jött ki új láda.
Más:
vibrance gui beállítás. Videokártyán tv és monitor hdmi és dvi csatikal.Megoldva.
A tv rakja az élénkítést. Ha kihúzom a hdmi akkor jó a monitoron. Klonozva van a képernyő.
Megoldást tud valaki? -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Feleségem nyitott egy ssg08 dragonfire statrak minimal wear skint. Véleményt tudnatok mondani róla?
Érdemea megtartani hosszútávon, tradelni valamire stb
Napi pár darabot adnak el belőle, 2-6 db kb.
Köszi
Üdv -
knbs
senior tag
válasz
PRDZsolesz #66097 üzenetére
+1 hozzaallas
Szinten zenesz codbol jottem.
30+ eletkor de menetelek lassan felfele GN3 eppen.
Ha gondolod privatban johet steam elerhetoseg, munka utan szoktam jatszani.
Semmi verkomoly hangulat csak lazulas. -
dugo_
veterán
válasz
bbdzyx #66109 üzenetére
https://prohardver.hu/tag/dokiur.html
De gyere discord-ra, egész nap ott hesszel.
-
bbdzyx
senior tag
sry, full off, de a közelmúltban valamelyik mixen volt egy srác, aki a szentendrei paintball pályán dolgozik.
tudna dobni rám ő vagy akinek a haverja volt egy PM-et, ha megkérhetem? -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
kretenallat #66100 üzenetére
Köszi, igyekszem!
-
langward
tag
Sziasztok
Kérnék boostot GE szintig, lemuszos skinekkel fizetek.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest