- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
RexpecT #74759 üzenetére
Sajna legtöbb helyen átálltak a Cryptos kifizetésre, nekem pl Visa kártyám van, azért is használom a Bitskinst, régen 2018 körül amikor aktívan tradeltem meg gamblingeztem még lehetett Master Cardra is kiutalni, meg talán paypalra is. Van több oldal is ahol tudsz eladni skineket, de szerintem ott is ezek a kifizetések vannak
-
gtamate2
veterán
válasz
RexpecT #71167 üzenetére
Valami nagyon durva fejlődés ment végbe a VACnettel kapcsolatban az utóbbi időkben.(úgy tűnik a több ezres privát cheateket is megfogja időnként) Az ingyenes CS:GO is csak emiatt jöhetett létre szvsz.
wjbhbdux: Szvsz. nem számít túl sokat. Aki akar csalni, az úgyis fog. Két másodperc alatt több száz csalást találhat bárki a neten.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
RexpecT #71149 üzenetére
Magyarán fos az egész. Fizettünk érte, és az alapvető, játékélményt befolyásoló tényezőkben sem történt komoly előrelépés. Most ingyenes lett az új update-tel és folyamatosan abba ütközöm, és csapattársak is érzékelik, hogy szarabb lett server-kliens közti kommunikáció. A tér-időben ugrálnak lövéskor az emberek, jó pinggel is laggol néha, nem csak tűzpárbajban... és ugyan azt tapasztaltam mint te. 1 hónap szünet után, letöltök egy OW-t, mondom, egye fene rászánok 5 percet. Rögtön az első Pörgő aim... semmi értelme energiát pazarolni ebbe a játékba, mert minket sem vesznek komolyan. Custom serverre lehet menni, játszani 10-es mixet, de MM-t....?! Pfff...
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
RexpecT #70919 üzenetére
Na igen, a teljesen egyértelmű eseteket nem lenne nehéz detektálni, és kivágni abban a pillanatban, ehhez leginkább csak egy Steam oldali döntés kellene.
Az is érdekes eset volt, amikor Linuxon egyáltalán nem futott a VAC, sokéves accok több ezer dolláros inventorykkal buktak meg, amikor észrevették, és aktiválták. -
Coccolino_O
őstag
válasz
RexpecT #70784 üzenetére
"Így van, az összes csal"
A nagy örömködés közepette megtanulhatnál szöveget értelmezni, egy szóval sem mondtam, hogy mindegyik csal. Lehet, hogy a memóriád rövidtávú és nem nagyon emlékszel arra a hullámra, amikor sorra hullottak el a "prők". A megbundázott meccsekről ne is beszéljünk, az már tényleg csak hab a tortán. Elég nagy pénzek mozognak ebben a játékban, természetesen mindenki manukáltatlan, soha nem csalna. Szeretnék én is ilyen naiv lenni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
RexpecT #70777 üzenetére
CSBR
Az utobbi evek a nagy Valve vs Blizzard csatarozasrol szoltak. Valve felkarolta az elhanyagolt Dotat, Blizz bepoccent es lehuztak a Team Fortresst, erre a WoW-nal is nepszerubb HS taborat szaggatja a Valve az Artifacttal, Blizzuek meg megprobaljak a #1 Steames game PUBG taborat a battle.netre terelni, erre valaszolni kell.
-
-
Xero
nagyúr
válasz
RexpecT #69616 üzenetére
Ezt Ben-el már tegnap lezongoráztam discon.
Ahogy szebe is írta fentebb több mint valószínű, hogy boldog-boldogtalan behúzta a konferenciát is, de lévén arról is lesz stream, így nem hat meg túlságosan lelkileg, hogy ki kell hagynom.
Viszont miután megindítottam a sírást discon, jött egy follow up üzenet is amiben kiemelték, hogy mire is nem kaptam belépést.
-
Redneck
nagyúr
válasz
RexpecT #69422 üzenetére
Az utóbbi egy hónapban csak Wingmant toltunk haverral. 10 meccsből 2 fixen csalós, több VAC bannal kitüntetett és 300 órás oroszhülyegyerek profilokkal. Vagy azonnal vagy 7 nyeretlen kör funolás utan durván bekapcsolják. Ezekkel nincs is nagy gond, mi is csak poénnak vesszük.
Érzésem szerint egész jó a helyzet, korábban minden harmadikra jutott egy kiégés. MM-ről nem nagyon tudok nyilatkozni, igaz Barcraftban toltunk hármat múltkor, de anomáliák voltak a konfigokkal. Részben a mi hibánk volt, inkább nem erőltettük. -
bager13
aktív tag
-
Andris837
senior tag
válasz
RexpecT #69006 üzenetére
Nem, nem vagyok fejlesztő.
Én, amikor meg kell erősíteni a regisztrációt, jelszócserével, beírtam egy jelszót, majd az emailcímmel és a megadott jelszóval a belépésnél be tudtam lépni az oldalra. Várom a második levelet, hogy mehetek e vagy sem. Nem tudom mi alapján szelektálnak, de remélem tudok menni legalább 1-2 napra.
-
lemusz
addikt
válasz
RexpecT #68646 üzenetére
Hát ha nem elég jók a sajátmárkás cuccok, akkor váltani kell...
-
skL86
tag
válasz
RexpecT #68364 üzenetére
Nem a globálba törés a cél, ahhoz speciálisabb képességek/hozzáállás/gyakorlás szükséges, vmelyik a felsoroltak közül (esetleg jó társak, akik tanítanak), de szerintem pár alapvető taktikai elem alkalmazásával minőségi játék javulás érhető el egy silver - kala játékos számára.
-
lemusz
addikt
válasz
RexpecT #67943 üzenetére
WTF?!
Ilyenkor utólag már minden gyanús ugye. Nekem az volt furcsa, hogy mindössze néhány hónap alatt szuprém lett duplakala rangból vagy valami hasonlóból. De azzal magyaráztam, hogy biztos ráfüggött a témára, sokat játszott meg ilyenek. Krakkóban is járt a majoron, ami ugyancsak ezt erősítette, hiszen akit nem érdekel a játék, az nem megy el oda. Nem ítélkezem, kíváncsi vagyok mivel magyarázza majd, bármit eltudok képzelni. Még azt is, hogy direktbe próbálta ki, tudva mi lesz a sorsa és úgymond ezzel akart pontot tenni az élete eme csgós szakaszára, ami ezennel lezárult.
-
RexpecT
addikt
válasz
RexpecT #67755 üzenetére
Legalább a gyári garancia értékelhető. Először vissza akarták küldetni velem a hibás egeret. Mondtam hogy biztos nem fogom, túl drága lenne az egér értékéhez képest, meg hogy mennyire csalódott vagyok, zárják le nyugodtan az RMA-t.
Erre küldtek egy egér értékével megegyező kuponkódot, amit a hivatalos webshopjukba lehet levásárolni. -
had423
aktív tag
válasz
RexpecT #67675 üzenetére
[link]
Aprón vettem az egeret ami szar volt.
Számlát kért tőlem az ember, üzeneteim nagy részét ignorálta, pedig mindig türelmesen írtam nekik.
Nem gyártottak akkor már olyan egeret, úgyhogy mondta, hogy válasszak egyet helyette. Mondtam, hogy ha cserélni kell, akkor jó lesz a SS rival 100 (az volt talán az akkori legolcsóbb egerük, amit visszaküldtem nekik meg nem is nagyon volt 20 alatt soha).Tényleg egyáltalán nem foglalkoztak velem és nem tájékoztattak semmiről. Ráadásul olyan nehezen fogta fel a szegény srác, akivel írogattam, hogy hiába vettem használtan az egeret, attól a garim még oda szólt. A garancialevelemen minden szükséges adat fel volt jegyezve. Miért kellett volna elkérnem a számlát az előző tulajdonosától?
Egyszer hoztam fel utána egy fogyasztóvédelmes linket, csak hogy alátámasszam az igazam, egyből felgyorsult a dolog. Írta egyből rá, hogy csak nehezebb a papírmunka meg ilyenek és akkor dobtam be ezt:
"Ha az a probléma, hogy túl olcsó egeret választottam, akkor engem ugyanúgy kiengesztelne egy zowie ec2-a. csak 2 hete amikor kérdeztétek, akkor reméltem, hogy egy kicsit jobban felgyorsítja a papírmunkát, ha a budget listáról választok..."Úgyhogy most van egy fasza ec2-am és újabb két év garim. Remélem ez tovább kihúzza mint az elődje, mert nincs kedvem még egyszer végigmenni ezen. Azt csinálják, hogy elküldetik veled, ráülnek, meg sem nézik, sokadik kérésre mondanak valamit, de ameddig csak lehet elhúzzák az egészet.
Sose vásárolnék tőlük semmit egyébként. Nagyobb és profibb webáruházaknak vagyok a híve. -
törölt tag
válasz
RexpecT #67638 üzenetére
En tegnap az ujregi Volgare meccset neztem meg. Annak orulok, hogy Flash mostmar jobb player, mint volt. Gabesznak gyakorolnia kell a WP-zest, mert sajna sok olyat elmisselt, amit kolor barmikor belo.
Zen tudom, hogy csak beugro volt es szerintem nem is illik oda hozzajuk. Teljesen mas stilusu jatekot szeret jatszani, mint amit eddig lattam a gabi - boda -csari triotol. Aztan kitudja, lehet ez a valtozas kellen az attoreshez...A vereseg sajnalatos, meglehetett volna siman.
A szlovak lanos esemeny szanalmas volt. 12 masodperces delay es 0 masodperces gotv delay egyszeruen nevetseges, dehat szlovak lanon szlovakoknak kell a dontobe jutnia.
Azt nem tudom, hogy ezekrol a delayekrol a meccs elott miert nem tudtak illetve az 3. kor utan miert nem szoltak, hogy basszatokmeg hat nincs kesleltetes, igy nem lehet tolni...de ez van. -
D.Va
őstag
válasz
RexpecT #66786 üzenetére
Értem.
Én az alábbi video alapján úgy gondoltam hogy igen.
Ezt a videót az ASIIMOV alkotója készítette, és a skinek kopásával (készítésével) kapcsolatos.
Igaz konkrétan nem mondja a videóban hogy a játékban mi történik.
De nekem az volt a logikus, hogy mint a valóságban, a játékban is kopik. -
30z.Samu
félisten
válasz
RexpecT #65452 üzenetére
Igen, meg ha jók az észrevételeim, a Desert-el is ugyanez a helyzet, csak azt is meg kell tanulni kezelni. Ez nekem még nem annyira megy. Olvasgatok a játékkal kapcsolatban, egyébként a hitbox-ról is, hogy miképpen épül fel a játékban stb. Szóval nem feltétlen zárom le annyival, hogy sz@r a hitbox, hanem próbálok fejlődni, tanulni.
-
szebe
addikt
válasz
RexpecT #64971 üzenetére
Lehet hogy szól belőlem némi elfogultság is (sőt...), de én valahogy nem tartom annyival jobb csapatnak a mouz-t, hogy megbontson ezért egy (látszólag) jól működő HR-t.
De természetesen vannak olyan dolgok, amibe nem látok bele. Anyagi háttér, csapaton belüli hangulat, stb... -
válasz
RexpecT #63074 üzenetére
Miert ne lenne?
2 kor full buy ct-kent, melle mind a 2 kor loose aztan csoooo gazdasag. 3.-ra lehet jo az hogy mondjuk mag7 helyett famas legyenMeg hat miert ne tehetne meg?
Akar meg demoralizalo hatasa is lehet, ha valaki leragad ott fejben annal a kornel es elkezd ragodni rajta h ez milyen ego meg ezen fog rohogni sok ember stb, es nem az uj korre koncntral. -
marec1122
senior tag
válasz
RexpecT #62607 üzenetére
Ez lett az eredmény, amikor elindítom a cs-t akkor először szétesik a dolog bár nem sokáig, utána viszont időről időre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged