Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz zoo8800 #9866 üzenetére

Úgy van :) , de jó látni néha az eredményét is :D

A Load Line abszolút ideillik, lipivel épp folytattunk róla kis diskurzust nemrég...
    Lényeg, hogy olyat tud, mint a C1E, csak épp sokkal drasztikusabban droppoltatja a feszt, v. valami ilyesmi. Energiatakarékos-kütyü, az biztos.
    (Ez sztem. Asus lapoknak sajátossága inkább, az Abitnál ilyennel nem találkoztam, gondolom, Gigákban sincs.)
    Olvastam sok helyütt, hogy Auto beállításon a legjobb, és tényleg. Nem igazán szereti, ha ki van kapcsolva, ill., ha Enabled és nem Auto, akkor meg kicsit lassabb a gép...
    Lipi figyelmeztetett, hogy volt már olyan Quad, amit megfeszelt ez a beállítás 1,7-re, mikor Load-ban volt, csak úgy ukmukkfukk, minden előzetes nélkül, úgyhogy jobb vele vigyázni... mondjuk, C1E-vel és CPU-FSB-termination bekapcs. mellett annyira nem tartok ettől... eddig figyelgettem, stabilan tartja az 1,22-1,23-at, fölé sosem, inkább aláesik.

Apropó, darálnak:
    Ugyanolyan környezetben futott a teszt, semmi differencia, hajszálnyira sem. Igen, ez lenne a kézenfekvő, h. valami lefogta, de nem. Minden egyezett, ezért is kérdeztem rá.

Mennyi volt a NB-nek adva??? (Én max. 1,40-et tettem neki, most 1,36, az alatt ezt a sebességet-feszt nem igazán támogatja..., bár elindul 1,28-on is, valameddig...)
    1,8-2,2-ig nem csoda, ha megfeküdt a gép :K

Most mennyi a ramfeszed?

Amúgy, milyen OP-ot használsz?

Új hozzászólás Aktív témák