Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Úgy van
, de jó látni néha az eredményét is 
A Load Line abszolút ideillik, lipivel épp folytattunk róla kis diskurzust nemrég...
Lényeg, hogy olyat tud, mint a C1E, csak épp sokkal drasztikusabban droppoltatja a feszt, v. valami ilyesmi. Energiatakarékos-kütyü, az biztos.
(Ez sztem. Asus lapoknak sajátossága inkább, az Abitnál ilyennel nem találkoztam, gondolom, Gigákban sincs.)
Olvastam sok helyütt, hogy Auto beállításon a legjobb, és tényleg. Nem igazán szereti, ha ki van kapcsolva, ill., ha Enabled és nem Auto, akkor meg kicsit lassabb a gép...
Lipi figyelmeztetett, hogy volt már olyan Quad, amit megfeszelt ez a beállítás 1,7-re, mikor Load-ban volt, csak úgy ukmukkfukk, minden előzetes nélkül, úgyhogy jobb vele vigyázni... mondjuk, C1E-vel és CPU-FSB-termination bekapcs. mellett annyira nem tartok ettől... eddig figyelgettem, stabilan tartja az 1,22-1,23-at, fölé sosem, inkább aláesik.Apropó, darálnak:
Ugyanolyan környezetben futott a teszt, semmi differencia, hajszálnyira sem. Igen, ez lenne a kézenfekvő, h. valami lefogta, de nem. Minden egyezett, ezért is kérdeztem rá.Mennyi volt a NB-nek adva??? (Én max. 1,40-et tettem neki, most 1,36, az alatt ezt a sebességet-feszt nem igazán támogatja..., bár elindul 1,28-on is, valameddig...)
1,8-2,2-ig nem csoda, ha megfeküdt a gép
Most mennyi a ramfeszed?
Amúgy, milyen OP-ot használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de jó látni néha az eredményét is