Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
egy 6550-es proci jó esetben megy 7x480as FSB-vel, de mondjuk az enyém annó ment 7x510-en is. szerencse kérdése a tuning, így előre nem nagyon lehet megmondani.
ramokkal kapcsolatban, a Crucial ramok simán mennek 1066MHz-en 5-5-5-15 CR2-be,de gyárialg 2.2V van megadva hozzá.
de magasabb sebességen is bőven megy ekkora időzítéssel.
a DFI lap elég lesz alapnak a tuningra, hogy mennyi feszt kapjon, az megincsak a szerencse kérdése ami majd tuning közben derül ki hogy kell-e neki a plusz és hogy mennyi.
de jó kis konfig lesz, próbálkozni kell majd a beállításokkal, én is rászántam majdnem 2 napot amíg kifacsartam az aláírásomban szereplő eredményt
de sok sikert hozzá, jó kis konfig lesz. idő és türelem kérdése minden. ha valahol elakadsz, akkor meg írj ide, és valamelyikünk úgyis segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TérkéPH! - PH! tagok a világban!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest