-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
satomee #2483 üzenetére
Mégis más, hogyha úgy fogadnak, hogy takarodj, vagy néhány óra játék után egy bénázást követően megkapod a kérdést, hogy te miért vagy ilyen jó ember
Utóbbi jogos volt, előbbi nem igazán. Más benyomást keltett a két szerver, ennyi az egész.
Van két háziorvos, akikhez lemehetsz. Az egyik úgy fogad, hogy menj innen, nincs semmi bajod, a másik megvizsgál, és esetleg utána mondja, hogy nincs semmi bajod. A jövőben melyikhez mész szivesebben?
Igen, ismerősök azok jól jönnének, csak ha felmegyek egy helyre, ahol mindenki mindenki spanja, én meg béna vagyok, nehéz ''ismerkedni''
Egy szemfüles játékosKiszúrtad a japános trükkömet
-
-
jolti05
őstag
válasz
satomee #2432 üzenetére
Igen, arra gondoltam, és már + is vettem
Sajnálom, h 1.6 nem müxik így, pedíg jó lett volna. Ezért nem veszem + a hl1et.
Kipróbálom holnap vista alatt, de semmi egetrengetőt nem várok tőle. Vissza fogom majd tenni az xp-t.
Csalóknak meg csupa jót kívánok
Ha felraktam, leadom az infót, h hogyan müxik.
Köszi a választ. -
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #2425 üzenetére
Én 14 éves vagyok,és szerintem ez a ''nem tiltás'' a legjobb módszer.Amikor édesapámmal valahogy szóbakerült a cigi,ő elmondta,hogy nem tiltja meg nekem,de nem szeretné,ha dohányoznék.Én ott és akkor eldöntöttem hogy nem fogok dohányozni.
Az alkhol az engedélyezve van felügyelet mellett.1-1üveg sör vagy 1-1 pohár bor nem árthat,szerintem.Ha tiltották volna,biztos hogy felügyelet nélkül próbáltam volna ki..
[Szerkesztve] -
válasz
satomee #2425 üzenetére
Szerettem volna, valami építő jellegű hsz-t összehozni Grass számára,ám ma nagyon nem fog a szürkeállományom(lehet a tegnapi sok headshoot miatt
).
Nem szeretnék ellene beszélni,mert mindenkinek van egy-egy olyan pont a hsz-eiben,amely az igazságot tükrözi(mert ugye az szubjektív).
Ha gyereknevelésről kellene beszélgetnünk arra gondolom van másik topic is.
De az életvitelem és a nevelési stílusom talán a tiedhez fogható.
Nálunk igen sokmindent megengedünk a gyereknek,ami az emberi ész határain belül van.
Próbáljuk a társadalom hasznos tagjává tenni.
Ám én is mondok nagyon sok olyat neki,ami másokban esetleg megbotránkozást kelt, és a nem megfelelő apai felelősségem tükrözi.
Remélem mikor felnő és emlékezni fogok ezekre a hsz-ekre(bár szerintem nem),akkor érdemes lenne összevetni az itt elhangzottakat, az ő akkori világszemléletével.
Nos részemről a gyermeknevelési társalgás itt befejeződött.
thx mindenkinek. -
-
Genius007
őstag
-
-
akasp
senior tag
válasz
satomee #2153 üzenetére
nemtudom, de azért kössz.
megvan a probléma oka (jöszi fraps) szal átlag 80 fps, ha nincs közelben ellenség, de ha tul közel megyek/jön, akkor lecsökken és ha még lő is, akkor egészen le tud menni 10 ig és az ugy szaggat, ahogy van. problémamegoldás? (procicserét nem kérek)
-
-
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #1968 üzenetére
köszönöm a segítséget,már rájöttem hogy butát kérdeztem,mert a moviekben azért látszik úgy mert olyan .dem-et használtak fel ami spectateből lett felvéve/vagy srctvből/ és ott a spectator nemlátja hogy felhúzódna a célkereszt és nemis tágul,amikor lő az illető.
apropó srctv: 21:00 ancients-fnatic
connect hltv6.no.gameguard.no:20053 -
Jofi81
őstag
válasz
satomee #1765 üzenetére
Azért segítettél...
Nem valószínű, hogy VGA probléma, mivel 3 különböző videokártyával is ezt csinálta (MX440, FX5600 és most 7600GST), mindezt 2 különböző gépben. A pálya pedig olyan volt, hogy ezer-egynéhányan letöltötték, és 4,5-re értékelték, szóval az nem hiszem, hogy rossz lenne. De akkor nem is biztos, hogy segítene az eredeti... Valahol meg lehet azt venni külön, mert én eddig még csak olyat láttam, ami mellé más játékot is raktak, nekem pedig csak a CS kellene. Dombornyomott kártyám meg nincs a steam-hez.
-
Armando_19
őstag
válasz
satomee #1719 üzenetére
Hát akkor szerencsétlen körzetbe estél. Nekem semelyik chello-s ismerősömnek nem szokott lagolni. Egy ideig volt choke meg loss, de nem volt számottevő, és pár nap után ez a probléma is megszűnt.
Ellenben idegesitő, hogy letöltés közben nekem kijön 1200K, viszont pingem semmivel nem lett alacsonyabb 2X akkora feltöltés mellett se, mint régen volt.. -
-
válasz
satomee #1675 üzenetére
Sajna kényszermegoldás lesz...
Elvonási tünetetim vannak már, így ha c64-es háromszögeket is kell néznem, akkor is előcsalogatok valami játszható fps-t belőle.
A 700-as cerkában van még kakaó.
azt hiszem olyan 1000-1100 környékére be tudom lőni.
így már 100-as fsb környékén leszek.
dilipók thx az infót..emlékeztem valami utasításra,csak nem tudtam pontosan mi az.
[Szerkesztve] -
-
satomee
senior tag
válasz
satomee #1530 üzenetére
Ha jól emlékszem valami 1.8körüli xeon procis csoda lesz 2GB rammal,de a lényeg inkább az hogy ezen csak ez az egy szerver fog futni és semmi más,nem úgy mint a szolgáltatóknál bérelhető szerverek esetén...Amúgy lesznek custom mapok,de egyenlőre csak az alapok kerülnek előtérbe,legalábbis míg az alapdolgokat sikerül belőni.
-
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #1460 üzenetére
hátezigaz....
Akkor mondjunk el egy verset hogy ez ne következzen be:
Kész a szerver, most vagy soha! CT-k legyünk vagy terrorok? Ez a kérdés, válasszatok!
A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
Túszok voltunk mostanáig, Elhullottak megmentőink, Kik szabadon éltek-haltak,
Bombás pályán robbantgattak. A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
Sehonnai bitang kemper, Ki most ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a csapat becsülete. A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
Véresebb a vártnál a harc, -Láma vagy, csak freget akarsz! És mi mégis túszok vagyunk! Ide veled, régi coltunk! A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
A mi fregünk megint sok lesz, Méltó régi nagy híréhez; Mit rákentek az adminok, Lemossuk a gyalázatot! A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
S hogy fregjeink szaporodnak, Előttünk a lámák meghajolnak, És áldó imádság mellett Tisztelik majd neveinket!
/a vers cs2.hu-ról való/ -
SIKIRIKI
tag
válasz
satomee #1246 üzenetére
Na hagy segitsek már elötem lelöték a megoldásd de egy fontos dolgot ki hagytak én mint a De-icing/Anti-icing doktora megerösithetem hogy ilyen csak is itt a földönvan, igy a világürben ez már nem igaz továbbá a fluid álapota sem mindegy .
mert ügyi incorrec fluid application affects flight safety!!!!!!!!!
És kérlek Satomee ezt vésd be a sürke álományba -
Genius007
őstag
Szóval a ''dobozos'' jobban megéri szerintem!
Nekem a DOD:S hiányzikMert tolnám vele de nincs benne az accountomba
Ezek vannak nekem benne :
Counter Strike (1.6)
Counter Strike : Source
Day Of Defeate
Deathmatch Classic
Half - Life
Half - Life 2
Half - Life 2 : DeathMatch
Half - Life 2 : Lost Coast
Half - Life : Blue Shift
Opposing Force
Ricochet
Team Fortress Classic
ELNÉZÉST HA OLYAT IS BELE IRTAM, AMI ''DEMO'' INGYEN LETÖLTHETŐ!
Én ezekböl csak Counter Strike : Source-t és Half - Life 2 : DeathMatch - et tolom -
Genius007
őstag
Jah
SZLOVIBA IS KŐŐŐ ÁÁÁDÉÉÉESSSELLL
De viszont valamiböl jó mert !
Nappal : 06:00 - 0:00-ig 640kb net van kb .. ( 512-nél igyis jobb )
Este : 0:00 - 06:00-ig 1-1.5-2MB net van !!!
Nappal 06:00 - 0:00 - ig ha :
256MB-nál többet töltesz akkor 512-re ,
512MB-nál 256kb - re
512MB-nál - XXGB akkor 128-256-ra korlátozza le az ''Automata'' a netedet!
DE EZ CSAK EGY NAPRA SZOL! 0:00 kor lenullázzák , és 06:00 ig tölthetsz 10GB is ha sikerül xD
Csak nappal 06:00 - 0:00 ig nem nagyon szabad tölteni .. de eddig mikor megkértem nullázza le , mindig megtette szó nélkül a ''netes'' ürge szembe !
De ezt csak most vezették be ezt a ''Download'' limitet.. mert tul volt terhelve a ''server'' vagy mi a szösz ..
DE EZ HAVI 350.-SK ~ 2500.- HUF !!!
ÉS ÉJJEL NAPPAL NETEZHETEK !!
Csak sajna a CSS be a pingekkel van a gond ..de ha nincs a ''falusi serveren '' senki akkor a ping 40körül van .. meg este / éjjel is !
De volt olyan honap hogy $z@r@k0Đ0Tt a net és akkor modta nem is kell fizetni ...
Szóval 1részröl nagyon olcsó !
Jah meg elején ( szeptembertöl van netem ) a portokkal $z0Pt@m , mert nem akarták kinyitni mert virusok jönnek rajta vagy mi van ... de akkor nem tudom minek nekik a tüzfal meg ezek ..
De mostmár a port is mindig nyitva van .. szóval lassan de biztosan javul(gat) -
Genius007
őstag
Jah .. ha nincsenek nyitva a portok akkor PORT FORWARDING-OLNI kell .... a router-en belül a setup-ba lehet ...
De én haverral csináltam már ilyen servert ... ugyan ugy megadtam az IP-t neki .. és Ö se látta a servert ... hiába hogy én rá tudtam akkor menni meg minden ...
De utána Ö is megprobálta..és nem azt az IP-t adta amit a server csináló Xar-ba ki irt neki .. hanem ..van a hálozati kapcsolatok ikon lent az óra mellett.... ( hálózati kari ikon vagy mi a szösz)na és ott van egy két IP.. és azt adta meg ..beirtam és jo volt ... mármint akkor már láttam ...de nem tudtunk felmenni ..ki irt valami hibát?!!!
Szóval nekem is segithetnétek hogy hogy van ez ...
Mert 1vs.1 vagy valami ökörködni jo lenne
Csak sajna a netem nem tudom hogy birná .el ...mert igyis a pingekkel küzdök ... mert mostanába szar a wifi-s falusi megosztott netem ....
de ha minden igaz akkor optikai szálon fog jönni vagy mi ... nemsokáá ( 2honap max még .. állitolag )
[Szerkesztve] -
Windex
tag
Áraink menüpontban vannak: [link]
Nem ezt a konfigot használnám, hanem ezt: AMD 2000+, Ti4200, 512MB(+512MB), 20GB.
Netes kapcsolatot meg úgy gondoltam, hogyha megoldható akkor berakni egy egyetemi koliba. Ott ugyebár van sávszél rendesen, eredeti játék lenne, csak kérdéses, hogy kihez meg, hogy működne-e. Lehet, hogy ez hülyeség, de olcsóbb lenne, mint bérelni.
Csak az a gondom, hogy tesóm már nem kolis, és így itt egyelőre akadályba ütközök. -
SIKIRIKI
tag
[PH] [8)] SpongeBob 34 HUN néven játszok már vagy 2 éve .
Na csináltam ilyen szervert én is csak valamiért nem jó az ip amit adtam a moondoom-na mert ö nem találta hol nézem meg a szerver ip cimét ?
ja és beálitási dolgokat is mondjál már lécci mert nem vágom mit kell beálitani. -
dilipok
veterán
a friends hálózat finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után, tehát 1 pillanatig se csodálkozz ha nem úgy vagy esetleg sehogy sem müxik.... az alap5let jó lenne, csak hát a megvalósítás.... és itt most nem azt akarom mondani hogy én esetleg jobban tudnám, csak azt hogy amíg nem müxik legalább elfogadhatóan, addig nem kéne eröltetni.
-
-
C^^
őstag
''Jó,értem én hogy nem egyszerű,de tegnap az egyik szerveren szinte egész estés program volt a rossz ratek miatti kick,és az ezekre reagáló ''hogyan/mennyire'' kérdések,játszani szinte nem is maradt idő.''
Pont az ilyenek miatt csinalja a legtobb admin, hogyha nincs beallitva akkor szevasz, azonnal ban. Megjegyzem tok jogosan.... (sajnos viszont igy azok is szivnak, akik estleg nem tudjak, hogy mit kene beallitani)
Ha alapbol 0 lenne, akkor is atallitanak egy csomoan. Pontosan azert, mert igy jutnak elonyhoz. Miota ezt a parancsot bevezettek hirtelen megnovekedett a ratehaxorok szama...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest