- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
ReFleXx #69238 üzenetére
Visszavonom a predikciót amit erre a kérdésedre tettem. [link] Bár 1080p High-on tesztelte a faszi, de azért az az 5-6 fps füstben még így is elfogadhatatlan. Füstön kívül is vannak droppjai rendesen. Kíváncsi lennék egy 1280-as very low tesztre, de szerintem az is hasonló képet mutatna, droppoldával teli átlag 120-150 fps, ami elég messze van a minőségi játszhatóságtól. Ha valaki budget gamer gépet akar továbbra is intel + egy olcsó vga, pl. 750Ti/950/1050
-
-
-
-
D.Va
őstag
válasz
ReFleXx #68403 üzenetére
Hát amúgy ja..., alig raknak be ládába 1-2 értelmes skin-t az biztos... de ha egyszer bekerül skin-em, én azért azt szeretném hogy a fanoknak is bejöjjön, ne csak a fikázást kapjam mindenhonnan hogy mekkora fostenger XD...
Úgyhogy egyelőre próbálok viszonylag értelmeseket alkotni... már amennyire sikerül...
-
lemusz
addikt
válasz
ReFleXx #68403 üzenetére
Igen próbáltam, azért kérdeztem mert az eddigi visszajelzések alapján inkább csak win7-en hoz fps-t a régi driver, de ezek szerint van akinek win10-en is. Azt a fullscreen pipát kipróbáltam én is, de egyik játékra se volt észrevehető hatással nálam, úgyhogy inkább kiszedtem. Emlékszem DPC latencyt is mértem win10-en, valamiért fixen 1000-en pörgött akkor nekem, miközben win7-en többnyire 30 alatti. TimerResolutiont használtam egy időben, de már nem. HPET-et kapcsold ki biosban (meg ha Onoltad korábban, akkor windowsban is), az csökkenteni tud a DPC latencyn, a kurzor is reszponzívabbnak hat.
-
lemusz
addikt
válasz
ReFleXx #68391 üzenetére
win7/win10? driver settings ugyan az volt? Mindenesetre 10 fps is fps, és normál esetben az újabb driverrel kellene, hogy több legyen, nem pedig fordítva.
Nem tudom mi "más" lehetne még itt, mert mondom már több hónapja figyelgettem, kipróbáltam ez idő alatt több drivert is és ez a 370-380-as verziószámok közti különbség néhol jobban, néhol kevésbé de mindig megvolt. Közben volt windows reinstall is, a szoftverkörnyezet is változik a hónapok alatt, szóval nem tudom tényleg, hogy "mi más" játszhatna közre.
-
lemusz
addikt
válasz
ReFleXx #66303 üzenetére
Valamin muszáj bosszankodni, így most azon hogy éppen most kellett jönnie, amikor nem voltam rá felkészülve, sőt! Lényegében teljesen el voltam már fordulva a cs:go-tól és nem is játszottam semennyit se. Elmúlt két héten már annyira se érdekelt a játék, hogy legalább a heti droppot kiszedjem. Tavaly augusztusban már ígérgették, pedzegették az operationt. Megannyi szerda-csütörtöki nyári éjszakám ment a süllyesztőbe, várva Hydrát... még Karácsonykor és idén januárban is vártam Őt, de csak nem jött! Aztán februártól kezdődően már nem érdekelt a dolog, nem vártam. Éjszakát meg pláne nem áldoztam be érte. Már nagyon közel jártam ahhoz, hogy végleg szögre akasztom az egeret, mert úgy éreztem semmi érdekes nem történik a csével hétről hétre, hónapról hónapra mindig ugyan az a téma: a nagy semmi... mindeközben a csiterek száma meg egyre nő. Úgy éreztem már végre feloldozást nyerhetek az Úrtól 2009 óta tartó counter strike-os eltévelyedésem miatt, találtam is egy sokkal érdekesebb alternatívát a PUBG személyében, de nem, Gabennek éppen most kellett beraknia! Éppen akkor amikor se walletem, se kedvem, se semmim nincs ami a cs:go-val kapcsolatos, és még csak a rajt se jött össze úgy, hogy egy kis extra wallettből vehettem volna magamnak kedvcsináló skineket.
Emlékeztek még erre? [link] Poénból csináltam és küldtem el a valve hivatalos emailjére, de választ nem kaptam. Most úgy érzem, hogy még jól meg is lettem trollkodva azzal, hogy a hónap stimmel. Pedig amikor csináltam nem gondoltam volna, hogy ennyit kell majd várni rá...
-
zarayg
aktív tag
válasz
ReFleXx #66302 üzenetére
tény és valós, hogy olcsóbb, mint a konkturencia, viszont némelyik gépeknél (HP, Dell) esetlegesen azonos a hűtőborda (akár APU részről). Az új Dell Inspiron laptopok is az új M445-ös 4GB-os AMD-vel izzanak gyári állapotban (idle 55-60°C), ellentétben az nvidia-s változattal, amely teljesen jó hőfokokat reprodukál (idle 30-32°C) ugyan azon a hűtőbordán (vagy talán egy pici asszimmetriával)
-
expander
senior tag
válasz
ReFleXx #65250 üzenetére
jah, legutobb ez tette be a kaput teljesen... ertem en, hogy monopolhelyzet meg minden, de az "ujsagiras" nem az, hogy egy nemzetkozi forum temait forditjuk le magyarra szorol szora, semmifele utanajaras nelkul
ha beszarnak a reddit szerverek esetleg, akkor nem lesz kontent az oldalon, vagy akkor a hltv forumat fogja forditgatni? nevetseges
-
-
lemusz
addikt
válasz
ReFleXx #64705 üzenetére
Áhhh IRL moneyval nem játszunk, alapszabály! Scammelt cuccokat raktam fel csesport.com-ra, nagyon jó kis site, olyan mint a lounge volt annó, de még annál is jobb, mert ha nyersz ugyan azt a skint kapod vissza, mint amit betettél, tehát a válogatott szép floatos/stickeres skinekkel is sáfárkodhat az ember... Nagyon szoros volt egyébként ez a döntő, le a kalappal a FaZe előtt, hogy tök új taggal, 3-4 nap készüléssel ideág jutottak és végig partyban voltak. Ez a NiKo meg valami brutális állat a pályán... Allu is inkább a GODAllu teljesítményét hozta most, mint a BOTAllut, kivi vok néhány hónappal a hátuk mögött mire lesznek képesek. Astralis pedig egyértelműen #1 most, gg.
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx #64617 üzenetére
Pedig nem olyan rossz a round-robin, mindkét csoport eléggé izgalmasra sikerült.
Szerintem kifejezetten jó, hogy nem erőlteti minden esemény az éppen aktuális divatot (GSL, svájci rendszer), és van egy kis változatosság.Előbb elbasztam, nincs tiebreak, minitabella(?) alapján Heroic-North-NAVI a sorrend.
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx #64587 üzenetére
Az utóbbi időkben mutatott teljesítményük alapján érthetetlen volt számomra az invite. Marketinggel lehetne magyarázni, de ha nem jutnak PO-ba, nem tudnak kimenni megnézni őket az emberek a Spodek-be...
Mik ezek a tiebreaker gamek, nemár. A körbeverés egy dolog, de hallottak már ezek a körarányról?
-
expander
senior tag
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx #64080 üzenetére
Kb 1 éve updateltem 10-re, semmi bajom vele.
(#64081) PeL
Nyilván akkor még nem volt infernew. Meg nem írtam bele azt se, hogy én 1152-ben játszom, élsimítás meg ilyen úri huncutságok nélkül, shader high, texture medium, shadow medium, többi off/none/low. Csak hogy konkretizáljuk, hol van ennyi fps.
De mondom, ez másfél éve volt. Lehet ha hétvégén új rendszert raknék, akkor se menne 250 fölé. -
kretenallat
senior tag
válasz
ReFleXx #64052 üzenetére
és szebének: itt a hardveraprón meg lehet kapni méretre vágott teflonfóliát mindenféle egérre, gyakorlatilag bagóért. pár héttel azután láttam, hogy hasonló okokból lecseréltem a régi egeret G502re... nem azt mondom, hogy megbántam, de tuti nem lenne most új egerem, ha időben tudok a fóliásról. (vagy lehet, hogy akkor kibírtam volna a 42 eurós g403ig xD) akkor már beszerkesztem a linket is: [link] hátha másnak is megkopott már a régi fegyvere
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx #64052 üzenetére
Nem a kikopással van a baj, őszintén szólva érzésre még mindig jobb, mint a Zowie. Csak néha (nyilván a lehető legrosszabbkor) random gördül egyet. Ez is igazából a fastswitch kikapcsolhatatlansága miatt rossz (de tényleg, azt meg miért kellett kivenni...
)
Ja, mindkét 1.1-ből van itthon, mindegyik működik. Sokat fognak még ezek érni egyszer
-
Xero
nagyúr
válasz
ReFleXx #63829 üzenetére
Logokat elő kell venni és nézni melyik process akad meg. Csak úgy a szentlélek nem fog meg semmit, mindennek oka van.
Amúgy két hasonló configon (i7 3770k - GTX 960 - HDD/SSD és i7 3770k - 750Ti - HDD) is Win10 van és köszönik semmi bajuk.
Az SSD-t nemrég raktam be az egyes gameboypc-be még nem éles a rendszer, de Steam - CSGO már fent van rajta. Kb 5 sec az indulás. -novid-el természetesen.
A HDD installok nem mai darabok. Min egy-másfél évesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest