Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
a P5B lap jó választás lesz, a 965 chip szereti a tuningot, azzal nem lesz baj.
a táp viszont nagyon necces lesz. nekem is volt 400as Codegen tápom és nem akarlak elszomorítani, de nálam alaplapcsere lett a vége a mókának, és a videókarin is hazab@sztam a ramokat, amik később nem mentek csak 50MHz visszavétellel (9800Pro volt akkor ami 378-on hajtotta a ramokat. namost a táp meghalása után a kari csak 320as ram sebességgel tudodd működni.)
nem akarlak elszomorítani, de ha nem akarsz mégtöbbet költeni a gépre, akkor próbálj meg valami jobbfajta tápot, mert ezzel a Codegennel hasonlóan járhatsz mint annó én.
elhiszem hogy nehéz rá összeszedni, mert nem pereg az égből a pénz (most biztos azt gondolod hogy csak beszélek itt marhaságokat, mert nekem ilyen meg olyan cuccok vannak, de hidd el, én is 4 hónapig voltam gép nélkül amíg összeállt a mostani. úgyhogy tudom mit jelent az hogy spórolni. és ezt mind magamnak gyűjtögettem, a világon senki 1 fillért se adott mellé).
egy 6-8e között már lehet kapni 350 vagy 400as márkás tápot (CoolerMaster, Coolink, Chieftec) ezekkel menni fog a konfigod és nem áll fent annak a veszélye hogy esetleg a táp miatt az egész gajjra megy.
segítek egy kicsit, itt nézz utána, sztem ennyit megér :
- Cooler Master eXtreme Power 430W
- CHIEFTEC HPC-360W
- FSP NOISE KILLER 350Wremélem segítettem valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest