Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mindfreak

őstag

válasz diegho #5832 üzenetére

Nekem is sok szenvedésbe került, mire végre megkaptam a 4 mbitet!
    Először ADSL Maximumot rendeltem (8 Mbit), mert haveromnak is az lett a szomszéd utcában. Kb. 500 méterre lakik tőlem... Rá egy napra én is megrendeltem a szolgáltatást, 2 hónapig nem jelentkeztek, akkor már gyanús volt és felhívtam őket. Közölték velem, hogy "technikai okok miatt nem kiépíthető". Ezután megkértem az ADSL Prémiumot (4 Mbit), hátha... Megint nem történt semmi, ekkor már ideges voltam, hogy még egy telefont se dobnak, hogy "hülye barom ne reménykedj, nem lesz gyorsítva a neted". Ezután mondtam, hogy azonnal rakjanak vissza az eredeti ADSL Optimumra. Ezt szó nélkül megtették, viszont újabb 1 éves hűséggel akarták, ekkor küldtem el az anyjába az ügyintézőt! Mikor hallotta a hangomon, hogy ez nem fog működni beletörődött és mondta, hogy egy másik kollégája hívni fog ebben az ügyben egyeztetésre. Ok. Nem hívott... viszont rá 1 hétre meglett a 4 Mbit.
    Na ennyit erről, hogy nem kiépíthető... de a 8-at már meg se merem próbálni megint. Annak is örülök, hogy ezt megkaptam, bármennyire is drága a mostani tarifákhoz képest... (ADSL Prémium 4Mbit, 6500 Ft <-> ADSL Classic Medium 8 Mbit, 6890 Ft).

Új hozzászólás Aktív témák