Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz Anthony28 #6258 üzenetére

köszi. visszatértem. :C

előzmények : nagyon pipa vagyok. hiába van mostmár -7 fok, és hiába megy a proci 8x520FSB-n 1,7V-tal 1 fokon, ha felemelem az FSB-t 521-re akkor KÁMPÓÓÓ!!!
    Vista betöltésnél kifagy :W :O :W .
    megpróbáltam úgy is hogy megküldtem BIOS szerint 1,7V-tal, így a mod miatt 1,728V-ot kapott, de így is ugyanaz lett a végeredmény -->> Vista BOOT közbe restart :(((
    próbálgattam kisebb szorzót is, de ugyanaz fogadott amit már korábban is kiteszteltem.
    525FSB a vége, felette már restart van boot közbe.
    megnéztem 530-at is, annyival is bekapcsol a gép, biosba is be tudok lépni, de boot közbe meghal a cucc. pedig megküldtem 6x530FSB-nél 1,7V-tal, de így se volt jó.

eredmény : sz@rok az egészbe, megyek aludni, délelőtt pedig eladom ezt a kis rohadékot mert felb@ssza az agyam. esküszöm ha lett volna nálam egy DQ6-os lap, gondolkodás és mindenféle szívbaj nélkül megkapta volna az 1,85V-ot, ha tetszik ha nem.
    de mivel nincs, csak a Deluxe, így maradt az 1,728V maxon.

konklúzió : tuti váltás egy E8400-ra (eddig győzködtem magam hogy jó lesz ez nekem meg minden,de mostmár senki nem tud lebeszélni róla) annak bőségesen elég lesz a Deluxe lapom is (fesz szempontjából ;] ) és remélem azzal jócskán nagyobb sebességet érek majd el :U

úgyhogy végeredményben ennyi, akit érdekel a proci írjon vagy hívjon vagy küldjön fénypostát vagy mit bánom én, csak menjen el.
    szívesen cserélek bontatlan E8400-ra (bár kötve hiszem hogy lesz ekkora állat valaki hogy elcseréli :DDD )

na jóccak emberek majd reggel (dél körül RE) :R

Új hozzászólás Aktív témák